|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
w moich butach pękają sznurówki nadziei,
potykam się o kamienie własnej naiwności... oddam kubek radości za łyżkę Twojej miłości. czy jest ideałem mężczyzny? dobre sobie. on jest zdecydowanie lepszy. jest rzeczywisty. utopiłabym się w życiu, gdyby nie to, że nauczyłeś mnie oddychać minimalnym stężeniem nadziei. ona i on dwa serca dwa tętna tylko jedno przyspieszone.
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
- byłaś kochanie grzeczna w tym roku?
-taaak. -więc co chcesz mieć na tegoroczne święta? -wy***ane !
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
mam_rozsznurowane_butyx3 podoba mi się ten wyżej. jesteś dla mnie jak orzechy w czekoladzie, niby dodatek a cieszysz najbardziej. 'czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny.' 'dzisiaj boli mnie brak twój i bolą mnie sny i bolą mnie przeżyte lata.'
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-20 o 11:48 |
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Sytuacja pozornie niemożliwa.
Poddał się bez walki, w bitwie o mnie. 1:0 dla dumy. Chciałabym tylko mieć kogoś, do kogo mogłabym przytulić w te mroźne piątkowe popołudnia. Wiesz, że chodzi o Ciebie. Myślałeś, że żartuję. Nie żartowałam.
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
A dziś uczucia jakby odżyły,
w końcu się spotkaliśmy .. Patrząc Ci w oczy miałam wrażenie jakby się zgubiły, jakby nie ustnie patrzyły wstecz.. Już dorosłam dostatecznie aby poznać to miejsce <3 ginę w odchłani zapomnienia . Sprawiłeś że zakochałam się całkowicie i nie odwołanie . I zrozumiałam że jestem dla Ciebie jedną w spośród niewidzialnych osób . ___________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-20 o 12:07 |
|
|
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd , marikab ale mnie Złotka zaszczyt kopnął . Również Wam zabieram
Jak mogłam byc tak słaba i do tego dopuśc?Jak mogłam się tak od niego uzależnic? Jak mogłam pozwolic, by zadrwił sobie z moich uczuc? A przecież zawsze przysięgałam sobie, że nigdy do tego nie dopuszczę. Czy jest on typowym ideałem mężczyzny? A to dobre. On jest o wiele lepszy. On jest. Nawet nie wiedziałam, że potrafię tak kochac. Nawet nie wiesz jak się poczułam, gdy przy swoich kuplach klepnąłeś mnie w tyłek i powiedziałeś 'taka jedna'. wchodzę na wizaż aby o Tobie zapomnięc. A gdy czytam niektóre opisy to szlag mnie jasny trafia, opis za opisem to historia o nas. Chcę dostawac od Ciebie opieprz, chociażby za to że spóźniłam się na gg o kilka minut. Pragnę Ci przypomniec, że to Ty nauczyłeś mnie tej niewrażliwości, nieczułości i tego cholernego braku zainteresowania. |
|
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
Dasz mi szansę jeszcze raz
Cię przytulić ? Myślałam, że wszystko będzie takie proste. Proszę Bardzo, jest na odwrót. Pokażesz mi na swojej dłoni jak wygląda prawdziwe szczęście ? Nie wierzę. To nie możliwe. Ty mnie nie kochasz.
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam że jestem taka. przepraszam za to że zawsze kiedy chcę dobrze wychodzi źle. za to że nie umiem naprawiać niektórych spraw, nieważne jak bardzo bym chciała.
otóż o życiu człowieka decyduje jego siła, moja z każdym dniem słabnie.
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-11-20 o 16:01 |
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ♥
jestem w trakcie nadrabiania
Give you the lungs to blow me away. U're the girl i love with all my heart, and im the boy whose going to be with u forever, we dont have to rush into anything, forever is a very long time .. |
|
|
|
#1390 | |
|
Rozeznanie
|
so_steadfast- wielbię za opisy <3
Cytat:
podoba mi się pozwalam sobie zabrać ![]() Jedno imię krąży mi po głowie.
To jedno imię wywołuje u mnie zachwyt. Stop! This love is not for you. A ja będę każdego wieczora wystukiwać rytm twego tętna, za którym tak cholernie tęsknię.
|
|
#1391 |
|
Przyczajenie
|
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"]
Rozmowa z moim byłym... Mimo wszystko uwielbiam go nadal.. rozmowy z Nim do tej pory daja mi dużo do myślenia... jest inny niż wszyscy..[/COLOR] On:Jak można się zakochać w dwa miesiące ? Ja:a co zakochałeś się?w 2 miesiace? tak szybko? On: Nie. Nie da rady to zauroczenie. Szkoda mi takich ludzi Ja: ze co? laska Ci tak pisze ze Cie kocha niby to chcesz jej zniszczyc zycie ze klamie bo Tobie się tak wydaje? On:Tak robię.Nienawidzę dziwek  Ja: kurcze jaki Ty inny jestes.. On:Jaki inny ? Ja:Taki inny niz przedtem byłeś On:Może po prostu się zrobiłem jak kamień Ja:Nie wydaje mi sie.. że taki sie zrobiles.. On:A jednak Ja:To jest tylko takie Twoje przykrycie..taka druga maska.Nie maska tylko hmm no nie umiem opisac On:Wcielenie ? On:Wiesz co jest najgorsze ? Odkryć w sobie kogoś zupełnie innego.
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." |
|
|
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
dzięki ♥
Love hates you Miłość Cię nienawidzi Its all so sugarless To wszystko jest takie niesłodkie I squashed the flower And the flowers dead Pozgniatałam kwiaty I kwiaty umarły You want a part of me? Well, Im not selling cheap Chcesz cząstkę mnie? Cóż, nie jestem darmowym kuponem Pale blue eyes so far away Blado-niebieskie oczy tak dalekie Drag me, oh drag me down to you Znudź mnie, znudź mnie daleko od siebie I see you shine like a diamond And curse us all goodnight Widzę cię świecącego jak diament Wyklnij nas na dobranoc |
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ! ♥
" W ciągu dnia, kradnę miliony Twoich spojrzeń i miliony pocałunków. I chcę robić to dalej. Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja w końcu zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Zbyt wiele mnie to kosztowało. Zbyt wiele brutalnych wspomnień, które powodowały bezsenność. Uwielbiam gdy spogląda na mnie, w taki powodujący dreszcze sposób. Zachłannie jakby w domu miała mało ciepła i miłości pchała się w świat przereklamowanych ramion, które w objęciach swych miały więcej kobiet niż szczeniak pieszczot od strony przechodniów. To uczucie sprawiało,że była gotowa stanąć przy nim i walczyć. Walczyć o życie na tyle długie,by przeżyć u Jego boku. Walczyć o jedyną rzecz tak dobrą,tak potężną,że w jej imię warto było ryzykować wszystko. Miłość. Echo Twoich pocałunków odbija się w mojej głowie. Zaprowadził mnie 'donikąd', ale 'donikąd' najlepszego, w jakim byłam. " Edytowane przez m o n Czas edycji: 2010-11-20 o 14:37 |
|
|
|
#1394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i też Cię często okradam ![]() <3 ____ Mam takie wrażenie że niebo, płacze dzisiaj ze mną .. Twoje słowa ` to koniec ' Nagle poczułam jak serce mi łomocze, tak jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dól , a ja nie mogłam nic z tym zrobić ... _________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-20 o 14:39 |
|
|
|
|
#1395 |
|
BAN stały
|
Nieodkrytaxd, istny paradoks za zdrówko
kontrastowa0 za dużo przymiotników nie pasujących do mnie wcale ale dziękuję “ W słowach wszyscy mężczyźni są do siebie podobni , dopiero czyny odsłaniają różnice. Napisałabym jakieś ładne, trudne, mądre słowo, ale na myśl przychodzą mi tylko "gwiazdki przy dwukropku". Jeśli ktokolwiek potrafi czytać w moich myślach, to i tak nic nie zrozumie. Możemy w każdej chwili to wszystko wyłączyć, jak telewizor, i iść razem spać. jeśli nie mówię Ci "dzień dobry" to po prostu Ci tego nie życzę, wybacz. Jedną z najprostszych ludzkich potrzeb jest mieć kogoś, kto zastanawia się, gdzie jesteśmy kiedy nie wracamy wieczorem do domu „ <soup.io> |
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
jak cos było to
;*jestes mi już obojętny. Chcę widziec Cię gdy otwieram oczy. " Nie wiem czy Cię kocham bo złe chwile zasłoniły moją miłość " |
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
''
dużo łatwiej jest przecież powiedzieć: wszystko w porządku, niż tłumaczyć, dlaczego najchętniej rozwaliłabyś łeb o ścianę . Mam tylko jedno pytanie: Będziesz kiedyś mój ? Ona była jedną z wielu, on najważniejszym ze wszystkich. przecież potrafiłbyś być mój On nigdy nie był tym "kimś" kogo naprawdę chciałam, potrzebowałam kogokolwiek,a on tak po prostu się trafił,pech chciał,że ten ktokolwiek sparaliżował mi serce i pozostawił bez tchu. '' |
|
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
nie licz na to że mężczyzna Twojego życia przybiegnie , wyzna Ci miłość i rzuci Ci się w ramiona. życie to nie film. nie łudź się że oni klękną na kolana i będą przepraszać za swoje błędy. życie to nie bajka.
zawsze największym błędem człowieka była wiara w to że kiedyś się ułoży.
|
#1399 |
|
Rozeznanie
|
Miłość? To tylko parę miesięcy, niekiedy lat bycia z kimś,
kogo słowa przyprawiały o dreszcze. To tylko miliony nieprzespanych nocy, mokrych od łez poduszek i koszmary do końca życia. Tysiące wypalonych paczek papierosów i wypitych przy tym win. Setki zmarnowanych zapałek na podpalanie wspólnych zdjęć. Jedyny plus miłości to zaoszczędzenie na płynie do demakijażu, który zastępują łzy.
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Tis . ? ![]() PaniJana . ? ![]() absorbeed . ? ![]() *** Czas spędzony z Tobą zajmuje pierwsze miejsce w rankingu moich najlepszych chwil. Chwil, których nigdy nie mam dosyć. Pokonałaś nawet czekoladę i długie spacery w świetle księżyca.
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-20 o 17:12 |
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze nie czas dorosnąć
nie chcę niczego zmieniać, chcę się tylko bawić a w snach łapie chmury by wygodnie się jej spało żartem jesteś Ty muah + marikab nienaruszona istny_paradoks chciałam byc - łaa
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
od dziś wódka z colą będzie miała słodko- przystojny posmak. cholera jasna znów zaczęłam wierzyć w czterolistne koniczynki, wróżki spełniające marzenia i w to, że może być cudownie. Każda bańka mydlana kiedyś pęka, jednak te mniejsze mają więcej czasu by nacieszyć się kolorami innej bańki. i śpiewam Ci do ucha refren naszej ulubionej piosenki. czas zacząć modlić się i zaklinać niebiosy, by wyszło. przed sobą mamy pustą kartkę to od nas zależy jak ją zapiszemy, czy w ogóle znajdziemy długopis. dziś jest dzień z serii ' mogę wszystko'. o ile dam radę uwierzyć w lepsze jutro, o ile uda mi się zrealizować marzenie, o ile przeciwności i ludzie tego nie zepsują. dziś wieczór jak grom z nieba, jak śnieg w środku lata. czas zwiększyć obroty serca, podburzyć krew niech zacznie bić szybciej i z sensem.
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
kocham was ! <3
" pogubiłam się we wszystkim jak małe dziecko, nieświadome jeszcze tylu spraw mam "trzęsienie ziemi" w skroniach chcę wyjść poza siebie chciałabym sobie odciąć język. Wtedy nie trzeba odpowiadać na pytania, tłumaczyć się, mówić tylu zbędnych słów, porozumiewać się życie fantazjami bywa niekiedy takie realne Bóg ukrył piekło w samym sercu raju kto kocha, musi umieć zgubić się i odnaleźć "
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-11-20 o 17:55 |
|
|
|
#1405 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i don't wanna be perfect, i just wanna be better
Nie jestem doskonała, jestem po prostu lepsza! o ile dobrze pamiętam nazywam się Ania a nie 'ta o, której się zapomina'! kręci Cię tona pudru 7367365 kilo tuszu i push-up ? to brawo, jak znajdziesz mózg to się odezwij. myślisz, że nadal Cię kocham, czytam Twoje opisy, myśle o Tobie i patrzę na Ciebie na każdej przerwie? to dobrze myślisz. ideał faceta? ten chłopak w bluzie w kratkę z oczo***nym zielonym zamkiem, ten ze ślicznym uśmiechem i najza**bistrzym głosem na ziemi ten, który ma mnie gdzieś a ja ciągle go kocham.
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Światła wychodzące z okna, sygnalizują Twoją obecność w domu. A ja skaczę z radości, że nie szlajasz się, po klubach.
I tylko. I wyłącznie. Polowanie na chwilę. Uśmiechnij się jeszcze raz i daj mi tę radość. Znowu wgłębiam się w mój melancholijny nastrój odpowiednimi zbitkami tekstu i smutną melodią. Ciepły koc. Herbata. I Ty obok... |
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
cornflower_ - ale że o co chodzi?
