|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Jak to ? A na co chcesz teraz ? Cytat:
Ja to lubię, bo wtedy widać, że facet szanuje kobiety i jest dobrze wychowany. Cytat:
![]() Będzie
|
|||
|
|
|
|
#1472 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
![]() Taaa, z tym, że nie piję też miałaś, a coś nie wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O, właśnie, zgadzam się ![]() U mnie tak samo, wszyscy są bardzo pomocni, pożyczamy sobie notatki, dzielimy czym się da, naprawdę dobrze trafiłam. Cytat:
Bo to chyba musi być niesamowite ![]() Wyślę, wyślę ![]() A tak ogólnie, to powinnam się uczyć na jutrzejsze kolokwium i wejściówkę, a zamiast tego poszłam do klubu uczcić dzisiejszy (w sumie już wczorajszy) międzynarodowy dzień studenta Proszę trzymać za mnie jutro kciuki, bo nie wiem co będzie...
|
||||
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień.
Nie mogę w to uwierzyć, ale wczoraj z zainteresowaniem uczyłam się pasożytów. Po nadmiarze anatomii wszystko jest ciekawe xD No nie wiem, bo przesunęli nam kolokwium na wcześniejszy termin. ![]() Chyba pojadę na weekend do domu z Adamem B. i książką do parazytologii. Cytat:
To może nie będę Wam pisać czego dowiedziałam się na anatomii... ![]() Właśnie znajomość anatomii ma jeden, poważny minus - wiesz za dużo, a czasami lepiej żyć w nieświadomości.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-11-18 o 09:11 |
|
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dopisali do mniejszej grupy. I mam odliczone za lekcje, na których nie byłam, płacę tylko za kurs od wczorajszej lekcji. Ja też jestem od podstaw, ale takie podstawy podstaw czyli pierwszy miesiąc powiedzmy dobrze znam i zaległości nie mam. Dziś na wykładzie z chemii uzupełniałam zaległe kserówki ![]() Cytat:
![]() Weekend Czyli siedzenie w książkach. W pon koło z chemii, później z fizyki, podstaw biotechnologii i matmy <3 Ładne dwa przyszłe tygodnie. |
||
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie Ty się uczyłaś hiszpańskiego? |
||
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja uczyłam się prywatnie przez rok w Opocznie. Ale to było w II LO i przez ten czas dużo zapomniałam, szczególnie słówek, bo zasady gramatyki dalej jako tako pamiętam. |
|
|
|
|
|
#1477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale nie zauważyłaś że wtedy zawsze tak słodko się patrzą? Cytat:
![]() ale masz rację, mnie po nadmiarze biologii nawet chciało się uczyć historii, przed maturą ![]() chociaż taki nadmiar jaki był przed maturą, to nie taki jaki Ty masz teraz, of course ![]() powiedz nam
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-11-18 o 18:42 |
||
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Jak? Tak jak Ty
Cytat:
![]() A i owszem musi Na razie to chcę się zabić ale generalnie myślałam o finansach. Jednak.
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotka, nie czytaj.
![]() Tak lakonicznie pisząc, nie wchodząc w szczegóły - prawie wszystko, co TAM jest podczas porodu rozrywa się. Nie wszystko potem powraca do takiego stanu, jak było przed ciąża. Po porodzie bakterie mają swobodny dostęp do macicy, więc łatwo o infekcje. Kiedyś czytałam w jakimś artykule, żeby po porodzie siadać na kółku do pływania, żeby ten dołek zabezpieczał przed siadaniem bezpośrednio na przedsionek pochwy, bo to wszyściutko obolałe jest. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Zobaczcie co nagrał M. [ale nie Marcin, tylko Mateusz-wiecie-który] http://www10.zippyshare.com/v/92903495/file.html
|
|
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() No i popołudniu sobie Was pięknie pocytowałam i BACH! Bateria padła i komputer dopiero teraz ożył i nie mam cytatów :/ Pierwszy raz mam dobry humor od wiadomo-kiedy, a to dlatego, że... ZDAŁAM KOLOSA Z HISTORII! U naszego Mistrza zdały tylko 4 (albo 5?) osób, więc jest się z czego cieszyć. Nie wiem jak to zrobiłam, niewiele wiedziała, dużo strzelania, no i ściągałam od kumpla, a on ode mnie, ale zdaliśmy oboje, więc chyba dobrze ściągaliśmy xD ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Łe, to to tam wiedziałam, na "Wychowaniu do życia w rodzinie" pani nam film puszczała A mówiła o jeszcze gorszych rzeczach...To o kółku to trochę przesadzone jest, wiadomo, że boli, ale nie znam żadnej, która by siadała. Trochę gitara nie stroi, ale melodyjka ładna
|
|
|
#1481 | |
|
Zadomowienie
|
witam ;* trochę późno już, ale witam
![]() Cytat:
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj Czijosku Czijosku, co Ty gadasz
Jak nie to coś innego, ważne, żebyś Ty była zadowolona z wyboru. Mnie też dobija matma, ale powiedziałam sobie, że muszę przez to przejść i później będzie to, czego oczekiwałam od studiów. Cytat:
ała. Kolejny argument przemawiający za tym, żebym nigdy nie rodziła. ![]() Ale że dla Ciebie czy tak po prostu Ci podesłał ? Wczoraj noc z chemią, dziś noc z chemią. Dobra z niej kochanka, potrafi zmęczyć. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- W ogóle to I fell in love with http://miniaturefoodjewelryonetsy.blogspot.com/ i idę do empajka po masę termoutwardzalną, zrobię sobie kolczyki babeczki. Tylko nie wiem czy to trzeba piec czy gotować, bo nie mam piekarnika. Hm, do Martyny najwyżej wbiję na pieczenie
|
|
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama miała jakieś problemy po porodzie, właśnie z rozerwanym czymś, ale nigdy się nie zaglębiałam w temacie.. bo żal mi jej było, że to przeze mnie ![]() Cytat:
koleżanka z liceum robiła to na potęgę cudnie wychodziło.a Tobie bedzie pasowało do Twojej urody
|
||
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba nawet udało mi się poprawić kolosa ![]() Oooo, mam takie kolczyki znaczy muffinki. W Warszawie mieszka projektantka która robi taką słodyczową biżuterię i od niej kupiłam za bodajże 40 zł. Muszę wreszcie przekłuć uszy i zacząć nosić
|
|
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jakiś grosz dla studenta ![]() Cytat:
U nas nie ma popraw, a zawaliłam Kolejne mają być trudniejsze, ciekawe czy nadrobię punkty. Jak nie to poprawka od razu. Poka poka. I 40 zł to drogo. |
||
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, concept store z którym miała umowę sprzedawał to za ponad 100 zł ![]() A co do moich kolczyków, to tu masz zdjęcie kolekcji: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4546011_n.jpg i moje wyglądają jak ta muffinka na dole po prawej, zaraz nad tym "ciastem truskawkowym"
|
|
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
nic nie mów. Ja mam koło w piątek, a NIC nie rozumiem ![]() Cytat:
nie zapomnij oulepieniu drugiego kompletu dla mnie. Cytat:
i Beata - dla Ciebie czy tak po prostu? bo jak dla Ciebie to słodkie, jak tak po prostu to dla mnie nic szczególnego czemu nie zaśpiewał?! R. mi śpiewał (co do R. - nie odzywał się dawno, a jak już to tylko lakonicznie bardzo - po opisie na gadu widzę, że chyba się zakochał znowu.. fajnie, dużo szczęście mu życzę, ale czasami za nim... tęsknię?)Olga - ja wczoraj z koleżanką też to rozkminiałyśmy, czy my na pewno na dobrych studiach jesteśmy. Masakra. Nie wiem czy wam mówiłam,ale w przyszlym tygodniu przeprowadzam się z Kubą do innego mieszkania, będziemy je wynajmować we dwoje. Trochę się boję .. bo nie chciałam tego wcześniej i nie wiem czy teraz na pewno chcę. Ale będzie dobrze. Musi być. ![]() Szatek zrobił powstanie wyzwoleńcze i powiedziała, że ją wkur.wia wizaż, a konkretniej nasz wątek. Teraz możecie ją spałować ![]() dobra, ale już sprostuję - Szatka drażni, że nie ma już naszych głębokich, życiowych dialogów. W sumie mnie też to drażni.. bo mam świadomość, że jak mnie nie będzie tydzień to nadrobię to w pół godziny, a kiedyś nie było mnie jeden dzień i potem 3h czytałam 1209484937528957 stron czubki, pisać więcej !tymczasem ja uciekam - na 12:00 jadę podpisać umowę o mieszkanie, a na 14:00 mam do pracy. Wracam o 22:00 z pracy i w domu jest urodzinowa impreza Karola. Fajnie. Ciekawe kiedy będę się uczyć, spać i regenerować siły?
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak mi się ładnie ulepi to wpadnę. Ale najpierw muszę znaleźć jakiś sklep, gdzie sprzedają te bigle, bo widziałam w empiku, ale tam to wszystko drogie. I spałuję Mnie też to denerwuje i pewnie większość z nas, ale jakby każda z nas przestała pisać bo nam się już nie podoba to wątek by umarł. A pisać więcej chyba się nie da, ja mam dużo nauki. 4 kolokwia przede mną. Dziewczyny pewnie też. Więc jak tu można pisać coś więcej gdy po prostu się nie da ? |
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
hejop
![]() macie rację, dziwnie się tu zrobiło ale zwalam to na studia...ja może jeszcze nie chcę rezygnować, ale na prawdę nie wiem jak sobie poradzę... o ile chemia nie sprawia mi problemów, z grafiką sobie radzę, o tyle z matmą nie jest lekko... a z fizyką chyba jeszcze gorzej ;] niby rozumiem, ale jak idzie zrobić zadania, to jest gorzej. czuję się jak debil, największy w grupie. a tak poza tym, to jestem zadowolona, wszystko jest tak jak chciałam. i ciągle sobie powtarzam, że na drugim roku już matmy i fizyki nie będzie będą konkretniejsze rzeczy... jakoś to trzeba przeżyć, no a zawsze mogę wrócić do Rdm. Bo w sumie doszłam do wniosku, że jakby tam była jakaś uczelnia na poziomie, to bym mogła tam zostać, mimo iż tak chciałam tego Krk [nie, to nie tak, że już nie chcę ]ostatnio jak byłam w domu i czas było odjeżdżać, to prawie się popłakałam. dlatego już do świąt nie wracam, bo po co się stresować... dzisiaj jadę z koleżankami na siatkę do Jaworzna [jeśli chodzi o siatkę, to jedyny plus Krk, to to, że do kilku miast jest niedaleko ], a jutro idę na Wisłę czuję, że tego mi trzeba, pójść i zapomnieć o wszystkim na te 2 godziny. a tak poza tym, to chyba cholernie mi brakuje kogoś drugiego, ale pisałam Wam w klubie chyba, że albo ze mną jest coś nie tak albo to po prostu jeszcze nie czas... ![]() no nic, ja lecę się ogarnąć buziaki Żbiki
|
|
#1490 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale matematyka to matematyka, więc tu się mogą dziać różne dziwne rzeczy ![]() Żbiki będa trzymać kciuki ja mam wolne, wakacje, więc mogę o każdej porze trzymać, tylko musicie mi mówić ![]() jakie piękne na Twoim miejscu już dawno przebiłabym uszy, mając takie cudeńka ![]() Cytat:
mimo, że Was nie znałam, to fajnie się Was czytało, bo byłyście takie żżyte.. też mi tego brakuje ![]() nie wiem czy to już mówiłam, ale podziwiam Cię strasznie, że dajesz radę pracować, że jesteś taka zorganizowana. ja bym nie miała czasu. patrząc na to co działo się przez pierwsze 2 tygodnie moich studiów, nie miałam ani chwili spokoju, wolnego. Cytat:
ja mam czas pisać, ale sama to też tak głupio.. do tej pory mam tak, że jak dłużej mnie tu nie ma, wchodzę i nastawiam się na kilkugodzinne nadrabianie, a tu dupka, bo tylko 2 strony max. i za każdym razem jak mam wejść po przerwie, organizuję sobie piciu, jedzonko, żeby się zagłebić w czytaniu, a dopiero potem sobie uświadamiam, że teraz nadrobienie to już kwestia chwili.. ![]() Aha, no i uroczyście ogłaszam, że zaczynam naukę do matury! musicie mnie pilnować i pałować, jak będę się obijała. ale nie mogę już dłużej tego odkładać, bo "mam czas, zdążę". Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-11-20 o 15:04 |
|||
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda przychodzi pisze pół strony co u niej i bajabongo odbębnione. O, albo cytuje coś nie istotnego, ale jednak CYTUJE. [?!] Nie bądźcie złe, ale ja np. już nie mam ochoty tutaj przychodzić i np. już nie mam chęci się Wam żalić, bo najczęściej idzie to w eter... Aczkolwiek nadal Was lowe i brakuje mi tych rozmów ;**
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-20 o 17:56 |
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W klubie się nie odzywam, bo nie mam dostępu. Tyle. Co do masy termoutwardzalnej - zawsze się piecze, nawet jak piszą, że się gotuje, to się piecze (w gotowaniu masa blednie i ma nalot i trzeba lakierowac). Bawiłam się przez "chwilę" i zrobiłam pokrojony tort i pączka, ale nie chciało mi się piec i tak jakoś pomysł upadł. Bigle na allegro można kupic, ale same bigle to się nie opyla, bo przesyłka dużo droższa. Ja robię składaczki (dorabiam do kieszonkowego wśród koleżanek i pielęgniarek u mamy na oddziale), nic finezyjnego (ale tanie i dlatego mi schodzą lepiej niż jakieś finezyjne wrappy) i zawsze robię zamówienie na paczkę co najmniej za 20 zł ![]() Jeśli chcesz tak "na próbę" to kup z empiku 4 sztuki, jak się wkręcisz, to zamawiaj z allegro pakowane po 100-200, dużo taniej wychodzi.
|
|
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta, widze Cię!
|
|
|
|
|
#1494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem jestem już zazwyczaj tak zmęczona że nie wchodzę na wizaż. A jak nie jestem zmęczona to gdzieś wychodzę czy właśnie napiszę parę słów. Ale jak nie ma co zacytować to napiszę co u mnie i tyle. Cytat:
A teraz nie mam piekarnika więc mam problem. Mi się to podoba, ale póki co chciałabym robić tylko dla siebie, bo za ładne gotowe kolczyki chcą 20 zł. A gdy zrobię je sama to wychodzi mi jakieś 5 zł. Co to te składaczki
|
||
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawdę nie bierz/cie tego do siebie, tylko brakuje mi tych rozmów.
|
|
|
#1496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.digart.pl/praca/4867727/Anioly.html http://www.digart.pl/praca/4871091/Fizzy_Blue.html http://www.digart.pl/praca/4874499/B...C3%89TIT!.html http://www.digart.pl/praca/4894371/Mixy.html (to akurat moje, żeby nie było, że umieszczam bez czyjeś zgody, na digarcie nie mam zbyt dobrych prac, bo te lepsze schodzą zanim zrobię porządne zdjęcie, i w ogóle czepiają się składaków :P)
|
|
|
#1497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Cytat:
Borze, gdybyście wiedziały jak mnie ten człowiek już irytuje. -.- Może w klubie Wam napiszę, bo muszę się komuś wygadać na ten temat. Cytat:
![]() Co poprawiasz? Biologię i chemię? Cytat:
![]() Jestem pod wrażeniem. ![]() --------- Leń ze mnie. Ale nie musicie pałować, już się ogarniam. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Zapomniałam pochwalić moją zdolną mamunię. ![]() Uszyła mi wczoraj 2 spódniczki. nanana ![]() Cudne są. Jak będę miała okazję to Wam pokażę.
|
|
|
|
#1498 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
owszem, na czekoladę mam ochotę, ale na ogórki kiszone nie dowiedziałam się, że to na co ma ochotę kobieta w ciąży zawsze o czymś świadczy. przykładowo: czekolada- za mało żelaza i magnezu (u mnie to się zgadza, bo ciągle mam skurcze mięśni łydek) ogórki kiszone i/lub kapusta kiszona- za mało witaminy C truskawki- za mało kwasu foliowego ryby- za mało kwasów tłuszczowych są też kobiety, które mają ochotę np. na kredę - za mało wapnia w organizmie nie śmiejcie się, ale też są kobiety, które mają ochotę na kurz, węgiel itp.. mi się ostatnio zdarzyło coś dziwnego, bo miałam ochotę iść do piwnicy, pozamiatać ten piach co leży na podłodze i go zjeść ![]() ale zapach piwnicy mnie tak jakoś pociągaaaaaa.. ![]() Cytat:
nie zniechęciłaś mnie, nie martw się ;* teraz i tak nie ma już odwrotu co ma być to będzie. zdaję sobie sprawę jaka to jest ingerencja w organizm i co może się ze mną potem dziać, no ale muszę dać radę bardzo mnie to interesuje od strony medycznej, więc jak będziesz coś wiedziała to śmiało pisz ;* w ogóle dla mnie to jest takie trochę kosmiczne, ile rzeczy się dzieje wówczas z organizmem, więc jak byś dowiedziała się czegoś nowego, to będę Ci bardzo wdzięczna ![]() wiecie co mnie bardziej przeraża? to, że np nie będę miała siły wstać, a będę musiała. ból, jak ból.. kiedyś minie. Cytat:
też takie chcę Cytat:
są niesamowite dzień dobry;* tak jakoś weszłam, bo się stęskniłam ;* ale coś mało spamujecie ![]() Ola, jaka Ty ładna jesteś
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-11-21 o 12:35 |
||||
|
|
|
|
#1499 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo oryginalne. Można składać zamówienia ? Cytat:
A nie przekłułaś do tej pory pewnie ze strachu ? Cytat:
. E tam, stereotypy, wszysio będzie si. Dołączam do grona podziwiających. Nie masz czasami ochoty rzucić tej roboty? Ja chyba nie dałabym rady tego wszystkiego połączyć. Przynajmniej teraz. Cytat:
Mi dochodzi jeszcze dodatkowo nauka matmy do matury. Ale postaram się pisać więcej, tylko nie uciekajcie stąd. ![]() Cytat:
Chociaż mnie też czasami trzeba, bo powinnam uczyć się więcej matmy, żeby z tą infą wyszło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poka, poka, poka! Dzień Raport na ten tydzień: 2 kolokwia, 1 wejściówka. Permanentny brak ochoty na naukę, łóżko ma za dużą siłę przyciągania.
|
|
|
#1500 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poka poka jak będziesz miała czas ![]() Cytat:
o tych wszystkich czekoladach, ogórkach, rybach słyszałam, ale o takich rzeczach pierwszy raz w życiu.. kotka mojej koleżanki zjadała proszek do prania jak była w ciąży Cytat:
![]() dokładnie tak jest wiesz co ja robię w takich sytuacjach gdy łóżko za bardzo przyciąga? wrzucam na niego wszystkie ubrania które się plątają po pokoju i już nie mam się gdzie położyc
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

ale i tak rzucam te studia
w sensie faceta

Bardzo dobrze, że masz dobre samopoczucie. Rzadko to ludzie mówią, szczególnie o tej porze roku.