|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
dziękuję dziewczyny za komentarze w albumie ![]() dzięki za kciuki, ale facet nie zadzwonił jeszcze - chyba sama do niego zadzwonię, bo ile mogę czekać
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
dzien dobry
nie mam czasu wiec na szybko. mąż kupił Oli taki bidonik ze słomką ale to nie jest chyba to czego oczekiwałam, bo on ma taki zaworek, zeby nie kapało, no i zeby sie napić To trzeba to wiecie jak zassać jak ze smoczka normalnego jakby, nie wiem jak to napisać. Oli jak z tego pije to mam wrażenie ze tak samo jak ze smoczka, bierze całą tą słomkę do buzi i ssie. A moim zamierzeniem było aby ja oduczyć tego. I juz nie wiem co kupić.... w czym podawać to mleko. jeszcze zajrze na chwile ale czas mam ograniczony bo zajęć mnóstwo przez ten tydzien. A kto mi znajdzie na All te oryginalne męskie perfumy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dt.html&next=1 w pojemności max 50ml? nie wiem kto sprzedaje oryginały i nie mam czasu szukać
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia napisałam...i widzę ze Ty też
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
to jadę, ale nie w sprawie tej co miałam jechać tylko w innej
![]() więc luz
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... ![]() p4w a myślałam, że Ty już byłaś konkretnie umówiona na tą rozmowę.. Poczytałam o tym ziole Nieźle. Ja osobiście w to nie wierzę, ale może coś w tym jest
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie bo musze kupic podkladke do krzeselka zeby na stoliczek dac , antyposlizgowa , stoliczek jest drewniany , widzialyscie moze gdzies?
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak
, nawet chyba oficjalnie mnie tu za taką uznano ![]() Cytat:
Ja do Biedronki w ogóle nie mam po drodze ![]() Ja nie wiem, do kiedy trzeba dawać ![]() p4w ![]() Cytat:
![]() Jak Martynka? Ma jeszcze gorączkę?
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-11-23 o 12:13 |
||
|
|
|
#699 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
|
|
#700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym poczekała do wiosny
Cytat:
ale gdzieś obok?![]() W nocy wstawałam MILION razy bo non stop coś, ale najważniejsze, że nie gorączkowała...nie wiem o co chodzi, może rzeczywiście ząbki??Oby ![]() Karo ja od rana trzymam się dzielnie, głównie dzięki myśli, ze ty też dietkujesz no i proszę - ta drożdżówki zajada ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Ja bym poczekała do wiosny Cytat:
ale gdzieś obok?![]() W nocy wstawałam MILION razy bo non stop coś, ale najważniejsze, że nie gorączkowała...nie wiem o co chodzi, może rzeczywiście ząbki??Oby ![]() Karo ja od rana trzymam się dzielnie, głównie dzięki myśli, ze ty też dietkujesz no i proszę - ta drożdżówki zajada
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie się wydaje, że lepsza będzie miseczka z antypoślizgowym "dnem", Martynka Anuli taką ma, jest na zdjęciach w albumie ![]() Cytat:
To dobrze, tylko ciekawe co to? ![]() Kuba mój już od dłuższego czasu źle śpi, popłakuje, budzi się 2-3 razy, czekam na lepsze czasy
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-11-23 o 12:43 |
||
|
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale też trzymać kciuki?
![]() Cytat:
a tyle niby tych biedronekno własnie raz czytam że do 2 r.z. a raz że do 3 ![]() Cytat:
u Nas też ciężka noc Mała budziła się co chwilę...zapchał jej się nosek, denerwowała się strasznie, ale Olbas Oil pomógł Widze też że czwórka ostatnia się strasznie pcha i po drugiej stronie 3![]() hihihi nawet nie drożdżówka a pączek pyyycha ale wiedziałam że będą więc wolałam się dietowo nie nastawiać....jutro na pewno dołączę![]() A co dziś zjadłaś? ......................... . a w ogóle to przeżyłam chwile grozy wczoraj....kąpałam Zu i wyczułam na główce górkę...więc od razu chciałam sprawdzić co to, oczywiście nie chciała pokazać...więc jakoś sprytem musiałam kombinować...Babcia zagadywała ja sprawdzałam...wyglądało to jak kleszcz a to strupekNaprawdę dziwnie nieciekawie to wyglądało ![]() No i ZU ZNOWU LUBI KĄPIEL
|
|
#703 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Ładnie to napisałaś o tym poznawaniu ![]() Cytat:
Cytat:
ja "tylko" 4 razy wstawałam, a też się średnio wyspałam Pewnie to zęby.Ale cię koleżanka załatwiła ![]() Dziękuję za kciuki, chyba mocno zaciskałyście bo Amelia była dzisiaj naprawdę dzielna. Była ukłuta trzy razy i chwilkę tylko popłakała. Dostała od pani naklejki i po powrocie sama nimi szafkę ozdobiła ![]() Ale się wkurzyłam na lekarkę Akurat dzisiaj nasza przyjmowała na zdrowych dzieciach. Zapytałam jej czy dawać małej Furagin do czasu badania bo to jeszcze prawie miesiąc itd. a ta mi z tekstem, że ze złymi bakteriami w moczu cystografię też mogą zrobić i nie ma problemu Pogrążyła się tymi słowami już na dobre w moich oczach Ale podejrzewam, że na złość mi tak gadała bo widziała, że ostatnio do niej nie chodziłam tylko do młodej lekarki, która od razu dała skierowanie do poradni, a nie jak ta tylko antybiotyk jeden po drugim wypisywała Udało jej się wywołać u mnie poczucie winy, ale to moja sprawa i nie powinna tego komentować.No tom się wyżaliła ![]() Powiedzcie mi jeszcze jak dajecie schab maluchom?
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że Zu jest wkurzona to odrywa, ale zdarzyło się to może raz
|
|
#705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak kiedyś Martysia załapie o co biega z rurką to może kupię ![]() No mnie tez to niepokoi, zobaczymy jak sytuacja się rozwinie ale tak się zastanawiam że może oddam kontrolnie mocz do badania? W sumie dawno nie miała badanego więc warto tak czy siak ![]() No to czekamy razem ![]() Ale muszę Martynkę cichutko pochwalić, wyszła jej druga trójka i już prawie nie jęczy w dzień ![]() Cytat:
![]() biedna ![]() ty brzydalu ja dzisiaj na serkach wiejskich i podjadam pokrojoną wędlinę, na obiad mam fileta z indyka... dobrze że to tylko strupek. Naprawdę trzeba uważać, córka znajomych jest w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych, przez kleszcza właśnie...![]()
|
|
#706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam jak znalazłam u Amelii gratisową dziurkę to zebranie rodzinne zrobiłam ![]()
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-11-23 o 13:01 |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co Ty...głupia baba nie wie co gada i pewnie dostaje za to pieniądze dlatego tak najechała na Ciebie...nie masz się co przejmować dla Amelki że taka dzielna była
|
|
#708 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z nieba mi spadłaś ![]() Cytat:
No nie? Jeszcze liczę na drugą ale nie mam już dużej nadziei dla dzielnej pacjentki A lekarką się nie przejmuj- szkoda nerwów Ja rzadko daję ale zazwyczaj gotuję na parze i rozdrabniam z ziemniaczkami po prostu - jakoś tak bez polotu ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
taa, wychodzi na to, że sama się załatwiłam bo nie czytam wątku na bieżąco
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Amelki.A "lekarką" się nie przejmuj, kolejna do odstrzelenia ![]() Ja daję, a właściwie próbuję dawać bardzo rzadko, bo Zosia nie lubi-za suchy ![]() Cytat:
![]() No mi właśnie też tak mówiła, przy czym moja zdania nie zmieniła
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Pospalismy do 9,30 ... troszke sie wyspałąm Na śniadanie był omlet z dzemem ... Bartkowi baaardzo smakował, jadł sam i popijał kawą zbożową - też sam ... pomijam, ze jak już wypił to filiżanka znalazła się na podłodze /w kawałkach / |
|
|
|
#711 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też musze kupić spacarówkę bo Alan juz sienie mieści. Ale kupujęna wiosnę bo zimę stulecia zapowiadają więc i tak nie upcham tej spacerówki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieńdobry A co unholy tylko się wita?? Może znowu coś przeskrobała i "pracuje" nad mężem żeby go obłaskawić
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi mówiła żeby w lecie zrobić przerwę a od października znowuhihihihihi i o dziwo nie żałuję tych dwóch pączków ![]() wiesz...to naprawdę dziwnie wyglądało, było bardzo grube, czarne, nierówne., w ogóle strupka nie przypominało..miałam wrażenie ze to martwy kleszcz (dopiero Tata mój powiedział że kleszcz odpada więc nie mógłby wisieć martwy)...no ale w zasadzie jakby część już weszła? dopiero jak Babci odpadło to w świetle z bliska widać było że strupek...jak dobrze że to był strupekTeraz jest w szpitalu? Skąd teraz kleszcz ![]() Cytat:
Ja to też miałam stracha przez historię z początku roku co z główką miałyśmy...nie wiem czy pamiętacie....
|
|
#713 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, ale ciśnienie mi babsko podniosło i niesmak pozostał ![]() ![]() Cytat:
Ja kilka razy gotowałam, ale szału nie było, może dzisiaj polubi ![]() Cytat:
![]() Muszę i ja mojej zrobić ten omlet ![]() Może już pusta była i się zeźlił, że nie ma A swoją drogą Bartuś jak dyrektor kawusię z filiżanki popija ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
taka malutka jak główka od szpilki i na ok cm głęboka ![]() Nie pamiętam
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kara musi być Cytat:
![]() oooo a lek widział? ale w sumie dorośli też mają dwie przy kości ogonowej...to to? później w klubie może napisze skoro nie pamiętasz ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- I nikt się ze mną nie cieszy że Zu z wanną się pogodziły ![]() i
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karo ja też nie pamiętam historii z główką...
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widział ![]() Ok Przecież pokazałam jak się cieszę nie widziałaś O właśnie, a już Ci karę chciała dawać
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
pisałam na pewno...napiszę w klubie...
kurka za dużo odnośników i się pogubiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba o innych dziurkach mówimy no właśnie za dużo odnośników w każdym razie ![]() hihihihi nie zdążyła dać
|
|
#720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas słońca jak na lekarstwo więc muszę a poza tym słyszłam że powinno się podawac do 2 czy 3 lat. Obilo mi się tez o uszy że według najnowszych badań powinno sie podawac do lat nastu![]() Nie powinnam cie martwic ale sama sie martwię więc piodziele się z toba moimi zmartwieniami ![]() Lenka wciąż ma krzywe nóżki. Poobserwowałam dzieci w przedszkolu i ma takie jako jedyna Poza tym rozmawiałam dzisiaj z Panią przedszkolanką i powiedziała że zauważyła że Lenka ma krzywe nóżki i poleciła/ zasugerowała wizytę u lekarza więc musi byc coś na rzeczy Widziała dużo dzieci w swoim życiu więc chyba wie co mówi![]() Cytat:
Pytałam w przedszkolu o zdrapkę na kolanku mojej córci i oczywiście nic nie wiedzą Na pytanie czy płakała odpowiedziały że nie Dziwne
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

NIE LUBIĘ TROLLI

Mała budziła się co chwilę...zapchał jej się nosek, denerwowała się strasznie, ale Olbas Oil pomógł
a to strupek
Pogrążyła się tymi słowami już na dobre w moich oczach 
dobrze że to tylko strupek. Naprawdę trzeba uważać, córka znajomych jest w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych, przez kleszcza właśnie...
dla Amelki że taka dzielna była

i 
no właśnie za dużo odnośników