![]() naiwna0, niczego_po_trochu - bardzo mi miło Christerine, czochrajb, m o n, minimum4znaki, Naughty_, turka24 - okradłam _________________
'Nigdy nie lubiłam różu, a teraz nie ma rzeczy, której bym bardziej pragnęła niż powiedzieć od czasu do czasu, z czystym sumieniem, że moje życie wygląda różowo. Czasem zastanawiam się jak to się właściwie stało, że taka jestem, co aż tak bardzo z***ało mi psychikę. Może zawsze taka byłam, tylko wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy? Czy istnieje jeszcze szansa, że kiedyś się zmienię? Może nauczę się czerpać korzyści z tego jaka jestem i już wcale nie będę chciała się zmieniać? Bo jeśli ja się nie zmienię i jeśli nie zmieni się moje podejście do zmian, to moja przyszłość raczej nie będzie wyglądać zbyt różowo. W życiu nie miałam czegoś takiego jak szczęśliwy dzień, bo im lepiej się jakiś zaczynał, tym gorzej potem się kończył, tak, że całkiem zapominałam o tym co mnie cieszyło jeszcze kilka godzin temu. Lubię płakać. Płakanie, w gruncie rzeczy jest najlepszą rzeczą jaka mi się w życiu zdarza, bo nie ma nic gorszego niż suche oczy, gdy wszystko wokół wali Ci się na głowę. Płacz przynosi ulgę, może tylko przelotną, ale zawsze to jakaś ulga'
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu Cię uwielbiam,
no tak po prostu. Pozwól sobie być moją maskotką. Dlaczego wszystko jest odwrotnością mego szczęścia ? Tyle pytań i na każde brak odpowiedzi. Chciałabym byś po prostu był, to chyba aż takie trudne nie jest ? Nie muszę być Twoja, ale patrz na mnie. Proszę, Zostaw mnie w spokoju. Odejdź po cichu, żebym nie musiała Cię zatrzymywać. Emocje, emocje, emocje. Opętana, zraniona, MIŁOŚCIĄ. Oszukana zasiada w kącie.
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
taki niby zwykły, a pasuje do mnie najbardziej, dzięki Ci za niego Ulka, zwariowałaś, siedź ![]() dziękuję Ci bardzo reszcie też dziękuję, nie chce mi się już cytować
![]() _________________ Jeśli pozwolisz, potrzymam Twoją dłoń, ogrzeję Twoją dłoń Proszę Cię, mam już wiele ran .. więc muszę mieć wielką garść i wziąć się w nią, bo nie wymyślił nikt lekarstwa na zaawansowaną samotność Rozbijam się o skamieniałe Twoje serce .. a teraz otwieram oczy i udaję, że nie o Tobie śniłam Ta tęcza wywołana kroplą łzy i uśmiechem przyprowadzi Cię do mnie Może dać Ci niebo w garści świat wziąć dla Ciebie na kredyt a to za mało, by pokochać ją jak mnie wtedy Tylko czasem budzi mnie pusta noc i nie daje zapomnieć, że sypiam samotnie nie możesz odejść, powietrze bez Ciebie nie jest bezpieczne W rękawie chowasz słowa i rzucasz je na wiatr- -on wieje mi w oczy
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-11-20 o 19:12 |
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
agrr bajkowa nie z tej bajki wreeednia Christerine Cornflower_ dontgivemenames Extremalna follee Istny_paradoks justsmilebaby karmelowomi keeendy kontrastowaO LadyBerry_ latin loveyoureyes _mandarynka m o n Margaretta_ marikab naiwnie_ Naughty_ nienaruszona Nieodkrytaxd no love_no love you on for all Parala paralogiczna partysiowa_ unpredictablegirl rumeczkaxd siatkaara Toogether93 your blue eyes Malinowa Girl♥ Kradne !!!!!
Ja już nie płacze za tobą to rutyna od płakania lepiej się śpi Nigdy nie pozwolę , by ktokolwiek mnie ograniczał i niszczył moją duszę, prowokując bym go nienawidziła kiedyś ja byłam twoja i ty byłeś mój teraz ja jestem twoja a ty jesteś jej ![]() Dirty Dancing " Time of my Life"-szczęśliwa piosenka czemu płacze kiedyś podnosiłeś mnie na duchu teraz spychasz na sam dół .czemu ? miłość to taki dziwny prezent . Na początku się ją przecenia: sądzi się, że dostało się ją na wieczność . Potem się jej nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótka, chciałoby się ją niemal odrzucić .W końcu kojarzy się, że to nie był prezent,ale jedynie pożyczka .I próbuje się na nią zasłużyć . ze wszystkich moich związków pozostałam tylko ja
Czy jeśli zniknie coś, o czym nie wiedzieliśmy, że to mamy, tęsknimy za tym? (uczucie) Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-11-20 o 19:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

pozwalam sobie zabrać 

ale dziękuję
;*