|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Nie ma różnicy czy mówimy o 'prawdziwej' czy tej gazecianej, bo astrologia wg mojego wykładowcy nie istnieje, "to pomyłka z czasów, gdy meteorologia i astronomia nie były rozróżniane". Wszystkie, czego nie da udowodnić się naukowo - nie istnieje. Ja na razie jestem na etapie rozmyślania, ale już wiem, że moje dotychczasowe poglądy na temat różnych spraw są mylne i myślę, że po uzyskaniu licencjata będę inną osobą.
Cytat:
Jaki stereotyp, kurna mać. Nie lubię stereotypów.Uf, zbulwersowałam się. Cytat:
Cytat:
![]() Jak to nie grzeją ?! Przecież za coś im płacicie. Spałować. ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać. Właśnie zrobiłam sobie ostatnią herbatkę z cukrem. Też już chcę święta. I też mam wrażenie, że te będą fajniejsze - bo przyjedziemy dzień wcześniej i w progu poczujemy tę atmosferę. A tak to jak byśmy były w domu, to i zdążyłybyśmy przyzwyczaić się do tego i nie byłoby tej magii. Chaotycznie coś mi wyszło. Cytat:
Eeee, "cukier won z herbaty" wystarczy. DO NAUKI ! a teraz ja proszę o pałowanie.
|
|
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
ojej, no troche sobie Was poczytałam
![]() ja cały weekend uczę się i uczę i uczę i uczę. Beznadziejne jest zapamiętywanie takiego szczegółowego rozwoju noworodka, co się dzieje w każdym miesiącu i w ogóle. tona materiałów, a na wtorek także tona a na środę nie tona, lecz również beznadziejnie. ja je*bię. w ogóle to jak zawsze nie wiem co robić. w końcu za tydzień wracam do domu.
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pjona Żbiku, chyba wszystkie mamy taki zapierdziel. Korzystasz może z książki Nęcki "Psychologia poznawcza" ? Uczę się właśnie o pamięci roboczej, krótkotrwałej i operacyjnej, a tu mechanizmy też tak szczegółowo opisane. Nie wiesz co robić w związku z czym ? Rozbawiło mnie to - "a na środę nie tona, lecz również beznadziejnie."
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-11-21 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#1534 | |||
|
Rozeznanie
|
Jest spaaam
![]() Cytat:
A ja próbuję, ale nie mogę się przekonać do niesłodzonej herbaty, no nie smakuje mi w ogóle, podziwiam ludzi którzy taką piją ![]() Jak Cię ładuje pozytywnie to olej co gadają, bo nie samą nauką człowiek żyje ![]() A ja w tym roku jakoś na Święta nie czekam, nie wiem co mi się porobiło. Może przez to, że strasznie mi się pogorszył kontakt z tatą przez mój wyjazd na studia ![]() Cytat:
A ja żrę jak głupia, tyłek rośnie, a wf mam dopiero w drugim semestrze. Dobrze, że chociaż codziennie na 4 piętro wchodzę, bo nie wiem co by było ![]() Z Liptona ![]() Pokaż co tam tworzysz, ciekawa jestem ![]() pałujemy na życzenie, do usług ![]() Cytat:
Już zgłosiłyśmy, ciekawe kiedy zrobią, a mam łóżko przy oknie... O, o, właśnie, dobrze gadasz, Żbiki zawsze dają radę! Rozumiem co masz na myśli, ale właśnie obawiam się, że jakoś tak nie będzie. W ogóle ostatnio jak przyjeżdżam do domu to dziwnie się tam czuję. Ale mam nadzieję, że jak pojadę w Święta wreszcie na dłużej to jakoś będzie normalnie. ![]() ![]() ![]() I też idę się uczyć
|
|||
|
|
|
|
#1535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no na pewno, a jeszcze jak sobie pomyślę, że wy macie te wszystkie matematyki i fizyki to i tak czuję, że ja mam duuużo lepiej i łatwiej. na razie czegoś takiego nie mam z poznawczej mam tomaszewskiego, maruszewskiego - 'psych.poznania' i lindsay norman.jeśli chodzi o to, to na razie mieliśmy o wzroku, słuchu - dość dokładnie. kluuub.
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo ![]() Cytat:
taka najlepsza no pewnie, że olewam ![]() ale to mama tylko tak. ojciec mnie popiera ![]()
|
|
|
#1537 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej, to ja mam to samo. Miałam nadzieję, że nie będzie mi się chciało żreć na studiach, a tu ![]() Dzięki za pały, ale coś nie pomogło. Na pewno będzie normalnie, może po prostu musicie przyzwyczaić się do tego, że zaczęłaś studia, a to wiążę się z opuszczeniem rodzinnego gniazda. (kurcze, nie wiem czemu dzisiaj używam dziwnych słów, wysłowić się nie umiem). Cytat:
![]() Spadywam więc do klubu.
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chciałam tego i nadal chcę ![]() no to pozostaje nauka do matury, skoro cel już jest ![]() to to wiem, myślałam, że masz na myśli inne uniwersytety. ![]() Cytat:
![]() ![]() i ja proszę. ----- mówiłyście o tym USG. Też kiedyś nic nie widziałam, ale jak poznałam trochę anatomię to mogę Wam powiedzieć, że tam naprawdę widać narządy itp. to jest takie świetne, że ... świetne. wybaczcie, ale jest późna pora, a ja jestem po weekendzie non stop w książkach, z przerwą na jedzenie i komputer. jeszcze trochę parazytologii i idę spać. Jutro wracam do miasta mych studiów, ale wpadnę jeszcze rano, a od tamtej pory pożegnam się z Wami na tydzień, jak już będzie po kolokwiach. ed. tak logicznie napisałam ostatnią część ... zostawię dla Żbików, niech poczytają, a naprostuję o co mi chodziło. xD Wracam jutro 'na studia' , ale rano wpadnę na wizaż, a potem przez tydzień mnie nie będzie, bo będę się niezwykle intensywnie uczyć, bo mam 2 koła z biologii i jednego kombosa z anatomii w ciągu tygodnia, dlatego spadowywam się uczyć. Będę w następny wtorek.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-11-21 o 23:42 |
||
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mi nic do picia co nie jest chociaż trochę słodkie nie smakuje (oprócz piwa ). Może powinnam się napić jakiejś naprawdę dobrej herbaty, żeby docenić ten smak czy coś ![]() Cytat:
No tak jest, że trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji, ale mi jakoś tam dziwnie bo np. nie mam wszystkich swoich rzeczy w szafie i mam świadomość, że w sumie mieszkam już gdzie indziej.Dobra, też miałam się iść uczyć, aż sama się spałuję
|
||
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, jeszcze trochę czasu mam, a nuż uda mi się ![]() nooo może może chociaż mi to każda smakuje bez cukru.posłodzonej nie tknę.
|
|
|
#1541 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.O, cieszę się, że nie tylko ja mam dzisiaj problem z wyrażaniem swojej...opinii Jeżu, aż mi się tak fajnie zrobiło, że wy też musicie się uczyć. No sorki, ale to naprawdę pocieszające. Powodzenia, dajesz czadu, Beti! ![]() Cytat:
I ja cię dopałuję jeszcze - ![]() Cytat:
Jeżu, skąd mi się taki myślenie pozytywne wzięło, przecież jeszcze niedawno miałam weltschmerz.
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezuuu idę spać. dawno już tak długo przez komputerem nie siedziałam ;] kolorowych
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-11-22 o 00:13 |
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Oglądam mikroskopowe zdjęcia płazińców [ ] i jem śniadanie. Cytat:
![]() weltschmerz Werka [ ], dobrze, że weltschmerz [weltszmelc
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Tak sobie Was podczytuje od wczoraj i się uśmiecham do siebie że tyyyle tego Sama za dużo nie zacytuje bo jestem leń śmierdzący i musze ogarnąć bufory w 2 godziny xD Cytat:
![]() Smacznego ![]() Czytam regularnie oczywiście ale coś weny na pisanie nie ma ;( Czasu zresztą też nie, znowu czytam ile Wy się uczycie a ja to jestem Leń straszny... Ale w koncu trzeba się za to wziąć, niby wszystko zaliczone jak do tej pory no ale matma i fiza aż krzyczą żeby się ich pouczyć, no i te piekielne sprawozdania na laborki z chemii NO i z G. teraz spędzam strasznie dużo czasu ( jutro będzie już miesiąc, ale ten czas szybko leci )Ok spadywam do buforków. Będę później na pewno ;* Trzymta się
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze pozytywne lepsze ![]() Też jem śniadanie ale uczyć powinnam się BHP tudzież prawa Kirchoffa Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wszystko słodzę z trzech łyżeczek spadłam do półtorej ![]() Fajnie, że Ci się układa z G. Eee, to ja słyszałam, że na chemii taki zapieprz, a Ty się obijasz? Wiedziałam, zawsze kłamią ![]() Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! Nie chciało mi się wstać na dzisiejszy termin kolosa i idę jutro i nie wiem jak to zrobię, zważywszy na fakt, że jutro mam jeszcze jednego kolosa plus laborki a dzisiaj wracam późno do domu... chyba że się wkręcę na spanie do kogoś to nie wrócę wcale Ja chcę akadeeeeeeeeeeeemiiiiiiii iiiiiiiiik Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-11-22 o 11:51 |
||
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też to cieszy w końcu się trochę na Niego naczekałam![]() A bo jest zapieprz no ale Marta się oczywiście obija, narazie zaliczam na te 3 czy 4 co trzeba ale jak przyjdzie sesja no i w tym tygodniu tylko wtorek i środa straszna a tak to luz ( nie liczę dzisiejszego konwersatorium przed którym zawsze sram kolokwialnie mówiąc :P)Wpadaj do mnie mam materac
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też się obijam ![]() i toster jeszcze, prawda? ![]()
|
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też za rok chce zmienic ale jakby się nie udalo to awaryjnie wole miec zaliczony rok chemii ![]() No jaha że jest toster , to jak ?
|
|
|
|
#1549 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lubię, jak ktoś tak zdrabnia. Cytat:
Też się cieszę, że coś ruszyło, jakoś mi lepiej jak z wami piszę. Dobrze was mieć. A ja zgodnie z wczorajszą umową nie wypiłam rano herbaty z cukrem. Jakoś przełknęłam tę gorycz (cytrynkę wrzuciłam) i chyba idzie się przyzwyczaić. A babcia jakaś dobra, skoro piankę ci dawała (z piwa!). Moja zawsze robiła kanapki ze śmietaną [serio To super, że masz kogoś takiego.Nie wspomnę nawet ile radości ci musi dawać "posiadanie" takiej osoby. Dobrej zabawy z buforami. ![]() Cytat:
![]() A akademik nie wchodzi/wchodził wcześniej w grę ? Cytat:
Ja myślałam, czytając, że po "mam" będzie - wpadaj do mnie, mam podłogę. Dżem dobry bardzo. Jeżu, a ja znowu zamulam w łóżku. Przyszłam po porannych zajęciach i pierwsze co - spać. I tak leżę i leżę, a nauka czeka. Ponoć mam przeczytać jeszcze na dzisiaj jakąś książkę na konserwatorium 'informacja i komunikacja w mediach' czy coś, ale nigdzie jej nie ma, ani w necie [pierwsze źródło informacji] ani w bibliotece ani nigdzie. I dupka, nie przeczytam, trudno.
|
|
|
#1550 |
|
Konto usunięte
|
I see you! :d
Wróciła stara poczciwa studentka historii <batman> Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-11-22 o 15:16 |
|
|
|
|
#1551 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Czyli chyba nie jestem w stanie tego zrozumieć, jak można woleć niesłodkie od słodkiego, herezja jakaś ![]() Cytat:
Cytat:
i też wspominam, że o dziwo mi smakowało ba, ja na nią wyczekiwałam, jak piwo było w lodówce ![]() Póki masz wszystko pozaliczane to jest dobrze, nie ma co się przemęczać ![]() Cytat:
![]() Też bym chciała, za rok złożę podanie na pewno, i będę składać aż się dostanę. Strasznie zazdroszczę ludziom akademika, takiego prawdziwego oczywiście, nie jak mój-prywatny ![]() A Ty w tym roku nie składałaś? Muszę się pożalić, że ciągle mi nie grzeją, w nocy co chwilę się budziłam z zimna, a teraz już mi palce drętwieją, ratunku! |
||||
|
|
|
|
#1552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie "pochwaliłam Wam się" tą informacją No, ale z chłopakiem nie wyszło (kompletnie) i w ostatniej chwili załapałam się na II nabór ![]() I jestem taka boska, że mam cały moduł (łazienka, lodówka, przedpokój) z jedną dziewczyną (gdzie w moim aka w module mieszka 5 osób) ![]() Dobra idę się uczyć łaciny, bo mam straszną sytuację z niej. Jutro muszę zaliczyć nieobecność |
|
|
|
|
|
#1553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień
![]() Cytat:
Ja samych nie jem, bo samymi się nie najem, gotuje do tego ryż i mam posiłek smaczny i zdrowy. A z cukrem i jogurtem nie jadłam, ale pewnie nie będzie mi smakować, nie lubię takich połączeń. Jak zapalę światło to mam bur.del za przeproszeniem w pokoju. Tak pomarańczowo się robi. Dobrze, że mam jeszcze dużą lampkę i jej używam. A jak będzie trzeba zrobić nastrój to wiadomo, ta druga w obieg ![]() Taa, dziś o tym gadałam z koleżanką. Mamy być najlepsze na roku Z chemia ciężko jest, pewnych rzeczy nie miałam, ale z tego co widzę nie jestem taka słaba. Są wiadomo jakieś mózgi, ale i są osoby o wiedzy zbliżonej do mojej. Nooo ![]() Cytat:
Oj Pamiętam te Twoje schody, nieźle się zziajałam jak po nich wchodziłam. Cytat:
![]() Kiedyś nawet na USG stwierdziłam, że córka kuzynki ma nosek po mamie i faktycznie, okazało się że ten sam profil mają ![]() Ja zrozumiałam Cytat:
Dofinansowania w tym roku na nas nie ma, bo komisja wniosek odrzuciła. Ale to akurat mnie nie dotyczy ja i tak stypendium mogę dostać za rok dopiero. [ Cytat:
A koło z chemii Za dużo zadań, za mało czasu. Co z tego, że wiem jak coś rozwiązać jak nie mam czasu na napisanie tego ? Osom, już widzę wyniki. Ja potrzebuję się zastanowić jak mam coś rozwiązać z biegu nie umiem a na to czasu nie było. A hiszpański to dobre odstresowanie, lubię tam chodzić. Jest zabawnie, luźna atmosfera. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- http://antyproana.blox.pl/2009/04/Il...i-ma-woda.html głupota ludzka nie zna granic. |
|||||
|
|
|
|
#1554 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ryż na słodko to dla mnie też nieporozumienie, nie lubię ![]() Takie światło bywa przydatne Dobrze, że nie czerwony ten lampion, w ogóle byłoby jak w burdelu.A co, Wy nie dacie rady? No to nieźle Wam się akurat trafi, zresztą branża biotechnologii podobno ogólnie ma się rozwijać.Najlepiej nie jest, ale już nie będę narzekać ![]() Bo moje schody uczą pokory, zawsze tak sobie tłumaczymy co ktoś nowy przychodzi to zziajany Ale i tak nic nie pobije mojego kolegi, który wszedł na 15. piętro w akademiku na pieszo, bo bał się windy ![]() To ja mam 4 godziny matmy i 3 fizyki, serio mam z tego pożytek, po prostu powtarzamy tam to co robimy na ćwiczeniach, a że na ćwiczeniach lecimy tempem takim, że głowa mała, to parę godzin praktyki nie zaszkodzi. Nie jest fuj i ble! No, zależy gdzie. Tam gdzie ja ostatnio bywam to są lepsze warunki niż u mnie w prywatnym. A gdzie indziej też nie było jakoś źle I ta atmosfera Skąd ja to znam, tak mam na matmie ostatnio. Do cholerki nie działam jak robot, tylko muszę pomyśleć, a na to już czasu nie ma. A to przecież nie chodzi o to, żebym się uczyła na pamięć schematów
|
||
|
|
|
|
#1555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą koleżanka z innej uczelni ma lepsze warunki niż w niejednym mieszkaniu. Dzieli z jedną dziewczyną łazienkę i kuchnię (! a ja mam kuchnię i jedną pralkę na całe pięterko) i cały pokój (dwuosobowy) ma dla siebie. za wszystko płaci ok 500 zł, czyli tyle ile płaciłaby we Wro za mieszkanie z 4-5 osobami. A u mnie w pokoju właśnie odezwał się megafon: portier: idź Ty filozofie! osoba: ale proszę na mnie nie krzyczeć później znów megafon się włącza: -...przecież to nawet nie działa a z piętra słychac głos: -działa K***a! ale jest dobrze, mam warunki do nauki- nawet lepsze niż jak mieszkałam z byłym.a imprezy wcale tu nie są takie fajne. |
|
|
|
|
|
#1556 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widocznie mają jakąś awarię, no ale żeby aż tak ci zimno było ? Kota przygarnij, najlepszy grzejniczek pod słońcem. ![]() Cytat:
To super ci się trafiło, i to jeszcze w Gdyni! Potwierdzam słowa Oli - też słyszałam, że biotechnologia to przyszłość. O matko, to coś licho was urządzili. Jak może nie być dofinansowania na kierunku zamawianym. Pewnie nie tylko tobie tego czasu brakło. Spałować tych, co układają te zadania, niech sami je sobie rozwiązują. ![]() Też szukam jakiegoś odstresowania, ale jak na razie nie mam żadnego pomysłu na siebie. Złożyłam wniosek do hospicjum, ale nie odpowiadają. ![]() Cytat:
___ Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać . Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeść. A tu, kurna, jeszcze uczyć się każą.
|
|
|
#1557 | |||
|
Zadomowienie
|
W końcu wróciłam do domu i próbuję ogarnąć obwody
![]() Nie składałam podania, bo nie sądziłam, że mogą mi przyznać, ani że tak mnie będzie bolał jego brak. A dostałabym ten akademik spokojnie, ludzie z mojej miejscowości dostają. Próbowałabym się wcisnąć na wolne miejsce, ale mama się burzy :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobry wieczór ;* Tyle nauki, a jakoś tak w głowie mi się kręci... a przedtem mnie coś w gardle drapało. Czyżby upragnione choróbsko? |
|||
|
|
|
|
#1558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jest Podejrzewam, że aktualni absolwenci mają ciężko jeśli chodzi o pracę w zawodzie, ale już widzę, że zmienia się na lepsze. Mam nadzieję, że za te 5 lat ten ośrodek będzie działał sprawnie, ja dostanę fajną pracę i będzie git majonez. Tej atmosfery to mi brakuje. Ale nie mogłabym dzielić pokoju z kimś. Nie potrafiłabym. Dlatego akademik odpada. Nie mówię, że w akademikach warunki są złe, zazwyczaj są dobre. Ale dla mnie mieszkanie > akademik. Na spokojnie to bym to na pewno rozwiązała. A na szybko to i nie wszystko i pomyłek więcej. Cytat:
-co studiujesz ? -biotechnologię. -nie wiem co to, ale brzmi mądrze. No i na mgr inż lepiej patrzą potencjalni pracodawcy. Wiem, dziekan mówił, że odmowę uzasadnili tym, że nie ma równouprawnienia na naszym wydziale, czyt. dyskryminacja kobiet. Nie wiem jakim cudem, jak 70% to kobiety ale ok. Napisali odwołanie ale im nie odpowiedzieli. A dofinansowanie i tak po pierwszym roku jest, bo za wyniki w nauce, więc ja mogę dostać jeżeli na rok pieniądze będą. Ale i tak najlepsza nie będę po tym roku, nie ma co marzyć. 2 osoby napisały przed czasem. Reszcie brakło. A grupa ma 30 osób. Rafcio mnie zawiódł bardzo ![]() Cytat:
No bo tak, pokój z kimś - odpada. Wspólna kuchnia, łazienka i pralka z większą, bliżej mi nieznaną liczbą osób - odpada. Mam takie zboczenie, ale nie lubię dotykać tych rzeczy po obcych. Fajne i tanie mieszkanie też da się znaleźć. Jak dla mnie akademik odpada. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Polibudziańskie nie bardzo ![]() Uniwersyteckie już fajne. Prywatnych nie znam. |
|||
|
|
|
|
#1559 | |||
|
Zadomowienie
|
pisałam wczoraj posta, a internet mi wyłączyli i się tylko wkurzyłam
Cytat:
Cytat:
![]() TŻ panikuje strasznie. np: "nie przytulaj się zbyt mocno, bo przygniatasz brzuch", "uważaj na brzuch/fasole", "boli Cie coś? jedziemy do szpitala?", "nie wstawaj tak szybko", "nie wchodź na taboret", "nie skacz jak tańczysz" (uwielbiam sobie potańczyć z iPodem w uszach przed lustrem ) itp.. wstyd się przyznać, ale przez niego/dzięki niemu już 3 razy znalazłam się w szpitalu..1. raz- zatrucie pokarmowe.. leżałam na zakaźnym, pamiętacie? najgorsze dni w moim życiu.. przecież biegunka by sama minęła ![]() 2. raz- kolka nerkowa- no w sumie gdyby nie szpital to bym umierała z bólu, coś okropnego. 3. raz(na początku listopada )- bo strasznie miałam boleści w dole pleców. TŻ zadzwonił do mojego lekarza, a że on jest ordynatorem to powiedział"przyjechać do szpitala" i sobie zostałam 3 dni na obserwacji![]() oglądam swoje zdjęcia bez brzucha i tak mi.. dziwnie nie wyobrażam sobie siebie bez mojej fasoli(no już nie takiej fasoli, bardziej arbuza, ale lubię tak na nią mówić ) we mnie . zawsze i wszędzie jest ze mną. nie lubi suszarki, gdy siedzę, bądź zasypiam- wtedy jest najbardziej pobudzona. nie odróżnia dnia od nocy, niestety wcześniej czułam takie przewroty w brzuchu, ale teraz nie ma już na to przestrzeni jest ułożona główkowo i tylko czuję wypychanie ciągle w tych samych miejscach.. współczuje jej tak być do góry nogami, no ale cóż moja siostra mówi do swojego brzucha, opowiada bajki, śpiewa.. może jestem dziwna, ale ja tak nie robię. tak jakoś. wolę przyłożyć słuchawkę od iPoda do pępka, niech posłucha muzyki ze mną TŻ ciągle się przytula do brzucha itp, ale nie jest zbyt wylewny ani sentymentalny, żeby np śpiewać kołysanki. nie wyobrażam sobie dnia, bez poczucia wiercenia się fasoli. to takie.. fajne uwielbiam to czuć, bo wiem, że ten ktoś już lubi pewne dźwięki a inne nie i jest wygodnisią, bo lubi jak chodzę, wtedy ją kołysze, a gdy siedzę/leżę/zasypiam - to jej się nudzi najwidoczniej. i przeżyję te pokopane, bolące żebra![]() a najśmieszniejsze jest to, że gdy poczułam 1. ruch myślałam, że to wzdęcie. no to się rozpisałam, trochę dziwnym językiem, ale może zrozumiecie o co chodzi wybaczcie, ale już trochę zmęczona jestem ;* zdjęcia usg będą, jak podłączę starą drukarkę, bo tej nowej nie ogarniam ;/ (tj: zapewne jutro )jesteś !Cytat:
![]() dziewczyny mam dość nauki już tych praw. a w weekend zjazd i pewnie koło nudzi mnie to już ![]() współczuję osobom studiującym prawo.
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-11-22 o 23:20 |
|||
|
|
|
|
#1560 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czemu mama się burzy? Mnie gardło boli, ej, nie zarażaj przez wizaż ![]() Cytat:
![]() Ok, nie każdy lubi dzielić przestrzeń z innymi. W sumie ja też myślałam, że będzie mi źle mieszkać z kimś, że będę chciała mieć czas tylko dla siebie i chwilę spokoju, a nie będzie takiej możliwości, ale teraz zupełnie mi to nie przeszkadza. Ale racja, mieszkanie z kimś prawie obcym to coś co nie każdy lubi ![]() Może raczej dyskryminacja facetów Miałam się dzisiaj uczyć, a póki co nie zrobiłam nic kompletnie. Słucham muzyki cały dzień, takiego lenia mam że hej. Dorota, jak to wszystko czytam o fasolce to aż Ci zazdroszczę jakoś... Niesamowicie to brzmi nawet dla mnie, kiedy mnie zawsze takie rzeczy przerażają. Edytowane przez oluśkaaaaa Czas edycji: 2010-11-22 o 23:31 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Jaki stereotyp, kurna mać. Nie lubię stereotypów.
to był cios poniżej pasa. 

z poznawczej mam tomaszewskiego, maruszewskiego - 'psych.poznania' i lindsay norman.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i w tym tygodniu tylko wtorek i środa straszna a tak to luz ( nie liczę dzisiejszego konwersatorium przed którym zawsze sram kolokwialnie mówiąc :P)