Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-20, 21:44   #4471
Martita88
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV

Jest mi cholernie smuto ...

Nie chcę już dłużej mieszkać, żyć bez TŻ-ta ...

Pocieszam się faktem, że przyjeżdża do mnie w piątek
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 21:45   #4472
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Babooo wypluj te słowa ja od zeszłego roku mam taką awersję do tego białego cholerstwa że wcale mi do niego nie śpieszno gwarantuje Ci, że i Ty szybko zmienisz zdanie jak się zjawi
No przecież doskonale wiem, że mi się odwidzi. I to bardzo, bardzooooo szybko!
Póki co jednak CHCĘ ZOBACZYĆ ŚNIEG!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 21:55   #4473
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Bardzo proszę
Ssnowdrop Ty się jeszcze Ijji pokaż!
i wystarczy już białego
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 21:56   #4474
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem. cały dzień znów u rodziny P. do tego teraz się spięliśmy w jednym drażliwym temacie (gdzie ciągle prosiłam o powstrzymanie się od TAKICH komentarzy w TAKIEJ sytuacji) i obraził się na mnie śmiertelnie poważnie i chyba mu sie ubzdurało, że powinnam go przeprosić.

i tu i teraz Ci mówię - nie ma ****a mowy. nie za takie zachowanie.
masz problem i idź się leczyć.

mimo fatalnego weekendu u mnie życzę Wam wszystkim miłej niedzieli. po ustaniu walk na poligonie się odezwę. albo on mnie albo ja jego.
a potem będzie rozwód.
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:00   #4475
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą!

A u mnie tragedia nawet nie miałam czasu was czytać dzisiaj i wczoraj zaraz to nadrobię może się zrelaksuję. Dziś byliśmy u tż siostry na urodzinach ale jakoś też rozproszona jestem. Wczoraj przyjechała do mnie siositra ze swoim tż bo wracała z uczelni z poznania i po drodze wstąpili.
Natomiast w nocy moja mama przeżyła chwile grozy i sama stwierdziła że chyba będzie musiała iść do psychologa bo nie wie czy sobie z tym poradzi mój brat wrócił do domu w nocy i załamany bo 1,5 miesiąca temu rzuciła go dziewczyn w sumie mieli odpocząć od siebie a on ja zobaczył z innym kolesiem w sumie swoim dobrym kolegą w barze i nie wytrzymał dwa tygodnie temu sobie rękę podciął a dzisiaj w nocy na mamy oczach bo się przebudziła prawie podciął sobie żyły mama ma traumę i widok tryskającej krwi przed oczami wielką kałuże i ściany obryzgane ... na szczęście w domu był wujek który z nami mieszka i jej pomógł z bratem bo gdyby nie on to mogło by dojść do tragedii w sumie chciałam jechać dziś z siostrą do domu ale co ja mu powiem jak już mu tyle nagadałam a on nadal zakochany ... a ta była jego jeszcze mu powie że ona nic nie poradzi na to że on się zakochuje jak mały dzieciak ... żal mi tego brata bo tak go zdołowała zgasiła w nim wszystkie ambicje i utwierdziła w jego przekonaniu że on jest nic nie wartą szm... przepraszam za określenie ale tak go nazwała
Nie wiem jak mam z nim rozmawiać na pogotowiu z nim rozmawiali policja też musiała być bo potraktowano to jako próbę samobójczą miał tam troszkę we krwi promili ale nie aż tyle by nie był świadomy tego co robi, ale chyba sam się przestraszył tego jak mamę przeraził a mama przed oczami ma cały czas widok jego jak się tnie i mówi że "tyle jest warte moje życie mamo" i krew ... pełno krwi ... i że nie zdarzyła do niego podbiec i powstrzymać go

... idę po herbatkę bo jakoś strasznie się czuję pomimo tego że tam mnie nie było i nie widziałam tego to jestem przerażona że gdyby nie wujek który mieszka z nami i mógł pomóc mamie to by się inaczej to skończyło ...

przepraszam ale musiałam się wygadać choć w taki sposób ...

o jezuu współczuje, a psycholog jest potrzebny Twojej Mamie, ale przede wszystkim TWOJEMU BRATU!!!!! a ta dziewczyna to kompletnie nieodpowiedzialna i okrutna

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
jestem. cały dzień znów u rodziny P. do tego teraz się spięliśmy w jednym drażliwym temacie (gdzie ciągle prosiłam o powstrzymanie się od TAKICH komentarzy w TAKIEJ sytuacji) i obraził się na mnie śmiertelnie poważnie i chyba mu sie ubzdurało, że powinnam go przeprosić.

i tu i teraz Ci mówię - nie ma ****a mowy. nie za takie zachowanie.
masz problem i idź się leczyć.

mimo fatalnego weekendu u mnie życzę Wam wszystkim miłej niedzieli. po ustaniu walk na poligonie się odezwę. albo on mnie albo ja jego.
a potem będzie rozwód.
o cholerka Golden aż tak poważnie? co się stało? jak chcesz to dawaj na PW
Stary 2010-11-20, 22:16   #4476
Haniula
Zakorzenienie

Oliwka, to niezle sie u was dzieje. Przykro mi z powodu takiej tragedii Napewno bedzie potrzebna pomoc specjalisty , ale wiecie, kazdy kij ma dwa konce, skoro się rozstali to był ku temu powód

Ja tez chce śnieg, ale taki puszysty i zeby nie topniał i nie robił pluchy tylko magicznie znikał

kash jaki fajny avatarek

martita gwarantuje Ci, ze jeszcze bedziesz chciała tego Tz na ksiezyc nie raz wysłać jak ja dziś
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:20   #4477
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
to poważna sprawa...pierwszy raz tak się zachowal czy już mu sie to zdarzało?
właśnie pierwszy raz mu się zdarzyło dlatego dałam mu szansę
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą!

A u mnie tragedia nawet nie miałam czasu was czytać dzisiaj i wczoraj zaraz to nadrobię może się zrelaksuję. Dziś byliśmy u tż siostry na urodzinach ale jakoś też rozproszona jestem. Wczoraj przyjechała do mnie siositra ze swoim tż bo wracała z uczelni z poznania i po drodze wstąpili.
Natomiast w nocy moja mama przeżyła chwile grozy i sama stwierdziła że chyba będzie musiała iść do psychologa bo nie wie czy sobie z tym poradzi mój brat wrócił do domu w nocy i załamany bo 1,5 miesiąca temu rzuciła go dziewczyn w sumie mieli odpocząć od siebie a on ja zobaczył z innym kolesiem w sumie swoim dobrym kolegą w barze i nie wytrzymał dwa tygodnie temu sobie rękę podciął a dzisiaj w nocy na mamy oczach bo się przebudziła prawie podciął sobie żyły mama ma traumę i widok tryskającej krwi przed oczami wielką kałuże i ściany obryzgane ... na szczęście w domu był wujek który z nami mieszka i jej pomógł z bratem bo gdyby nie on to mogło by dojść do tragedii w sumie chciałam jechać dziś z siostrą do domu ale co ja mu powiem jak już mu tyle nagadałam a on nadal zakochany ... a ta była jego jeszcze mu powie że ona nic nie poradzi na to że on się zakochuje jak mały dzieciak ... żal mi tego brata bo tak go zdołowała zgasiła w nim wszystkie ambicje i utwierdziła w jego przekonaniu że on jest nic nie wartą szm... przepraszam za określenie ale tak go nazwała
Nie wiem jak mam z nim rozmawiać na pogotowiu z nim rozmawiali policja też musiała być bo potraktowano to jako próbę samobójczą miał tam troszkę we krwi promili ale nie aż tyle by nie był świadomy tego co robi, ale chyba sam się przestraszył tego jak mamę przeraził a mama przed oczami ma cały czas widok jego jak się tnie i mówi że "tyle jest warte moje życie mamo" i krew ... pełno krwi ... i że nie zdarzyła do niego podbiec i powstrzymać go

... idę po herbatkę bo jakoś strasznie się czuję pomimo tego że tam mnie nie było i nie widziałam tego to jestem przerażona że gdyby nie wujek który mieszka z nami i mógł pomóc mamie to by się inaczej to skończyło ...

przepraszam ale musiałam się wygadać choć w taki sposób ...
o matko, kiedyś miałam podobną sytuację tyle że z kolegą, zostawiła go dziewczyna a on na imprezie w toalecie rozbił szklankę i podciął sobie żyły...porozmawiaj z bratem, na pewno nie będzie chciał słuchać że to koniec i ta dziewucha nie jest tego warta i życie toczy się dalej ale na pewno dużo da mu ta rozmowa
Cytat:
ja też chcę zobaczyć śnieg wolę śnieg niż deszcz

ja zrobiłam sobie mini SPA i teraz oglądam film na tvnie, Tż pojechał do pracy więc jest trochę spokoju
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:22   #4478
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo proszę
Ssnowdrop Ty się jeszcze Ijji pokaż!
i wystarczy już białego
Hehe.
No dobra, to teraz chcę pomacać (śnieg).

Fajny Av.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

Ja tez chce śnieg, ale taki puszysty i zeby nie topniał i nie robił pluchy tylko magicznie znikał
Właśnie, właśnie.

Ja już wypucowana. Teraz załączam sobie chirurgów i oddaję błogiemu lenistwu.

Stary 2010-11-20, 22:22   #4479
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
W środę u mnie śnieg. Jak u wszystkich chyba.
W tajemnicy i po cichu Wam powiem, że odrobinę się cieszę. Mam ochotę go zobaczy.
Pewnie ten entuzjazm mi minie po pierwszym poranku na przystanku kiedy zmarznę na kość.
ja też bym chciała już śnieg najbardziej lubie pogode jak jest tak do -5stopni i leży śnieg

Kashmirka fany nowy avatarek

ja sobie zrobiłam przerwe w nauce ale zaraz czas wracać do filozofii
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 22:26   #4480
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Hehe.
No dobra, to teraz chcę pomacać (śnieg).

Fajny Av.

Właśnie, właśnie.

Ja już wypucowana. Teraz załączam sobie chirurgów i oddaję błogiemu lenistwu.
myślałam, że macanie Ssnowdrop Ci w głowie laska z niej jest, ale nie wiem co na to Twój A.

Ciesze się, ze Wam sie mój avek podoba

Stary 2010-11-20, 22:34   #4481
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że macanie Ssnowdrop Ci w głowie laska z niej jest, ale nie wiem co na to Twój A.

Ciesze się, ze Wam sie mój avek podoba
Jakby mógł popatrzeć, to myślę że nie miałby nic przeciwko.

Stary 2010-11-20, 22:37   #4482
Haniula
Zakorzenienie

kash ,kash ! w filmie na TVN wystepuje twój OLO!
Stary 2010-11-20, 22:44   #4483
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Oliwka, to niezle sie u was dzieje. Przykro mi z powodu takiej tragedii Napewno bedzie potrzebna pomoc specjalisty , ale wiecie, kazdy kij ma dwa konce, skoro się rozstali to był ku temu powód

kash jaki fajny avatarek

martita gwarantuje Ci, ze jeszcze bedziesz chciała tego Tz na ksiezyc nie raz wysłać jak ja dziś

Zapewne tak będzie

Doświadczyłam paru takich chwil podczas wspólnego mieszkania
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 00:26   #4484
Paulunia8713
Zadomowienie

Wkońcu nadrobiłam te 20 stron
dodaja dudi dla was za pamięć

Julia z TŻ już śpi a ja znowu umieram na brzuch. Coś jednak jest nie tak
A zapomniałam wam powiedzieć, ze w piątek byłam u fryzjera Wkońcu ściełam te włosy bo już takie długie miałam, że szok Teraz o wiele lepiej się czuje
Koleżanka pisała, że w piątek prawdopodobnie mają już być bony świąteczne Po 600zł mają dać Ciekawe dlaczego tak wcześnie Tylko teraz mam dylemat jak ja mam się dostać do Olsztyna, który jest 120km ode mnie nie mając z kim zostawić Julusi?? Mam nadzieję, że coś wymyślę do tego czasu
Teraz wezmę jakąs tabletkę i lecę spać. Dobranoc
Stary 2010-11-21, 08:04   #4485
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
I do zobaczenia

Ja znów na uczelnię. Wstać mi się nie chciało strasznie w dodatku ciężką mam głowę. Ni i wizja że jutro znów do pracy i wczesna pobudka nie napawają optymistycznie.
Ech! Cierp ciało coś chciało.

Stary 2010-11-21, 08:11   #4486
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Wkońcu nadrobiłam te 20 stron
dodaja dudi dla was za pamięć

Julia z TŻ już śpi a ja znowu umieram na brzuch. Coś jednak jest nie tak
A zapomniałam wam powiedzieć, ze w piątek byłam u fryzjera Wkońcu ściełam te włosy bo już takie długie miałam, że szok Teraz o wiele lepiej się czuje
Koleżanka pisała, że w piątek prawdopodobnie mają już być bony świąteczne Po 600zł mają dać Ciekawe dlaczego tak wcześnie Tylko teraz mam dylemat jak ja mam się dostać do Olsztyna, który jest 120km ode mnie nie mając z kim zostawić Julusi?? Mam nadzieję, że coś wymyślę do tego czasu
Teraz wezmę jakąs tabletkę i lecę spać. Dobranoc
koniecznie idź jak najszybciej do lekarza ze zdrowiem nie ma żartó i cieszę sie strasznie, że aż tyle pieniążków w bonach dostaniesz
Stary 2010-11-21, 09:16   #4487
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
koniecznie idź jak najszybciej do lekarza ze zdrowiem nie ma żartó i cieszę sie strasznie, że aż tyle pieniążków w bonach dostaniesz
Jakoś muszę się przemóc i iśc do ginekologa ale mężczyzny bo tutaj kobiety nie ma. Mam jakieś opory Ale trudno muszę się jutro zapisać bo jak będzie za póżno to czy kobieta czy mężczyzna mi nie pomoże

Julia wstała o 7 choć zawsze chociaż do 9 pośpi ale fakt dzisiaj jest tatuś więc trzeba się nim nacieszyć Zjadła już śniadanko a teraz banana wcina. Mąż tu mówi o jakimś spacerku a ja myślę co tu dzisiaj na obiad zrobić. Zamrażalka pełna aż wszystko wylatuje a ja jak zwykle narzekam
W tamtym roku też 600zł dostałam tylko ja bym wolała kasę a oni dają bony do zrealizowania w drogim jak na te miasto sklepie Szkoda, że do biedronki nie dają. Bym chyba z 10 wózkami wyszła
Na wielkanoc dostajemy zazwyczaj 350-400 więc chociaż zapasy porobie
Stary 2010-11-21, 09:17   #4488
Haniula
Zakorzenienie

Dzien dobry
U mnie mglisty poranek mleko za oknem, lepiej nie wychodzić z domu
U nas dziś rodzinny obiadek swoją drogą pierwszy raz cała moja rodzina bedzie u nas na posiłku ciesze sie tylko oby wyszło wszystko dobre
Stary 2010-11-21, 09:33   #4489
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
U mnie mglisty poranek mleko za oknem, lepiej nie wychodzić z domu
U nas dziś rodzinny obiadek swoją drogą pierwszy raz cała moja rodzina bedzie u nas na posiłku ciesze sie tylko oby wyszło wszystko dobre
wyjdzie napewno
u mnie jak na złość świeci słoneczko wiem, że powinnam się cieszyć ale ja mam dziś siedzieć i się uczyć dlatego wolałabym deszczyk...

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Jakoś muszę się przemóc i iśc do ginekologa ale mężczyzny bo tutaj kobiety nie ma. Mam jakieś opory Ale trudno muszę się jutro zapisać bo jak będzie za póżno to czy kobieta czy mężczyzna mi nie pomoże
idź koniecznie i to jak najszybciej i nie ważne czy o facet czy kobieta, najważniejsze Twoje zdrowie
Stary 2010-11-21, 09:45   #4490
Haniula
Zakorzenienie

tak jest ! Paulunia do lekarza ale już !
Stary 2010-11-21, 10:24   #4491
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry
Się wyspałam, piję kawkę, dzień zaplanowany.
Myślę nad nowym systemem wydatkowym...

A jutro nowy Dexter

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 10:36   #4492
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Jakby mógł popatrzeć, to myślę że nie miałby nic przeciwko.
haha jak to facet

Cytat:
kash ,kash ! w filmie na TVN wystepuje twój OLO!
kurde, szkoda, ze już byłam w łóżku bo bym sobie zobaczyła a swoją drogą niezła z niego cholera, z domu się wyprowadziłam to się już nic nie pochwali, że karierę w hollywood robi ale dzisiaj jedziemy na obiad do rodziców to se z nim pogadam

u mnie też mgła i zamulony świat zapomniałam Wam mówić, że byłam wczoraj w tym lumpku, ale ponieważ dostawy są w poniedziałki to towar mocno przebrany, udało mi sie jednak kupić zwykłą czarną bluzkę z długim rękawem i dekoltem w serek (potrzebowałam takiej pod sukienkę) i kaszmirową () krótką bluzeczkę z krótkim rękawem, rozmiar 44 więc troche duża, ale nic to bo sprytnie wyprałam ją w pralce i sie skurczyła wiec mam teraz takie krótkie bolerko za wszystko zapłaciłam 5zł

aaa dziewczyny ponawiam wczorajszy apel Haniuli: IDŹCIE ZAGŁOSOWAĆ!

Muszę się wykąpać i zjeść śniadanko ale jakoś mi się sprzed kompa ruszyć nie chce

EDIT!!! Haniula widzę, ze film o którym mowilas to HOLIDAY!!!! to jeden z moich ulubionych, bylismy na nim w kinie z rodzina w któreś bożenarodzenie i faktycznie pamietam, ze tam w tym uroczym domku Kate Winslet był taki psiak jakbym wiedziala, ze wczoraj leciał to bym sie spac nie kładła Jude Law Cameron Diaz, Jack Black i Kate Winslet wszystkich uwielbiam

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-11-21 o 10:44
Stary 2010-11-21, 10:47   #4493
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
tak jest ! Paulunia do lekarza ale już !
Cytat:
idź koniecznie i to jak najszybciej i nie ważne czy o facet czy kobieta, najważniejsze Twoje zdrowie
Jutro na 100% się zapiszę. Jak tego nie zrobie to mąż juz zapowiedział, że sam mnie zapisze i zaprowadzi bo ma już dosyc tego mojego brzucha i się bardzo boi, że to coś poważnego. W sumie mu się nie dziwie bo to już trochę za długo trwa
kobietki

A co do głosowania to niestety nie jestem z tego miasta i nie mogę
Stary 2010-11-21, 11:03   #4494
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, szkoda, ze już byłam w łóżku bo bym sobie zobaczyła a swoją drogą niezła z niego cholera, z domu się wyprowadziłam to się już nic nie pochwali, że karierę w hollywood robi ale dzisiaj jedziemy na obiad do rodziców to se z nim pogadam
ja nic nie rozumiem jaki Olo? o co chodzi

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
A co do głosowania to niestety nie jestem z tego miasta i nie mogę
ja niestety też nie
Stary 2010-11-21, 11:06   #4495
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
aaa dziewczyny ponawiam wczorajszy apel Haniuli: IDŹCIE ZAGŁOSOWAĆ!
A ja nie idę. Za długo siedzę w "od kuchni" żeby mieć jeszcze złudzenia

A wiecie co? u mnie słooonko
Wczoraj też Holiday oglądałam

A teraz "Kobietę na krańcu świata". Genialny ten odcinek

Stary 2010-11-21, 11:08   #4496
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A teraz "Kobietę na krańcu świata". Genialny ten odcinek
strasznie lubie ten program o czym dziś jest? bo ja musze poczekać aż będzie na vod
Stary 2010-11-21, 11:11   #4497
Haniula
Zakorzenienie

ja w trakcie reklam na holiday zasnełam
tez lubie tą obsade najbardziej Cameron Diaz
Ide Wam naskrobać na PW
A nurek Olo to psiak kaszmirki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 11:12   #4498
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
strasznie lubie ten program o czym dziś jest? bo ja musze poczekać aż będzie na vod
Dziś o "kałai"
O dziewczynach stylizujących się na laleczki I takich słodziutkich zabawach i w ogóle o tym czego nie znoszę ale w tym programie jest bossskie

Tylko żal mi tego chihuahua Mój na szczęście nie chodzi w torebce

Stary 2010-11-21, 11:32   #4499
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Oliwka, trzymaj się

Paulunia, trzymam kciuki za lekarza, a faceta się nie obawiaj, są mega delikatni

Kash, cudny av i cudne foto wkleiłaś. Rozmarzyłam się

Golden

I ja ogladałam wczoraj holiday, świetny film

Teraz biore się za pracę, o tej porze powinnam mieć 25%zrobione, ale wolimy się wylegiwać do 10.30
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 11:57   #4500
evilcia
Zadomowienie

Cześć!
Chciałam dać znać, że żyję. Od powrotu z wakacji jestem na jakiejś rozpędzonej karuzeli - tyle się dzieje. Multum pracy w pracy, codziennie jazdy do rodzinnego miasta, pełno spraw do załatwiania, dużo czekania i w ogóle. Zaglądam do was, ale nic nie piszę, bo nie mam kiedy!

Też wczoraj oglądałam Holiday, ale akurat TV włączyłam jak był już pod koniec, a na następnym kanale jakoś w połowie, więc pooglądałam chwilę, a jak TŻ przyszedł do łóżka, to mu powiedziałam, że może przełączyć i poszłam spać.

A teraz oglądam sobie Martynę na drugim kanale, bo na zwykłym TVN-ie zdążyłam na końcówkę. Marzą mi się jej obie książki o podróżach dookoła, ale póki co nie zanosi się na to ;(
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości