|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
jesteś bezkonkurencyjnym mistrzem w manipulowaniu moim samopoczuciem.
'jak się nie ma co się lubi, to się lubi tych co mają.' twój zapach... czuję w sercu nawet kilka dni. dość często lokujemy swoje nadzieje w nieodpowiednim banku wtedy zbyt mały zysk staje się źródłem rozczarowania. me serce zapadło na anoreksję. proszę, wylecz je...naucz jeść...karm czystą, prawdziwa miłością...
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
PaniJana - bez Ciebie to nie było to samo !
' czasem lepiej odpuścić to co nie jest osiągalne i żyć dalej. samotnym jest się wtedy, gdy ma się czas. źli ludzie to nie potwory. oni po porostu zboczyli z dobrej ścieżki. na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie znajdują się żadne drogowskazy. ta mała, która żyje w świecie zawsze spełniających się marzeń. zostawiłeś mnie. ale jestem dumna z tego, że zrobiłam wszystko byś nie odchodził. nie wiem co jest gorsze. to że straciłam miłość swojego życia? czy to, że w pełni poświęciłam się jemu? zostawiając ludzi, którym mogłabym się teraz wypłakać. uwielbiam, kiedy jesteś tak cholernie o mnie zazdrosny, wtedy wiem, że mimo wszystko nie jestem Ci obojętna. odwaga? to codziennie patrzeć w oczy osobie, w której wciąż jest się zakochanym. gdy jesteś pijany. gdy nie ma nikogo wokół i gdy nikt nie widzi... wtedy jesteś mój. nie chcę mieć nigdy męża, nie chcę płakać nocami jak moja mama. szukałam szczęścia i znalazłam Ciebie. tylko czemu Ty nadal szukasz? każdego dnia moje serce walczy z rozumem, żeby Ci o sobie przypomnieć. jeśli mama nie dała Ci zabawek w dzieciństwie, to nie baw się moimi uczuciami. nie jestem zabawką którą można zniszczyć i rzucić w kąt. '
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-11-23 o 00:17 |
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
roztopię Cię z czekoladą i zjem z bitą śmietaną. "i mam dość, że po raz kolejny odkładasz mnie 'na potem'." i nie łudź się bo nie zapomnisz, nie wymażesz go z siebie. life is a bitch, lets fuck her ! 'nie próbuj zmieniać ukochanej osoby, bo to by znaczyło, że nie jest dla Ciebie stworzona.' kiedyś będziesz żałował, ale to przyjdzie z czasem... z jej ust płynie banał, z jego sączy się stek kłamstw co dnia. 'nie byłeś wart mgnienia oka, a zabrałeś pięć lat moich spojrzeń'.
|
|
#1564 |
|
Rozeznanie
|
unpredictablegirl, SparklyAngel okradłam.
'Po czym poznać że mężczyzna jest podniecony? Oddycha.
Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa? Facet. Po co mężczyzną nogi? Żeby mogli sobie pójść jak ich już nie potrzebujesz. Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny? „Pierwsze śliwki robaczywki”'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1565 |
|
Konto usunięte
|
na powiekach rozsiadły się motyle.
myśli chodzą na palcach, by nie zbudzić potworów w głowie. czasem tylko sznurówki zaplątują im się w moje włosy. kocham Cię, tak w razie czego. |
|
|
|
#1566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" everytime i try to leave somethin's tells me turn around Za każdym razem, kiedy próbuję odejść Coś mówi mi, by zawrócić cause i know we can work it out talk it out, stick it out Bo wiem, że możemy to wyjaśnić Porozmawiać o tym, posklejać everytime i try to leave find that we can figure it out that's why i always turn around Za każdym razem, kiedy próbuję odejść Zdaję sobie sprawę, że możemy to naprawić To dlatego, zawsze zawracam we ain't ever giving up. Nigdy się nie poddajemy "
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
Żadna kość nie boli tak,
jak złamane serce .. ginę w otchłani zapomnienia .. I zrozumiałam że miłość przegrała Chciałam być blaskiem w Twoich oczach `Nie mam nic oprócz swoich marzeń ' Samotna jak księżyc wśród gwiazd pragnę czasem wiecznie spać. Co czyni cię takim specjalnym? Paraliżujesz moją duszę Samą rozmową Co mają twoje oczy? Które sprawiają, że się rozpuszczam _________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
gdzieś za zakrętem jest sens tego życia. Twoje "kocham Cię" jest jak zaklęcie, wywołuje tęczę w moim sercu. i teraz pozostaje czekać na gwiazdkę z nieba.
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy anioł okazuje się diabłem...
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Niszczycielska magia pragnienia otępia zmysły. |
|
|
|
#1571 |
|
Rozeznanie
|
Laawendaa , codnadwisla czy to na pewno o mnie chodzi?
dziękuję dziękuję. SparklyAngel, Christerine, z innej bajki wow, zauroczyłyście mnie i od niechcenia napisze Ci to 'dobranoc'. Bo wiesz, wolałabym powiedziec Ci to osobiście a nie przez takie zawzięte coś, zwane komórką. Umówiłam się z koleżanką, że jak będę o Tobie mówic to ona będzie mnie uderzac z całej siły. No i kurde jestem cała posiniaczona teraz. Jeśli zobaczysz mnie kiedyś płaczącą, nie zwracaj na to uwagi. To nie ja, tylko to coś we mnie tęskni za Tobą. Mówiłeś , że wolisz dziewczyny, które są sobą. I taka byłam, ale i tak wybrałeś tą `ładniejszą`. Gdy nie piszesz, zawsze tłumaczę sobie to tym, że pewnie wstałeś lewą nogą. Jesteś idealnym przykładem na to, że człowiek nie potrzebuje serca, aby życ. `Czasem bardziej tęsknie za prawdziwą sobą niż za Tobą, w końcu gdyby nie Ty, nie zmieniłabym się.` |
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli opis świadczy o tym, że kogoś kochasz, to powinnam cały ten tekst zastąpić serduszkami…
Któregoś dnia podejdę, strzelę Cię w twarz i powiem, co do Ciebie czuję. Wtedy to zrozumiesz. Patrzę na tę Waszą ‘miłość’ i wiesz co? Rzygać mi się chce. Nie zniosę widoku Ciebie i Jej. Zamiast Jej miałam być ja. To mnie miałeś przytulać. To ja miałam być najważniejsza. Ja, nie Ona!
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
PartyChaos ![]() " kobiecie do szczęścia wystarczą 4 zwierzęta:
jaguar w garażu, norki w szafie, tygrys w łóżku ...i osioł, który za to wszystko zapłaci " ![]() " mogę Cię potrzebować, ale niekoniecznie się o tym dowiesz... "
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
spojrzałam na ciebie tylko raz, a teraz jesteś w całej mojej głowie.
nic co jest warte posiadania nie przychodzi łatwo. zamykam oczy i szybuję na ciepłym wietrze niedawnych wspomnień do zapachu, którego źródłem jesteś Ty. nie lubię słowa "muszę", nie cierpię stwierdzenia "bo tak wypada" i jestem przeciwko zdaniu "to się nie uda". nawet milczenie z nim miało inny wymiar...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-11-23 o 15:25 |
|
|
|
#1575 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel - bardzo cieszy mnie to że Ci się podoba złotko ;*
jak mogę umrzeć skoro już jestem martwa ?
`do you really want me dead or alive to torture for my sins ? do you really want me dead or alive to live in lie ? ` chcesz mnie martwą czy żywą by torturować mnie za moje grzechy ? chcesz mnie martwą czy żywą bym żyła w kłamstwie ? 30 Seconds To Mars - Hurricane gdybym wiedziała jak trudne jest życie nie wybrałabym tej drogi. za dużo zła, za dużo cierpień, za dużo poświęceń i bólu. ale mimo to raju mi nie potrzeba, bo mam go tu na ziemi. Ma jakieś 170 cm i niebiańskie oczy. jakim wyjściem byłoby samobójstwo ? żadnym. nie chcę rezygnować z życia , które z każdym dniem , za przyczyną moich wielce szanownych znajomych staje się coraz gorsze. nie usłyszałam jak wyszedłeś z mojego życia .
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
naiwnao oczywiście, że o Ciebie
Dziewczyny a tak w ogóle to wielkie dzięki każdej z osobna bo jakoś od pewnego czasu jest tu ciekawiej. Bez kłótni i w ogóle. Jesteście kochane Jestem za trudna... Skarbie nie zrozumiesz mnie. Dajesz skrzydła mi. "Jestem bez serca, ktoś widocznie złamał je" -------------------------------------- naiwnie wierząc w miłość. |
|
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
Agattee , Sharmila, minimum4znaki , patrysiowa_ , your blue eyes - okradłam .
''
Albo nie umiesz , albo życie tak sprawiło , że o bólu nic nie powiesz , i ukryjesz wszystko , nawet miłość . I choćbym chciała, nie wymażę Cię z pamięci. Za długo o Tobie marzyłam... Jeśli będzie Ci dane żyć 100 lat, to ja chciałabym żyć 100 lat minus jeden dzień tak, abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie... tak wiem, nie radzę sobie ... '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-23 o 16:26 |
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
miło mi niezmiernie ![]() Przepłynęła bym nawet największy ocean, wyłącznie po to, bo policzyc piegi na Twoim ciele gdzieś na drugim brzegu .
Bedę tańczyć za zasłoną Twych oczu. Jaki jest cel w wyszczupalniu talii, skoro Ty nie chcesz mnie już obejmować?
|
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
Dwie drogi połączone dziwnym splotem sytuacji Ja i ty, ty i ja, jedna całość kondygnacji Pękło jak bańka na wietrze, przed nami jest jeszcze przyszłość Zobaczymy jak to będzie, ja Cię kocham wiem - nie wyszło.. Nie mogę powiedzieć sobie dość nie mogę powiedzieć sercu stop zatopiona w myślach żyje tylko chwila przeszłość - zapominać nie chce teraz tego Przyszłość minęła czas przestał biec życie na nowo zaczyna się zapomniałam
jak to jest w twoich ramionach tulić się
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
" pytania są niebezpieczne, nie ruszaj ich, będą spały. zapytasz - zbudzisz, i znacznie więcej, niż myślisz, pytań powstanie. Ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem. ja Cię zniszczę szczerością... nie jestem leniwa. mam zawyżone wymagania motywacyjne. ![]() wargi mnie bolą z niepocałowania! jest mi ciepło kiedy mam 4 ręce i 4 nogi. a tak bardzo chciałaby się zakochać. i być z nim zawsze i nie mieć od niego żadnych listów. bo listów się nie ma wtedy, gdy ludzie się nigdy nie rozstają. "
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ ; -******
polonistka zerknęła na moją twarz. rozmazany tusz i hektolitry łez - na pewno nie wyglądałał ciekawie. spytała co mnie boli. 'serce!' wydarłam się i wybiegłam z klasy.
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-23 o 16:38 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
nie zmieniaj się, bo jesteś właśnie sensem mojego życia ;* od jutra postaram się nie myśleć o Tobie tak intensywnie !za to dziś pozwolę sobie jeszcze ten ostatni raz . . `Ty narysuj mi uśmiech, a ja będę udawać, że jestem szczęśliwa` - Widziałem dziewczynę. Miała śliczny uśmiech tylko... - Tylko co ? - - Jej oczy były najsmutniejsze na całym świecie.
|
#1583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak miłośnie się zrobiło <3 z tych okradam Upadłeś. Niżej niż się tego spodziewałam.
Ach , miłość... Litrami chcesz łykać szczęście, po to by się później nim zachłysnąć? Brak twoich bezsensownych słów napawa mnie optymizmem. Wygram z miłością. Without you. Without love. (bez ciebie. bez miłości)
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-11-23 o 16:56 |
|
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
'Po raz pierwszy tak chaotycznie i egzotycznie.'
'Każde twoje słowo, które wypowiadasz analizuję kilkanaście razy, aby zrozumieć jego sens i starać się znaleźć w nim iskierkę optymizmu. ' 'Powoli nie obchodzi mnie, że to nie realne abyśmy istnieli jak całość, ale choćby udawaj, że tak jest. ' 'Powoli nie obchodzi mnie, że to wszystko jest takie sztuczne, ale chce abyś tuszował te ślady sztuczności.'
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#1585 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
ja też lubię Twoje posty! ; - )
drink coffee, do stupid things faster with more energy pij kawę, rób głupie rzeczy szybciej i z większą energią take me away to january, i'm washed-out with this year zabierz mnie do stycznia jestem wykończona tym rokiem
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Można znieść wszystko w ciszy, ale kiedy otworzy się usta, żeby zdradzić chociaż jedno słowo z nieskończoności myśli, z gardła wydrze się tylko wrzask, od którego pęka szkło. Woła nas pragnienia krzyk, który ciągle każe się wzbijać na szczyt tak wysoko, gdzie nie dotarł jeszcze nikt. w końcu, nie wiemy już, co się liczy. granice się zacierają. jesteśmy jak wolne elektrony. zamiast mózgu mamy kartę kredytową, zamiast nosa - odkurzacz, i nic na miejscu serca I choć nic nie mówię, wrzeszczę cała w środku. uciec daleko gdzieś, gdzie mógłbyś spojrzeć na to wszystko - wstecz. |
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
√<3 : Toogether93,lo_ve, marika,ratatamm,LoveYourEyes, rumuneczkaxd
Ahhhhh ![]() __ 1.Kolejny rok i taki sam koniec wszystkiego.. 2.dziś nawet moje ulubione fajki mi nie smakują, bo nie pale ich na pół z Tobą 3.czy na pewno to ja popełniłam błąd? a może nadal w nim tkwię ? 4.nie jestem Ci do niczego potrzebna wiem … Ty mi tylko do życia 5.krować własną osobowość pikuś 6. przytul mnie a wszystko wybaczę 7. Twierdzisz ze masz serce z kamienia to czemu odwracasz głowę gdy płacze ?
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
"
odciął jej skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę świat był dla niej, całe to piękno, jego oddech na karku. wszystko było dla niej. przyjmowała te chwile jak dar. istnieli tylko oni oboje i nie istniał świat. nawet nie zauważyła, że się wycofywał. w milczeniu. powoli. gasła jego obecność. jak świeca, która się wypala. pojawiłaś się w moim życiu jak bajka, chcę tej bajce dopisać szczęśliwe zakończenie. chcę, byśmy je dopisali razem. to niemożliwe, by tak niebanalnie rozpoczęta historia miała mieć jakiś banalny finał. "
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
<3
patrysiowa_, keeendy, agatte, Malinowa Girl, Paralogiczna, z innej bajki - okradłam W najzwyklejszych chwilach, odnaleźć szczęście. Widziałam najlepsze umysły mego pokolenia, zniszczone szaleństwem, głodne, histeryczne, nagie. Jak nic nie ma, zawsze opalę. Noszę w kieszeni śmierć, pieszczę ją między palcami, wygładzam, naciskam czułe punkty. Zła córka, zła dziewczyna, zła osoba z paskudnym charakterem. |
|
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem co jest gorsze; kochać Ciebie czy nienawidzić.
po raz setny to samo, całowaliśmy się dałeś mi nadzieję, a teraz jak zwykle udajesz, że mnie nie znasz.. za kilka dni znowu pocałujesz, będzie dobrze przez jakiś czas, a następnie znowu coś się spieprzy. I nawet gdy zgasną wszystkie światła to i tak będę wiedziała gdzie jesteś. Uwielbiam Twój zapach. Pomimo tego, że Cię kocham, a Ty mnie nie, chcę dla Ciebie jak najlepiej.. Czy to normalne, że siedziałam i ryczałam jak głupia, gdy się dowiedziałam, że Ci nie wyszło z inną? Pomiędzy chmurą a słońcem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.