BEZROBOTNI łączmy się:) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 15:08   #4921
carri_esce
Raczkowanie

Dot.: BEZROBOTNI łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez Magda9876 Pokaż wiadomość
[...]Wiecie co! Zadzwonili do mnie z Orsaya. Jednak to była prawda z tą chorą rekruterką, bo zostałam zaproszona na rozmowę na 11.00 za tydzień w poniedziałek. Co więcej kierowniczka sklepu podała mi jakie będą pytania, zapytała kiedy mam zjazdy, bo układa dla mnie grafik, i oznajmiła że jestem jedyną kandydatką! Jestem w szoku!
Szkoda tylko że praca na 15h tygodniowo... Ale jakakolwiek praca jest milion razy lepsza niż brak pracy!

Tak sobie jeszcze pomyślałam, że przy takim wymiarze pracy to spokojnie mogę szukać dalej i nawet jak zaproszą na rozmowę to nie powinno być większych problemów, bo i tak więcej będę mieć wolnego niż pracy. Mam nadzieję, że grafiki będą polegać na tym, że będę robić dużo godzin naraz, a reszta dni wolne. Jak to wspaniale mieć jakąś nadzieję!

Poza tym pomyślałam o kursie wychowawcy kolonijnego. Choć w te ferie zimowe bym się nie załapała, bo niestety mam w tym czasie 2 zjazdy, tzn. w czasie kiedy w moim województwie są ferie. Poza tym nie mam pojęcia jak się załatwia taką pracę...
Gratulacje! Czyli teoretycznie masz już tą pracę I fajnie, że będziesz miała możliwość szukać czegoś dalej. Super!

Jeśli chodzi o kurs wychowawcy kolonijnego -Zrobiłam takowy jakieś 5 lat temu. Był on wówczas organizowany przez jakąś placówkę oświatową. Ale często widziałam ogłoszenia organizatorów na mojej uczelni, więc myślę, że to jest najprostsza droga. Szukaj ogłoszeń na uczelniach, w szkołach, pytaj w placówkach oświatowych.
Swoją drogą, sam kurs oprócz papierka nie daje zbyt wiele, szukałam później pracy w charakterze wychowawcy i niestety wszędzie wymagano doświadczenia w tym zakresie.

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki i może trochę śmieszne. Dostałam zaproszenie na test kwalifikacyjny do ZUSu (test za 2 dni a ja nie mam pojęcia o ustawach ) i nie wiem jak się ubrać. Jak na rozmowę czy może bardziej swobodnie? Wolałabym tą drugą opcję ale nie wiem czy wypada. Nigdy nie byłam na takim teście
Byłam już na wielu testach w ZUSie i przyznam, że większość kandydatów ubiera się elegancko. Rzadko zdarzały się jakieś jeansy czy rozciągnięte sweterki Więc moja rada - elegancko, z klasą, ale nie do przesady. Nie musi być sztywno, pod tzw krawatem
Mimo wszystko ubiór właściwie i tak nie będzie miał tu znaczenia (chyba, że po testach masz odrazu rozmowę, co raz mi się zdarzyło). Najważniejsza będzie w tym momencie Twoja wiedza z ustaw, bo testy są często bardzo szczegółowe. Powodzenia!

"...Never give up! It's such a wonderful life..."

27.02.2004r.
27.06.2010r. - PIERWSZE "TAK"
15.07.2010r. - MGR!

Edytowane przez carri_esce
Czas edycji: 2010-11-22 o 15:10
carri_esce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 15:34   #4922
Kala_88
Rozeznanie

W środę mam rozmowę, na całkiem fajne stanowisko z tego co kojarzę, niestety ogłoszenia już nie ma i nie wiem za bardzo czego się mogę spodziewać i jak się przygotować No nic. Muszę pomyśleć, jak wyjść wcześniej ze stażu, co powiedzieć.
Dowiedziałam się, że firma w której strasznie chciałabym pracować szuka kogoś na młodszego, wysłałam aplikację, i czekam na telefon. Jak nie zadzwonią to serio już mnie coś trafi, bo wiem, że mam szanse, tylko różnie bywa. Z mojej rozmowy z zeszłego tygodnia nic nie wynikło, mieli zadzwonić do piątku więc raczej wybrali kogoś innego.
Koniec roku się zbliża...
Stary 2010-11-22, 16:08   #4923
kwasiorek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Wyobraźcie sobie że we środę mam rozmowę do ING BANKU!!!!!!!!!!!!!S tanowisko referent ds operacyjnych w centrali i troszkę jestem zielona. Co może oznaczać coś takiego: "Podstawowa znajomość dokumentacji rejestrowej klientów korporacyjnych oraz dokumentacji cash managementowej" Boję się jak jasna cholera, bo to moja pierwsza rozmowa w banku na stanowisko nie związane z obsługą klienta. Możecie mi powiedzieć z czego mam się przygotować na rozmowę, jakie mogą zadawać pytania i ogólnie czego sie spodziewać?
kwasiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:19   #4924
Jula
Zakorzenienie

http://www.pracuj.pl/praca/regionaln...oferta,1862219

Co o tym myślicie?
Ciekawe, jakie zarobki wchodzą w grę

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:29   #4925
HaleyJames
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość

Co o tym myślicie?
Dobre Szkoda, że nie mój region hehe W wymaganiach zapomnieli dodać, że kandydat powinien umieć nawiązywać dobry kontakt ze zwierzętami
- Nic rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę, chciałem się tylko upewnić, czy jesteś...
HaleyJames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:30   #4926
mala zmiana
Rozeznanie

Co myslicie o tych emailach wyzej???????????????
mala zmiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:36   #4927
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carri_esce Pokaż wiadomość
Byłam już na wielu testach w ZUSie i przyznam, że większość kandydatów ubiera się elegancko. Rzadko zdarzały się jakieś jeansy czy rozciągnięte sweterki Więc moja rada - elegancko, z klasą, ale nie do przesady. Nie musi być sztywno, pod tzw krawatem
Mimo wszystko ubiór właściwie i tak nie będzie miał tu znaczenia (chyba, że po testach masz odrazu rozmowę, co raz mi się zdarzyło). Najważniejsza będzie w tym momencie Twoja wiedza z ustaw, bo testy są często bardzo szczegółowe. Powodzenia!
Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie ubioru. Na razie nie mam zielonego pojęcia co ubrać bo na co dzień chodzę w dżinsach a eleganckich ubrań mam niewiele ale coś się musi znaleźć

Przestraszyłaś mnie tym szczegółowym testem. Po wydrukowaniu ustaw mam lekkiego pietra więc czarno to widzę. A możesz mi powiedzieć jak wygląda taki test, w sensie czy pytania są otwarte czy zamknięte?
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 16:36   #4928
HaleyJames
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Pokaż wiadomość
Co myslicie o tych emailach wyzej???????????????
Myślę, że nie ma sensu zawracać sobie tym głowy, dla mnie to jakieś podejrzane. No, ale być może się mylę
- Nic rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę, chciałem się tylko upewnić, czy jesteś...
Stary 2010-11-22, 17:05   #4929
kwasiorek
Raczkowanie

Dziewczyny proszę odpowiedzcie...
Stary 2010-11-22, 17:22   #4930
carri_esce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwasiorek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Wyobraźcie sobie że we środę mam rozmowę do ING BANKU!!!!!!!!!!!!!S tanowisko referent ds operacyjnych w centrali i troszkę jestem zielona. Co może oznaczać coś takiego: "Podstawowa znajomość dokumentacji rejestrowej klientów korporacyjnych oraz dokumentacji cash managementowej" Boję się jak jasna cholera, bo to moja pierwsza rozmowa w banku na stanowisko nie związane z obsługą klienta. Możecie mi powiedzieć z czego mam się przygotować na rozmowę, jakie mogą zadawać pytania i ogólnie czego sie spodziewać?
Gratuluję! I jednocześnie zazdroszczę, bo też składałam aplikacje na to stanowisko, tylko, że to drugie dotyczące dokumentacji kredytowej. Ale niestety nie odezwali się Jeśli chodzi o tą dokumentację rejestrową, to oczywiście są to np. wpisy do KRSu, zasw. o REGONie czy NIPie itp. Gorzej z tymi drugimi, bo co to jest cash management to wiadomo, ale nie wiem dokładnie, jaka dokumentacja jest w tym zakresie uwzględniana.
Tak nawiasem mówiąc ciekawa jestem jak wybierali kandydatów. Jeśli mogę zapytać, masz kwasiorku jakieś doświadczenie w bankowości?

