|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :(
poczekaj aż on pierwszy sie odezwie
ZAchowaj honor
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
facet nie ma kiedy za tobą zatęsknić tak naprawdę
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
\
\ trafna uwaga ![]() P.S i ja mam podobnie jak opisywany tż....widziałam się w niedziele...a dziś jeszcze nie zatesknilam czyzbym nie kochała
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
tez by mi bylo smutno. tz wie o tym wiec pisze zawsze ze teskni, zeby mi sprawic przyjemnosc. nie wiem czy tak jest naprawde ale sadze ze tak. czasem i godzine po rozstaniu. boli napisac 'tesknie'?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, ale nie każdy ma potrzebę szafowania tak ważnymi słowami jak "kocham cię"- jak narazie ja powiedziałam tak 3 razy w życiu- do trzech róznych mężczyzn: mojego Dziadka i dwóch braci. Być może wkrótce powiem po raz czwarty- do syna a czy do TŻa też...pewnie kiedys tak, ale nie wiem kiedy.A zdecydowanie ważniejsze są czyny i to, że na każdym kroku staramy się okazywać naszą miłość partnerowi, bo wiesz- gadac to można naprawdę niestworzone rzeczy...wazne żeby czuć się kochanym, a czy to będzie powiedziane głośno, czy "jedynie" pokazywane w codziennym życiu...ja tam wolę wiedzieć bez werbalizacji, niż werbalizować bez czynów ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Co do rady, ze pozostaje rozmowa- ciekawam czy oni umieją rozmawiać tak bez dąsów,bo to jest prawdziwa sztuka- mówić o trudnych rzeczach, o złych emocjach, tak, zeby partner nie tylko usiedział na doopie, ale jeszcze słuchał i chciał tą rozmowę kontynuować (znaczy- wspólnie rozwiązać problem) a nie tylko poprzytakiwać dla świętego spokoju
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajmij się czymś pożytecznym.
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomaga wierz mi
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
nawiązując do problemu z innej strony.
Nie możesz mieć do chłopaka pretensji o nieodzywanie się, jeśli Ty także zachowujesz się w ten sposob. Napisałaś że będąc na uczelni nie odezwalas sie do niego bo nie mialas czasu, a on był z tego powodu strasznie wsciekly. Daj mu dobry przyklad. Informuj go powiedzmy o tym ze wlasnie dotarłas na uczelnie badz ze wychodzisz z niej , badz ze w domu jestes. Faceci w takich sytuacjach nie sa wsciekli ze strachu ze "cos sie widocznie musi miedzy wami psuc" ale sa zli dlatego bo sie martwia o bezpieczenstwo swojej kobiety. Faceci nie zastanawiaja sie tak gleboko nad zwiazkiem tylko nad realnymi rzeczami. Tak po swoim widzę. Na szczescie moj jest otwarty i mowi otwarcie czego oczekuje, ale wiekszosc mezczyzn do 'zwierzaczy' nie należy
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie,ze troszke przesadzasz.Jesli jest w pracy,to w tym momencie niestety praca jest na pierwszym miejscu. Mysle,ze troche za bardzo "placzesz". Co do pytania,czy zadzwonic,lub wyslac eska,to ja poczekalabym jednak,az on sie odezwie.ewentualnie mozesz mu "strzalke" puscic
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#43 | |||
|
Przyczajenie
|
no właśnie tym bardziej, on sam nie raz wyjeżdżając i potrafił za 2 godzinki już pisać ze " ledwo wyjechał a już za mną tęskni"
a tu było zupełnie inaczej. Wczoraj wrócił z trasy ale się jeszcze nie widzieliśmy poczekam do spotkania i z nim porozmawiam, a póki co nie zawracam mu głowy ani smsami ani telefonami... ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
hehe i tak właśnie robie ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
nie , wiadome w związkach są kłótnie, u nas zazwyczaj o błahe sprawy.. i tak jak napisałam, że wszystko było dobrze po sobocie, aż do tego dnia a w sumie do wieczoru kiedy tak obojętnie mi to napisał o tym tęsknieniu... ale nic już się tym tak nie przejmuje i nie przezywam poczekam do rozmowy.. a co ma być to będzie na pewno nie zamierzam się mu narzucać i prosić o to by tęsknił za mną czy coś innego.. sam zrozumie, jak zobaczy ze mi tez to stanie się obojętne ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
No tak się składa, że my tez co 15 minut nie piszemy ani nie dzwonimy do siebie.. więc nie wiem w co teraz uderzasz do mnie Wiesz nie plączę, po prostu jestem wrażliwą osobą i niektóre może dla ciebie takie sprawy , ja biorę inaczej. Każdy jest inny i nic na to nie poradzisz. I tak zrobiłam nie odzywałam się, to on dzwonił i pisał hehe, jak tylko wrócił.. heh W sumie nie potrzebny już ten wątek, nie potrzebnie go założyłam;] Edytowane przez czarodziejkam Czas edycji: 2010-11-25 o 19:10 |
|||
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
a nie pomyslalas ze on moze nie jest wylewny uczuciowo ze jest typowym facetem jak wiekszosc ?
ze lubi konkrety ze moze lubi bardziej zadzwonic niz pisac sms....wyluzuj kobieto przeciez wroci )
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
no no, ja jestem już całkowicie wyluzowana
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

ZAchowaj honor

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
I Tobie - bo nie będziesz o nim tyle myśleć, i Waszemu związkowi- bo przestaniesz go tak no wiesz ... tregocić 
czyzbym nie kochała 
a czy do TŻa też...pewnie kiedys tak, ale nie wiem kiedy.

Pomaga wierz mi