|
|
#1651 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Cytat:
miło mi <3 Ty mi również. na początek kradnę ten powyższy. " nie mówię że nie mogę bez Ciebie żyć. bo mogę. tyle że nie chcę mów, mów. miły, mów.. tak pięknie kłamiesz.. w Twoim uśmiechu jest coś, co sprawia, że myślę, że nie chciałeś naszego rozstania. Jesteś bandażem na moje rany. Czasami zbyt mocno uciskasz. w trzymaniu się za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest twoja. zapominasz, że są dwie, nie jedna "
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Jestem kilka stron w tył.
Kocham was. " Szukając szczęścia w zwykłych momentach Nie masz czasu pomyśleć, nie widzisz chwil piękna Nic, nie widzisz w tej o banały walce Pędzisz, ale cały świat ucieka ci przez palce " Naucz mnie oddychać gdy nie ma Cie obok mnie. Przepraszam, ale nie mam dziś do tego głowy. Jutro mam jest jeden z ważniejszych dni w tym roku - olimpiada biologiczna! Jestem zasypana dziś wszelkimi książkami i artykułami. TRZYMAJCIE KCIUKI ROBACZKI <3
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
amelia – szał pał dzikie węże
![]() krwawa_marry- witam i podziwiam ![]() your blue eses – lubię Toogether93- mega! ~~~~~~~~~~ 1.nie rozumiesz .. ja nie chce niczego naprawiać! 2.Gdy Cie spotykam moje serce bije szybciej … nie z miłości ..ono się po prostu boi .. 3.nie chce Cie zobaczyć a jednak oczekuje naszego spotkania 4.oceniam innych a sama jestem nikim 5. świetne daje porady 6. wolność to piękny czas … słychać że kłamie?
Edytowane przez bajsza Czas edycji: 2010-11-24 o 17:50 |
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥ Love hangs herself With the bedsheets in her cell Na prześcieradle w swojej celi Before I go to sleep Take yourself from me Zanim pójdę spać Zabierz siebie ode mnie Before I fall asleep Baby, I don't own you Przed zaśnięciem Kochanie nie posiadam cię You should learn when to go You should learn how to say no Powinieneś nauczyć się, kiedy odejść Powinieneś nauczyć się, jak mówić nie I have the scar on the body in the shape of you Mam na ciele bliznę w kształcie Ciebie I want for you only to prove that it is possible to learn to fly. Chcę Ci tylko udowodnić, że można nauczyć się latać. Who really knows where the ruby rides? Kto naprawdę wie gdzie się podziali rubinowi jeźdźcy? I tylko w głębi serca, niczym wieczny płomyk, tli się nieład serca. Jesień mnie cieniem zwiędłych drzew dotyka, Słońce rozpływa się gasnącym złotem. Pierścień dni moich z wolna się zamyka, Czas mnie otoczył zwartym żywopłotem. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-11-24 o 17:53 |
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
nowa, nowa, nowa!
staram się : ) pokażę Tobie odlot ! będzie tak jakbyśmy się nigdy nie znali przesłodzona miłość gorsza od prawdziwego cierpienia kiedyś myślałam, że Cię kocham, ale kiedyś myślałam też, że gdy nie zjem obiadu to porwą mnie kosmici, wybacz parada uczuć, ulice kipią szczęściem czy Ty masz w sobie jakiś magnes? - o co tutaj chodzi? - tu nie chodzi o nic, ale ludzi prawdziwych jakby mniej Edytowane przez madeleineeee Czas edycji: 2010-11-24 o 18:11 Powód: źle dobrane kolory tekstu |
|
|
|
#1656 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymamm kciuki! <3 napisz jak Ci poszło ![]() Cytat:
" Całując go, skupiałam się tylko nad tym, żeby nie zapomnieć oddychać. - Może znowu się w tobie zakocham? - Ach tak? A gdyby się tak stało? - Byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Zmiana miłości na nienawiść jest w sumie bardzo korzystna. Właśnie straciłam resztki szacunku, jakie miałam jeszcze dla miłości. "
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
nowa, nowa, nowa! staram się : ) pokażę Tobie odlot ! będzie tak jakbyśmy się nigdy nie znali przesłodzona miłość gorsza od prawdziwego cierpienia kiedyś myślałam, że Cię kocham, ale kiedyś myślałam też, że gdy nie zjem obiadu to porwą mnie kosmici, wybacz parada uczuć, ulice kipią szczęściem czy Ty masz w sobie jakiś magnes? - o co tutaj chodzi? - tu nie chodzi o nic, ale ludzi prawdziwych jakby mniej
Edytowane przez madeleineeee Czas edycji: 2010-11-24 o 18:18 |
|
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Zamknąć się w sobie, nie wpuszczać nikogo, nie okazywać niczego. Otoczyć się żelaznym całunem.
Tylko na śmierć czekam. Na koniec. Jak począć inaczej, skoro żyć nie umiem ? los tak bardzo sprzyjał naszemu spotkaniu . teraz pytam się losie : czemu tak bardzo sprzyjasz naszemu rozstaniu ? potrafiła wiele . potrafiła obliczyć trudne równania , potrafiła w pięć minut nauczyć się długiego tekstu na pamięć . potrafiła mówić po angielsku, niemiecku , potrafiła jeździć na rowerze , potrafiła ładnie śpiewać i tańczyć , potrafiła robić coś z niczego , potrafiła doradzić smutnej przyjaciółce , potrafiła wybrać idealny prezent na urodziny , rozbawić towarzystwo . potrafiła tak wiele , a jednak nie potrafiła Go z w sobie rozkochać . zrodziłam się z pecha i przypadku w erze przeterminowanych gumek . xdd nie wiem jak będzie to wyglądało, nie wiem co ludzie o mnie myślą, nie wiem czym zasłużyłam sobie na duszę, nie wiem nic. wiem tylko że życie oddala się ode mnie z zadziwiającą prędkością i nie sposób go zatrzymać. I don't deserve to have you.
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
bajsza - ![]() Jest tak jakby nasycone kolory wyblakły bardziej niż sobie wyobrażałam. Czasami boli tylko Twoje jedno niewinne spojrzenie. Nie znam Cię, ale pokochałam. Czuję siebie tylko wtedy, gdy Ty tak delikatnie pieścisz moje ciało. Wpadając na Ciebie mam nadzieję, że mnie złapiesz, gdy będę upadała. Pomożesz mi zakleić rany ?
|
#1660 |
|
Przyczajenie
|
Nowa
![]() Od dawna śledzę wizaż i jestem zakochana. ![]() Jesteście świetne. ![]() A oto kilka moich opisów: Patrz,bo to ostatni uśmiech w tym sezonie. Kochałam wiesz? nie wiesz. Kolejną godzinę wybija zegar, ale dziś już nie czekam, zapamiętaj. .byłeś całym moim światem,a może tylko całym moim światem. oczy zaszły łzami, uśmiech znikł z jej twarzy. .gdzie się podział tamten ty? Big brown eyes and the cutest smile (duże brązowe oczy i nasłodszy uśmiech. ) jestem idiotką,która tęskni nocami. (troche zmienione ale z piosenki Spidi-dla ciebie) w jej oczach kiedyś pełnych blasku,dziś już tylko strach. 'gdybyś był...gdybyś czuł' _________________________ _________________________ ____ Sandra mam na imię ![]() |
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
- On jest trudny. Albo to ja jestem dziwna.
- Sądzę, że problem jest w Was obojgu. Najgorzej jest wtedy, kiedy nie wiesz, czego tak na prawdę chcesz. Zostałam postawiona pod ścianą. Nie wiedziałam, co mam zrobić, kiedy ty nagle rzuciłeś się na mnie ze swoimi pocałunkami. 'Męska przyjaźń jest 100 razy bardziej szczera' Miałam ochotę na miłość. Miałam kiedyś, teraz ją zgubiłam. Nasza telepatia - lubię to ! Zazdrość zabija związki, pamiętajmy o tym. |
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
więc zostaje język ciała
brak mi już słów tylko jedna łza jest milionem zdań |
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
'' Usiadła po turecku na kanapie i jakoś nagle zamyśliła się, spoważniała. Cała buzia jakoś jej zmierzchła. a oczy, iskrzące się aż do tej pory humorem, teraz się zamgliły. Zdecydowanie za wiele o Tobie myślę. Zbyt często i zbyt intensywnie. Wychodzę z domu z kubkiem herbaty w dłoni, ubieram sukienkę tył do przodu, maluję usta tuszem do rzęs, nie potrafię skupić się na normalnym funkcjonowaniu. Powinieneś czuć się winny. Powodujesz paraliż moich szarych komórek. I wcale go nie lubiłam, był mi obojętny ale, ale wtedy kiedy usnął na moich kolanach i przez sen wypowiedział moje imię poczułam się szczęśliwa. To taka ogromna radość kiedy dowiadujesz się że jest ktoś kto śni o Tobie po nocach. Przymykam powoli powieki, a Ty zjawiasz się bez uprzedzenia. Zawsze ten sam, uśmiechnięty i z rozwartymi ramionami, w które wbiegam bez zastanowienia. Zatracam się w nich, a Ty zaciskasz je mocniej, jakbyś chciał ochronić mnie przed wszelkim złem tego świata. Stanęłam na Twoich trampkach, aby dostać się do twoich ust. Odepchnąłeś mnie, usiadłeś, wziąłeś na kolana i musnąłeś w usta. Poczułam Twój leciutki uśmiech... wyszeptałeś mi do ucha ' to ja tu się muszę starać, kochanie '. Jak byłam mała, to miłość znaczyła dla mnie tyle, co gdzieś znaleziona stokrotka, która potem zwiędła- prawie nic. Miłość to była mama i tata, ken i barbie, książę i królewna. Kiedy ktoś się całował, robiłam śmieszną minkę, mówiłam "fuuj" i odwracałam głowę. Nie śniłam o niej, nawet nie myślałam. Nie chciałam, żeby jakiś chłopak mnie przytulał. Ważniejsze było układanie mebli w domku dla lalek i skakanie po kałużach... teraz wszystko się zmieniło. Kiedyś, nigdy nie oddałabym lizaka za spędzenie z Tobą czasu. Teraz, za 5 minut przy Tobie oddałabym cały świat. [mam nadzieje , ze ktos przeczyta] '' _______________ - co robisz skarbie ? na pewno wizaż ;* - jak ty mnie dobrze znasz . ;* [rozmowa z moim chłopakiem ] |
|
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
"Prawie zapomniałam Twego adresu w moim sercu - ostatnio rzadko piszę do Ciebie listy - przecież jesteś ze mną w codzienności. Codziennie przecież piszę list do Twoich dłoni, do Twoich ust i włosów... Codziennie niemal mi odpisujesz spojrzeniem i dotykiem..."
