|
|
#1621 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
mam wojne z własnym sercem. dlaczego? bo jest MOJE, a bije dla CIEBIE! [/QUOTE] Cytat:
kradnę tak bardzo chciałabym nie czuć nic znaczysz tak wiele, a ja za cho*lere nie wiem dlaczego
"Opętałeś moje ciało Dotykiem swoich ust" 24.12.2014 zaręczyny Edytowane przez glampoppin Czas edycji: 2010-11-24 o 08:00 |
||
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem cię nienawidzić, ani kochać cię już nie potrafię. w słowach nie mówiła, że kocha ale spojrzenie mówiło wszystko. chciałabym, żeby było jak kiedyś. że kłócimy się tylko o to, kto kogo bardziej kocha. nie tylko materialne rzeczy to majątek. 'nie sztuką jest zdobyć mężczyznę. sztuką jest Go przy sobie zatrzymać. bez przymusu czy szantażu. z Jego osobistej woli.'
|
#1623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'Don’t think I miss. Don’t ever try to think
I would come back.' Nie myśl, że tęsknię. Nie próbuj nawet myśleć, że wrócę. 'You had Your chance, now wait in line.' Miałeś swoją szansę, teraz czekaj w kolejce. Never said You’re sorry cause You’ve always been right. Nigdy nie przepraszałeś, bo zawsze miałeś rację. 'My life I command, it's not the way that You planned.' Życie jakiego chciałam nie jest takie, jakie zaplanowałeś. 'I don't ever want to be that girl, You want it to be.' Nigdy nie chciałam być taką dziewczyną jaką chciałeś mieć.
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
twój uśmiech jest jak sok pomarańczowy . ma ciepły kolor, słodki smak i daje dużo energii.
'mężczyzna to mężczyzna. ale przystojny mężczyzna to zupełnie coś innego'. jeżeli naprawdę nic nie można poradzić, po co doprowadzać się do obłędu? wszystko jest możliwe. niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu. shut the fuck up, you're beautiful. odległość nie jest powodem do zapomnienia. nie lubię swojego księcia z bajki. kimkolwiek jest, spóźnia się...
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
pozostał ze mnie wrak człowieka,
poza tobą nie mam już nic.. dobijają mnie jeszcze wspomnienia. życia zostało mi kilka dni.. już starałam się zapomnieć, już nawet przestało mnie to boleć. i znowu pojawiłeś się Ty. uśmiechem obdarowałeś,jakiś przelotny całus też się znalazł i tradycyjnie. zostawiłeś. weekendy przeznaczyłam Tobie, moje serce przeznaczyłam Tobie, moje ciało,moją duszę też. a Ty co przeznaczyłeś dla mnie? jedynie kłamstwa. a teraz to mam taką chęć zasadzenia ci kopa w du.pę,że jakbym to zrobiła. wylądowałbyś przed domem tego powodu-tej twojej nowej lali . pragnę tylko dwóch słów od ciebie. zwykłego,wiele dla mnie znaczącego a przede wszystkim szczerego 'kocham Cię' przecież,to nie są jakieś nie wiadomo jakie wymagania. uwielbiam za Tobą tęsknić,ale chciałabym już tego nie robić. chcę cię zawsze. wiesz Kochanie,z minuty na minutę jesteśmy coraz starsi. może już nadszedł czas,żeby się ustatkować? może nadszedł czas na to,żebyś zaczął zachowywać się z honorem jak prawdziwy mężczyzna i przestał mnie ranić,tylko szczerze byś kochał. a jak będzie lato,obiecuję,że zabiorę cię do takiego nikąd,że nazwiemy to naszą wyspą. |
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
PartyChaos - cieszę się straaasznie, że ja w takim gronie w poście u takiej talenciary. dziękuję bardzo za wyróżnienie ;- ******
ameel - twoje opisy już u mnie w zeszycie, a jeden z nich na statusie. bogini! *** 'los to pirania zabija szybciej niż dym w płucach.
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
..i tu nie chodzi nawet o to czy się gniewam. Nie gniewam się.. ja tylko czuję się jak oszukane dziecko, któremu obiecali lizaka, a potem mu go pokazali i powiedzieli że nigdy go niedostatnie
`Czasami żałuję, że nie potrafisz czytać w moich myślach. Wiedział byś wtedy kiedy Mam Cię dość, A kiedy tak cholernie potrzebuję Twojej bliskości. tak nienaturalnie,tak nieoficjalnie,tak nieobliczalnie i już nieodwołalnie <3 Chcę patrzeć kiedy śpisz, nauczyć się tak żyć by ważne było jedno - to że jesteś ze mną.
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
''
- co Ty w Nim widzisz ? - oczarował mnie najsłodszym uśmiechem świata i najczulszym spojrzeniem .! <3 Kobieta nie zawsze wie, czego chce, ale zawsze wie, czego nie chce... Wiesz gorzkiej prawdy nie rozcieńczą słodkie słowa.... jeśli myślisz co robie, gdy się nie odzywamy, pamiętaj jestem tylko Twoja. Jej serce jest bogatsze o ten jeden jedyny uśmiech, podarowany w podzięce za miłość. Twój dotyk jest najpiękniejszą poezją pisaną twoimi palcami na moim ciele. i za każdym razem oszukuję. otwieram oczy przy pocałunku, żeby sprawdzić, czy masz zamknięte swoje, aby pochłonęła Cię magia chwili. a teraz mogę głęboko popatrzec w Twoje zielone oczy i z szerokim uśmiechem na twarzy powiedzieć: 'tak. jestem cholernie z Tobą szczęśliwa' kocham Cię bez powodu. bez żadnej przyczyny. '' |
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nie pomyślał, że będzie tyle warta w przyszłości. Nienawidzisz mnie za to, że na Ciebie nie poleciałam? Teraz przynajmniej wiem, że dobrze zrobiłam. Cóż za paradoks, gdy widząc Ciebie i pragnąc się do Ciebie zbliżyć, zmieniam kierunek drogi? Co kieruje moimi myślami? Dlaczego tyle decyzji podejmuję wbrew sobie? Jeden warunek: oddychaj mną. Razem z moją wyobraźnią dajemy radę bez Ciebie. Wiem, że w przyszłości założę rodzinę, będę mieć dzieci. Ale wiem też, że zawsze będę o nim pamiętać. I to mnie najbardziej martwi.
|
|
#1631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
m o n, ameel - okradłam i pokochałam ![]() ♥ 'I hate everythink about you why do I love you' /nienawidze wszystkiego co Ciebie dotyczy, dlatego Cię kocham/ I despise that i adore you gardzę tym jak Cię uwielbiam. Gdybym powiedziała, że Cię nienawidzę skłamałabym. Ja Cię kocham nienawidzę tylko mojej miłości do Ciebie a to, że jest ona taka głupia to już jej wina. prosiłabym byś nie robił mi nadziei. nie posłuchałes mnie i kto teraz cierpi przez Twoja głupotę ? kiedyś, gdy już wyrzucę Cię z mojej głowy podejdę do Ciebie i Ci o tym powiem. dzwonek. przerwa. idzie ona idzie on ona patrzy patrzy on też. a potem ona siedzi przez 45 minut i zastanawia się, dlaczego Twoje udawanie obojętnego bolało mniej niź Twoje spojrzenie. nie ważne jaki przedmiot czy z jakim nauczycielem mój każdy temat wygląda tak samo jesteś Ty, myśli o Tobie i fabryka serduszek zamiast notatki. ale dno ;oo
|
|
#1632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Bywają dni,
w których brakuje mi oddechu. To była miłość. Choć pełna kłamstw, kłótni, zazdrości . Ale to była nasza miłość. Mroźną zimą na szybie szron wyjawi ci moją pewną tajemnicę. Daj mi pięć minut na miłość.
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
agattee
Cierpiałam, ale i zmądrzałam. Czemu ja jestem taka? Cenię tylko to, czego nie mam. Uczuciom bliski, a sercu tak daleki... Po prostu boję się oddac 'siebie' komuś po raz kolejny i byc odepchnięta. Co to za czasy? Jak się z kimś pokłócisz to kasujesz go na n-k, zamiast od razu zepchnąc go ze schodów. `– Czy opuścił Cię kiedyś ktoś, kogo kochałaś? – Owszem. Zawsze ktoś kogoś opuszcza. Czasem ten drugi cię ubiegnie. – I co wtedy zrobiłaś? – Wszystko. Wszystko, ale to nic nie pomogło. Byłam strasznie nieszczęśliwa. – Długo? – Tydzień. – To niedługo. – Cała wieczność, jeśli się jest naprawdę nieszczęśliwym. Każda cząstka mojej istoty tak była nieszczęśliwa, że kiedy tydzień minął, wszystko się wyczerpało. Moje włosy były nieszczęśliwe, skóra, łóżko, nawet suknie. Nieszczęście wypełniło mnie tak całkowicie, że nic poza nim nie istniało. A kiedy nic już nie istnieje, nieszczęście przestaje być nieszczęściem, bo nie ma go z czym porównać. I wtedy następuje kompletne wyczerpanie. I wtedy to mija. Powoli zaczyna się żyć na nowo.` |
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
m o n , z innej bajki , agattee , amel , Christerine , absurdalnie , latin .
kocham Was , okradam jak zwykle wszystkie z Was . perełki <3 znasz ten stan gdy masz już zupełnie
wyje*bane a on nagle się uśmiecha ? będę wszystkim i niczym będę zerem , będę najważniejsza będę Twoja . zrozum ja już nie płaczę . chyba że ze śmiechu gdy Ciebie widzę . pomyśl ilu ludzi już zraniłaś a teraz pomyśl czy coś dzięki temu zyskałaś oprócz wrogów ? właśnie . - kocham Cię . - kiedyś lepiej kłamałeś . ' - porozmawiajmy . - o czym ? O tym jak bardzo mnie kochasz, o tym jak bardzo nie chciałeś mnie skrzywdzić , o tym że nadal jestem najważniejsza ? nie sory mam alergię na kłamstwa . ' - tęsknisz ? - a oddychasz ?
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, jeśli coś było.
caroline060, toogether93, extremalna, paralogiczna, christerine, kontrastowa0 - jak zawsze wspaniałe, dziękuję, że jesteście i bądźcie już zawsze ♥ uusiaa - podobasz mi się z tymi opisami. ![]() wiedziałam, kiedy spojrzałam w jego oczy, że on będzie moim problemem. gdybym mogła Cię zapomnieć, wróciłabym i szukałabym części, by skleić moje złamane serce i zamknąć moje bolące oczy. nie mogę zrozumieć myśli, że bez Ciebie jest ból bez Ciebie jest smutek i ja staję się obłąkana. to zdumiewające, że przetrwałam. bez Ciebie.
|
#1636 |
|
Przyczajenie
|
"Idąc, kręci tyłkiem w zwolnionym tempie jak dziwka za pięć euro."
"Wiem że sie nienawidzi. I nienawidzi także mnie. Tym lepiej. Mam spokojniejsze sumienie." "Nie ma odwrotu, nie ma odwrotu." "Nie ma ścieżki dzwiękowej, muzyki, kolorów, to nie kino, to tak brzydkie jak życie." "Bełkocze, próbując zapalić papierosa mimo wiatru i drżenia palców." - Miałabym Ci wybaczyć że byłes... dziwny? Że traktujesz mnie jak swoj samochód... - To frazesy, kotku. "O, to własnie to, czego Ci nigdy nie wybaczę. A przede wszystkim nie wybacze Ci tego, że dziś jestem taka jak Ty." "Trudno jest mój stan nazwać normalnym." "Luksusowy kociak z wielkim sercem." Edytowane przez emishaa Czas edycji: 2010-11-24 o 16:10 |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Nieodkrytaxd " nie da się od razu wymazać z pamięci chwil spędzonych z kimś, kogo się kochało i z kim się było.. niestety tęsknię wnętrznościami i gardłem moje włosy tęsknią, moja skóra... jest zrobiona z tęsknoty dziś, żeby cię zobaczyć muszę zamknąć oczy znam te oczy mówiące 'nie dzisiaj' znam te usta szepczące 'pokochaj innego' "
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Need a word like it's alright
Explaining you're here at my side /Potrzebuję słowa jak "wszystko w porządku" Wyjaśniającego, że jesteś po mojej stronie Wydaje się teraz, że nic nie jest w porządku, nie ma nic prócz bólu.
|
#1639 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Pierniczki <3
uusiaa - okradłam chocolaate, dresowa, the_end, happyend, bajkowa- gdzie wy?uśmiechaj się tak dla mnie, tak zwyczajnie. o ile damy radę dziś zanosić się śmiechem jutro nie będzie dla nas wcale wyzwaniem. nieważne ile zrobisz dla dzisiejszych ludzi zawsze będzie mało, zbyt mało, o wiele za mało... w rytm piosenki Titanica zacznę śpiewać do Ciebie ' spie*#dalaj' i wszystkie uczucia, które płyną z serca. wasze mózgi to atrapa chłopcy. śmieje się z wszystkiego, bo nie zamierzam płakać nad tym, że ludzie są tak perfidni i lgną do Ciebie tylko wtedy gdy ich życie się sypie, a świat jest 'fuj, fuj' odpowiada mi ten stan. Ta nadzieja i stan umysłu. Ten uśmiech na twarzy i śmiech w ustach, a w myślach no cóż czas się przyznać, w myślach siedzisz mi Ty. umiem żyć chwilą. byłeś, zniknąłeś, pech.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-24 o 16:28 |
|
|
|
#1640 |
|
Rozeznanie
|
Karmiąc mnie kłamstwami nie miałeś pojęcia, że się nimi mogę udławić.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-24 o 16:33 |
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Jak na jedno życie, to spotykałam się już ze zbyt wieloma frajerami.
|
|
#1642 |
|
Przyczajenie
|
włączam komputer zniecierpliwiona czekam na połączenie z internetem z zapartym dechem czekam na komunikat : " masz nową wiadomość " każdym moim zmysłem szukam ciebie .. jesteś moim światem, który chwilowo gdzieś się zagubił. Dławią mnie marzenia. Noce cisną się na język. Wspomnienia drgają ciałem. Czuję jesień. Moje wyczulone nozdrza rozpoznają zapachy. Woń palonych liści. I rozgrzanych pieców, w starych, szarych kamienicach. ***
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki, Malinowa Girl - bierzcie jeśli się podobają. ;x
beautiful_lie, kamisha - dzięki, wspaniałe <3 Toogether93 - Ola, nie żartuj sobie ze mnie, też Cię uwielbiam i szukam Twoich postów za każdym razem kiedy tu jestem. ♥ _____ są ludzie, na których od dawna czekamy. są przyjaźnie nagłe, niespodziewane, o których nigdy nie zapominamy. była noc - pamiętam - ciepła i cicha. Pamiętam wszystko, a tak bardzo chciałabym zapomnieć, uwierzyć, że to był tylko sen. ktoś dzwoni do mnie po północy, a ja marzę żebyś to nie był Ty, żebyś dał mi spać tej nocy. i zgasną gwiazdy i moje oczy zamglone dymem. nie wiem już czy to para z twoich ust czy Ty dajesz mi szluga. niespodziewanie umierasz. i nie możesz zrobić już nic więcej niż tylko krzyczeć i rozpaczać w myśli. och, umieranie jest okropne. mogę umrzeć choćby dziś słuchając symfonii twojego głosu i bicia serca.
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"
"Chociaż droga każdego człowieka jest inna, zawsze istnieje pewien punkt, w którym wszystkie się zbiegają." "Rechot należy do żab, uśmieszek - do małp, śmiech - do ludzi. A więc - wystarcza słuchać i obserwować." "Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje." Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-11-24 o 17:08 |
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
nowa !
mogłabym umrzeć topiąc się w błękicie Twoich oczu, wiesz? jak nóż Twój pastelowy uśmiech wiem, że nigdy się nie dowiesz, że zabijasz mnie każdego dnia w powietrzu czuję, czegoś mi brakuje i nieważne ile kieliszków wypijesz, nieważne ile filmów obejrzysz i ile kilogramów czekolady zjesz. i tak każdego wieczora, gdy położysz się do łóżka jedynym obrazem w Twojej głowie będą te chwile, będzie on. znów na przekór sobie będziesz starała się odtworzyć wszystko po kolei i udawała, że to zdarzyło się przed chwilą. ![]() |
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
Wolny czas umilał mi pocałunkami, a gdy spałam siedział przy mnie milcząc. Włosy z lekka poruszone, jakby czuły, że świat jej się zgubił. Nie było w nim nic dla mnie prócz dzikiej nieprzyzwoitości. Coraz poważniej zaczynam ufać słowom 'nic nie jest naprawdę'. Co jest bardziej gorsze ? To, że jestem sama czy czuję się samotna ?
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-11-24 o 17:14 |
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
emishaa
Naprawdę cieszę się, że widzę Ciebie znów choć było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów. Tyle emocji złych, naprawdę mocnych słów i nieudanych prób, przegranych ciężkich prób Bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne, naprawdę kocham Cię.. naprawdę. Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. (Pezet-Nieważne)
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
A gdy kładę sie wieczorem zawszę myśle o Tobie by sprawić żebyś mi sie śnił ;d
|
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
lubiła jego oczy, spojrzenie, szczeniacki uśmiech, słowa z jego ust nawet gdy były kłamstwem. nienawidziła jednego. jego serca, które było najbardziej nieczułym sercem jakiekolwiek znała.
bo lubię gdy patrzysz w niebo niewolnica wspomnień uwielbiam noc, tę magię dookoła. lubię wtedy siadać na oknie i obserwować gwiazdy, szukać spadających. wspominam wtedy najpiękniejsze chwile w moim życiu, chwile, które już nigdy nie wrócą choćby serce krzyczało i wyrywało się. mam jednak w sobie nadzieję, nadzieję, która nigdy nie umrze, to daje mi siłę. siłę na znalezienie lepszych dni pomimo tego całego syfu, który mnie otacza. |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
caroline060 ♥ ♥ ♥ Maybe I Cannot Stop The Rain But I'll Be Right There...
Może nie będę mogła zatrzymać deszczu, ale będę obok... Every time I think I'm closer to the heart. Za każdym razem, myślę, że jestem bliżej serca. What? Is that all you got to say? Co? To wszystko co masz do powiedzenia? All your opinions, keep them to yourself. Wszystkie opinie - zostaw je sobie. You give me butterflyz. Ty dajesz mi motyle. Sing me spanish techno. Zaśpiewaj mi hiszpańskie techno. Hold on to your kite. Just don't let me down. Trzymaj swój latawiec. Tylko mnie nie zawiedź. Take me down to the paradise city... Zabierz mnie do rajskiego miasta. Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss... Czasem chcę się schować bo tęsknię za tobą... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

gdzie wy?