|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
BAN stały
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
kochana,nie zalamuj sie . zima wiadomo , ze troszke tluszczyku mozna miec wiecej . Marsz do ćwiczen ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
już dziś pocwiczylam 50 min
![]() ![]() w sumie to od 10 dni intensywnie cwicze i zero efektu oprocz tego ze w spodniach mam ladniejsze pupe bez jest jeszcze gorzej niz bylo ?a moze juz swiruje a wczesniej tez cwiczylam a to rowerek a to fitness a to pilates nie wiem kurde ale mam zalamke i zjadlam juz sporo a dzien jeszcze dlugi... moze serio powinnam na jakas diete przejsc to by byl efekt zrzucilabym troche z brzucha z uda i bioder? tylko na jaka... poza tym boje sie ze jak wroce do diet to worca zaburzenia odzywiania echhh |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Umówmy się. Każda dzisiaj robi zdjęcie swojego cellulitu - najlepiej po prostu tyłek, bo chyba każda z nas tam ma tego drania
![]() ![]()
#4565 |
Zakorzenienie
|
w zyciu
![]() w zyciu ich tu nie wrzuce :O wygladam jak baba po 60stce. a na zywo w lustrze wydaje mi sie ze nie jest tak zle ![]() zdjecia klamia xD hahahaha nie no ogolnie to zalamka totalna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
Powiedziałam, że zrobię, więc... TA DA!!!
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
szczupla jestes !
a cellulit maly masz. na pewno mniejszy niz ja ja to cale uda napikowane. wlasnie sie zwazylam przytylam ogolnie 4 kg no ale sie tez nazarlam z rozpaczy dzis mam dosc moje zdjecia sa okropne a jeszcze do niedawna uwazam sie za zdrowa pod wzgl psychicznym z zarciem a dzis durne cyfry potrafily sprawic ze wyje nie moge na siebie patrzec czas zmienic diete. bede zas jesc 1700 i cwiczyc i zero slodyczy gdyby mi sie udalo przez te 3 tyg bylaby mszczesliwa musze schudnac ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
ja tez wrzuce, a co ! ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
Cirilla - przesadzasz moja droga i to bardzo
#4573 | ||
Raczkowanie
|
Dzięki, laski, wierzcie mi, że w świetle dziennym jest gorzej (może zrobię rano fotkę, a co), ale i tak jest lepiej niż jakieś 2 miesiące temu. Szczupła nie jestem, mam 105cm w biodrach, a za to w tali 74cm, co daje ogrooooomną dysproporcję i efekt "ma tyłek jak 40 calowy telewizor". I cały tłuszcz z ud opada mi na kolana
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
to fajnie bo ja mam niby 92 cm w biodrach w talii jeszcze pare dni temu bylo 65 a wygladam ohydnie
albo te zdjeica mi nie wyszly bo naprawde wygaldam 3 razy grubiej od ciebie i robilam je tez z bardzo bliska moze dlatego tak sie marnie pocieszam ;((((((( a Ty w ogole nie wygaldasz na zadne 104 cm. ale pewnie wysoka jestes a ja 160 cm? co lubie. do niedawna lubilam wszystko a teraz biust zmalal tyle sie rozpalszczyl brzuch wielki. wlosy leca garsciami ;/ ząb mi sie rusza i w gole no co za beznadziejny dzien dzis ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-24 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i mam 170cm, ale stosunkowo krótkie nogi :| ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- kociczka, a gdzie mieszkasz? Jak we Wrocławiu, to chętnie bym połaziła na aerobik, basen albo coś, a razem raźniej ![]()
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
dzięki kochana
![]() tak zorbie i obejrze top model zeby sie odmozdzyc (co mnie pewnie tez zdoluje ze chude -.-) krotkich nóg tez nie zauważyłam u Ciebie :P a zaniki pamieci moze ze stresu,przemeczenia? na alzheimera za wczesnie :P ![]() a co do miejsca zamieszkania to ja śląsk więc od wrocławia kawałek ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-24 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nogi mam perfidnie krótkie i ich się wstydzę bardziej niż cellulitu. Dlatego uwielbiam obcasy, ale zimą to ciężko w nich chodzić niestety ![]() Matko, jak późno, muszę się uczyć!!! A może któraś z Was jest z Wrocławia i ma ochotę na wspólną walkę? ![]()
![]() |
#4578 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a u mnie cell zalezy od swiatla.w swietle dziennym prawie nic nie widac...w lekkim swietle w lazience to tragedia, a najgorzej jest gdy wcieram w uda balsam i widze te wszystkie grudy....normalnie jak u starej baby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Wtajemniczenie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2343385 3]hahaha
![]() tez mam taka rekawice sizalowa.podoba mi sie ![]() a u mnie cell zalezy od swiatla.w swietle dziennym prawie nic nie widac...w lekkim swietle w lazience to tragedia, a najgorzej jest gdy wcieram w uda balsam i widze te wszystkie grudy....normalnie jak u starej baby ![]() To tak jak u mnie ....
#4580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
22 i jestem otwarta na wszelkie znajomości :P
#4582 |
Zadomowienie
|
hehe , rozumiem, czyli tyle co ja
![]() ![]() UWAGA! Nie bierzcie swoich TZ do sklepu , gdy chcecie kupic spodenki, ja swojemu uwierzylam, ze sa ok. I prosze, zapomnial dodac, ze pol pupy mam gole ! ;] Edytowane przez VeroniczkaA Czas edycji: 2010-11-24 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
eeee to Twoj tylek?w taka pogode chodzisz w majtkach?!
dla mnie to wyglada na jakies zdjecie modelki ;P a tylek marzenie ide sie zabić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wezcie pod uwage , ze nie mam tu pupy napietej, wiec C jest mniej widoczny... powiem Ci , ze kiedys mialam straszna pupe (teraz jest o niebo lpeiej) ale dieta + cwiczenia daja efekt...tylko trzeba cierpliwie czekac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie co Ty tu robisz?! teraz tylko dbac by nie zniszczyc tak boskiego tylka
co do mojego samobojstwa mam już plan adekwatny do zabcia z powodu tylka ![]() zartuje,. ale masakra masakra masakra. od jutra sie ostro biore do pracy ale i takl nigdy nie bede miala takiego jak Veroniczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Dobra to teraz robie napieta pupe !
I co moje drogie , nie jest juz tak pieknie? jeszcze dluga praca przede mna... Edytowane przez VeroniczkaA Czas edycji: 2010-11-26 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Raczkowanie
|
Veroniczka ja takiej pupy nigdy w zyciu nie miałam
![]() Cirilla ...moj jest gorszy...naprawde ...jezeli mozesz to podaj jeszcze wymiary w udach bo wygladaja szczupło...ja mam 56 cm w udzie , 95 w biodrach ale mam tylko 164 cm wzrostu :/ ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Veroniczka ...dopiero teraz zobaczyłam druga fotke ...i teraz widze ze go wogole masz...
#4589 |
Raczkowanie
|
Veroniczka, na moim zdjęciu nie napinam pupy, tylko mam tak cały czas, gdybym napięła, to bym wyglądała jak powierzchnia księżyca ;] masz świetną figurę i ładną skórę
![]() madzias, moje wszelkie wymiary: biust - 97 pod biustem - 75 talia - 74 biodra w najszerszym miejscu - 105 udo - 59 kolano - pewnie z 80, boję się mierzyć ;] wzrost - 170cm waga - aktualnie 67, ale nie chce mi się zmieniać podpisu ![]() w związku z tym BMI - 23, ale to przecież bzdura :P Dobranoc, niech Wam się przyśnią Wasze wymarzone pupcie ![]()
#4590 |
Zakorzenienie
|
Veroniczka w sumie to mnie pocieszylas ze perepsktywa zdjecia bardzo zmienia ogladany obiekt,myslalam ze to ktos nowy zdjecie wrzucil w zyciu bym nie powiedziala ze to Twoj tyłek!
ja robilam zdjecie z podobnej bliskosci i w ogole widze ze robiac sobie samemu fote jest diametralna roznica. np twoj tylek na 1wszym zdjeciu wyglada bosko okragly i w gole a na 2 jest jakis kwadratowy z powodu bliskosci. cellulit minimalny no naprawde minimalny! szybko go zwalczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.