Świat nasiąknięty pożądaniem Przesycony poematem zła i kłamstw. I jak tu nie wierzyć w świat? Tylko nie dzwoń, nie pisz, nie proś. Jestem zła. Zawsze taka byłam. Znakomita większość tego co ludzie szumnie nazywają miłością jest zwykłym strachem przed samotnościa, później dzieje się to co się dzieje, ludzie łamią sobie serca... Niektóre rzeczy sie nie zmnieniaja niektóre sie tylko starzeją. Serce jest jedno a rozum nie wszystko pomieści.
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
"Nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy tuż przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby."
|
#1667 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
idealny. P. S dałoby rade przetłumaczyć go na angielski ? ; ) Cytat:
Cytat:
mam ochotę zgłosić np z życia ,przeleżeć czwartkowy dzień w łóżku
z tabliczką czekolady nie myśląc o niczym . a w szczególności o Tobie. dziękuje za pamięć ! ♥
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-11-24 o 20:32 |
|||
|
|
|
#1668 |
|
BAN stały
|
...
a co jeśli nie radzę sobie ? jeśli właśnie w tej chwili opracowuje plan zgładzenia tej, która zajęła moje miejsce ? na to też znajdziesz lek ? a najdziwniejsze jest to, że gdy proszę Boga o Ciebie, nagle ktoś zaczyna głośno drwić . nadmiar przesłodzonej miłości we mnie, uwaga, mdli mnie . ! najzabawniejsze jest to, że mogę mieć każdego, mogę mieć każdego, kto nie jest Tobą, a ja właśnie Ciebie pragnę najbardziej . bez trudu opanowałeś moje zmysły, zawładnąłeś umysłem i sercem, z jeszcze większą łatwością odszedłeś . ... |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
" jeszcze minie pare lat, zanim całkowicie odkleisz się ode mnie, zanim przestaniesz być częścią mojego życia i nie będziesz już pierwszą myślą o poranku nie podobał mi się uśmiech, bo nie był jego uśmiechem. żarty, bo były nijakie. gesty, bo były nie dla mnie i rozmowy bo były nie o tym. moje myśli tkwiły na innej planecie, a cudze ramiona to nie to samo co Twoje gdy skreślałam twoje imię, ołówek pękł na pół nadal jesteś w filiżance szukam Twego smaku, na poduszce Twoich ust.. "
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
zachowujesz zimną krew gdy czasami tracę panowanie nad sobą. wtedy dotykasz mnie i
mówisz bym się uspokoiła i odpuściła. masz magiczny eliksir, który sprawia, że coś się ze mną dzieje. i wtedy zaczynam drżeć, i zaczynam unosić się w powietrzu, i nie chcę już nigdy lądować.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
![]() z trzaskiem zamknął drzwi do serca
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Next time you leave Don’t go without me. Następnym razem, kiedy odejdziesz, Nie idź beze mnie. You were gone in a flash Like you always do. Odszedłeś w blasku, Tak jak zawsze to robisz. Danger will follow me now everywhere I go. Niebezpieczeństwo podąża za mną wszędzie, dokąd pójdę. My mind can't get no rest. Mój umysł nie może odpocząć. Why am I so terrified of waking? Dlaczego jestem tak przerażona budzeniem się? In sleep is the only place I get to see him. Sen jest jedynym miejscem, gdzie mogę go zobaczyć. ~Lissie.
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
'O świadomych błędach, niechcianych wypadkach.
