|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Madziara w języku mojego Tż 'szturchanie' też coś innego oznacza
![]() ja na ostatniej liście to wogóle nie wiedziałam o co chodzi ![]() Cytat:
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-21 o 21:32 |
|
|
|
|
#3812 |
|
in love with life
|
uUuAsissuUu
Kredeczka jest bombastyczna
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Monyka , czemu nie masz na avku chomyka ?
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
ha, Górniakowa odpadła z TzG
![]() jaka szkoda |
|
|
|
#3815 |
|
in love with life
|
Bo chomiczek, ktorego mialam na avku juz nie zyje
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.joemonster.org/filmy/30397/Totalny_zawias mm
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-21 o 22:38 |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Mój tż już pojechał Niestety nie porozmawialiśmy o 'konkretach' nie było czasu... przyjechał wczoraj o 4.20 a ja na 6 do pracy ![]() Zdołałam się zwolnić, ale niestety złośliwość rzeczy martwych- samochód nie chciał odpalić i musiałam wracać na te zadupie autobusem... gdy dochodziłam do domu akurat mój A. wyjechał z domu po uprzednim naprawieniu auta. Co to za rozmowa w samochodzie? Żadna Szukaliśmy chomiczka, jednak nic nam się nie podobało... Wróciłam do domu koło 16, zjadłam i się położyłam spać, a mój tż pojechał na zakupy jak zazwyczaj. Wstałam o 19, on grzebał przy aucie bo znów się zepuło i tak zleciało do 23, bo miał pełno rzeczy do załatwienia, więc dopiero o 23 zaczęliśmy rozmawiać i w końcu troszkę się 'poprzytulać'. No i tak nam zeszło... do 1 w nocy. O 5 się obudziłam bo mi zimno było zdeczka, coś nam się nie chciało ubierać nie nacieszyłam, się, czuję się jakbym śniła... wróciłam do domu i patrzałam czy gdzieś wyskoczy zza drzwi i mi zrobi 'niespodziankę' i powie, że zostaje... a tu nic!! Tak wyglądają nasze spotkania od pół roku... choć mogłoby być lepiej, bo przygotowałam się na 'za tydzień' bo miałabym weekend wolny, ale on wolał zrobić 'niespodziankę' ehhh.... to tyle co u mnie z 2 dni się działo, czyli bezsens... Jestem na takim etapie, że pojadę do niego nawet bez pracy, byleby z nim i naprawić trochę nasze małżeństwo, bo strasznie ta rozłąka nas dobiła Ma działać, bardzo chce żebym była tam z nim. Nie wiem co to będzie, pozostaje mi tylko czekać.... ![]() Cytat:
No i mój A. nie kupił żadnego chomika, ja będę się czaić na jakiegoś... jutro będę w mieście u lekarza więc zajrzę tam do zoologa, może coś będą mieli. Trzymajcie ![]() Bardzo Wam dziękuję za cenne informacje!!! Jestem bardzo wdzięczna Wam wszystkim
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Agata ...
Cytat:
|
|
#3819 | |
|
in love with life
|
Cytat:
az mi sie lezki w oku zakrecily. Bardzo mi przykro, ze tak szybko Wam czas razem minal. Badz dzielna.
|
|
#3820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a można wiedzieć ile czasu jestescie malzenstwem? ej no, ja mam dżungarka i to bardzo szybko oswojonego |
||
|
|
|
#3821 |
|
in love with life
|
Ja tez mam&mialam dzungarka i kazdy jest/byl oswojony i jeszcze ani razu mnie nie ugryzl.
To nieprawda, ze syryjki sa lepsze w oswajaniu. Wydaje mi sie, ze to zalezy od wlasciciela. Trzeba je ostroznie brac na rece, aby sie nie baly. Jesli uciekaja tzn ze nie chca i lepiej je zostawic w spokoju. Nie wolno tez budzic spiacego chomika ani przeszkadzac mu w jedzeniu, bo sie wtedy wystaszy i straci zaufanie. A jak je straci to zdziczeje.
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo... dlatego nikomu nie życzę takiego związku, bo to psychicznie człowiek wysiada ![]() Cytat:
Cytat:
Widzisz, ale to nieliczni potrafią oswoić dżungarka, a ja się boję, że trafię źle. Ja to pechowe babsko jestem po prostu A ja się boję kupować, w końcu zakup na 2 lata, a to jednak długi okres czasu ![]() Idę spać, bo ostatnio nic nie sypiam Na szczęście jutro wolne!!!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-21 o 23:25 |
|||
|
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
przeciez taka dawka tesosteronu jest smiertelna!! ja nie moge isc do nich na koncert bo przeciez psychicznie nie wytrzymam a zwlaszcza jak tanczyc beda a zwlaszcza jak beda robic takie cos jak okolo 4:16
![]() . Zgadznijcie co wybiore
|
|
|
|
#3824 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja na połowinkach i na studniówce byłam z tym samym partnerem- debilem Nie umiał tańczyć, ciągle był zazdrosny, na studniówce zrobił mi taką awanturę napił się i ogólnie zrobił mi taką siarę przed nauczycielami i innymi ludźmi ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj w nocy obudziałm się i cisza. Myślałam, że Gumiśkowi coś się stało, bo zawsze było go słychać w nocy, ale na szczęśćie, tfu, tfu wszystko jest ok A Kama chyba cieczki dostała, dojrzewa mi malutka Dziś rano wygoniła mnie z łóżka, tak się przesuwała, że w końcu nie miałam miejsca i musiałam wstać
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-22 o 09:32 |
|||||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
No no teraz Kama może sobie pozwolić na 'swój pierwszy raz'
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie będzie mi dziecka demoralizować ![]() No właśnie nie może ![]() Jak tam humor dzisiaj? A tak w ogóle to ja nie jestem pewna na 100%, czy dostała cieczki ![]() Psy za mną jeszcze nie biegają A jeśli dostała to gdzieś za 2-3 m-ce sterylizacja nas czeka
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-11-22 o 11:21 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
a nie chcesz żeby chociaż raz miała szczeniaki?
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no też szczeniaków bym nie chciała, wtedy tylko problem się ich wyzbyć Miałam multum kotów i wiem jak to jest jak się moja kotka puściła to raz czy dwa zostawiliśmy, wydaliśmy wszystkie, był wyjątek z jednym małym i musiałam go dać do schroniska... i od tamtej pory jak dała ciała (wypuszczaliśmy ją na dwór i wieczorem wracała(oczywiście jak miała ruje nie wypuszczaliśmy; ale bywało tak, że uciekała ) z czasów za dzieciaka czyli miałam od 4 do 17 lat ; dzień przed moimi 17 ur kotka zdechła) to kotki szły do uśpienia od razu po urodzeniu ale zdarzyło się tak max 3 razy w ciągu 13 lat jej życia
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Po pierwsze ciąża to zawsze ryzyko, że coś może pójśc nie tak A nie pozwolę, żeby się męczyła, a po drugie jest tyle bezdomnych psiaków, a nie wiadomo w jakie ręce poszłyby maleństwa No a po trzecie to mimo, że mamy duże mieszkanie, to jednak na kilka szczeniaczków za małe ![]() Cytat:
![]() 'Jak się puściła' |
|
|
|
|
#3833 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Szkoda mi Ciebie dziewczyno! Tak Ci czas z TŻ szybko minął i w końcu nie porozmawialiście szczerze . A TŻ zamiast zajmować się Tobą to grzebał coś przy samochodzie Cytat:
.Cytat:
Moje chomiczki jeszcze o 10.00 nie spały . Byłam im trochę podokuczać. Chciałam mamie przez kamerkę pokazać Stasia, ale zabunkrował się w domku i nie chciał wyjść . Zawstydził się pewnie . Położyłam termometr pokojowy w sypialni i nie zgadniecie ile miałam tam stopni 14 ![]() Czemu się nie dziwię, że wiadomość jest przeładowana grafiką? |
|||||||||
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki śpiochu? Wstałam przed 10.00
Jak zawsze
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To faktycznie mało ![]() A i jeszcze po czwarte nie stać by mnie było, żeby przez ok. 10 tygodni utrzymywać te maleństwa
|
||
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
ja już od 8 działam
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- i po piąte: opiekować się nimi i tak poprostu je później sprzedać/oddac .. ?
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Asiu mam pytanie ![]() Jaką wodę dajesz do picia Łosiowi?
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
zwykłą kranówe..
raz mu nalałam mineralnej, niegazowanej bo miałam końcówke w butelce, to go pogoniło..a Ty jak robisz Kamie kasze/ryż z mięsem? jakiego mięsa dajesz?
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja daję mineralną Udka z kurczaka albo porcje rosołowe ![]() ew. czasami jakies podroby- serca, czy coś. Ale podobno dla szczeniaków za bardzo nie można dawać podrobów, więc to tylko czasem, bo strasznie je lubi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Szukaliśmy chomiczka, jednak nic nam się nie podobało... Wróciłam do domu koło 16, zjadłam i się położyłam spać, a mój tż pojechał na zakupy jak zazwyczaj. Wstałam o 19, on grzebał przy aucie bo znów się zepuło i tak zleciało do 23, bo miał pełno rzeczy do załatwienia, więc dopiero o 23 zaczęliśmy rozmawiać i w końcu troszkę się 'poprzytulać'. No i tak nam zeszło... do 1 w nocy. O 5 się obudziłam bo mi zimno było zdeczka, coś nam się nie chciało ubierać 
Jestem bardzo wdzięczna Wam wszystkim 

A ja się boję kupować, w końcu zakup na 2 lata, a to jednak długi okres czasu 

Gdybym mogła cofnąć czas to poszłabym sama
napił się i ogólnie zrobił mi taką siarę przed nauczycielami i innymi ludźmi