|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Jeszcze Gogola "Martwe dusze"
aha, dobranoc! Idę analizować tekst, jak mówił ojciec na syknięcie matki "Śpisz?!" podnosząc twarz z wgnieceniem od okładki "Dzienników" Żukowa
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-11-21 o 02:06 |
|
|
|
#1982 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Inków - znów mi z ust wyjęto ale ja nie czytam etykiet ani artykułów nich a Sensuous mi po to że inne jest - i bardzo mi się go chce - a bo co? Cytat:
wiesz te krowy co tyle wyją to z reguły ... Cytat:
ja szukam szyderstwa, sarkazmu w opisie świata - żadne nawet najpiękniejsze elaboraty nie strawiają sie u mnie ani tym bardzej smuty wprost - dlatego popróbujem jak coś to zacytuje Twego ojca Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-21 o 02:16 |
|||
|
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przechwałki to mi do niego baaardzo nie pasuja... może rzeczywiście taki powód od niej usłyszał... sprawdzać nie zamierzam.... mam na oku wolnych paru do sprawdzenia, gdyby skończyła się perspektywa z obecnym.... ![]() Cytat:
jak coś to mogę nawet podesłać... choć mój egzemplarz już niemłody... albo starego dobrego Johna Irvinga - chociaż trzeba go lubić
|
||
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby podał w centymetrach przybity do muru to byśmy przynajmniej wiedziały czy ściemnia - jestesmy przeszkolone tabelką Polly no i rysowałyśmy w końcu to wiemy ![]() no tak pan chciał zebyś mu nie uwierzyła nie no, przemiła perspektywa testów przed Tobą - żyć nie umierać ![]() a wiesz że przeczytam, i Irvinga lubię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-21 o 02:33 |
|
|
|
|
#1986 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Dobrej nocy |
||||
|
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz będzie się wstydził i przepraszał za to jak po alko się zachowywał... Cytat:
ojej, nie wiem czy nakreślać bardziej sytuację... przelecieć mnie nie próbował, choć warunki były ![]() chcieć chyba chciał, a na pewno o tym myślał, bo jak wychodziłam to nastąpiła łzawa scena - "za bardzo ją kocham..." - coś błędnie założył, że na niego lecę... ![]() facet raczej nieśmiały acz dość utalentowany - typ urody: w kierunku radiowego... ![]() Cytat:
na razie trzymam się swojej perspektywy - przypominam
|
|||
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nono,to Ty masz znajomości wśród znajomosci gwiazd! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczę też mnie rozwaliło z tym dopuszczaniem zdrady ![]() Rejcz, a czytałaś Italo Calvino? Absurdalny humor i dziwaczni bohaterowie, pamiętam, ze fajnie się czytało ![]() http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=3050 http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=4593
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 11:08 |
||||
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry- ale miałam sen! Aż sobie w nocy książkę na sztorc postawiłam, żeby nie zapomnieć tu opowiedzieć- ale nie teraz, nie teraz, bo W. zaraz wyjeżdza do Lublyna, a ja lece z Gustawem do Łazienek, melduję też, że może będę mieć pierścionek i Divę- znów
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Halo- osoby niszowe i kadzidlane- znacie perfum Santal Opoponax Maison B...coś tam? Fajne to? ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Jest tu ktoooo?.....