Zniknie z mej pamięci ta historia krucha Ja nie mam pamiętać, mam tylko wysłuchać. Znów nie mogę w nocy spać I wymyślam lepszy świat. Nie otworzę, choćbyś wydrapał „przepraszam” na mych drzwiach.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
Guziki xD – ciesze się , ze się podobaja . ;* a co do tego przetłumaczenia to myśle , że nie ma szans..
''
chciałabym to przespać, obudzić się po wszystkim. Niesamowite jak jeden uśmiech może nie dawać spokoju przez masę czasu. Wszystkie skarby tego świata, przy Tobie tracą swą wartość zupełnie... tak dużo dałabym za jedno głębokie spojrzenie w oczy, za jeden delikatny pocałunek, za jedno wtulenie się w twoje ramiona, za jedno wypowiedziane 'kocham Cię' '' |
|
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
"
Ludzie mówią, że bardzo się zmieniłam. Prawda jest taka, że dorosłam. Przestałam pozwalać ludziom mną dyrygować, nauczyłam się, że nie zawsze można być szczęśliwym, zaakceptowałam rzeczywistość.. Brzydki chłopak nie startuje do ładnej dziewczyny, bo wie, że nie ma u niej szans. Łatwa dziewczyna nie ma chłopaka, bo nawet brzydki chłopak nie chce z nią rozmawiać. Sama nie wiedziałam, czego chcę. Mój świat zmienił się nagle w jeden wielki żart, którego puentę miałam poznać ostatnia. Nie byłam jakąś tam zwykłą, przeciętną Norą Grey, tylko potomkinią istoty nadprzyrodzonej. W dodatku serce pękało mi od uczuć do Mrocznego Anioła... " Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-11-25 o 09:59 |
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
`i moim jedynym marzeniem jest to by już nigdy więcej się nie zakochać .. Gdy myślałam, co złego zrobiłam, że się nie odzywasz, Ty po prostu świetnie się bawiłeś! ..uwielbiam wchodzić Ci w słowo i zamykać Twoje usta magicznym pocałunkiem. Twój uśmiech, wplątany w moje myśli. Namieszałeś mi w głowie i teraz chcesz uciec? Zakochana bez pamięci. Do utraty tchu szukająca Ciebie w snach <3
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
aaa ! piękne
czy można tęsknić za kimś, kogo się nigdy nie miało? ten jest najmniej groźny, co najgłośniej szczeka ! dziś nad ranem zmienił ktoś nieba błękit w chmur atrament ... świat tak pięknie oszalał ' lepiej być nieszczęśliwą samotnie niż nieszczęśliwą z kimś ' uwielbiał ją gdy tańczyła z kopem, kochał gdy darła się na balkonie ze szczotką do zamiatania. była jego własną wariatką, na wyłączność nie warto kochać
Edytowane przez madeleineeee Czas edycji: 2010-11-25 o 11:13 |
|
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
uusiaa - jak poszło? Beznadzieejnie! Aż brak mi słów, trudny w chuui był.. Ale mówi się trudno, zycie sie dalej
![]() "Po co ludzie są przy nas Wyżej jesteś to więcej trzymasz Masz przewagę to pociąga ich siła A odpycha ich upadek, musisz patrzeć im w oczy Bo inaczej spadniesz, nie będziesz mógł spać w nocy"
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
a gdyby to była Twoja ostatnia godzina? okropnie tęsknię, okropnie łkam w poduszkę każdej nocy, okropnie się z tym wszystkim czuję, wszyscy są moimi wrogami, duszę się tlenem, dosięgają mnie najgorsze z paradoksów, lecz to nic nie zmienia. na zewnątrz mego opakowania, dla Ciebie wciąż jestem tą wiecznie uśmiechniętą dziewczyną z naprzeciwka. jeden dźwięk piosenki, która pewnego czasu służyła Ci jako dzwonek, przyprawia mnie o palpitacje serca nigdy nie jest do końca tak, jakbyśmy chcieli, zawsze będzie jeszcze jeden maleńki 'element', którego brakuje do naszej układanki szczęścia. w moim przypadku tym elementem jesteś Ty. kocham ten stan, w którym mogę nauczyć się latać, kiedy jesteś obok mnie, a pochmurne niebo w moich oczach pęka z nadmiaru błękitu.
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
1.Daje ci do ogrzania moje stopy
2.Potrzebuje Cie jak zima śniegu 3.szaleństwo przedświąteczne – zawładnij mną !! 4.*******nać głową o ściane i sformatować płat skroniowy mózgowia. 5. wcale o Tobie nie mysle, nie śnię , nie pisze , poprostu o Tobie nie zapomniałam 6. sukę nie wyróżnia cecha wewnętrzna suke poznać z ryja 7. Że kłamstwo ma krótkie nogi to wiedziałam ale że boli serce po nim to już nie
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.