![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
ok.
![]() a bar to dzisiaj ledwo dycha ![]() ![]() ![]() Miecka w charakterze traktora siedzi mi na stopach, cała zdrętwiałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-19 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra, ja nie lubię surowego boczku i wiele osób tego nie rozumie ![]() Tak, tego curry to tak 'na oko' ile wlezie ![]() ![]() Ja dzisiaj keczup curry sobie kupiłam... ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-19 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Wpisz tu zomzing
|
moje na stopach nie chco, Miciek była na kolanach
Miećka to ta maści Mićkowatej tzn pingwin? |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze Biluś i osioł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
A to takich rzeczy jak szafy to nie wymieniałam nawet
![]() Mój brat wyskoczył dziś z tekstem, stojąc przy biurku mojego męża (męża akurat nie było w domu): "A co on ma taki porządek na tym biurku ![]() ![]() ![]() I to nie było powiedziane w formie żartu czy ze śmiechem, tylko z łogromnym zdziwieniem ![]() ![]() W nagrodę za mondry tekst został zagoniony do przenoszenia mebli ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() osioł niestety nie (ale kto wie, chociaż chyba wolę krowę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Ech... Idę do wyra. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Ja po spacerze- i powiem Wam, że miałam dziś przeżycia zapachowe- Spellbound- no po prostu goździki i szarlotka, ale to nic, to nic- teraz pachnę wodą z basenu chlorowaną albo w ogóle chlorem- a to oznacza tylko jedno- Je Reviens ("Ja wrócę")- dobra nazwa, już kiedy go sprzedawałam, wiedziałam, że to rozstanie nie będzie wieczne. Uwielbiam ten zapach! Taniocha na dodatek
![]() ![]() Wojtek, jak dziś zobaczył to maleństwo 10ml, powiedział "jak to, dryndus wrócił? Przecież mówiłaś, że nie będziesz go używać" Ja??? Nigdy. Chyba, że miałam jakiś przypływ rozczulenia miłosnego ![]() Nie, no dziś się nie myję na noc- przynajmniej nie dekolt. Dobranoc!!!
#1840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczny konik ![]() ![]() Cytat:
![]() Nagadałam się ( ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym, Florens, piękne zdjęcie z osiołkiem
![]()
#1842 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
never say no to panda
|
łiiii, a ja wczoraj byłam na koncercie Artrosis
![]() ostatni raz widziałam ich na żywo chyba z 8 lat temu i śmiało mogę rzec, że wczoraj wymietli, chociaż się nie spodziewałam) - grali głównie stare utwory przeplatane pojedynczymi nowościami (a za nowości uznaję wsjo od Melange) i stała grupka kretynów pod sceną (max. 10 osób), ze mną na czele ![]() reszta klubu za to stała jakby ktoś im szczoty w dupska wcisnął, no jak tak można? aaa, Majaaaa, żałuj, że Cię nie było, taaaakie ciacha (i to bezdrugopołówkowe)! ![]() ![]() poza tym odkryliśmy supertanie i supersmaczne "coś" winopodobnego - zwie się uroczo "Jeżyna" ma 0,7l, 12% i jest do zanabycia w Tesco w oszałamiającej kwocie 3,85zł na sam koniec okazło się, że już 1 w nocy, nic nie jeździ, a jak jeździ, to trza kawał drogi dymać do autobusu, więc polecieliśmy z 7km z buta do domu chuop właśnie kaca dolecza, bo podobno łeb mu się rozpadł na dwie części po wczorajszym chlańsku, a ja zaraz mykam na śniadanko do mojej rodzinki ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-11-20 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
a po prostu wrzuciłam w google i leciałam po kolei
![]() Ale jakby ktoś kciał: ten już chyba wszyscy znają i się zachwycają ![]() http://www.restyle.pl/ http://www.rockmetalshop.pl/ - ceny zbójeckie, ale czasem jakas fajna bluzka się trafi ![]() ![]() ![]() a tu Ville dla Flo ![]() http://pret-a-porter.mystic-darkness...pl/oferta1.htm tutaj oglądam foty godzinami, ale ani cen, ani sprzedaży na miejscu, jeno zamówienia ![]() http://www.gotwear.pl/ tu to samo, a szkoda, bo wybór też spory ![]() http://www.gothicdream.eu/ http://www.klimatyczne.pl/ jeszcze jest fajny sklep Asmoda z ciuchami i ręakwkami z lacku itp, ale dziś mi wyskakuje, że stronę zgłoszono jako zawirusowaną, to na razie nie zalinkuję ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-20 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
never say no to panda
|
Cytat:
Z Toba to bysmy co najmniej do 10 mialy kontakty. ;-)
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |||||
BAN stały
|
Siema!
![]() Ale to tylko w Krakowie ![]() Cytat:
![]() ![]() Profanatorze ![]() ![]() No ona, ona go kocha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sobie często ketchup doprawiam, bo te "ostre" jakoś mało ostre są, a do tego curry, oczywiście ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Idę się pociąć czerstwą bułką ![]()
#1850 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Ja dziś w nocy imprezuję ![]() A wstałam o 11 ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja byłam ![]() ![]() ![]() gryx-bedziesz tatusiem pozamacicznym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zapytam jak gupia-czy planszowki to są gry planszowe? takie jak np chinczyk? czy to o cos innego chodzi? ![]() i co fajnego sobie napisałeś? ![]() ![]() Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-20 o 11:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ta pogoda mnie dobija
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Wpisz tu zomzing
|
właścicielka b. miła i szyje też wg rysunków i zdjęć na zamówienie i nie tylko z lacku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I to powód do walenia głową?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
BAN stały
|
Żebyście wiedzieli
![]() ![]() Spadam, bo umrę na wyrzuty sumienia. Z drugiej strony - jak sobie pójdę raz w tygodniu potańczyć, to od razu mam inne chęci do życia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taka ciąża pozamaciczna pod kolanem to wiekszy powód do zmartwień
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.