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem,a le zapachu nie znam
![]() Demot dla singli ![]() I dla imprezowiczów
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak źle ze mną dziś nie było. Powiedziałabym nawet, że całkiem dobrze ze mną. Przed snem wmusiłam w siebie sporo wody i ibuprom. Dzięki temu nie będę miala zmarnowanego dnia wolnego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1995 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Maja lubi duże łeby ![]() Cytat:
Kurczę miałam adoratora niewiele większego ode mnie, Wizażystki, czy powinnam żałować, że puściłam go kantem? Proszę Cytat:
![]() Cytat:
"Miłość w czasach zarazy" Marquez, "Hotel świętego Augustyna" Irwin Shaw, tak z tych co mi sie ostatnio spodobaly. teraz mecze "trzy tygodnie z moim bratem" sparksa, ale nie polecam, nuda Kenzo Amour Le Parfum? John Galliano Le Parfum No. 1? Flower by Kenzo Le Parfum? Cytat:
Powiedz mu, że nie ma za dużego, tylko się za mało stara przed Helloł, tam się calutki noworodek może zmieścić Kurczę, Ty wiesz że do "męskich" krów tez by to miało zastosowanie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, oczywiście- piszą się "Le", ja ironicznie pisałam, dość mętnie Le skojarzyło mi się z tytułem szlacheckim Sir- a raczej chciałam, żeby tak zabrzmiało.
LEcę
|
#1997 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1999 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2000 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz Maja nam zaginie w innym wątku
|
|
|
#2003 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez na gewałt potzrebuje cos poczytac-ale co wezme to mi sie nie podobie .polecic ci moge biblionetke-znasz?-oceniasz ksiazki które czytałas o ona ci wypluwa propozycje do przeczytania-od dawna mysle ze mogłby ktos opracowac cos takiego tylko o perfumach ![]() ja bym poczytała cos takiego obyczajowego...zwykłego,. ..no nie wiem sama...wichrowe wzgórza? a ty w jakim stajlu chcesz poczytac? Cytat:
nie ma czegos takiego jak za duzy ptak ![]() Cytat:
![]() ja lubie ksiazki o babach-np Pani Bovary ![]()
|
|
|
#2004 |
|
BAN stały
|
Tak w ogóle to chciałem wyrazić swój bulwers dotyczący Sephory, że Hermesa nie prowadzą, bardzo nieładnie
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale żem niewyspana.Opowiem Wam mój sen ![]() Jak większość z Was wie założyłam wczoraj klub odlewkowy ( sporo z Was w nim jest, ale nie wszyscy i... ).Śniło mi się, że wchodzę na wizaż i dostałam PW. Patrzę a tam Gryx pisze do mnie z pretensjami, żalem, smutkiem, obawą: " Słyszałem, że jakiś klub odlewkowy założyłaś, a mnie tam nie ma Dlaczego? A ten klub już działa Beze mnie ![]() Nie wiem co było dalej bo się chyba obudziłam (może się bałam, że mnie przez PW pobije ), ale chyba se muszę zrobić przerwę od wizażu i od ... odlewek /(choć od odlewek to w sumie mam a raczej miałam do wczoraj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2006 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wlasnie se lukłam na biblionetke co ja tam najwyzej oceniłam :
Pani Bovary Krystyna córka Lavransa Sniadanie u Tiffanego jestem żałosna
|
|
#2007 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witojcie
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja se lukłam na stan konta - masakra ![]() myślałam, że mam oszczędności, a tu nic pochlastać się przyjdzie suchą bułką, bo na inną mię nie stać ![]() A mi się śniło, że oglądałam jakies rozgrywki sportowe (jakiś mecz albo co, bo na boisku było) i się zaczęli zawodnicy napierdzielać. I jeden drugiemu odciął głowe o ostre krawędzie ogrodzenia z siatki )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 13:37 |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Opowiem Wam sen: Śniło się, że na mojej prowincji była mafia i miała burdel. I ja byłam bitch. Tajniki pracy pominę (no dodam tylko, że jak klient nie podszedł, to mogłam zastrzelić), ale raz mafioso-alfons wydał bankiet i miał w domu pod jedną ścianą taką wielką półkę do sufitu, na całej długości obstawioną perfumami Pamiętam tylko, że tam stałam i zastanawiałam się, jak by tu wykombinować, żeby chocaż jedną zwinąć, bo cuda na patyku tam były. |
|
|
|
#2010 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co to za klub jest (i dlaczego mnie w nim ciągle nie ma)? ![]() Cytat:
![]() Lubicie ostrą kuchnię, mam rozumieć?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

ale żem niewyspana.