|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
A masz taką puchatą czy nie?
bo ja np. wypatrzyłam taką: http://moda.allegro.pl/damska-czapka...316885248.html i taką http://moda.allegro.pl/czapka-uszatk...320243569.html . I nie wiem. Nigdy takiej nie przymierzyłam nawet, jak się w tym wygląda?![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ta ażurowa jest cudna, szkoda, że nie ma białej
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie mam czasu tutaj zaglądać a tyle naskrobałyście że masakra Do 117 nadrobiłam reszte jutro Cytat:
witaj buahhot głosik poleciał nie poznałam cię w okularkach ![]() Spamuję się na tyle ile pozwala mi czas, a ostatnio nie zbyt wiele go mam bo imprezy i nauka
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak człowiek z Syberii |
|
|
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po moim spa
włosy - olej rycynowy na 3 h - mycie włosów szamponem z herbal esenses nawilżenie po brzegi - mycie babydream - odżywka z isany - serum z joanny na końcowki twarz. - demakijaż - żel z arniką na policzki i pod oczy - krem odżywczy z avonu ciało -kapiel - peeling - masaż syrenką - balsam brązujący z lirene - krem na dłoniie snow fajna ta odżywka, i slicznie pachnie. zobaczymy jak bedzie się sprawdzać dalej na razie mam mikkie włoski .. Ale i tak końcówki musze ściąc ![]() ja piję zieloną herbate z maliną, z sagi i ją lubie.
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje
|
|
#3637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Soph, a Tobie jak się chodzi w tej czapce? Boję się, że będą mi się elektryzować włosy po niej
|
|
|
|
|
#3638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Moje kochane
|
|
|
#3639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zielonej wlasnie bym nie chciala, jakos tak mysle ze moze tracic swoje wlasciwosci W kazdym razie zrobie jeszcze jedno podejscie, wybiore sie i kupie jakas dobra pokrzywki tez nie slodze oczywiscieCytat:
ale na zime to sie raczej nie nada za cienka jest.. Takie futrzaki sa w H&M jak bedziesz kiedys to zajrzyj i przymierz sobie ![]() Cytat:
![]() Mi srednio niestety ale efekty sa zadowalajace ![]() Cytat:
po paru razach to juz w ogole odczuwa sie ta miekkosc wloskow
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee wiesz jakoś mi nie przeszkadza jej zapach, tzn. jak tak tylko otworzyłam i powąchałam zobaczę, jak to będzie pachniało na moich włosach.
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
jak byłam w auchan,to chciałam też kupić tą glorię,bo tania i podobno dobra,ale jej znaleźć nie mogłam... gdzie ona jest? na odżywkach,tam gdzie lorysy?
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak tylko na chwilkę - niedawno skończyłam oglądać "Pojutrze" a w przerwach między filmem się uczyłam i suszyłam włosy..- uroki Polsatu
![]() Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata : zwykła i z miętą Włosy: - zero prostowania - umyte szamponem wzmacniającym Joanny - balsam Joanny na 1/4 długości od końcówek Twarz: - filtr spf50 LRP - rano żel peelingujący Neutrogena zamiast zwykłego - micel Bourjois zamiast żelu wieczorem - krem Dermosan na noc i punktowo krem z krzemem Aleksandra na wypryski - Tisane na usta na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas - masaż Syrenką - balsam Neutrogena - krem do stóp Avon - na noc za chwilę będzie spray kakaowy Ziaja na dłonie i stopy ...czyli normalka - zaczyna się tydzień, zaczyna się coraz mniej czasu i chęci na spamowanie... Wy też tak macie, że tak dużo rzeczy na raz ze sobą robicie jak macie z kimś się spotkać, np. z Tż'em, albo wyjść tak gdzieś itd. itp? Czy tylko ja taki dziwoląg ? ![]() Ogólnie ja tak mam na przykład, że wolę sobie dłużej pospać, niż do szkoły się szykować albo coś, a jak już przychodzi piątek to nagle maseczki, odżywki, długie kąpiele, dużo kremów , balsamowanie , staranne makijaże itd. I tak przez 3 dni a później znów podstawa...Ja idę spać, jutro 6:00 pobudka, jakże cudownie ![]() Dobranoc Piękności !
|
|
#3645 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też idę spać
dobranoc
|
#3646 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ale jestem zmeczona tym produkowaniem mapy procesu
![]() ide zaparzyc sobie pokrzywe, zapisze wszystko na pendrive i spokoj i pobudka o 5.50
|
|
|
|
#3647 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW u mnie w Auchanie była koło innych masek, odżywek i niedaleko szamponów. Na pewno znajdziesz.
W ogóle ten Auchan ma takie wysokie regały, że współczuje rozkładającym towary. Pamiętam, jak kiedyś rozkładałam towary to miałam problem, a oni to dopiero mają. Półki chyba na 2,5m nie wiadomo po co. ![]() _Alessandra nie jesteś dziwolągiem, bo ja też tak mam. ![]() Dobranoc wszystkim!
|
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
nie mogłam w nocy spać, co chwile się przebudzałam ![]() Cytat:
później tez coś damMuszę zobaczyć do kosmetyków i co niektóre wykończyć bo już od dawna to planuję, a ciągle kupuję nowe ![]() Miłego dnia
|
|
#3651 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Śliczności!
![]() blondyneczka Spamowanko = Dbanie o siebie (czyli kąpiele, mycie, odżywki na włosy, balsamowanie ciała itp itd) ![]() Praca w biurze jest najlepsza, więc życze Ci żeby się udało ![]() tillavanilla Ja używałam z evelline takiego zielonego, chłodzącego. Fajny był, straciłam pare cm, ale nie wiem czy to dzięki niemu + ćwiczenia, czy tylko dzięki ćwiczeniom ![]() Cytat:
Była promocja w aptece i płaciłam za nie 34 zł. Łykam je od soboty, tyle, że cały czas zapominam brać rano Cytat:
O ile się nie myle to na przedłużaniu włosów?Też chodze na solarium, jeszcze niedawno byłam od niego uzależniona A teraz chodze raz w tyg (a w zeszłym tyg nawet ani razu ). Ja teraz biore Cilest (taki mniejszy odpowiednik Diane35) i cera mi się bardzo polepszyła Więc myśle, że Ci pomogą ![]() Jeeeeeej z ciekawości spojrzałam na Twoje zdjęcia i muszę Cie o coś zapytać Masz jakiś podkład na tych zdjęciach? Jak nie to masz śliczną cerę dotka95 Dostałaś już swój BB cream? Bo ja czekam i czekam i sie doczekać nie mogę
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-23 o 10:00 |
||
|
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A była świetna, 4 lata ją nosiłam, kupiłam na męskim w H&M, ale pasowała jakimś cudem i była śliczna![]() Cytat:
![]() Też zamówiłam ostatnio BB cream, jak dojdzie, to w weekend odbiorę go z domu, zobaczymy, co to za cudo
|
|||
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byc moze sie juz spotkałysmy ![]() ja mam nadzieje ze tabletki mi pomogą, narazie zaobserwowałam zmniejszona ilosc wydzielania sebum i bolące piersi. Tam na zdjeciach nie uzywałam jeszcze podkladu tylko ziemie słoneczna lavertu dziekuje
|
|
#3654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż pierwszy zamiar było jako anty W dodatku biust mi po nim urósł A kiedy zamawiałaś swój bb cream? Bo ja 2 tygodnie temu i jak narazie ani śladu po nim ![]() 1985SiWA Mnie też na początku bolały. Miałam je takie tkliwe jakieś Potem już przestało
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-23 o 12:35 |
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
angelwithoutsoul dzisiaj moja przyjaciółka mówiła, że po Cilest też zwiększyły się jej piersi i, jak odstawiła tabletki to nie było skutków ubocznych. Ja też biorę Cilest, ale w sumie nic nie zauważyłam. Oprócz tego, że nie mam już pryszczy na czole przez grzywkę. ![]() Od tygodnia chodzę za szamponem Alpecinem C1 i nie ma. W hurtowni podobno też nie mają. Znacie może inne ciekawe szampony? Kupiłam ostatnio z Radiacala, ale po przeczytaniu recenzji na KWC raczej tam go cioci na święta... .
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wyskoczyła mi opryszczka nienawidzę tego
|
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
angelwithoutsoul wszystko co dobre kiedys sie konczy
a tak serio to mam nadzieje,ze znajdziesz rownie dobra prace co poprzedniablondyneczka to maslo kakaowe krem do twarzy dostalam dopiero dzis,wiec jeszcze nie moge nic o nim powiedziec,ale z pewnoscia moge powiedziec,ze inne kosmetyki kakaowe z ziaji sa super I tak mam 21 miesiecznego synka buahhot,snowhitee glosy oddane ![]() Alessandra,snowhitee,ange lwithoutsoul dziekuje za recenzje kosmetykow,o ktore was pytalam Elvii ciekawe te cwiczenia,moze sama sprobuje 1985SiWA tez wczoraj przypieklam sie w solarium,ale dzis juz jest ok Kurcze ale mam dzis dzien,z niczym nie moge zdazyc na czas,dopiero co zrobilam obiad,i do tej pore siedze w niewyprostowanych wlosach,jestem nie pomalowana i wogole cala jakas jestem nie ogarnieta Nic uciekam dac obiad mojemu lobuzowi kochanemu,bo wlasnie sie obudzil,a potem zaczne sie ogarniac
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-11-23 o 14:35 |
|
|
|
#3658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
mam nadzieje ze dobrze przyjmne te tabletki bo sa w dostepnej cenie i reputacje tez maja nie najgorsza...ciekawa jestem...---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A tak wogole moje drogie to wlasnie wstawilam zdjecia moich wloskow, przed farbowaniem mialam blond pasemka z ciemna czekolada i teraz zrobilam sobie bez ciemnej czekolady sam blond pasemka i mam jasniejsze i w takich jasniejszych sie lepiej czuje,nie bede robic juz z ciemna czekolada bo chce miec cale jasne a calych zafarbowac nie chce bo bede miala szybko odrosty i bede miala strasznie zniszczone wiec robie pasemka blond
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
aaaale zimno na dworze, kawalek przelecialam a prawie mi uszy odpadły brrrr :/
|
#3660 | |
|
Zadomowienie
|
postaram sie niedlugo wstawic cale zdjecia bo mam aparat slabej jakosci i robi brzydkie zdjecia,jakz robie cos fajnego to sie pochwale a wloski macie wstawione
na zywo sa troche jasniejsze---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- zapomnialam napisac ze pije pokrzywke od dzisiaj i oslodzona nawet smaczna ale nie kupilam wit B musze ja kupic?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

fajniutko grzeje i mi się podoba

nie mam czasu tutaj zaglądać a tyle naskrobałyście że masakra
jak człowiek z Syberii
a czy takie tapirowanie nie szkodzi włosom? Bo to takie drastyczne się wydaje

tylko nie wiem czy moj pies mnie nie zaatakuje
Czekam też na zdjęcia. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)