|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
![]() A dajcie linka... ![]() Cytat:
Jak dla mnie to wiecej wad niz zalet chyba... ![]() Jakis czas temu sprzedalam na all plaszczyk z Mango z kolekcji sprzed kilku lat - kupilam go za mniej wiecej 800 zl a sprzedalam (na aukcji) za 950... Na szczescie lecimy na swieta do port.... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-11-22 o 17:16 |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Kamilka jest spiaca normalnie na stojaco spi ale musze ja jeszcze z godzine przetrzymac bo jak teraz zasnie to kiedy na noc pozniej pojdzie
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
karenina19 masz już może tego leptopa
szukam go na all ale mało ich ogólnie a jak jest to dużo mają negatywów. Zastanawiam się nad perkusją bo chyba też zamówiłaś. Myśle czy jest fajny i czy warto go kupić![]() ![]() Fontanne też biore na bank ![]() Co do karmienia to tez jeszcze karmie choć miałam karmić tylko do pół roku a tu prosze już rok. Karmie, ale tylko w nocy bo niestety moja się budzi a przy ząbkach to nawet co godz. Też bym chciała już przestać ale ciężko. zaharia - GARTULACJE Brombi- kurcze oby się znalazła obrączka ![]() Co do trzydniówki to czytałam że rodzice mogą nie wiedzieć , że to była trzydniówka ponieważ wysypka może być w nocy i po 15 min zejść ![]() Wszystkiego Dobrego dla Maji i Sandry i Lenki !!! Dla Amelci |
|
|
|
#1864 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grześ bardzo lubi piłkę i kopac - choć to bardzo smiesznie wygląda i podrzucać - a kto go tego nauczył - Iza a właśnie Iza uwielbia sie abwic w domki - buduje z krzeseł koców itd - i z nią w tych domkach bawi się Grześ w rodzinę - nie ma to jak edukacja od małego ma to swoje plusy ze tak razem się bawią - wiadomo jak Izie nie odwali jakiś foch - jest spokojnie i mozna sobie obejrzec coś w TV i poczytać albo powizazować ![]() Cytat:
ja sie przyznam ze się gubię już w urodzinkach naszych maluszków Cytat:
dzieciaczki są przeurocze uwielbiam oglądac fotki takie słodziaki Cytat:
choć bardzo lubię delikatne beze - i borda |
||||
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Karenina- moja Olka jeszcze nie chodzi
więc o bieganiu nie wspomnę ![]() kupiłaś płaszczyk za 800 zł?? OMG ja to chyba faktycznie nie z przypadku w Poznaniu się urodziłam ![]() Maria- Michaś śliczny dziewczyny, jeśli któraś z Was chciałaby tą fontannę dla swojego dziecka, a nie na prezent (bo wywaliłam pudełko) to tanio odsprzedam Moja Olka się jej boi i nie chcę mieć graciarni w domu. Co WY z tymi kanapkami? one są dobre? chyba nie miałam okazji ich jeść ![]() i muszę powiedzieć że zrobiłam dziś placuszki brokułowe Kareniny i Olka się zajadała, dzięki Lucky- pierniki powiadasz? a masz fajny przepis? bo w tym roku jest u nas wigilia, więc chyba powinnam czymś zabłysnąć?
Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-11-22 o 17:56 |
|
|
|
#1866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj juz zjadl kolacje i w pidzamce chodzi i zaraz idzie spac... ![]() Cytat:
Dopiero go moja mama przywiezie, ale ja nie bede ich nawet rozpakowywac, tylko dam na prezenty... Cytat:
No jak kobiecie normalnie... Cytat:
Ale bedzie bedzie... ![]() No kupilam kupilam...zeby jeden tylko... Ale ze co z tym Poznaniem? Nie maja tam plaszczy czy jak..? ![]()
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no jak kobiecie i to zazdrosnej kobiecie ![]() dziś mowię, ze Grzes to taki uroczy dzieciak a Iza że NIEEEEEEEEEEEE bo ona jest urocza |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/fontanna-z-pileczk...330522921.html
Poznan znaczy skąpstwo ![]() ![]() :brz ydal:
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
No i zadowolone dzieci z tej fontanny?? czy raczej sie nia nie bawia??
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aaaaaa..... ![]() Zebralam w koncu kilka moich przepisow na dania z rybkami, dobre dla maluszkow Ktos chce?? ![]()
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
A tu moj czyscioszek poleruje sobie zabawki
|
#1874 |
|
Przyczajenie
|
Witam mamusie,
u nas weekend minął bardzo szybko. W sobotę byliśmy w odwiedzinach u znajomych w Tarnowie, w niedzielę na obiedzie u rodziców.Mała złapała wczoraj jakiś katarek ale dzisiaj jakby go nie było, za to jest mega marudna. ![]() Byłam dzisiaj w Bierdonce i jest fajna promocja na Slimaka-smakosza klocków z Fisher Price za 55zł. http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Ga...mas/big/04.jpg |
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz widze ze to bedzie takie wybredne w jedzeniu jak i tatus ktory twierdzi ze " On wynalazków nie lubi" on by mogl jesc przez caly tydzien rosół z makaronem i schabowy to jest jego ulubione danie.---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
O bylaś w Tarnowie to trzeba bylo na kawke podjechac ja mieszkam za tarnowem jakies 20 km
|
|
#1876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Pietrusia ależ masz czyścioszkę ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula zeby jej to tylko tak zostało
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie wina płytki ,niektórzy tak mają mojej koleżance trzyma sie z 3 dni a mi az do zmycia, nie wazne czy drogi czy tani lakier ![]() [QUOTE=pietrusia;23389540] Kochan nie opowiadaj glupo bo my chcemy zebys tu pisala, wyzalala sie i pytala o wszystko co tylko chcesz Cytat:
Ola ile ja bym dała zeby byc taka chudzinka jak ty ![]() Mango
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie sie gucia podziala, miala gdzie jechac a ja tego moze nie zakodowalam ??
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale bedziesz miala pomoc przy sprzataniu calego domku
![]() Cytat:
Asicccca a jak malutka sie czuje?
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów
Dla przystojniaczka Grzesiaczka z okazji 13 miesięcy i dla Poleńki z okazji 11 miesięcy ![]() I wszystkie zaległe, wybaczcie nie mam siły teraz sprawdzać, kto i kiedy, ale wszystkie dzieci kocham jak swoje więc wszystkim życzę zdrówka i uśmiechu Nie poszłam dzisiaj do pracy, wzięłam dzień opieki i poszliśmy do lekarza. okazało się niestety że ma chore zatoki, zaczerwienioną sluzówkę w nosie i gardle, dodatkowo od tych zatok ma zaczerwienione też oczko Gorączka dalej wysoka, ale zbijamy nurefenem. No i dostał antybiotyk, ospamox. Byłam zdziwiona, bo mój pediatra słynie z unikania antybiotyków, ale mi powiedział, że przy takiej chorobie mogą być poważne powikłania, z zapaleniem opon mózgowych włącznie, więc niestety trzeba dać.Moje dziecko takie biedne chorusiane, aż mu się osobowość zmieniła, cały dzień siedział z mamusią na kanapie ( tej z Ikei ), oglądaliśmy bajeczki, czytaliśmy książeczki i przytulaliśmy się generalnie. Nakradłam tyle buziaków, że wystarczy do grudnia Gosik Michałek jest przeprzystojniak
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Pietrusia, ale ta Twoja Kamilka jest porządnisia
![]() Mój daleki od tego, wszystko rzuca gdzieś, a robi to z taką nonszalancją, że czasem aż mam nerwa ![]() Asia Ty się nie wygłupiaj, tylko pisz co tam u Was? Jak rehabilitacja?
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Filus oby chorubsko szybko poszóo
![]() Kachula U Dominisi dobrze ,nawet nie chorowała duzo uf ,ostatnio tylko troszke przeziębiona była .
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Asica daj foteczke Dominisi bo dawno nie widzialysmy Twojej krolewny
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój cały czas z miotłą lata, naoglądał się jak matka na szmacie jeździ dwa razy dziennie, to się nauczył
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale da razy dziennie na szmacie jezdzic to juz przesada to ja czasem po calym dniu nawet raz mi sie nie chce ![]() w sobote sprzatam moj mąż........... ale bylo wtedy wysprzatane ![]() Tyle ze ja jak aprzatam to miedzy czasie bawie Kamilke i gotuje obiad a on jak sprzata to ja zabawiam sie z mala i on wtedy na spokojnie moze pucowac.
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Rehab. . przynosi w sumie efekty ale straaaasznie powoli to idzie
![]() rehab. sie Vajtą ,Bobathem ,na basen mamy sie wybrac ale nie mamy jeszcze koła , musimy dokupic pilke do rehab. itd itd itd Jak znajde jakies zdjecia wrzuce
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mam 72 metry, a Ty pewnie dwa albo trzy razy więcej, więc to mniejszy wysiłek. Ostatnio się zdziwiłam strasznie, bo kumpele mi powiedziały że myją podłogę raz w tygodniu , chyba myślą że ze mną coś nie tak ![]() Asiu to super, że są rezultaty
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Pietrusiu boska jest! Mnie Piotrek nadal wciska jedzenie(karmienie mamy) i czasem mi buzie chusteczką wyciera, bo ja mu tak robie
Brombi zdrówka dla małego przystojniaka ![]() Asiu grunt, że idzie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

szukam go na all ale mało ich ogólnie a jak jest to dużo mają negatywów. Zastanawiam się nad perkusją bo chyba też zamówiłaś. Myśle czy jest fajny i czy warto go kupić

Gorączka dalej wysoka, ale zbijamy nurefenem. No i dostał antybiotyk, ospamox. Byłam zdziwiona, bo mój pediatra słynie z unikania antybiotyków, ale mi powiedział, że przy takiej chorobie mogą być poważne powikłania, z zapaleniem opon mózgowych włącznie, więc niestety trzeba dać.