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie ubioru. Na razie nie mam zielonego pojęcia co ubrać bo na co dzień chodzę w dżinsach a eleganckich ubrań mam niewiele ale coś się musi znaleźć

Przestraszyłaś mnie tym szczegółowym testem. Po wydrukowaniu ustaw mam lekkiego pietra więc czarno to widzę. A możesz mi powiedzieć jak wygląda taki test, w sensie czy pytania są otwarte czy zamknięte?
Pytania zamknięte, bardzo szczegółowe, a ich tematyka zależna od stanowiska, na jakie się startuje. I prawie zawsze test wielokrotnego wyboru. Niestety nawet idealnie napisany test i wzorowo odbyta rozmowa nie daje dużych szans przyjęcia. Szanse są dużo większe, jeśli miałaś staż/praktyki w ZUSie lub po prostu masz tam znajomości

27.02.2004r.
15.07.2010r. - MGR!

Stary 2010-11-22, 17:44   #4931
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
mabi, ja głosowałam z nadzieją, że przegra obecny burmistrz, który pierdzi w stołek już od X lat Może jak wygra jego rywal, to parę innych osób straci swoje stołki (burmistrz ma duża rodzinę i znajomych) i w końcu i ja dostanę swoją szansę A co do znajomości, to ja tez bym chętnie z nich skorzystała, gdybym tylko je miała
To dokładnie tak samo jak ja. Specjalnie poszłam zagłosować, ale niestety się nie udało i wygrała obecna pani burmistrz

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość

Co o tym myślicie?
Ciekawa praca
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:44   #4932
kwasiorek
Raczkowanie

Cytat:
Gratuluję! I jednocześnie zazdroszczę, bo też składałam aplikacje na to stanowisko, tylko, że to drugie dotyczące dokumentacji kredytowej. Ale niestety nie odezwali się Jeśli chodzi o tą dokumentację rejestrową, to oczywiście są to np. wpisy do KRSu, zasw. o REGONie czy NIPie itp. Gorzej z tymi drugimi, bo co to jest cash management to wiadomo, ale nie wiem dokładnie, jaka dokumentacja jest w tym zakresie uwzględniana.
Tak nawiasem mówiąc ciekawa jestem jak wybierali kandydatów. Jeśli mogę zapytać, masz kwasiorku jakieś doświadczenie w bankowości?

Tak i to spore ale zwiazane z obsługą klienta indywidualnego, ponad 2,5 roku. Do ING składałam w sumie na 3 aplikacje, na to co Ty też, ale tam wymagali wykształcenia wyższego ekonomicznego. W sumie to nawet Pani mi nie powiedziała z jakiego wydziału dzwoni czy roduktów transakcyjnych czy dokumentacji kredytowej.. Strasznie się boję bo nie mam pojęcia na czym polaga praca, którą miałabym się tam zajmować:
-Otwieranie i parametryzacja rachunków bankowych, lokat terminowych, zamawianie kart debetowych
-Przygotowywanie dokumentacji cash managementowej
-Parametryzacja kartoteki klienta korporacyjnego
-Przygotowywanie opinii bankowych
Nigdy nie miałam styczności z czymś takim i boję się, że tylko narobię sobie nadzieji PS mam kolejną rozmowę w citi banku w poniedziałek
Stary 2010-11-22, 17:48   #4933
mala zmiana
Rozeznanie

Ja startowalam kilka razy do urzedow w konkursie. Pytania sa szczsgolowe i nie ma mozliwosci wykuc sie ustaw na pamiec. Moja kumpela dostala prace w zusie po znajomosci, mama jej zalatwila, takze ja postanowilam nie skladac do urzedow bo to lipa. ogloszenie musi byc, szkoda czasu na kucie ustaw. Sa pytania typu: kto jest prezesem zus albo w ktorym roku zus powstal.
mala zmiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:51   #4934
pumas
Zakorzenienie

gratuluje kwasiorku wysypu rozmow Niestety nie pomoge, ja anty bankowa.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:04   #4935
kwasiorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
gratuluje kwasiorku wysypu rozmow Niestety nie pomoge, ja anty bankowa.
Nie- dziękuję (ah, przesądy), ale w CITI to zwykła obsługa klienta z wielkim parceim na wyniki czyli coś od czego chciałam uciec po 2,5 roku obsługi klienta... Gdyby w tym ING sie udało to mogłabym siedzieć w tej pracy po 12 h, żeby tylko tam zakotwiczyć na stałe Ale nie ma co gdybać zobaczymy jak pójdzie rozmowa jedna i druga, nie moge być wybredna bo kasa się kończy powoli na koncie, a ja już powinnam zarabiać i oszczędzać na urządzenie mieszkania (o ile dojdzie do skutku-faceci....). Wogóle wkurza mnie taka egzystencja bez pracy, siedzienie w domu. Rzygam już tym
PS właśnie koleżanka mi napisała że w CITI jest aktywna sprzedaż, czyli to czego nienawidzę..Super
Stary 2010-11-22, 18:14   #4936
carri_esce
Raczkowanie

Cytat:
Tak i to spore ale zwiazane z obsługą klienta indywidualnego, ponad 2,5 roku. Do ING składałam w sumie na 3 aplikacje, na to co Ty też, ale tam wymagali wykształcenia wyższego ekonomicznego. W sumie to nawet Pani mi nie powiedziała z jakiego wydziału dzwoni czy roduktów transakcyjnych czy dokumentacji kredytowej.. Strasznie się boję bo nie mam pojęcia na czym polaga praca, którą miałabym się tam zajmować:
-Otwieranie i parametryzacja rachunków bankowych, lokat terminowych, zamawianie kart debetowych
-Przygotowywanie dokumentacji cash managementowej
-Parametryzacja kartoteki klienta korporacyjnego
-Przygotowywanie opinii bankowych
Nigdy nie miałam styczności z czymś takim i boję się, że tylko narobię sobie nadzieji PS mam kolejną rozmowę w citi banku w poniedziałek
Czyli nadrabiasz doświadczeniem Obowiązki zawsze na początku wydają się przerażające. Ale masz już jakieś praktyczne obeznanie w branży, więc powinno być Ci łatwiej. Mnie zawsze klienci korporacyjni wydawali się bardziej skomplikowani od indywidualnych. Nie pomogę, bo nie mam pojęcia jak w praktyce wygląda bankowość transakcyjna, ale wszystkiego można się nauczyć. Te obowiązki nie wyglądają aż tak strasznie. Nastaw się pozytywnie, może nie będzie tak źle na rozmowie Powodzenia!

27.02.2004r.
15.07.2010r. - MGR!

Stary 2010-11-22, 18:28   #4937
pumas
Zakorzenienie

Taaaak... to gnicie w domu jest chyba najgorsze z całego tematu bezrobocia.
Stary 2010-11-22, 18:29   #4938
kwasiorek
Raczkowanie

Cytat:
Czyli nadrabiasz doświadczeniem Obowiązki zawsze na początku wydają się przerażające. Ale masz już jakieś praktyczne obeznanie w branży, więc powinno być Ci łatwiej. Mnie zawsze klienci korporacyjni wydawali się bardziej skomplikowani od indywidualnych. Nie pomogę, bo nie mam pojęcia jak w praktyce wygląda bankowość transakcyjna, ale wszystkiego można się nauczyć. Te obowiązki nie wyglądają aż tak strasznie. Nastaw się pozytywnie, może nie będzie tak źle na rozmowie Powodzenia!
A Ty jakie masz doświadczenie? Też uważam, że wszystkiego się można nauczyć i z takim podejściem pojadę do katowic we środę.. Boję się, bo zależy mi na tej pracy, a im bardziej człowiekowi zależy tym gorzej wypada na rozmowie... Wiesz może jakich pytań moge się spodiewać, z czego się przygotować?
Stary 2010-11-22, 18:39   #4939
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Pytania zamknięte, bardzo szczegółowe, a ich tematyka zależna od stanowiska, na jakie się startuje. I prawie zawsze test wielokrotnego wyboru. Niestety nawet idealnie napisany test i wzorowo odbyta rozmowa nie daje dużych szans przyjęcia. Szanse są dużo większe, jeśli miałaś staż/praktyki w ZUSie lub po prostu masz tam znajomości
Cytat:
Napisane przez mala zmiana Pokaż wiadomość
Ja startowalam kilka razy do urzedow w konkursie. Pytania sa szczsgolowe i nie ma mozliwosci wykuc sie ustaw na pamiec. Moja kumpela dostala prace w zusie po znajomosci, mama jej zalatwila, takze ja postanowilam nie skladac do urzedow bo to lipa. ogloszenie musi byc, szkoda czasu na kucie ustaw. Sa pytania typu: kto jest prezesem zus albo w ktorym roku zus powstal.
Hehehe to mnie pocieszyłyście Nie chce mi się wkuwać ustaw bo to się mija z celem (tym bardziej, że mam na to niecałe 2 dni). Dobrze, że pytania są zamknięte to chociaż postrzelać można Pójdę, napiszę co wiem, resztę zmyślę i na telefon czekać nie będę.

Co do kursu na wychowawcę kolonijnego to ja zrobiłam na studiach taki kurs i byłam aż na jednej koloni. Powiedziałam sobie nigdy więcej takiego przeżycia! Już nie pamiętam skąd organizowana była ta kolonia ale zostałam oszukana. Nie dość, że marne pieniądze to jeszcze użerałam się 2 tygodnie z tzw. trudną młodzieżą o czym przed wyjazdem nie wiedziałam. Taki mały szczegół o którym organizator nie raczył mi wspomnieć
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:47   #4940
pumas
Zakorzenienie

a tak apropo trudnej mlodziezy... dlaczego zawsze do mnie przylepiaja sie takie osoby? I nie tylko takie.. Dzisiaj siadła kolo mnie dziewczynka z lekkim skrzywieniem psychicznym i zaczela wypytywac, co ja tu robie, po co przyszłam i jak się spina w ten sposob wlosy. Ledwo ją rozumiałam, tak bełkotała... A za godzine podszedl do mnie równie "dziwny" chlopak z wąsami, z podstawówki (!!) i tez coś bełkotał, że zaraz konczy lekcje, ale nie chce mu sie isc do domu i, co ja tu robie, co to za kartki mam itp. Boze.
Stary 2010-11-22, 19:05   #4941
carri_esce
Raczkowanie

Cytat:
A Ty jakie masz doświadczenie? Też uważam, że wszystkiego się można nauczyć i z takim podejściem pojadę do katowic we środę.. Boję się, bo zależy mi na tej pracy, a im bardziej człowiekowi zależy tym gorzej wypada na rozmowie... Wiesz może jakich pytań moge się spodiewać, z czego się przygotować?
U mnie niestety doświadczenie zerowe, jeśli o bankowość chodzi, dlatego przegrywam na starcie z doświadczonymi Tam na szczęście go nie wymagali, więc miałam cień nadzei Wiem, to jest najgorsze, im bardziej się chce, tym gorzej wychodzi. Nie wiem zupełnie czego możesz się spodziewać. Skoro wymagali podstawowej znajomości tej dokumentacji, to mogą o to pytać. A poza tym pewnie standard, jak to na rozmowach kwalifikacyjnych bywa Ty wiesz na pewno więcej na temat rozmów w bankach

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
a tak apropo trudnej mlodziezy... dlaczego zawsze do mnie przylepiaja sie takie osoby? I nie tylko takie.. Dzisiaj siadła kolo mnie dziewczynka z lekkim skrzywieniem psychicznym i zaczela wypytywac, co ja tu robie, po co przyszłam i jak się spina w ten sposob wlosy. Ledwo ją rozumiałam, tak bełkotała... A za godzine podszedl do mnie równie "dziwny" chlopak z wąsami, z podstawówki (!!) i tez coś bełkotał, że zaraz konczy lekcje, ale nie chce mu sie isc do domu i, co ja tu robie, co to za kartki mam itp. Boze.
To chyba dobrze, że ludzie do Ciebie lgną Możesz się tylko cieszyć. W końcu ludzie to podstawa w Twojej pracy. Widać, że mają do Ciebie zaufanie, a to chyba dobrze. Najwidoczniej sprawiasz wrażenie osoby, która i wysłucha i pogada

27.02.2004r.
15.07.2010r. - MGR!

Edytowane przez carri_esce
Czas edycji: 2010-11-22 o 19:07
Stary 2010-11-22, 19:29   #4942
pumas
Zakorzenienie

Carri, tylko ze ludzie o normalnej swiadomosci do mnie nie podchodza, tylko tacy, ktorzy maja problemy ze sobą i z psychiką...

w ogóle załamałam się. Moja poczta zwariowała. Jak bylam zakochana w tym emailu, tak teraz coraz bardziej mnie irytuje i niszczy moją reputację w pracy !!!!! Wyobrazcie sobie, ze dostaje maile wybiorczo, tzn. ze od jednego nadawcy dostaje maila do skrzynki odbiorczej, a od tego samego nadawcy kolejne dwa maile ida do spamu. I tak oto nie otrzymałam informacji o umowionych na dzisiaj spotkaniach!!!!!!! Nie no, padłam ze złości. Bo ta wiadomosc akurat wylądowała w spamie, jak to mozliwe????? :/ Skoro reszta od tej osoby w normalnej skrzynce? Nie sprawdzam spamu codziennie, raczej raz na kilka dni, a tu taki klops. Dobrze, ze mi przynajmniej zadzwonili, bo bym zyla w nieswiadomosci Ale co teraz, stracilam tyle spotkan
Stary 2010-11-22, 19:45   #4943
Ariena
Zakorzenienie

A nie możesz jakoś wyłączyć tego spamu?

Dla zainteresowanych: jutro w Gazecie Prawnej dołączony jest kurs Photoshopa na CD.
Przypomnijcie mi o tym jutro bo zapomnę pewnie i nie kupię.
Ja coś tam umiem z photoshopa, ale przydałoby się usystematyzować wiedzę.
Stary 2010-11-22, 20:46   #4944
Magda9876
Rozeznanie

GG do Magda9876 Send a message via Skype™ to Magda9876

Hej dziewczyny właśnie dostałam telefon (trochę późno) że jutro na 9.45 mam rozmowę w YES
Cieszę się ale też denerwuję! Nie wiem czego się spodziewać i jak się ubrać. Do jubilera to chyba bardziej elegancko? Ale wolałabym nie tak zupełnie na galowo.
Zaraz zabieram się za studiowanie strony internetowej YES.
Chyba w końcu coś się rusza!
Magda9876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:10   #4945
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Hej dziewczyny właśnie dostałam telefon (trochę późno) że jutro na 9.45 mam rozmowę w YES
Cieszę się ale też denerwuję! Nie wiem czego się spodziewać i jak się ubrać. Do jubilera to chyba bardziej elegancko? Ale wolałabym nie tak zupełnie na galowo.
Też do nich aplikowałam, ale u mnie cisza...
Pewnie jestem za brzydka

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 21:11   #4946
HaleyJames
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze, że zadzwonili dziś a nie jutro np. o 8.00 Co do ubioru to postawiłabym na elegancję, ale z drugiej strony też nie ma co przesadzać, broń Boże czerń i biel Powodzenia jutro i napisz jak było
Stary 2010-11-22, 21:17   #4947
pumas
Zakorzenienie

Ariena, wylaczylam konkretny adres e mail jako Spam, a mimo to okazalo sie, ze tak nie bylo. Nie wiem dlaczego, jakby sie ustawienia nie zapisały.

Magda, powodzenia, nie denerwuj sie
Stary 2010-11-22, 22:43   #4948
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Hej
Po pracy nadrabiam zaległości z facetem, bo spotykamy się 3 razy w tygodniu i nie mam kiedy tu czegoś napisać... :/. Dziś w pracy miałam test i zdałam na 90% w piątek następny

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:46
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 22:51   #4949
VwVampirka
Zakorzenienie

Gratuluję wszystkim sukcesów

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 01:26   #4950
Magdalena Setkowicz
Przyczajenie

Szukam modelek, najlepiej z Wrocławia i z osiedla Szczepin (http://forum.szczepin.pl/Temat-Modelki-16-24-lata). Lokalizacja taka, a nie inna, ponieważ mamy swoją własną pracownię, którą zamierzamy wynajmować ad hoc, od zlecenia do zlecenia (mamy takie nagłe prośby o wykonanie szybko kilku fotek).

Może nie od razu, ale awaryjnie przydadzą się również osoby, które zajmują się stylizacją/charakteryzacją.

Magdalena Setkowicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości