No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-20, 14:34   #1771
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

ja się zbieram i życzę wam miłego popołudnia oraz wieczoru

my się wybieramy na kolację dzisiaj a potem będzie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 14:44   #1772
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja się zbieram i życzę wam miłego popołudnia oraz wieczoru

my się wybieramy na kolację dzisiaj a potem będzie
milego wieczoru zatem
Stary 2010-11-20, 14:45   #1773
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczyny

Dziękuję co do opinii o sukni - cieszę się, że się podoba. Będzie miała taki pas
Byłam wczoraj z mamą ją zamówić, ale niestety jej nie mieli, tylko była w salonie w Radomiu. Mają przywieźć w następnym tygodniu i do mnie zadzwonią. A mnie korciło, żeby zadzwonić wcześniej i się upewnic czy jest suknia w salonie, ale z braku czasu zapomniałam.
Mama już chciała ją zamówić, ale chciałam ją jeszcze przymierzyć i się upewnić, że to ta. No i fotkę dla Was zrobić Ale w następnym tygodniu powinnam to zrobić Już nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
grzebyki podnoszące włosy
http://www.youtube.com/watch?v=KBDFBogYigw
Fajne. Mi jest lepiej w tak podniesionych włosach Chyba też zamówię Tylko napisz jak się to sprawuje

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
No i się rozchorowałam. Po tym jak wczoraj źle się czułam, dziś było jeszcze gorzej. Do tego doszła gorączka. Byłam dziś u lekarza, mam kilka dni zwolnienia
Zdrówka

Rock świetne zakupy - dywany i wazon mi się szczególnie podobają Ty chyba bałaganu nie widziałaś

I zazdroszczę mieszkanka, bo my po ślubie nie mamy za bardzo gdzie mieszkać Mam nadzieję, że szybko uda się zakupić własny kącik, ale bez kredytu się nie obędzie niestety

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
poza tym mam zaliczenie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
dzisiaj 280 dni, czyli 9 miesięcy i tydzień

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Wczoraj zadzwonili do nas z pewnej restauracji ze wygralismy kolacje dla dwojga
Ale super

Kociak trzymam kciuki za urządzanie własnego M

A mi się dziś nic nie chce. Łukasz chory i chyba mnie zaraził Idę obiad zrobić.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 16:20   #1774
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry

my jestesmy w podobnej sytuacji-niestety nie mamy gdzie mieszkac po slubie, bo jakos z rodzicami moimi czy z P nie widzi mi sie mieszkanie trzeba bedzie cos wynajac, taniego i sensownego-z tym moze byc problem....ehhh
W Pabianicach podobno fajne okazje można znaleźć .

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 16:57   #1775
happy2gether
Wtajemniczenie

Lecimy z Kochanym porównać ceny alko w kilku sklepach. Wieczorem dam Wam znać jak przedstawia się sytuacja. paa
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 17:06   #1776
lusesita23
Zakorzenienie

a ja spadam się szykować i smażyć kuraka

miłego wieczoru
Stary 2010-11-20, 18:02   #1777
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć
koleżanka nadal u mnie, więc nie mam czasu zbytnio..

zaraz spadamy na disco

w ogóle jestem po pierwszym spotkaniu z promotorem

Ale to jutro jak nadrobię

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 18:30   #1778
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja bym pewnie nie wiedziała ale widziałam program na tvn style o nowościach w podkładach.

Zdrówka

NIE WIERZE!!! od 18 nikt sie nie odzywa... Co to za święto

Ja sie chwale tak jak obiecałam. Zielony dywan w sypialni, szary w salonie, świeczki, wazon do łazienki(dokupie do niego jakieś ciemno brązowe gałązki) i kocyk w kwiatuszki

Tylko proszę nie zwracać uwagi na bałagan
śliczni
pragne sowjego kącika

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
a ja wstałam kilka minut przed 11 Byliśmy wczoraj u mojej siostry ciotecznej. Czeka na rozwiązanie także za kilka dni znowu będę ciocią ale tym razem prawdziwą Siedziałyśmy z drugą siostrą cały wieczór nad tym wielkim brzuchem i patrzyłyśmy, jak Majeczka w środku macha rączkami i nóżkami. Coś niesamowitego . Co i raz to na dole albo na górze pojawiały się guziołki i słyszałam bicie jej serduszka Rozpływam się
Wmyśliliśmy też z Kochanym na jakim osiedlu chcielibyśmy wynająć/kupić mieszkanie i jutro chyba polecimy rozkleić ogłoszenia. Zazdroszczę Wam dziewczyny, że już w większości macie swoje gniazdka i nie musicie się martwić o to tak jak my...
niestety my również bez mieszkania..

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć
koleżanka nadal u mnie, więc nie mam czasu zbytnio..

zaraz spadamy na disco

w ogóle jestem po pierwszym spotkaniu z promotorem

udanej imprezki

hejo
wczoraj w pracy sajgon ale opłacało sie pojechac bo zrobiłam mega utrag w te 8 h!
jestem z siebie dumna
za to dzis lipa!
mało ludzi
oprócz "łaziorów" zero konkretnych klientów:/
teraz mam chwile dla siebie ale czakam na tż..
przyjaciółka dzis pojechała dk KRK do madonny i wybrała sukienke
jestem ciekawa jaką w końcu
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 18:32   #1779
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

A ja jestem zła na M.

siedzę na pudlu, vod, zabieram się za brzoskwinie w puszce - relaksik

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 19:05   #1780
JennyAniolek
Zakorzenienie

czesc
my wlasnie zjechalismy do domu, nie bylo nas od 7 ale stosiko juz jest i jutro dowiezc tylko kilka rzeczy. Zaraz jakas kolacyjka, moze i bedziemy pewnie oglsdac vod

9 m-cy do ślubu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 20:19   #1781
cobra115
Zakorzenienie

Czeno

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

jakie czyszczenie?
No ząbków Najpierw ściągnęła mi kamień, a potem wyczyściła specjalnymi szczoteczkami i pastą. Od jutra albo poniedziałku zaczynam wybielanie z White strips

Cytat:

Wczoraj zadzwonili do nas z pewnej restauracji ze wygralismy kolacje dla dwojga Nawet nie wiedzielismy ze jakies losowanie bylo hehe no ale zarelko za darmo bedzie Dowiedzialam sie tez wczoraj od Tz ze jego szef powiedzial ze ma bardzo madra dziewczyne Milo mi sie zrobilo i uroslam z 5cm

Nic lece sprzatac, pozniej fryzjer, jedziemy sprobowac Stocka i wieczorem wybywamy
papa
No to superowo!!

OGLĄDAM MAM TALENT

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Olaboga co się dzieje z wizażem jak ja mam czas to was nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 20:27   #1782
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Olaboga co się dzieje z wizażem jak ja mam czas to was nie ma
mam tak samo

idę spać bo jutro do pracy
dobranoc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 20:30   #1783
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
mam tak samo

idę spać bo jutro do pracy
dobranoc
Wyśpij się dobrze
Stary 2010-11-20, 20:37   #1784
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

9 m-cy do ślubu

Stock pyszny

Dzieki wszystkim za oklaski niezle sie najedlismy

pa

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2010-11-20 o 20:44
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 20:56   #1785
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:

9 m-cy do ślubu

Miłego świętowania

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 21:00   #1786
bambusiek
Zakorzenienie

Hejo

Właśnie siedzę z redsikiem i odlądam jakiś film na TVNie

Był B. zjedliśmy kolacje, obejrzeliśmy komedie, pospaliśmy a niedawno wróciliśmy z zakupów
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:12   #1787
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj zadzwonili do nas z pewnej restauracji ze wygralismy kolacje dla dwojga Nawet nie wiedzielismy ze jakies losowanie bylo hehe no ale zarelko za darmo bedzie Dowiedzialam sie tez wczoraj od Tz ze jego szef powiedzial ze ma bardzo madra dziewczyne Milo mi sie zrobilo i uroslam z 5cm
gratuluję takiej niespodzianko-kolacji i miłych słow

Cytat:
przyłączam się do apelu
ja też ja też dwoma raczkami - weekendy trwaja zbyt krótko !

Cytat:

Wczoraj w sklepie stałam na stoisku monopolowym i oceniałam wódkę pod względem wizualnym Nie chcę mieć na niej żadnych zawieszek, więc butelka sama w sobie musi być ładna Obstawialiśmy Finlandię ale cena jest przerażająca. Na 2 miejscu obstawiam Stocka. Może dziś pojedziemy do Makro i porównamy ceny. Kupienie alkoholu to nasz priorytet na grudzień.
hehe ja tez patrzę na wygląd butelki bo żadne zawieszki nie wchodzą u Nas w grę - rodzice tez mówia o finlandii ale ta cena :/

Dziewczyna doradźcie mi coś.. otóz chodzi o fotografa
kiedyś byłam zachwycona pracami pana dajmy na to X ale nie miał on niestety wolnego naszego terminu... długo nic mi się nie podobało.. w końcxu koleżanka poleciła Nam swojego znajomego - początkujący fotograf - cena bardzo przystępna miły człowiek zdjęcia ładne - zdecydowalismy sie podpisać umowę . wczoraj trafiłam na stronke lubelskich fotografów i pani Y zachwyciła mnie swoimi zdjęciami... była to na tyle silna fascynacja ze napisałam od razu maila z zapytaniem o nasz termin i ... jest wolny !! z tym że usługi tej Pani są droższe o 1000 zł od naszego zaklepanego fotografa.... i teraz pytanie co byście zrobiły -
zostawiły początkującego ZNAJOMEGO fotografa z którym macie umowę i liczyły na to ze zdjęcia Wam się będa podobać bo są ładne
czy nie wiem jak ale wykręciły się i wytłumczyły - zrezygnowały ze znajomego i dały wiecej pieniędzy za zdjęcia które robią na Was wrażenie ( dodam ze Rodzice i Narzeczony mówią że wymyslam chcąc cos zmieniać,...) i już sama nie wiem...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:13   #1788
cobra115
Zakorzenienie

Dobranoc wszystkim śpiącym

P.S. przypomniało mi się jak ostatnio teżetowi gadałam, że na obrączkach będziemy mieli grawer "będę grzeczny/a", a on do mnie: Pewnie na wizażu to wyczytałaś
Stary 2010-11-20, 22:52   #1789
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
P.S. przypomniało mi się jak ostatnio teżetowi gadałam, że na obrączkach będziemy mieli grawer "będę grzeczny/a", a on do mnie: Pewnie na wizażu to wyczytałaś

---
skonczylismy pakowac koperty, uff

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 23:22   #1790
dorbar
Wtajemniczenie

Witajcie
nie było mnie z tydzień i do nadrabiania mnóstwo
Miałam tydzień urlopu, ale przy mojej córce jakoś mało czasu miałam na neta. Wiecej mam jak w pracy jestem

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hejka

Można się przyłączyć?
Witaj

Cytat:
melduje sie w nowym watku z super wiadomoscia kupilam kiecie
gratuluję

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
pewnie niektóe z was juz coś maja albo upatrzone albo i kupione mi sie dziwnie nie śpieszy-musze schudnąć hahaha. od czasów duncana przytyłam ze 3 kg.i znowu do niego wracam zgubie 5 kg to sukni poszukam
ja nie mam i też muszę schudnąć

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
nie wynajmujemy,jak to określić-tylko opłatt czynszowe i media. bo to mieszkanie mojej babci,administracyne czy komunalne,jakoś tak to sie mówi. idobrze,ze nie mam opłat za wynajem bo pensja by na nic nie starczyła.masakra
no wynajem to masakra

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A, to się pochwalę niestety swojego zdjęcia w sukni nie mam, bo nie pozwoliły panie zrobić...ale katalogowa fotka taka:http://www.salontrendy.sokp.pl/agnes_k1.html
numer 10232, trzeci rząd od góry

na mnie wygląda piękniej niż na fotce, of course
bardzo fajna i wierzę, że Ty wyglądasz w niej lepiej

Cytat:
za duzo jak osiagne to co chce osiagnac to powiem ile wazylam oki?
też jestem ciekawa

zostało mi 300 dni do ślubu
Stary 2010-11-20, 23:33   #1791
dorbar
Wtajemniczenie

Boze, chyba pierwszy i ostatni raz tak długo nie zagladałam do atku bo teraz nadrobic trudno

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Witajcie Można dołączyć Ja również ślubuję w 2011 r a dokładniej 5 marca
oj to już mało czasu Ci zostało
Cytat:
No to tak Jesteśmy z zachodniopomorskiego znamy się już jakies 8 lat, ale razem jesteśmy od lutego od września zaręczeni, a 5 marca ślub
Ostatnio ruszyliśmy trochę z przygotowaniami (bo to już niecałe 4 miesiące ) więc już trochę spraw załatwionych
Suknia już jest zdjęcie katalogowe jeśli będę potrafiła wkleję na dole ale suknia ze zdjęcia będzie dodatkowo miała troszkę kryształków do ozdoby. Do tego jest welon długi, buty (ale zdjęcia nie mam ), halka. Nie mam dodatków ani nieszczesnego nakrycia Mamy też salę i godzinę ślubu 16.00 (chcieliśmy 17 ale była już zajęta). Kamerzysty nie będzie, a fotografem będzie szwagier TŻ najprawdopodobniej. Jestem jednak na etapie namawiania TŻ na profesjonalną sesję jeszcze, ale to będzie trudne do realizacji hmm... co tam jeszcze ..... aaa ... zaproszenia już zamówione więc powinny przyjść na dniach. A no i Dj jeszcze mamy Spotkanie rodziców też już za nami a jutro zaczynamy nauki chociaż ja już mam z liceum świstek, ale TŻ nie ma więcpochodzę z nim dla towarzystwa bo tak ładnie prosi

Poniżej zdjęcie sukni i zaproszeń (tylko zaproszenie będzie z bordową wstążeczką).
śliczna sukienka i zaproszenia

Cytat:
tak naprawdę to poznaliśmy się przez internet i większość czasu przegadaliśmy, a przez te 8 lat spotkaliśmy się raptem kilka - kilkanaście razy dopiero od lutego widujemy się prawie codziennie
ja też swojego poznałam przez neta

Cytat:
przy okazji załatwiania różnych spraw w Kato weszłam z P. do salonu madonny... spodobał mi się jeden model z katalogu i chciałam zmierzyć jeden upatrzony na necie ale Pani stwierdziła, że nie mają . Zajęła się nami konsultantka zaproponowała mi 2 suknie, obie w A - jedna była ciężka i z brzydka , a druga leciutka koronkowa, zmierzyłam też rybkę (bo chciałam - ale mi nie pasuje :P). Koronkowa mi się podobała ale to jeszcze nie było to, a Pani jak tylko zmierzyłam 3 kiecki wyleciała z pytaniem którą kieckę kupuję i czy spisujemy umowę , miałam wrażenie, że koniecznie chce mi wcisnąć tą koronkową ale powiedziałam, że jeszcze się zastanowię i poszliśmy stamtąd ... Także suknia cały czas poszukiwana
chciała szybko sprawę załatwić

nie dam rady więcej dzisiaj nadrobić ;( zostało mi już tylko z 30 stron

dobranoc

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2010-11-20 o 23:35
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 00:15   #1792
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
bałagan? to Ty chyba nie widziałaś mojego pokoju fajne zakupy
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
super zakupki fajne mieszkanko
chciałabym mieć taki "bałagan"
No czysto wcale nie jest Ale dzięki
Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
to sie przyłącze u mnie tez leje
U mnie dziś była nawet spoko pogoda.
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Rock świetne zakupy - dywany i wazon mi się szczególnie podobają Ty chyba bałaganu nie widziałaś

I zazdroszczę mieszkanka, bo my po ślubie nie mamy za bardzo gdzie mieszkać Mam nadzieję, że szybko uda się zakupić własny kącik, ale bez kredytu się nie obędzie niestety
Zielony 199 zł a szary 79
No a wazon wytargałam z kwiaciarni od koleżanki, 20 złotych w hurtowni florystycznej w Katowicach Więc zakup świetny bo za 40 jest ciężko taki znależć
Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
śliczni
pragne sowjego kącika
Każda z nas w końcu będzie mieć swój mały własny kącik
Cytat:
czesc
9 m-cy do ślubu

Aaa i cobra tobie też dzięki

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 00:52   #1793
happy2gether
Wtajemniczenie

Jestem już po dzisiejszym rekonesansie alkoholowym i dzielę się informacjami. Byliśmy w 3 sklepach - Auchanie, Selgrosie i Makro. Porównywaliśmy ceny 5 wódek o dwóch pojemnościach 0,5l i 0,7

FINLANDIA 0,5 A 29,98 -------------S 33,35 M 32,99
--------------0,7 --39,14 (w promocji) --36,59 --44,94

STOCK 0,5 A 21,48 S 20,73 M 18,90
--------0,7 --28,68 --28,54 ---26,45

PAN TADEK 0,5 A 22,98 S 22,80 M 23,99
--------------0,7 --30,98 -- 32,33 --32,99

SMIRNOFF 0,5 A 20,98 S 21,95 M 23,99
-------------0,7 -----------28,78 --27,95

PALACE 0,5 A 19,98 S 21,19 M 19,95
----------0,7 --27,98 --25,99--- 27,49

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Zmykam spać. Do dzisiaj ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 10:02   #1794
Stysik
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
czekam
Cytat:
No ząbków Najpierw ściągnęła mi kamień, a potem wyczyściła specjalnymi szczoteczkami i pastą. Od jutra albo poniedziałku zaczynam wybielanie z White strips
też ostatnio to miałam robione
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyna doradźcie mi coś.. otóz chodzi o fotografa
kiedyś byłam zachwycona pracami pana dajmy na to X ale nie miał on niestety wolnego naszego terminu... długo nic mi się nie podobało.. w końcxu koleżanka poleciła Nam swojego znajomego - początkujący fotograf - cena bardzo przystępna miły człowiek zdjęcia ładne - zdecydowalismy sie podpisać umowę . wczoraj trafiłam na stronke lubelskich fotografów i pani Y zachwyciła mnie swoimi zdjęciami... była to na tyle silna fascynacja ze napisałam od razu maila z zapytaniem o nasz termin i ... jest wolny !! z tym że usługi tej Pani są droższe o 1000 zł od naszego zaklepanego fotografa.... i teraz pytanie co byście zrobiły -
zostawiły początkującego ZNAJOMEGO fotografa z którym macie umowę i liczyły na to ze zdjęcia Wam się będa podobać bo są ładne
czy nie wiem jak ale wykręciły się i wytłumczyły - zrezygnowały ze znajomego i dały wiecej pieniędzy za zdjęcia które robią na Was wrażenie ( dodam ze Rodzice i Narzeczony mówią że wymyslam chcąc cos zmieniać,...) i już sama nie wiem...
hmmm... nie wiem co bym zrobiłam, głupio znajomemu odmawiać, ale jeśli tamte tak bardzo Ci się podobają to chyba warto zaryzykować, tylko po rozmowie z narzeczonym

Cytat:
Jestem już po dzisiejszym rekonesansie alkoholowym i dzielę się informacjami. Byliśmy w 3 sklepach - Auchanie, Selgrosie i Makro. Porównywaliśmy ceny 5 wódek o dwóch pojemnościach 0,5l i 0,7

FINLANDIA 0,5 A 29,98 -------------S 33,35 M 32,99
--------------0,7 --39,14 (w promocji) --36,59 --44,94

STOCK 0,5 A 21,48 S 20,73 M 18,90
--------0,7 --28,68 --28,54 ---26,45

PAN TADEK 0,5 A 22,98 S 22,80 M 23,99
--------------0,7 --30,98 -- 32,33 --32,99

SMIRNOFF 0,5 A 20,98 S 21,95 M 23,99
-------------0,7 -----------28,78 --27,95

PALACE 0,5 A 19,98 S 21,19 M 19,95
----------0,7 --27,98 --25,99--- 27,49

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Zmykam spać. Do dzisiaj ;-)
ale spis

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 10:03   #1795
hania207
Zakorzenienie

czesc

happy i na ktora sie decydujecie??

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 10:06   #1796
happy2gether
Wtajemniczenie

JESTEM CIOCIĄ MAJECZKI!!!!!!!!!!!!! 54 cm 3,540
Stary 2010-11-21, 10:07   #1797
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
JESTEM CIOCIĄ MAJECZKI!!!!!!!!!!!!! 54 cm 3,540

super !!!! duza dziewczynka

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 10:08   #1798
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
czesc

happy i na ktora sie decydujecie??
Jeszcze nie wiemy do końca. Najbardziej chcielibyśmy trafić na jakąś super promocję Finlandii. Za 2-3 tyg będą świąteczne promocje i wtedy już podejmiemy ostateczną decyzję i zrobimy zakupy
Stary 2010-11-21, 10:08   #1799
lusesita23
Zakorzenienie

helo

margolka moj M. tez by mi powiedzial,ze wymyslam i dalabym sobie spokoj

happy ale u nas nie ma zadnego z tych sklepow

ide dzis do kosciola tego, w ktorym slub bedziemy brac
ale nie z sentymentu tylko dlatego,ze byl organista i rozdawal oplatek,a ja kasy nie mialam <a mam nie bylo;p>i kazal przyjsc dzis i zaplacic
Stary 2010-11-21, 10:08   #1800
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
my też także trzymam i za was i za nas

Cytat:

9 m-cy do ślubu

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
zostało mi 300 dni do ślubu
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości