Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 12:40   #3541
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

selena1616 Dzięki chyba bd musiała się tam przejść

marta 85 A mi na nic nie robieniu zleciało 8 miesięcy Ojoj współczuje... Ale dasz rade, tylko brak Ci mobilizacji Jak zaczniesz, to już potem bd tylko łatwiej. Najgorsze jest tylko wziąść się do tej nauki

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 12:50   #3542
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
selena1616 Dzięki chyba bd musiała się tam przejść

marta 85 A mi na nic nie robieniu zleciało 8 miesięcy Ojoj współczuje... Ale dasz rade, tylko brak Ci mobilizacji Jak zaczniesz, to już potem bd tylko łatwiej. Najgorsze jest tylko wziąść się do tej nauki
Dokładnie, w sumie mam jeszcze 3 tygodnie to trochę czasu jest

Idę zmyć makijaż bo raczej już dziś nie będę wychodziła i nałoże dawno nie używny krem masło kakaowe Ziaja

dianulaa przyjęłam zaproszenie

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2010-11-22 o 13:08
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 13:15   #3543
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heeej
ja dzis szczesliwa, bo jak wlaczylam wycieraczki w focusiku przednie i dala wsteczny to tlna tez dzialala
a tyle czasu z TZtem, wujkiem meczylismy sie jak wlaczyc tylna i nikt nie umial, robilismy wg instrukcji, ze do siebie pociagna ta wajhe i tylna sie wlacza, a ja dzis wlaczajac przednia to ciagne do gory i daje bieg wsteczny i dziala euforia! okazalo sie, ze trzeba pociagnac do siebie i dac do gory i dziala, a my sie tyle meczylismy i myslelismy, ze silniczek sie spalil bo jak kupowalam to auto to dzialala

jestem juz u TZta
powiedzial, ze sexy wygladam
jak to milo tak z rana,wystarczylo ubrac czarne rajtki, sweterek za pupe czerwony i juz widze w jego oczach hah,faceci
mimo, ze pada czuje, ze zyje, a nie tak jak ostatnio mule. Jeszcze zrobilam piekny makijaz, uczesalam sie ladnie i wlosy mi blyszcza nada.

a co do tuszow, mi obojetnie jaka szczoteczka, dla mnie efekty sie liczy.

blondyneczka, no to corcia bedzie miala swieto

milego dnia
kurczę to jak bedę miała problem z autem to wiem do kogo się zgłosić normalnie fachowiec jesteś
a mi się też marzy czerwony sweterek....

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
ah a mnie grypa od wczoraj rozłożyła
i przez to do pracy nie poszłam, znowu będę w plecy

a że jest kilka rzeczy których "potrzebuję" to jak się troche ogarnę to chyba powystawiam kilka rzeczy na all
akurat może coś jeszcze wpadnie na święta

no i chyba odpuszczam dzisiaj jakiekolwiek spamowanko bo drażnią mnie wszelkie zapachy
zdrowia

Cytat:
Nadrobiłam chyba z 6 stron

Soph Nowy avek! Ładny

snowhitee Oddałam głosik Ten kolor włosków masz cudny

buahhot Tobie też oddany Ślicznie Ci w blondzie

Wogóle właśnie się dowiedziałam, że nie przedłużą mi stażu... Zostaje tylko do końca tego tygodnia Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze Jestem załamana
mojej przyjaciółce też ostatnio nie przedłużyli... i zaproponowali pracę na pół etatu- oczywiście się nie zgodziła bo nie dość że zarabiałaby tyle co nic to codziennie pracowałaby 3-4 h- więc też bez sensu

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Mi na nic nie robieniu zleciały 2 tygodnie

Ale teraz muszę się wziąć porządnie za naukę i pisanie pracy mgr, jakoś trudno mi się zmobilizować
ja musze za licencjata się zabrac... podobno do 9 go grudnia już mam coś tam przynieść... a na dodatek mam mase referatów, prezentacji itp...nie wiem jak to ogarnę....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 13:52   #3544
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc kochane

Witam wszystkie nowe dziewczyny:ro za:

Zamowilam sobie krem maslo kakaowe ziaji i serum termoaktywne eveline Z kosmetykow kakaowych to juz mam balsam,maslo do ciala,spray przyspieszajacy opalanie i teraz zamowilam ten krem do twarzy i mysle juz mi wystarczy,choc nie powiem kusi mnie jeszcze kremowe mydlo pod prysznic,ale narazie chyba dam sobie spokojPowiedzcie prosze czy ktoras z was uzywala tego serum z eveline?Zastanawiam sie czy w polaczeniu z cwiczeniami,uda mi sie stracic kilka cm

Ok ide was nadrabiacMilego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 14:08   #3545
marta 85
Wtajemniczenie

Wszystko jest kwestią czasu, nawet wygląd twoich włosów. Wystarczy, że poświęcisz im kilka chwil, a będą superefektowne.
30 sekund: dla odżywki
„Tyle zajmie ci odsączenie ręcznikiem nadmiaru wody z włosów po umyciu, tuż przed nałożeniem odżywki“, mówi Marek Kacaliński, stylista z salonu FreeStyle. „To o tyle istotne, że na mokrych włosach odżywka się nie trzyma. Spływa, a wraz z nią wszystkie składniki odżywcze, które powinny wniknąć we włosy“, dodaje Marek.
1 minuta: dla szczotki
Wieczorem przeczesz włosy szczotką we wszystkich kierunkach. Przewietrzysz je, usuniesz z nich nagromadzony w ciągu dnia kurz i resztki kosmetyków do stylizacji, a przy okazji unikniesz „kołtunów“, które tworzą się podczas snu. Tylko nie szczotkuj ich zbyt energicznie, bo to pobudza gruczoły łojowe i sprzyja szybszemu przetłuszczaniu się włosów, nawet jeśli twoje są naturalnie suche.
3 minuty: dla końcówek
Codziennie wcieraj serum w końcówki lub jeśli wolisz wersję bliższą natury – oliwę z oliwek, która doskonale nawilża. W ten sposób zregenerujesz je, ale przede wszystkim zabezpieczysz przed rozdwajaniem się. To ważne jesienią i zimą, kiedy szaliki i kołnierze płaszczy najbardziej się do tego przyczyniają.
10 minut: dla odświeżenia koloru
„Nie musisz spędzać godzin z farbą na głowie, by twój rudy albo brązowy odcień włosów nabrał mocy. Wystarczy, że między koloryzacjami na umyte szamponem włosy nałożysz farbę i potrzymasz ją przez 10 minut. Następnie spłuczesz i położysz odżywkę – wówczas kolor będzie znów jak od fryzjera“, radzi Aleksandra Zielińska, stylistka-fryzjerka.
20 minut: totalna regeneracja
Maska raz w tygodniu totalnie odmienia wygląd włosów. Ale pod warunkiem że dobierzesz ją do swojego rodzaju. Pamiętaj – to kosmetyk do pielęgnacji włosów, a nie skóry głowy. Nakładaj ją więc tylko na włosy, zwłaszcza na ich końcówki, rozczesz szerokim grzebieniem, owiń foliowym czepkiem i po 20 minutach zmyj. Efekt murowany.
30 minut: dla blasku
Chcesz skutecznie przywrócić włosom blask i nawilżyć je po lecie? Zabieg Finest Pigments Davines na bazie imbiru i szafranu to jest to! Fryzjer nakłada po prostu pigment na 20 minut, potem układa włosy, a włosy lśnią przez tygodnie!
40 minut: dla mocnych włosów
Przeraża cię ilość wypadających włosów? Pomyśl o mezoterapii. Brzmi groźnie, ale nie boli! Przed zabiegiem lekarz znieczula skórę głowy i następnie ostrzykuje ją igłą z koktajlem składników, takich jak minoxidyl, prokaina lub aminokwasy, które pobudzają cebulki do pracy. Jeśli masz osłabione włosy, wystarczą trzy, cztery zabiegi raz na tydzień. Jeśli zaawansowane wypadanie – sześć to minimum. Pierwsze efekty, czyli odrastający meszek, zauważysz już po miesiącu. Ale włosy odzyskają blask i zagęszczenie natychmiast.

Stary 2010-11-22, 15:02   #3546
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Caate kochana oj bedzie imprezka na calego hihi, zazdroszcze Ci bo ja z moim TŻ mieszkam i jak siedze w domku tak jak dzisiaj to no.....hm....nie za dobrze wygladam wraca za pare godzinek z pracy to chociaz wloski umyje co nie?bo nawet sie z rana nie uczesalam bo sprzatam, jak wy to robicie ze tyle czasu macie na malowanei czesanei i te wszystkie inne zabiegi bo mi brakuje czasu przy corci!!!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Cześć Piękne!

Jestem dzisiaj pierwszy dzień w pracy po dłuuugim weekendzie i dowiedziałam się, że (podobno) mają nam wyłączyć internet w robocie Mam nadzieje, że jednak do tego nie dojdzie, bo nie wyobrażam sobie siedzenia przy biurku i gapienia się w sufit przez 7 godz Módlcie się, żeby to była tylko plotka

Postaram się was troche nadrobić, bo chyba nie zaglądałam tutaj 3 dni. W weekend zrobiłam sobie mega spamowanko, z którego jestem dumna Aaa i kupiłam sobie bronzer z rimmela. Miałam na oku jeszcze marynarke z H&M, ale w końcu jej nie kupiłam... Najwyżej pojade w tym tyg do kato i się w nią zaopatrze

Witam nową w naszym gronie _blondyneczka_, bo już przejżałam pierwszą stronę

snowhitee Kusisz, kusisz A co to za firma, bo pierwszy raz o niej słysze. W jakich sklepach można ją znaleźć
Witam Cie serdecznie moge wiedziec co to znaczy to spamowanko?

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Hej

Wróciłam po leniwym weekendzie i teraz za naukę trzeba się wziąć

blondyneczka witaj

Miałam nie kupować kosmetyków a wróciłam z :

- krem Ziaja masło kakaowe
- mleczko Celia
- brylantyna Joanna maseczka różana Ziaja

A wieczorem się wySPAmuję
Witam Cie serdecznie

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Ja mam w Urzędzie Skarbowym. Mam tak samo. Powiedzieli mi, że narazie nie mają kasy, więc pani kadrowa złoży wniosek imienny w mojej sprawie do pani naczelnik. I jeśli się zgodzi i jak w przyszłym roku juz UP bd mieć pieniążki, to przyjmą mnie na 4 miesiące jeszcze Bo jak narazie byłam 8 msc tutaj

Pytanie jest takie, że co ja teraz bd robić...
Moja kochana widze ze nas tutaj wiecej ja tez szukam pracy siedze juz 2 lata w domku z coreczka i najwyzszy czas aby isc do pracy a wiec po nowym roku sie wybieram do pracy mam juz na oku posade ale co z tego bedzie to zobaczymy 3 majcie kciuki bo zalezy mi na tej pracy, od 7 do 15 w biurze. Po nowym roku maja sie do mnie zglosic hm....mam nadzieje ze wypali a z coreczka bedzie siedzial w dzien moj TŻ

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

[QUOTE=tillavanilla;233861 48]Czesc kochane

Witam wszystkie nowe dziewczyny:ro za:

Zamowilam sobie krem maslo kakaowe ziaji i serum termoaktywne eveline Z kosmetykow kakaowych to juz mam balsam,maslo do ciala,spray przyspieszajacy opalanie i teraz zamowilam ten krem do twarzy i mysle juz mi wystarczy,choc nie powiem kusi mnie jeszcze kremowe mydlo pod prysznic,ale narazie chyba dam sobie spokojPowiedzcie prosze czy ktoras z was uzywala tego serum z eveline?Zastanawiam sie czy w polaczeniu z cwiczeniami,uda mi sie stracic kilka cm

Ok ide was nadrabiacMilego dnia[/QUO

Witam Cie serdecznie widze ze wszytskei uzywacie tego masla kakaowego ziaji takie dobre jest ???widze ze tez jestes mamusia?
Stary 2010-11-22, 15:25   #3547
zffazoffana
Zakorzenienie

ale jestem zadowolona
z racji tego że cały dzień leże w łóżku i się nudzę to w końcu pobuszowałam na allegro i udało mi się kupić 2 maseczki avon planet spa z ryżem i sake, oraz z morza martwego i peeling do rąk z avon spa za całe 15 zł

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 15:40   #3548
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
ale jestem zadowolona
z racji tego że cały dzień leże w łóżku i się nudzę to w końcu pobuszowałam na allegro i udało mi się kupić 2 maseczki avon planet spa z ryżem i sake, oraz z morza martwego i peeling do rąk z avon spa za całe 15 zł
hehe nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo z avonu sa dobre ja tez mam maseczke spa z morza martwego i balsam na cialo spa z morza martwego i na wlosy maseczki
Stary 2010-11-22, 15:42   #3549
marta 85
Wtajemniczenie

blondyneczka przyjęłam zaproszenie

Stary 2010-11-22, 15:54   #3550
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Ale jestem zadowolona jutro jade do fryzjera!!!! wstawiezdjecie jutro wieczorem a teraz zmykam bo moj TŻ niedlugo bedzie a ja jeszcze wloskow nie umylam
Stary 2010-11-22, 15:56   #3551
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hehe nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo z avonu sa dobre ja tez mam maseczke spa z morza martwego i balsam na cialo spa z morza martwego i na wlosy maseczki
oo a mogłabyś napisać jak Ci się sprawują?
bo to moje pierwsze maseczki z planet spa

bardzo proszę o kliki
Stary 2010-11-22, 16:06   #3552
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Ja właśnie Was nadrabiam przy pierwszym kubku pokrzywy Strasznie obawiałam się jej smaku, myślałam że będzie jakoś tragicznie, że jej nie przełknę, ale okazało się że jest pyszna Miałam dzisiaj kupić sobie jeszcze tabletki merz special ale jakoś nie miałam po drodze żadnej apteki i nie kupiłam Zimno tak dzisiaj u mnie i nigdzie nie chciało mi się latać Aaa i gdyby któraś z Was była zainteresowana kuponami z rabatami do różnych sklepów to w joy'u są i właśnie wybieram się 4 grudnia do Bydgoszczy do centrum handlowego, żeby kuponiki się nie zmarnowały Tylko nie wiem za bardzo jak te kupony "działają", ten rabat jest na jedną rzecz, czy na kilka łącznie? Nigdy takiego czegoś nie używałam to nie wiem, więc przepraszam za moje głupie pytanie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:16   #3553
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja właśnie Was nadrabiam przy pierwszym kubku pokrzywy Strasznie obawiałam się jej smaku, myślałam że będzie jakoś tragicznie, że jej nie przełknę, ale okazało się że jest pyszna Miałam dzisiaj kupić sobie jeszcze tabletki merz special ale jakoś nie miałam po drodze żadnej apteki i nie kupiłam Zimno tak dzisiaj u mnie i nigdzie nie chciało mi się latać Aaa i gdyby któraś z Was była zainteresowana kuponami z rabatami do różnych sklepów to w joy'u są i właśnie wybieram się 4 grudnia do Bydgoszczy do centrum handlowego, żeby kuponiki się nie zmarnowały Tylko nie wiem za bardzo jak te kupony "działają", ten rabat jest na jedną rzecz, czy na kilka łącznie? Nigdy takiego czegoś nie używałam to nie wiem, więc przepraszam za moje głupie pytanie
a jest kupon do new yorkera lub c&a? jeżeli są, to napisz też,jak duże te zniżki
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:22   #3554
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

a jest kupon do new yorkera lub c&a? jeżeli są, to napisz też,jak duże te zniżki
nie ma ale jest do super pharm 60% rabatu a małymi literkami pisze "do 60% na markowe perfumy" więc w sumie nie wiem jak to jest jeśli chcecie mogę wam napisać do jakich sklepów są kupony i jakie rabaty

Stary 2010-11-22, 16:24   #3555
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma ale jest do super pharm 60% rabatu a małymi literkami pisze "do 60% na markowe perfumy" więc w sumie nie wiem jak to jest jeśli chcecie mogę wam napisać do jakich sklepów są kupony i jakie rabaty
ja się chętnie dowiem do jakich a z tym do 60% to dziwne,bo skąd wiadomo,za które 60% zniżki,a za które mniej i ile w ogóle
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:47   #3556
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja się chętnie dowiem do jakich a z tym do 60% to dziwne,bo skąd wiadomo,za które 60% zniżki,a za które mniej i ile w ogóle
no właśnie też mnie to zastanawia
bo chciałam Tżowi kupić perfumy CK do prezentu na święta tylko może się okazać że one są np -10%

bardzo proszę o kliki
Stary 2010-11-22, 16:51   #3557
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Kupony na zakupy do:
aldo 20%, everest 20%, stefanel 20%, sabra 25%, catroon planet 10%, semper 15%, stereo 20%, gapa 20%, swiss 20%, be! 25%, francoise 20%, bag to black 15%, diverse 30%, stylowe butki 15%, moodo 20%, time trend 20%, pretty one 20%, wojas 15%, springfield 25%, d e p t 20%, cross jeans 20%, dee zee 20%, jubitom 20%, oneill 10%, flo 20%, salamander 20%, s. oliver 20%, taranko 20%, troll 20%, yego 20%, corin 20%, pretty girl 20%, tally weijl 10%, top secret 20%
vissavi 20%, hispanitas 20%, spring 20%, mexx 20%, esprit 20%, peacocks 20%, echo 10%, unisono 15%, code-de-mode.pl 15%, bodique 20%, new look 20%, atlantic 20%, gatta 25%, venezia 15%, esotiq 30%, dune 20%, ravel 25%, yves rocher 40% (40% na 1 wybrany produkt, 30% na 1 produkt do makijażu), roxy 20%, vision express 30%, kruk (przy zakupie charmsa o wartości pow. 49zł- srebrna bransoletka gratis), hegos 20%, duka 20%, adidas 20%, sagan 10%, oceanic 30%, alterna 20%, proto-col 30%, nouveau lashes 20%, hair coif 30%, the body shop 20% i super pharm 60%

Stary 2010-11-22, 17:05   #3558
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

tylko nie tooooo....

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:20   #3559
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
a jak wyglada ten szampnon babydream? moze tez sobei zakupie jak niedrogi
o taki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35426&next=1

Cytat:
Nadrobiłam chyba z 6 stron

Soph Nowy avek! Ładny

snowhitee Oddałam głosik Ten kolor włosków masz cudny

buahhot Tobie też oddany Ślicznie Ci w blondzie

Wogóle właśnie się dowiedziałam, że nie przedłużą mi stażu... Zostaje tylko do końca tego tygodnia Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze Jestem załamana
dziekuje Ci

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:40   #3560
marta 85
Wtajemniczenie

Ja już wypeelingowana i nabalsamowna
Teraz siedzę z maseczką zielona glinka a potem różana

Coś zaczyna mnie gardło boleć

Stary 2010-11-22, 17:43   #3561
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja dzis kupiłam sobie olejek rycynowy, balsam brązujący z lirene, i odżywke z isany tą co snow mi poleciła.

I własnie siedze na włosach z olejem rycynowym, pod czepikiem i w czapce zimowej hehe

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-11-22 o 17:45
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:44   #3562
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już wypeelingowana i nabalsamowna
Teraz siedzę z maseczką zielona glinka a potem różana

Coś zaczyna mnie gardło boleć
i jak Ci glinka zielona przypasowała ?
ja zrobiłam już kilka razy i mam nadzieję,
że pomoże mi zwalczyć syfki itd...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:58   #3563
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Aktualnie siedzę sobie z kubkiem zielonej herbaty z miętą, bo coś mam problemy z żołądkiem...

Ogólnie dziś rano miałam włosy umyć i w ogóle się jeszcze pouczyć, ale wstałam o ...8:05 a już o 8:30 musiałam z domu wyjść, szaleństwo na kółkach było I związałam sobie włosy tak niedbale w taki warkocz na boku i koleżanka do mnie dzisiaj, że ja mam śliczne te włosy, że jak się na nie patrzy to wyglądają na mięciutkie i się tak błyszczą

Zabieram się do nadrabiania - postanowiłam przeznaczyć sobie dziś na to godzinkę czasu, żeby się jeszcze z nauką wyrobić itd. - mam nadzieję, że nadrobię większość a może nawet wszystko ?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:03   #3564
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
Aktualnie siedzę sobie z kubkiem zielonej herbaty z miętą, bo coś mam problemy z żołądkiem...

Ogólnie dziś rano miałam włosy umyć i w ogóle się jeszcze pouczyć, ale wstałam o ...8:05 a już o 8:30 musiałam z domu wyjść, szaleństwo na kółkach było I związałam sobie włosy tak niedbale w taki warkocz na boku i koleżanka do mnie dzisiaj, że ja mam śliczne te włosy, że jak się na nie patrzy to wyglądają na mięciutkie i się tak błyszczą

Zabieram się do nadrabiania - postanowiłam przeznaczyć sobie dziś na to godzinkę czasu, żeby się jeszcze z nauką wyrobić itd. - mam nadzieję, że nadrobię większość a może nawet wszystko ?
dasz rade

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:10   #3565
ramoncia217
Wtajemniczenie

dziewczyny jak zrobie masaż syrenka zamiast peelingu to czy to tez bedzie dobrze jak chcem sie balsamem brązujacym posmarowac na noc?
Stary 2010-11-22, 18:14   #3566
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Cześć miałam arabski, prawdziwy khol do oczu, w takim rysiku i w butelce do nakładania patyczkiem. Oczekiwałam cudów, bo ja ogólnie nie wyobrażam sobie makijażu bez czarnej kredki, myślałam, że mi wybieli optycznie białka, będzie się trzymał cały dzień. I lipa. Osypywał się strasznie, rozmazywał, szybko ścierał (malowałam nim dolną powiekę wewnątrz). Białka wybielił, owszem, to się dało zauważyć, nie powiem. Ale reszta... wróciłam do tradycyjnej kredki do oczu.
Dziekuje kochana za odpowiedź no to już wszystko wyjaśnia, kurcze a wydaje się taki dobry, wiarygodny

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2010-11-22 o 18:16
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:27   #3567
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zrobie masaż syrenka zamiast peelingu to czy to tez bedzie dobrze jak chcem sie balsamem brązujacym posmarowac na noc?
wydaje mi się że lepiej jak zrobisz peeling, no bo np ramiona są chyba bardziej wrażliwe na takie "szorowanie" niż np uda czy posladki...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:30   #3568
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wydaje mi się że lepiej jak zrobisz peeling, no bo np ramiona są chyba bardziej wrażliwe na takie "szorowanie" niż np uda czy posladki...
dziękuje
Stary 2010-11-22, 18:50   #3569
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
i jak Ci glinka zielona przypasowała ?
ja zrobiłam już kilka razy i mam nadzieję,
że pomoże mi zwalczyć syfki itd...
Użyłam tej z Ziaji
Nawet ładnie oczyściła pory bo nie widać na nosie zaskórników

Stary 2010-11-22, 18:52   #3570
_Alessandra
Zakorzenienie

_blondyneczka_ - witaj
Tu masz ogólne zasady picia pokrzywy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315280 (pierwszy post na czerwono)
I co do brzuszka - wiadomo, że po ciąży wygląda inaczej niż przed, to normalne , ale sam z siebie nie zrobi się płaski, umięśniony itd itp. - oprócz odstawienia słodkiego musisz ćwiczyć, żeby widać efekty i nie ma, że się nie chce, czy boli - chcesz efekt, musisz na niego zapracować I fajnie, że robisz całe włosy jednym kolorem albo coś - ja osobiście nie mogę strawić połączeń typu blond+czerń, czerń+czerwień itd. na głowie, fakt faktem, każdemu podoba się co innego i ja do tego nic nie mam ale mnie osobiście w ogóle takie włosy nie podchodzą.. I tak jak pisała caate - grzyweczka by Ci pasowała
I co do czasu - w większości mamy czas w weekendy, bądź dni wolne/luźniejsze bo w tygodniu jest masakra, większość z nas jeszcze się uczy - licea/technika/studia A wiadomo, że przy dzieciaczku jest inaczej. Trzymam kciuki za pracę! I fajnie, że Tż będzie siedział w domku, że się zgodził, i w ogóle, świetnie!

buahhot - zazdroszczę mieszkania nad morzem, tak bardzo chciałabym w przyszłości w takim miejscu zamieszkać

Soph - aaa rozumiem..No ja też właśnie mam białe, nie są bardzo głębokie, ale widoczne i denerwuje mnie to okropnie A ja właśnie słyszałam i czytałam że długotrwałe, systematyczne picie pokrzywy łagodzi miesiączki i nawet skraca .. ?

Czekoladowa1
- aa ten, śliczny jest!! A jak dałam w katalogu do powąchania mojemu Tż'owi to powiedział, że to okropnie śmierdzi i jest duszące, zresztą jak wszystkie "świąteczne" zapachy kosmetyków I jak miło, że ktoś również uważa, że pokrzywa jest pyyszna

zffazoffana - ale super promocja, 3 rzeczy w cenie jednego balsamu tak naprawdę ! Bomba! Jak ja nie lubię mojego miasta - nie ma ani Natury, ani SuperPharmy ani Auchan A tam zawsze super rzeczy są i tanie i promocji multum ...
I mi nie przetłuszcza włosów, jedynie co to czasami i na początku stosowania też tak miałam, że mi je okropnie elektryzuje.. Ale to zależy od dnia chyba I teraz już nie daję na skalp bo przecież wymyć stamtąd to to tragedia jakaś, z połowy długości jest problem a co dopiero ze skalpu..

caate - te tabletki za 35zł ?! Kurdę czemu ja mam do najbliższej SP 50km... I cieszę się, że Ci alatanek przypasował, ja ubóstwiam ten krem, właśnie muszę kupić już 3 jego opakowanie
Jakie pazuury ! Podziwiam, bo ja bym nie umiała z tym normalnie funkcjonować Ale jak dla mnie troszku za pstrokato, no mnie osobiście nie podchodzą
Jak przeczytałam o tej reakcji Tż'a na Twoje ubranie, to śmiem stwierdzić, że oni tak chyba wszyscy naprawdę - u mnie to samo, założę czarne rajtki tylko takie grubsze, po domu i sweterek, albo bluzkę taką przy ciele sięgającą tyłka i już euforia, jak im niewiele do szczęścia trzeba

kobietasukcesu
- a ja mam zawsze problem z regularnym używaniem/piciem czegoś jak mi się skończy - nigdy mi nie po drodze do sklepu/apteki...

Kitka - ja kiedyś piłam bratka i nawet się przemogłam co do tego okropnego smaku, ale tak mi się cera pogorszyła wtedy no i ok,rozumiem bo się oczyszcza, ale ona w ogóle nie wracała do normalnego stanu, dopiero jak odstawiłam to powoli,powoli się poprawiała więc u mnie działa odwrotnie niż powinien..

angelwithoutsoul
- no to faktycznie nieciekawie... Ale dasz radę, na pewno coś znajdziesz !

tillavanilla
- jeśli chodzi o te sera z Eveline, to termoaktywnego nie miałam, miałam za to te "chłodzące" i w połączeniu z ćwiczeniami było cudownie i naprawdę obwody się zmniejszyły trochę

marta85 - fajne rady, ale wcześniej już je znałam - oczywiście oprócz tych zabiegów I z oliwą z oliwek muszę spróbować, ciekawa jestem jak będzie działać - kto ze mną?

buahhot
- o widzisz, jednak dałam radę nadrobić

U mnie co do projektu denko to wykończyłam:
- micel Bourjois(ale już kupiłam nowy )
- krem Alantan Plus
- krem Bambino
- tonik Garnier
- dosłownie na jakieś 2 psiknięcia jest mgiełka Radical

I muszę dokupić z powyższych : Bambino i Alantan

Idę się kąpać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości