|
|
#1531 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Za każdym razem,
gdy wspomnę na twe grzechy wobec mnie, serce mi się kraja. Bo było tak blisko. Do raju. A w sercu nutka nadziei, że jego myśli mogą być o mnie. Dla ciebie tylko marzenie.
|
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
Stoję pod Twoim oknem.
Wyczekuję szczęście. Blakną namiętne kolory życia. Być może znaczę dla Ciebie o wiele więcej niż ja sądzę, no ale chłopcze pokaż to.
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Przyniósł jej kwiaty. Dlaczego dopiero na jej grób? Okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my zbyt dużo sobie wyobrażaliśmy. Jakbym wcześniej wiedziała, że lubisz się bawić... dostałbyś lalke, a nie mnie... Uzależnić się od czyjegoś " dobranoc" Nie chcę rozmawiać.
Krzyczeć. Chcę się rozpłakać i przytulić.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
latin - sama jesteś Gwiazdą
patrysiowa_ - to ja Ci dziękuję, że jesteś ! Naughty_, niczego_po_trochu (ja Ciebie również uwielbiam, okradłam) - bardzo mi miło absorbeed, czochrajb _____________
'- Czy dobre maniery nam w czymś przeszkadzają? - Tak, w normalnym życiu. Ludzie zaprzepaszczają to, co istotne i nie wiedzą co zaprzepaścili. Nic nie było udawane. Namiętności i namiętnostki, silne pragnienia kontrastujące z małostkowością, chłód nastroju i ciepło impulsu były spontaniczne i pozbawione afektacji. Żeby cierpieć cały czas wspominała każdą sekundę, którą spędzili razem, rozkładając ją na kwanty smutku i żalu. - Gdybyśmy spotkali się po raz pierwszy, zrobiłbym wszystko tak samo. Wszystko. Zrobiłbym to jeszcze raz. - Co to niby ma znaczyć? - To, że wciąż Cię kocham. Może to wszystko dlatego, że kiedy się angażuję jestem za bardzo naiwna?'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-11-22 o 17:54 |
|
|
|
#1535 |
|
Rozeznanie
|
Malinowa Girl, marikab, z innej bajki, Drift, affen - cudne
![]() Karolino w końcu się zjawiłaś! <3 i oczywiście dziękuje, odwzajemnione w pełni . Love? Good idea!
/ miłość? dobry pomysł!/ wczorajszy wieczór z płatkami marzeń na oczach, a dziś deszcz rzeczywistości odkleił jej płatki. podły humor to w 90% sprawka mężczyzn, 8% to miesiączka, a pozostałe 2% to inne sprawy. podstępni dranie i puste idiotki. zarozumiali gówniarze i inteligentne szare myszy. zdesperowane alkoholiczki i tchórzliwi narkomani. z takich ludzi składa się dzisiejszy świat. wiesz, że wraz z Twoim uśmiechem i dotykiem powróciło wszystko, a nawet więcej? Zrobiłam się dziwnie zachłanna. sny mi sprzyjają, ale czy w nie wierzyć? a w co dziś wierzyć jak nie w bezsensy?
|
#1536 |
|
Rozeznanie
|
.
unpredictablegirl - dziękuję za uznanie ![]() niczego_po_trochu - dziękuję kamisha- ja Ciebie też uwielbiam ----------------------------- żałośnie żałosna. cała ja. Ty przechodzisz obok, ja udaję że Cię nie widzę. to takie gówniarskie. 'Najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic.' Żałować mogę wiele rzeczy. tego tego nie zrobiłam, a mogłam. to co zrobiłam, a nie powinnam, to co powinnam, a nie mogłam... mogłabym żałować. ale co to zmieni? bo najprościej pokochać kogoś nieodpowiedniego 'czasami raniąc kogoś ranisz i samego siebie.'
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
PaniJana - dopisz tam siebie klonie.
marikab - niesamowity zaszczyt. talenciara! Możesz odejść. Nie zatrzymam Cię na siłę. Ale pamiętaj, że będę czekać po drugiej stronie lustra. Wrak człowieka, już nie człowiek. Ze smutną twarzą, pustymi oczami i drgającymi ustami. Ze słowami pełnymi strachu abyś ponownie nie zranił. Nie możesz odejść ponownie… Ale zawsze możesz przejść powrotem na drugą stronę. Stamtąd skąd przyszedłeś. Nigdy nie powtórzę byś pamiętał o mojej miłości. Bo nigdy już jej nie będzie, rozumiesz? |
|
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
"Nie wchodź między gorzałkę, a korniszona, bo Cię obrzygają." ![]() Bajki się skończyły. Jaś jest starym zboczeńcem, Małgosia tanią dziw.ką, Królewna Śnieżka ćpa z krasnoludkami, a jej królewicz okazał się kolorowym pedałem.
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
naiwnao, marikab, ratatamm
* okradam!Nie spała, bo myślała o nim. Kiedy z nim była największym problemem były jego zimne stopy pod kołdrą. ----------------------------------------- naiwnie wierząc w miłość Edytowane przez Laawendaa Czas edycji: 2010-11-22 o 19:04 |
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
the summer that i've never forget is the one i don't want to remember lato o którym nigdy nie zapomnę jest jednym z tych,o których wcale nie chcę pamiętać if this is reality i'm not interested jeśli to jest rzeczywistość, to nie jestem zainteresowana oh i saw your new girlfriend.. so what happened to your standards? oh widziałam twoją nową dziewczynę.. więc co stało się z twoimi standardami?
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - okradam
Troszkę z moich tekstów ,,Tak to jest miłość
Tak piękna jak my " ..I uśmiech Twój szczery Tak bliski mi był" ,,A teraz chodź... Proszę Cię chodź ze mną ... Daleko stąd, tam, gdzie Nie znajdą nigdy nas" ,,Nadajesz kolor dla życia bez barw"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
'czasem gdy patrzę wstecz, myślę, że zaraz zniknę bo zbyt często
moje życie jest zbyt szybkie i gdy patrzę w lustro widzę egoistę'
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
naiwna0, m o n
![]() i nie wiem już co jest gorsze.. wybaczyć po raz milion pierwszy czy nauczyć się żyć bez Ciebie!?? Pytasz czy wrócę, bo przecież tak bardzo mnie kochasz, pomijając fakt że mnie zdradziłeś? Oczywiście, że wrócę Kochanie.. ale tylko i wyłącznie dlatego, żeby się zemścić! I wyobraź sobie, że tą Twoją malutką dziewczynkę obraca ktoś inny, poczuj się tak jak ja, a wtedy pogadamy o miłości i wybaczaniu! tak łatwo było przyjść do Ciebie mimo wszystko a tak trudno jest odejść od Ciebie z tym wszystkim... a po trzecie fajnie jest kochać.
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
bywają dni, kiedy myślę o Tobie non stop.
właśnie te przerażają mnie najbardziej. nie, chyba nie wracam.
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
jak miło
o rany! naprawdę.. jestem w tym gronie...szok dopisz tam koniecznie siebie _________________________ _______ Wprowadzasz zamęt w moje i tak nie poukładane życie.
Czas otworzyc nową kartę historii. Podejmijmy radykalne decyzje,tak dłużej nie da się życ. Jestem wulgarna,piję,palę, a ludzie mają mnie za wyrachowaną zimną sukę. Szkoda tylko, że nie znają przyczyny mojego zachowania. I just call to say...I don't love you. A kiedy przyjdziesz do mnie pewnego dnia,przyniesiesz naręcze tulipanów,powiesz słowa o jakich marzą miliony kobiet,uśmiechniesz się i będziesz czekał na mój ruch. A ja powiem Ci - 'dzień nie ten,za długo czekałam,kwiaty nie te,już nie moje ulubione,mówisz słowa,które nie pasują do mnie, bo taka nie jestem,a uśmiech zdradziecki i zakłamany masz' - I wtedy zamknę drzwi. Te od mieszkania, serca i uczuc. Zacznę życie od nowa. "Gdzie jestem? Spoglądam przez okno na opustoszałą ulicę Zachwycam się nieznanym mi miejscem Lecz nic bliskiego sobie nie widzę Gdzie się znajduję?" "Zrezygnowana staje na środku drogi I rosząc ziemię pojedynczą łzą Przestaję uciekać od samotności i trwogi."
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
niczego_po_trochu PaniJana miło mi " żegnając Cię zamykam oczy, by zapamiętać Ciebie lepiej chowam twarz w Twoich dłoniach i znowu mówię, że samotnie spędzę resztę nocy pijąc kawę aż do rana gdy odejdziesz, zabierzesz moje białe skrzydła ze sobą podłoga za zimna, za gorące kakao, cisza za wielka i chęci do życia coraz mniej, gitarze za szafą pękła nastepna struna, palce kostnieją i nawet płakać już się nie chce pamięć - jak szybę wytrę... niech no tylko przyjdę do siebie "
|
|
#1547 |
|
Przyczajenie
|
Same talenty są tutaj !
Chodziliśmy ze sobą jakieś pół roku , w pewnym momencie coś nie wyszło . Zerwaliśmy . I przyrzekliśmy sobie że zostaniemy przyjaciółmi . I tak jest od jakiś 5 lat. On ma dziewczynę , ja chłopaka . I kto mi teraz kurdemol wmówi że przyjaźni nie ma pomiędzy dziewczyną , a chłopakiem I obiecaj że nie zranisz
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
LoveYourEyes , absorbeed , SparklyAngel , czochrajb- okradłam .
''
znasz to uczucie, kiedy widzisz go z daleka i usilnie starasz się przypomnieć sobie sytuację ze swojego lub cudzego życia, która sprawi, że się zaśmiejesz po to tylko, aby przechodząc obok niego wyglądać na szczęśliwą osobę, która zapomniała o tym, jak ją zranił, jednakże jego widok tak Cię paraliżuje, że nie jesteś w stanie myśleć racjonalnie, nie słyszysz co mówią do Ciebie inni, a Twoje serce dostaje tachykardii i zdajesz sobie sprawę, że on nigdy już nie wyśle Ci SMS-a na dobranoc, w którym tysiące dwukropków i gwiazdek sprawiały, że czułaś się najszczęśliwszą osobą na świecie, a po tym mijasz go ze smutnym, spuszczonym wzrokiem i zdajesz sobie sprawę, że nadal cholernie za nim tęsknisz ? Rozmowa z Tobą jest jak aromat czekolady który czasem przychodzą chwile, gdy trzeba wybrać między sercem, a rozumem.sprawia że nie chcesz przestać i pragniesz wgłębiać się dalej. gdy tęsknię próbuje Cię odnaleźć w płatku róży, w kolcach kaktusa, w połamanych myślach.. Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko. Kiedy poznałam upokorzenie i całkowitą uległość, stałam się wolnaKiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie. zaciągam się papierosowym dymem niemal czując jak rozsadza me płuca, zabawne. Ciebie nie wdychałam, a mimo to, rozsadziłeś mi serce. '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-22 o 20:10 |
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
marikab, rumuneczkaxd - oj słodzicie , słodzicie kochane
![]() - czemu jesteś smutna ?
- ee nic takiego . zaszło słońce , boli mnie kolano i mam złamane serce. czas na zapomnienie o Tobie nadszedł już dawno temu . tylko mój umysł nie potrafi się do niego dostosować . może powiesz mi czemu nie widzę już słońca ? codziennie popełniam te same błędy , idę tą samą drogą , potykam się o te same kamienie , upadam w to samo miejsce . taka jest już miłość . brnę w to , chociaż nie wiem co znajdę u kresu tej drogi , nieważne co myślą inni , nie ważne co myślisz ty , nieważne czy mnie kochasz , czy nienawidzisz . brnę w to dalej z jedyna nadzieją u boku. gdzie te czasy kiedy mężczyźni mieli honor a kobiety wstyd [demoty]
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-11-22 o 20:14 |
|
|
|
#1550 |
|
Przyczajenie
|
Christerine , latin
- wspaniałe. Księżniczko, gra skończona, zaczynamy od dna. Wiesz, że moje serce należy do Ciebie, że jesteś dla mnie najważniejszy, że z Tobą wszystko, tak, ty to wszystko wiesz. Proszę ujmij z ręce moje serce, przyjmij mnie do siebie. |
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję kochane ♥
chochrajb - ![]() Ciągle tę samą poranną modlitwę , od lat do niebios zanoszę - " Pod Twą obronę..." oddaję całego Ciebie - głos mam zbyt słaby albo wiara krucha - Ty wciąż odchodzisz. Historia zapisała różne przedziwne rzeczy i zjawiska. Nikt nie jest w stanie wyjaśnic niektórych z nich. Najdziwniejszym z nich jest miłość. Wspomnienia , jak stare fotografie w wytartym albumie czekają by zdmuchnąc z nich kurz... Opasał Pan Bóg piekło jądra ziemi ludzkim cierpieniem i smutkiem, zaorał trudem, zrosił łzami i zasiał ludzkie ziarno.
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
przeogromnie mi miło, że cząstka mnie którą tu wylewam komuś konweniuje na prawdę wiele znaczy dla mnie przeczytanie mojego nicku w waszym poście mimo tego, że ja osobiście rzadko wymieniam okradzione talenty uzależniacie bardzo, ale to baaardzo! ta miłość nas przerosła
|
|
#1553 |
|
BAN stały
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;23389118]
'A sad girl sitting with boy. boy: you are 2nd most beautiful I've seen. girl: who is the 1st? boy : you when you smile' [/QUOTE] <3 ...
manipulujesz mną jak jakąś marionetką, mówisz skręć w prawo, ja skręcam w lewo, mówisz zapomnij, ja zapamiętuje . gardzisz nią, tak perfekcyjnie udajesz, że masz wy***ane na swój cały świat. patrzę w gwiazdy i uświadamiam sobie, że z każdym oddechem oddalam się, że z każdą sekundą tracisz mnie coraz bardziej . rozejrzyj się, Ty tu, On tam, czy nie sądzisz, że powinniście tu być teraz razem ? mrużę oczy i patrzę prosto w słońce, choć przez chwilę chcę poczuć jego ciepło na swoich tęczówkach . nic ! cholera, słyszysz ?! nic, kompletnie nic nie znaczysz dla mnie już dziś ! stała, krzycząc naiwnie wierząc, że zaraz sama w to uwierzy . rzygam, rzygam już tą całą Twoją falą uczuć, rzygam tymi wszystkimi bajeczkami, którymi na co dzień karmisz mnie . 'So maybe I’m a masochist I try to run but I don’t wanna ever leave' Więc może jestem masochistką Próbuję uciekać ale nie chcę nigdy odejść ... |
|
|
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
Z kubkiem gorącego kakao wsłuchuję się w rytmiczne uderzenia kropli deszczu o parapet..
Miętowa herbata i wspomnienie twoich czekoladowych oczu. Bardzo inteligentne rozegranie TY kochasz JEGO, ON kocha CIEBIE, a mimo to nie chcesz z nim być. Świadome zadawanie sobie bólu..
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Rozbudowana wyobraźnia, która pozwala na realne odtworzenie tak nierealnych snów jest bardzo przydatna, gdy nie pozostało nic, oprócz marzeń. To takie puste słowa w dzisiejszych czasach, ale ja naprawdę Cię kochałam. Jak nikogo, nic i nigdy w świecie. Dlaczego nie powiedziałam mu, że go kocham? Trzymam się starej tradycji, gdy to mężczyzna ubiega się o względy kobiety. Tak, to ja. Niespełniona, nieposkromiona i cierpiąca w milczeniu kobieta, która nigdy nie zazna miłości ze strony ukochanego. Ile razy prosiłam Boga, ile razy modliłam się i łkałam pod kołdrą, tylko po to, by następnego dnia zmagać się z Twoją obojętnością? Nie jesteś taki, jak na pierwszy rzut oka się wydajesz. Jesteś dużo trudniejszy i bardziej niedostępny. Jesteś idealny.
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
każdym krzykiem łamiesz mi serce. ale od tego sa przecież serca, prawda ?
nie sądzisz, że łączyło nas zbyt wiele ? prześwity między wieżowcami, a pośród nich Ty. w co mam się ubrać, żebyś w końcu zrozumiał ? w moim sercu już nie ma ani odrobiny, ani okruszka Ciebie.
|
|
#1557 |
|
Rozeznanie
|
marikab - dziękować pierniczkowi <3
![]() Na raty mnie zabijasz.
Nie wiesz nawet, co to znaczy cierpieć, nie wiesz. Ona wyżywa się na swojej dłoni, uważa, że ją tą uspokaja. Mógłbyś chociaż nie podkładać mi nogi ?
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-22 o 21:40 |
|
|
|
#1558 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes. - wariatka kochana. ; ** Obchodzą Cię moje uczucia.? Bo wiesz, ja chyba jednak Cię kocham. Uczę się nie przeszkadzać. ' Zniszczę Cię bez agresji , bez wyrywania wlosów i używania pięści
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-22 o 21:59 |
|
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;23389118]
'A sad girl sitting with boy. boy: you are 2nd most beautiful I've seen. girl: who is the 1st? boy : you when you smile' / smutna dziewczyna siedzi z chłopakiem ch:jesteś drugą najpiękniejszą dziewczyną jaką widziałem dz: a kto jest pierwszą? ch: Ty, kiedy się usmiechasz/ [/QUOTE] jakie to boskie! ulala, Kochana, i kto to mówi ; p ; * Cytat:
____________________ 'Oh, how quiet, quiet the world can be when it's just You and little me..' Och, jak cichy, jak cichy może być świat, kiedy jesteśmy tylko Ty i mała ja.. 'Grab, grab me 'cause I'm Yours. Forever that's for sure.' Chwyć, chwyć mnie, bo jestem Twoja. Na zawsze, jestem tego pewna. 'Oh, how I love him!' Oh, jak ja go kocham! 'Wake You up in the middle of the night to say ‘I will never walk away, I never gonna leave this bed’.' Obudź się w środku nocy, by powiedzieć ‘Nigdy Cię nie opuszczę, nigdy nie opuszczę tego łóżka’. 'You won't believe me but I love You only. I'd rather be lonley than happy with somebody else.' Pewnie mi nie wierzysz, ale kocham tylko Ciebie. Wolę być samotny niż szczęśliwy z kimś innym.
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
cholernie Wam dziękuję, za wszystkie pochwały, kradzieże i wyróżnienia.
dziękuję Wam za to, że odwzajemniacie moją miłość do Was, że też mnie kochacie ;-* nie będę tego cytować. nie mam siły. DZIĘKUJĘ za miłe słowa. ;-* jak to robisz, że minął rok,
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

.