|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
Ojoj, aleś Ty drobniutka Przejdź na dietę mojego M., za rok będziesz jak ja, czy Neciak ( z tego co pamiętam tyle samo ważymy ) ![]() Podobał wam się występ zwyciężczyni ostatniego odcinka w Mam Talent?
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-22 o 19:20 |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1833 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Według mnie długie, proste włosy ją wydłużają. Wygląda na znacznie wyższą niż ja, a jesteśmy prawie takie same.
Cytat:
Cytat:
I tak też się zdarza
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() UWAGA, UWAGA! Jutro zamykam zamówinie muffinkow0-różne (jeśli sprzedawca wystawi blachy ) więc jeśli którejś marzy się zaparzacz do kawy, forma w kształcie serca, wycieraczka z owcą, wózek na zakupy (!!! ), patelnia do jajek, moździerz, kogut na dach czy inne gadżety to zaparaszam do klubu
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę, że mój nick prześladuje Cię w myślach ![]() Co z imprezą andrzejkową, bo nie wiem? (jestem jedną z tych, którym nie chce się nadrabiać Jeśli coś się szykuje, to chciałabym nastawić się jakoś psychicznie
|
|
|
#1836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Malla - serio? wg mnie ją skracają, ja naprawdę jestem jakaś dziwna
Lalaith jest chyba równa ze mną. Oceniam "na oko", dawno temu ją widziałam ![]() jedz po 2 obiady, moje wypieki i potem leż oglądając filmy ... ![]() nie jedz za dużo mcrzyga, mój brat prowadził kuchnię typowo studencką ponad rok, nawet 2 lata i teraz ma niesamowite problemy z żołądkiem, miał jakąś bakterię... która powodowała wzdęcia, a to też jakoś przyczyniło się do "podniesienia żołądka" przez co soki żołądkowe od wzdęć były coraz wyżej i ma nadżerkę w przełyku ? na pewno coś pokręciłam, ale cytuję za nim. przeprowadzili na nim jednego dnia z 20 różnych badań, ponad rok trwała sama diagnoza (a raczej kilkanaście różnych)... sierotka z niego. dodatkowo coś z uchem ma i też nie mają pojęcia co to jest jak obejrzysz to powiedz co sądzisz o występie Kasi Sochackiej.
|
|
#1838 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mam dzisiaj skarpetki z pumą ;] Cytat:
Cytat:
Przez próby przerzucenia się na zdrową kuchnię, warzywka na parze i takie tam dorobiłam się kolek jelitowych, które trzymały mnie przez tydzień regularnie co kilka tygodni.Jestem typowym przedstawicielem grupy 0 - mięcho, ziemniaki, kiszone ogóry - to trawię bez problemu. Obie wokalistki z tego odcinka były świetne i o niebo lepsze od tych wszystkich 12-latek, które przechodziły dalej...
|
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
ale pędzicie nie mam nawet jak was nadrobić
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Malla - czekałam na zachwyty. A masz!
jak można chwalić kogoś kto tak się męczy podczas śpiewania, a jak próbuje zachrypnąć... ło matulu, mój M. takim "chrypaniem" męczy mnie codziennie, a wyje gorzej niż Mandaryna za najgorszych występów (miała dobre??) . Co, jak co - ale ona była beznadziejna. Wiem, że ona jest amatorką, a Joss* śpiewa już długo, ale mimo to ... Zdecydowanie bardziej widziałabym na jego miejscu tego chłopaka co na castingu śpiewał Davida Bowie, był niesamowity! Za to ten facet - o tak! oryginalna wersja piosenki (the doobie brothers) i on jest świetna ![]() *spróbuj tylko ją skrytykować - nad łóżkiem mam jej plakat z autografem, podpisała się na własnych cyckach stwierdzając, że moje wyglądają znacznie lepiej niż jej ale jak ją można krytykować - ta lekkość, z którą śpiewa. Ach. O, smacznaherbata.pl ma konto bankowe w db, to chyba przemówiło za tym, by jutro tam iść i założyć... :P a co do zdrowego jedzenia - kupiłam kiedyś makaron ryżowy (poza tym, że w ogóle mi nie smakował), który zadziałał na mój żołądek ZABÓJCZO. jak to dobrze, że to były ferie... Co w ogóle było niesamowite, bo dzięki moim siostrzenicom, wiem jakie ryż ma działanie ("Ania, nie dawaj Kiki tyle ryżu, i tak jest sina podczas kupy, będzie jeszcze gorzej"
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-22 o 20:08 |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze jak tam piszecie to otwieram oczy ze zdziwienia bo ja mam 50 postów na stronie i przez to nasz wątek ma u mnie obecnie 37 stron
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a prezenty będą? ![]() coś za dużo będzie wokalistów w finale, a mniej innych talentów... choć w poprzednich edycjach nikt kto śpiewał nie wygrał, więc pewnie teraz będzie inaczej a tak wogole to fajnie, że Wam się cholerkowa impreza udała ![]() PS a tak wogole to nie umiem cytować, no! ciemna jestem i tyle ;p
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2010-11-22 o 20:31 |
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Muszę Cię kiedyś dorwać odebrać balsam! Będziesz w tym tygodniu gdzieś w okolicach AGH, Krupniczej itp? A może będziesz jakoś odbierac Nail Teki od Ax?
Cytat:
Cytat:
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Ola - jak na półfinał niezła, ale nie na final... juz nawet ta rezerwowa dziewczyna była lepsza. i to co z nią zrobili - fryzura, ubranie... przegięli
MyLastHope - a jakie problemy z cytowaniem masz? można zrobić wielocytat, choć ja zawsze bawię się tak, że to co chcę zacytować otwieram w oddzielnych okienkach i potem kopiuję do jednej wiadomości
|
|
#1845 |
|
Copyraptor
|
Taak, mikołajki! I zróbmy sobie secret santa
|
|
|
|
#1846 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() co chcesz od tej 'rezerwowej' dziewczyny? moim zdaniem wyglądała świetnie, śpiewała nieźle (ale nie to że jakaś rewelacja). własnie, powiesz mi o co z nią chodzi, za kogo i dlaczego weszła? bo nie usłyszałam... byłam w kinie na HP! ale to głupie że teraz tyle trzeba czekać...
|
|
#1847 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Szczerze mówiąc... beznadziejne wykonanie. Skrzeczy jak żaba, nie może złapać oddechu, omal się nie posikała, uratowały ją chórki. I to ma być śpiewanie z lekkością? Krztusiła się, próbując połknąć własne gardło. Nie lubię jej wykonań na żywo, studyjne są ok, ale i tak nigdy do mnie nie przemawiała. Ot, hałaśliwa babeczka ze skłonnościami do tycia. Nie zaprzeczyła też doniesieniom, że karierę zawdzięcza sypianiu z kim popadnie... Już Charlotte Church jest dla mnie większą artystką niż Joss Stone.Cytat:
Jestem bardzo ciekawa, co z niej wyrośnie. Byle nie Tatiana Okupnik.Warczenia też nie lubię, mało kto potrafi to zrobić naturalnie. Ciekawe jak tłumaczyli, czemu go nie wzięli. Mało medialny? Świetnie śpiewał.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-22 o 20:48 |
||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), że miał występować ten pan, który miał kabaret i grał pół-kobietę, pół-faceta, więc pewnie to za niego weszła EDIT: http://kabarettenor.pl/aktualnosci/
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-11-22 o 20:51 |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie umiem zrobić tak żeby zacytować więcej wypowiedzi jednocześnie nie tracąc wątku ;p
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem strasznie zmeczona, po calym dniu lazienia w obcasach mega bola mnie nogi...a najchetniej i tak wystroilabym sie w jakas kiecke, zalozyla szpilki i poszla na impreze
|
|
|
|
#1851 |
|
Matka Smoka
|
mmmonia
- to chyba się aż tak nie poświęce, za daleko dla mnie.Malla, czy Ty masz plan jutro odebrać od Shiruvii zamówienie? Bo jak tak, to czy wzięłabyś i dla mnie i przyniosła wieczorem do Kijowa? Jesli nie, to Cholerko, czy Ty weźmiesz moje a ja odbiorę Sama Wiesz Kiedy? ![]() Jutro AMJ |
|
|
|
#1852 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ineso - nie zamawiałam nic u Shir. Jutro AMJ - jak to stwierdziło Ciacho, dzień żałoby.
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę znowu iść na imprezę, bo w sobotę bawiłam się bardzo, bardzo dobrze. Edytowane przez ville Czas edycji: 2010-11-22 o 21:02 |
|
|
|
|
#1855 |
|
Copyraptor
|
Co to AMJ?
Ineso -
|
|
|
|
#1856 |
|
Matka Smoka
|
Malla, a czemu żałoby? W takim razie przynieś mi maskę - dawno żadnych proszków nie przechwycałam w miejscach publicznych, brakuje mi tej adrenaliny
na pewno nic nie chcesz w zamian? mam dużo nielateksowych tych, co miałaś testować, a nie wiem czy testowałaś
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malla - hm, jako, że byłam na koncercie Joss już 3 razy to moge powiedzieć, że śpiewa NIESAMOWICIE lekko, jej barwa mnie zachwyca, skalę też ma niezłą (chociaż to tylko 3-3,5 nie jak Aguilera, która ma 4... och ). Charlotte Church jest dla mnie niesamowicie nudna każdy lubi co innego, mnie Joss zachwyca, lubię oryginalne głosy,a już szczególnie takie "czarne". Dla mnie ten "żabi skrzek" jest cudowny a tendencja do tycia to argument za czym? Chciała to przytyła, buntowała się jak mogła przeciw wytwórni, nawet swoim wyglądem (dlatego od 2 miesięcy ma swoją) po diabła ma zaprzeczać wszystkim plotkom? nie interesują mnie takie sprawy, jej raczej też nie, bo kocha muzykę i na tym się skupia. jakby wszystkie wokalistki miały zaprzeczać takim bzdurom to nie miałyby czasu na nagrywanie płyt. W finale są już lepsze wokalistki, ona jest dla mnie zbędna. Tak, Kuba mówił, że "ma dziwną fryzurę, dziwne buty, dziwne ubranie" ... miał glany, jeansy i t-shirt, fryzura też nie była specjalnie dziwna. Kuba się starzeje, jęczy na glany a sam nosi trampki wiem, że nie buty były argumentem, ale przepraszam... zachwycał się w poprzednim odcinku jakimś dzieciakiem z wielkimi orbitkami zamiast zębów...Chociaż pamiętam poprzednią edycję, jak nie wzięli Kasi Popowskiej, która świetnie zaśpiewała Hallelujah, a wzięli fankę Chylińskiej na szczęście Popowskiej to nie zaszkodziło, nagrywa płytę i może jej się uda. Potencjał ma, głos niczego sobie, dodatkowo dobrze mówi i śpiewa po angielsku (co u nas ciągle jest rzadkością )nie lubię dyskutować o czymś co mnie naprawdę interesuje, bo wtedy zaczynam myśleć "a może jednak muzykologia?" (dzisiaj zdązyłam już myśleć o politologii, dziennikarstwie, polonistyce, wychowaniu przedszkolnym i psychologii) więc idę czytać, bo mam spooore zaległości.
|
|
|
#1858 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to AMJ? ![]() edit: już wiem
|
|
#1860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o to już wiem! oświeciłaś mnie, dzięki oj też bym sobie poszła na impreze, potańczyłabym
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Mam nadzieję, że będzie to robić po moim wyjściu.

?