|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
ines - gratulacje
![]() ![]() lece do pracy milego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co tak cicho
![]() ![]() wszystkie po pracy zmeczone ![]() ja dzis tez prawie nie spałam, do poznej nocy robiłam tort dla córki a ogarniałam kuchnie, dziś czeka mnie cała reszta ![]()
#4713 |
Zadomowienie
|
hey....ale sobie dziś odespałam cały tydzien
![]() Powiem Wam, że nie mam humoru jakoś. Przeraża mnie moja nowa praca.....miałam miec szkolenie od poniedziału, ale jednak zadzwonili wczoraj, że musze jeszcze poczekac z 2 tyg, wiec wszystko jest w zawieszeniu ![]() Zrezygnowałam wczoraj z tej pracy w Orange....chyba nie nadawałam się do tej roboty, nie mam daru przekonywania ludzi w kontaktach tetefonicznych ![]() Ponadto szkoda mi mojej szkoły masażu..... ![]() ![]() ....zaczełam marudzic w domu, że nie dam sobie rady w tej nowej pracy, i nakręciłam się strasznie negatywnie ![]() ![]() Ponadto wczoraj byłam u fryzjera i straciłam pół moich włosów, strasznie mnie obcieła ta kobieta jestem wkurzona na maxa ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-11-20 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pracy będę szukać bliżej siebie, a zamieszkanie razem.... ehh.... strasznie, strasznie tego chcę, ale to problematyczna kwestia. Ja póki co, słabo zarabiam na stażu, a nie chcę by Tż mnie utrzymywał, nie pozwolę na to... Zobaczymy co przyniesie czas... Cytat:
![]() ![]() Ale pamiętaj.... to tylko faceci, gorszy gatunek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się, dieta nie jest tania, niestety. Eh, żeby można było tak trawę wpierdzielać i od niej chudnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z tego co wiem, przedstawiciele medyczni zarabiają mnóstwo kasy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i nie marudź, często na początku nowej pracy snuje się czarne wizje, że się nie sprawdzi itp., ale to tylko nasze obawy przed nieznanym. Myślisz o najgorszym bo lepiej później przeżyć zaskoczenie, że jednak tak źle, jak myślałaś, nie jest. Spokojnie i na relaksie staraj się przygotować do tej pracy, a wszystko pójdzie dobrze! Nie ma co teraz nakręcać się na zapas, a ja jestem pewna, że sobie poradzisz. Dałaś radę w szkole z masą dzieciaków więc tutaj też dasz. ![]() Hello ![]() Nie pisałam bo odpoczywałam ![]() ![]() ![]() W pracy był przez tydzień sajgon jakich mało, ale jakoś dotrwałam i żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym, jedna dziewczynka stwierdziła, że mnie kocha ![]() Lecę dzisiaj do pracy, buziaki ![]()
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() pisze w wielkim stresie... ojciec tzta zaproponowal dzis ze moze nam sfinansowac wesele na wiosne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Babeczki, ja tylko na chwilę.
Chciałam się pochwalić, że jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną na moje wymarzone stanowisko w mojej wymarzonej firmie!!! Co prawda staram się za bardzo nie jarać (tak na prawdę nie mam wszystkich wymaganych kwalifikacji i zaprosili mnie tylko dlatego, że zarekomendował mnie mój znajomy, który tam pracuje), ale marnie mi to idzie... ![]() Z drugiej strony... Gdyby nie widzieli we mnie potencjału przecież w ogóle by mnie nie zaprosili, żeby nie marnować na mnie swojego cennego czasu, prawda? Z resztą nie ważne... Wszystko rozstrzygnie się jutro... BARDZO, BARDZO, BARDZO proszę o Wasze kciuki, które jak wszystkie wiemy najwyraźniej mają moc sprawczą ![]() Poza tym wszystko u mnie stosunkowo ok. Po dzisiejszym dniu zastanawiam się tylko czy kiedyś uda mi się uzyskać kontrolę nad własnym życiem. Na razie zakres tejże kontroli jest taki sam, jakbym starała się kontrolować namydlonego węgorza pod prysznicem ![]() Nieważne... Przepraszam, że nie odpiszę na Wasze posty, ale poza tradycyjnym już brakiem czasu mam wrażenie, że nic mądrego bym Wam dzisiaj nie napisała... Za to wszystkie, co do jednej, ściskam mocno i całuję czule ![]() ![]() ![]()
#4717 |
Zadomowienie
|
Anielko i jak udały się urodzinki córeczki ?
Kostko jak dieta ? u mnie jak zwykle dupaaa ![]() Fiolusiek hmmm skoro sie kochacie to co stoi na przeszkodzie ...? ![]() Limonko trzymam moocno kciuki ![]() ![]() ![]() A poza tym co się stało? śmało możesz nam się wyżalic ![]() ![]() ![]() Niunia niestety w tym przypadku nie da rady pogodzic masażu z pracą...jest mi strasznie źle z tego powodu ale siła wyższa...zawsze mam 1 rok skończony a drugi można zacząc kiedyś tam może od nowa.... ![]() Mam milion obaw, naczytałam się w internecie milion opinii o tej pracy i wcale nie jest tak kolorowo....oczywiście samochód służbowy i tel. dostane ale to tylko narzędzie pracy...znając życie to będzie i tak limit km lub GPS-a mi zamontują ![]() ![]() czesc wszystkim ![]() ![]() u mnie weekend spokojnie ....byłam na tych kabaretach, było fajnie, warto było się wybrac... Polecam jeśli ktoś nie widział obejrzec sobie na Youtube skecz Kabaretu Pod Wyrwigroszem - sklep i emerytura ![]() ![]()
![]() |
#4718 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do włosów, to może się przyzwyczaisz? Ja zazwyczaj wychodzę z salonu wściekła, a po jakimś czasie stwierdzam, że wyglądam całkiem całkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kontroli nad swoim życiem, to powiem Ci, że w tym kraju są takie zarobki, że możemy chyba zapomnieć o totalnej niezależności przed 30stką ![]() Ja miałam spokojny weekend w domu, głownie z takiego powodu, że dostałam @ i nie byłam w stanie zleźć z kanapy. Ale źle nie było, bo przynajmniej obejrzałam sobie 2 filmy (średnie, więc nie ma co polecać) i poczytałam książkę. Co najgorsze wczoraj znowu zżarłam pizzę i tyję w oczach. Niedobrze, niedobrze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ines - szkoda, ze nie dasz rady juz ze szkoła ale masz racje praca ważniejsza w tej sytuacji, chociaż masz racje ta praca ma jedną podstawową zaletę czyli zarobki...a reszta niestety najczesciej jest duuuzo gorsza, po moich studiach sporo ludzi tez pracowalo w tej branzy i wszyscy wytrzymali dosc krotko...tak naprawde niestety czujesz sie jak akwizytor z dobrymi zarobkami i wczesniej czy pozniej dochodzisz do wniosku ze nie poto konczylas studia zeby robic cos takiego.. ![]() ![]() u mnie jakos leci, dzisiaj 14 dzien diety i 4,3 kg mniej, tzet 5 kg, ale czuje sie dobrze i lżej a wcinam naprawde sporo smakolykow jak np. wczoraj tortille ![]() ![]() wczoraj na obiad jedlismy golabki dukanowe, a na deser ciasto buraczane z bita smietana dukanową ![]() weekend minąl za szybko wczoraj bylismy w krakowie w muzeum pod rynkiem, bawilismy sie swietnie muzeum jest zrobione rewelacyjnie ![]() ![]() milego dnia wszystkim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stosunkowo? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie da rady teraz z tą szkołą, ale masz rację - jeden rok skończony na plus. Resztę możesz dokończyć ![]() Cytat:
![]() Wygrałam ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() U mnie nic nowego. ![]() ![]() ![]() Młody kupił sobie czarne soczewki, wygląda jak naćpany seksi wampir ![]() ![]() ![]() Zmykam do pracy, buziole ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Cześć skarby!
Anielko, jak się udały urodziny córeczki? Kosteczko, gratuluję utraconych kilo! ![]() ![]() ![]() Limonko, to super wiadomość, trzymam mocno kciuki (chociaż raczej tak dla formalności bo jestem pewna, że oczarujesz ich na rozmowie i posadkę masz już w kieszeni ![]() ![]() Inesko, i ja się podpisuję zarówno pod głosami za nową propozycją pracy jak i szkołą masażu. Już zresztą chyba pisałam wcześniej, że szkoda byłoby ją rzucać teraz, gdy tak niewiele zostało, i nawet jeśli teraz niekoniecznie widzisz się jako masażystka, to wszystko się może zdarzyć, i zawsze dobrze mieć dodatkowe kwalifikacje. A nawet jeśli nie wiążesz z tym swojej przyszłości, to kto powiedział, że nie mogłabyś np. potraktować tego jako dodatkowe zajęcie? Myślę, że miałabyś z tego niezłą kaskę ![]() A propo's samochodu, ja właśnie myślę o zakupie jakiegoś ekonomicznego autka. Miałam wprawdzie odkładać każdy grosz do przysłowiowej skarpety, bo wciąż nie wiem, co mnie czeka ( ![]() ![]() Z M oczywiście bez zmian. Niby już się pogodziłam z sytuacją, dobija mnie tylko fakt, że póki co nie mogę zrobić żadnego kroku, bo nadal nie wiem, co zrobić z mieszkaniem itd. Nie wiem, jakie on ma zamiary, bo niby ustaliliśmy już, że się rozchodzimy, ale on jakoś pozwu o rozwód nie składa... Myślę jednak, że tak mu po prostu wygodniej, i jeśli coś boli to właśnie to, że stał się zupełnie obcym człowiekiem, że nie próbował nawet o nas powalczyć, po tym wszystkim co przeszliśmy razem. Ja zawsze byłam po stronie, a dopiero teraz widzę, jak mu na mnie mało zależy (i zależało). Ale dość o tym. Nie wiem, jak Wy ale ja już powoli myślę o Świętach (ale co to będą za Święta...). Mam już prezenty dla moich kochanych najmłodszych, dla taty, z grubsza dla brata i dla brata z bratową, muszę jeszcze pomyśleć o prezencie dla mamy. A sama sobie zamówiłam w selkarze (polecam!) upragnione tytuły, które 'Mikołaj' ![]() ![]() Tyle u mnie. Miłego dnia, ![]()
#4722 |
Wtajemniczenie
|
![]() Niuśka dzieki za zyczenia dla córy ![]() Skad masz taki bon na kosmetyki? - ja tez chce ![]() fiolusiek i jaka decyzja? ile juz jestescie ze soba? Limonko trzymam mocno kciuki ![]() ines dzieki imprezka sie udała ![]() swietny ten skecz ![]() JoyceSky sama nie wiem jak sobie daje rade... tak sie zastanawiam co ja robilam jak ja dzieci nie miałam ![]() Kostka gratulacje zrzuconych kg, ale szybko leci ![]() Niuska zazdraszczam sylwestra ![]() virgino naprawde juz nic nie da sie zrobic?troche dziwna sytuacja tak trwac w zawieszeniu ![]() ![]() ja wczoraj kupilam sobie nowego zafona ale jesszcze nie mialam kiedy okladki obejrzec ![]() daje jeszcze zdjecie mojej trzylatki ![]()
#4723 |
Wtajemniczenie
|
1
#4724 |
Zadomowienie
|
Odebrałam papiery ze szkoły
![]() ![]() Dziś jednak dostałam telefon, że prace zaczynam od jutra ![]() .....tak sobie myslę o tym wszystkim i normalnie życie jest takie ciężkie, czasem tak trudno podjąc rozsądna decyzje, nie wiadomo czy będzie ona słuszna itd. ![]() Anielka wow sliczna córeczka a ta fontanna z czekoladą mmmmmmmmmmmmm ![]() Virginio ja tez już powoli rozmyślam o prezentach, na mieście już pełno świątecznych rzeczy aż miło patrzec ![]() Niunia "nacpany sexi wampir" uuuu teraz to dopiero będziesz miała konkurencjekochana ![]() ![]() ![]() Kostko gratuluję spraconych kg ![]() ![]() JoyceSky do włosków jakoś się już przyzwyczaiłam... nie sa już długie ale przeciez odrosną,... ![]() Niestety tak jak wyżej napisałam zreyzgnowałam ze szkoły, praca jest dla mnie ważniejsza, dlatego, że chciałabym się jakoś w końcu uniezależnic chociażby ze względu na moją sytuację w domu ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-11-22 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() aniellko - sliczna córa ![]() ![]() ines - trzymam kciuki i nie zapominaj o nas ![]() ![]() ![]() niunia- nie siedze w kuchni dluzej niz zawsze a raczej chyba krocej (jesc i tak zawsze cos musimy ![]() ![]() ![]() ![]() virginio - nie wiem co napisać kanała straszny nie wiem jak Ty w takiej sytuacji funkcjonujesz ![]() ![]() zazdroszcze prezentow, mnie to dopiero czeka.. ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pizza dukanowa?? Jest takie coś?? Brzmi jak spełnienie moich marzeń. Można prosić o przepis? ![]() Gołąbki dukanowe też robimy z mamą i obecnie jest to jedno z moich ulubionych dań - i te pieczarki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękna ta Twoja córcia! A fontanna czekoladowa ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pizza 1 lyzka SKROBII kukurydziana Drożdże (uzylam lyzeczke sypkich) cieple mleko lub woda do zagniecenia ciasta 2 porcje otrębów( [2 łyżki o. Owsianych, 1 łyżka o. Pszennych] x2) jajko lyzeczka slodziku dowolne dodatki koncentrat pomidorowy przepis pochodzi z tego bloga http://katkasiek.blog.pl/ jest tez duzo innych fajnych ![]() moj ostatni hit tortilla ![]() Tortilla z kurczakiem – (PW) Placki: 1 jajko 6 łyżek otrąb owsianych (zmielone) Pół szkl. Mleka (ja lałam na oko, żeby ciasto było w miarę gęste, ale też nie rzadkie) Szczypta soli Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-11-23 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Limonciu - a co z naszym spotkaniem w Wawie? Prawdopodobnie zatrzymałabym się na noc w jakimś hotelu, więc nie musiałabyś mnie przenocowywać ![]() ![]() Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2010-11-23 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wygrałam cztery takie na 80 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do konkurencji.... właśnie znów się odzywa i jasny gwint mnie strzela ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bry ![]() Miałam coś napisać, ale nie mam już czasu. Biegnę na autobus. Buzi ![]()
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
Hej lalunie
![]() Dawno mnie nie bylo ale jakos mi teraz na wszystko czasu bakuje ![]() Niunius oczy wampira mowisz ![]() ![]() Ines gratuluje pracy ![]() ![]() Limonciu czytalam ze mialas fiata kupic i w koncu nie wzielas go i powiem ci ze bardzo dobrze zrobilas, silniki maja bardzo dobre chyba sa z alfy ![]() ![]() ![]() Virgo ![]() ![]() ![]() Fiolusiek gratuluje ![]() dawno Malinn nie widzialam ![]() Kosteczko i Joyce zazdroszcze wam tego odchudzania, trzymacie sie dzielnie i kg leca, u mnie @ i grzesze ![]() ![]() Anielko corcia sliczna ![]() U mnie ok, jakos leci, Gabi dba o moja kondycje coraz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie wyzylam sie na BU ![]() ![]() ![]() ![]() Kosteczko pytanie mam, probowalas moze mineralow Pixie? sa dostepne na all i moze sobie probki zamowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Joyce- jeśli chodzi o spotkanie w Wawie to jestem tak samo podekscytowana tym pomysłem jak na początku ![]() W najbliższy weekend mam ostatnie zajęcia na kursie, ale już w kolejnym mogłybyśmy się umówić. Chyba, że Ci nie pasuje, wtedy znajdziemy jakiś inny termin. Nie wiem czy jest sens, żebyś wydawała pieniążki na hotel, bo ja na prawdę chętnie zaproponuję Ci miejsce u siebie, ale to już jak wolisz ![]() Virginio- skarbie, gdyby M miał nieprzyjemność spotkania mnie chybabym mu skoczyła do gardła i przegryzła aortę... Zachowuje się po prostu b-e-z-n-a-d-z-i-e-j-n-i-e ![]() Na prawdę przykro mi, że musisz przez to wszystko przechodzić! Słuchaj... A może miałabyś ochotę wyrwać się na weekend i odciąć od tego wszystkiego? Może przyjechałabyś do stolicy w ten weekend co Joyce? Mam na prawdę duży dom i chętnie Was przenocuję, a jestem przekonana,że bosko byśmy się bawiły ![]() Zakup własnego autka popieram całym sercem. Za nie takie znowu duże pieniądze można już kupić coś konkretnego,a przynajmniej nie będziesz skazana na łaskę M... Niunia- uwielbiam czytać Twoje historie z pracy ![]() Widać, że na prawdę lubisz to co robisz i nawet nie wiesz jak mnie to cieszy! Co to za harpia się czai na Młodego? ![]() Inesko- nie miałam jeszcze okazji pogratulować Ci nowej pracy, więc Z CAŁEGO SERDUCHA GRATULUJĘ!!! Dziewczyny mają rację, nie ma co czytać cudze opinie i się negatywnie nakręcać. Sama przekonasz się czy to zajęcie dla Ciebie czy też nie. Wierzę, że będzie dobrze ![]() Eeee... A mogę zadać niedyskretne pytanie? Co z W? Dawno o nim nie wspominałaś... Kosteczko- przez te Twoje posty chyba z zagorzałej przeciwniczki Dukana zmienię się w fankę tej diety ![]() Tortilla, pizza, ciasta... Obśliniłam się ![]() ![]() ![]() Anielko- ależ ta Twoja córa rośnie... Jak na drożdżach! A jaka ładna z niej dziewczyna! Już widzę te kolejki potencjalnych zięciów przed Waszym domem ![]() Fontanną jestem zauroczona i ja! Mamrociu- jak fajnie Cię widzieć! Wiem, że Gabi dba o to,żeby mamusia nie miała zbyt wiele wolnego czasu, ale postaraj się mimo to wpadać do nas częściej. Laseczki, a u mnie to tak... Rozmowa kwalifikacyjna już za mną. Poszło na prawdę ok i jestem zadowolona z tego jak wypadłam. Trochę się zacukałam przy sprawdzaniu znajomości języka (financial english... brrrr!), ale szczęśliwie wybrnęłam. Powiem Wam, że jednak przeprowadzanie rekrutacji wiele mnie nauczyło. Mam wrażenie, że wiedząc jak to wygląda z drugiej strony potrafię dużo lepiej zaprezentować się jako kandydat. Niewątpliwym minusem jest to, że nie mam doświadczenia na tym konkretnie stanowisku. Właśnie, Virgo pytała o jaką posadkę się ubiegam. Otóż kochana chcę byś stateczną panią księgową w firmie zajmującej się sprzedażą jednego z najpopularniejszych oprogramowań księgowych w Polsce ![]() Firma wydaje się notabene bardzo sympatyczna, a najbardziej sympatyczna wydaje mi się pensja! 4.000 zł!!! Na początek! Dla mnie bajka! No nic... Zobaczymy jak to będzie... Proces rekrutacyjny ma trwać do końca przyszłego tygodnia. Poza tym mam poważnego kandydata (a raczej kandydatkę) na stanowisko mojego potencjalnego auta ![]() Jeszcze trwają rozważania wszystkich "za" i "przeciw" oraz negocjacje (zwłaszcza dotyczące ceny...), ale mam na prawdę mam na tę Corsę chrapkę ![]() Dam Wam znać jeśli transakcja zostanie sfinalizowana ![]() Więcej nic już u mnie nie słychać, może poza tym, że Mr " Żona-mnie-nie-rozumie-i-w-ogóle-to-nie-sypiamy-ze-sobą-od-dwóch-lat" nie daje mi spokoju... Faceci są czasem tacy żałośni,serio ![]() Ale jednak coś w tym jest, że należy być trudną do zdobycia... Im bardziej daję mu do zrozumienia, że nie ma u mnie szans, tym częściej dzwoni, pisze... Przesłał mi nawet kwiaty do biura! Będę musiała przećwiczyć tę taktykę, kiedy (jeśli?) poznam jakiegoś fajnego, normalnego faceta ![]() Zmykam, dziewczęta ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]()
#4732 |
Zadomowienie
|
hejo ...melduję sie tylko na chwile. dziś miałam 1 dzien szkolenia i było bardzo sympatycznie.....wlasnie się pakowałam, bo mamy darmowy hotel i zostaje od jutra juz do piątku w warszawie
![]() jutro mam dostac samochód i mam sie juz nim przemieszczac po warszawie - chyba dostane zawału serca ![]() ogolnie jestem pozytywnie poki co nastawiona...zobaczymy co dalej czas przyniesie ... ![]() chyba odezwę się dopiero w weekend bo nie bede miala neta.... Limonko może udałoby się nam jakoś spotkac jeśli byś miała ochotę...to tym razem ja zapraszam na kawę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-11-23 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I koniecznie daj znać jak te kwasy działają, bo ja ostatnio mam mega problemy z cerą. Cytat:
![]() ![]() Virgo - popieram Limonkę. Przyjeżdżaj na spotkanie, rozerwiesz się, no i będzie okazja w końcu się zobaczyć ![]() hello ![]() Dziewczyny, a może któraś jeszcze miałaby ochotę zajechać do Wawy na sobote 4 grudnia? Jestem taka podekscytowana i wyobraźcie sobie jaka byłaby frajda. Nie wiem, czy miasto by to wytrzymało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Hej, dziewuszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cześć skarby!
Nie wiem, jak Was ale mnie powitał dziś śnieg za oknem! Na razie tyle co nic, pewnie do wieczora nie będzie po nim śladu, ale coś mi się wydaje, że to dopiero początek. Limonko, pięknie dziękuję za zaproszenie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ukrywam też, że taki wypad zwyczajnie dobrze by mi zrobił. Martwię się tylko, że nie byłabym w swojej najlepszej towarzyskiej formie. Ale na to pewnie już coś byście zaradziły, jak Was znam? ![]() Stateczna księgowa? To mnie kochana zaskoczyłaś. Widziałam Cię raczej jako przebojowego speca od PRu/HR, tudzież jakiegoś fantastycznego trenera. Ale przy takich zarobkach to nawet ja mogłabym zostać księgową (ciekawe, co by na to powiedziała moja matematyczka z liceum) ![]() Aniellko, córa śliczna, a fontanna...mniam... smaka narobiłaś strasznego! A skoro już o tym mowa, polecam wszystkich moje nowe odkrycie - czekoladę Lindt grenadine&chilli - barrrrrrdzo rozgrzewające połączenie, w sam raz na zimową aurę! Cytat:
![]() Inesko 3mam kciuki za udane rozpoczęcie nowej pracki! Niuńka, a co u Ciebie, poza Twoimi zwyczajowymi już nagrodami, na które każda z nas pewnie sobie ząbki ostrzy? ![]() Przywołuję też do porządku Tyśkę i Marei ![]() Miłego dnia! Nie dajcie się zimie! ![]()
![]() |
#4737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam teraz faze pelingnacyjna ![]() ![]() ![]() Lubie bardzo peeling kawowy ale mam tez naczynka na nogach i tak sie cykam jaki peeling zrobic zeby byl taki boski jak kawowy ale nie szkodzil na naczynka? wyczytalam ze dobry jest z miodem, cukrem i oliwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dziewczyny dzieki za komplementy dla córy ![]() ines jak tam praca/ to po weekendzie napiszesz jak Ci sie podoba? o rany jakie pysznosci na dukanie..az mi slinka leci ![]() mamrotko jak Gabi? dawaj jakies foty. ile juz ma? ponad roczek pewnie skoro mój synus ma 5 miesiecy... Limonko trzymam kciuki za prace, ![]() virginio pozdrawiam ciepło i jak mozesz to spotkaj sie z dziewczynami - na 100% poprawi Ci to humor.. ![]() i proszę mi tu zdawać relacje ze spotkań w wawie! ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- co tam u Marei i Mrofki?
#4739 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Heja banana!
![]() No! Stęskniłam się za Tobą! Wracaj i mów więcej, co u Ciebie! Wszystko ok? ![]() Ano! W sumie łoża małżeńskiego nie mamy, więc nie ma co testować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja melduję, że mam dzisiaj wolne. Odpoczywam i zostałam znokautowana relaksem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj dzień wolny więc mam chwilę oddechu. Kurde ostatnio zaczynają mnie łydki boleć, od tego biegania za maluchami ![]() ![]() W pracy, jak zwykle sajgon za sajgonem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PoSPAmowałam dzisiaj trochę, zrobiłam parę konkursów ![]() ![]() ![]() ![]() Całuję wszystkie piękności ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-11-25 o 13:54 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
Anielciu w niedziele roczek mamy
![]() Niunius ![]() znalazlam przepis na maseczke do wlosow z glinka czerwona tylko nie wiem czy nie bede miala wlosow czerwonych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.