|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() ![]() A sukienusie śliczne ![]() Agatka też wcina gazety ![]() Cytat:
![]() Nie obniżyłam jeszcze, bo tak samo jak Ewa - Agatka nie skumała jeszcze że np. za szczebelki może się podciągnąć ![]() Dzielny mąż ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() I dla myszkowej Agatki także ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A ja się z mężem pożarłam, naskoczył na mnie że bałagan na stole, a 3/4 jego rzeczy na nim leżało, no to powiedziałam co myślę o tym, i w zamian usłyszałam taki tekst, że szczena mi opadła na podłogę ![]() młoda znów u mamy, bo dalej kibel robią, teraz mi facet zapiankował rury i śmierdzi :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
bratkab
![]() ![]() Velluto to spóźnione gratki z okazji zęba ![]() margo my na razie nie obniżamy- mała w sumie w łóżeczku głównie śpi większość czasu spędza na podłodze ![]() Co do mycia podłóg to ja też odkurzam i myję raz w tyg. Myślę że tak zostanie nie chcę małej w sterylnych warunkach chować- myślę że nic jej nie będzie ![]() A u nas śnieg i 0 stopni- ale mi się nie chce na takie zimno na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Pułtusk. A Tyyy ![]() O proszę ![]() No ostatnio jakoś tak podrosła momentalnie ![]() Cytat:
![]() Ja tez nie mam obniżonego materacyka.Blanka z pozycji leżącej nie usiądzie (tylko z półleżacej), a nie przyjdzie jej jak narazie do głowy żeby coś pokombinować z łapaniem szczebelków i wstawaniem ![]() Głównie tam śpi, jak się budzi to od razu ją wyciągam, bo inaczej będzie ryk. Cytat:
![]() Gratulacje półroczniaka ![]() Cytat:
![]() A u mnie deszcz, resztki sniegu i -1.. Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-11-25 o 09:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Raczkowanie
|
Bratko, Myszko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas w ross nadal nie ma tej książeczki, normalnie wrrrr, a materacyka też jeszcze nie obniżyliśmy, Szczepanek w sumie tylko tam śpi, i jeszcze nie skumał że może się dzwignąć. Ja odkurzam codziennie, i uwierzcie mi CODZIENNIE jest masa moich włosów i kłęby kurzu. Teraz jak słońca nie ma to przynajmniej tego nie widac, więc sobie daruję, ale normalnie to wszystko lata. Szaja, ja CI podpowiem co z mężem zrobić: ![]() Nie udało się nam wczoraj dostać do lekarza ![]() ![]() Nic mi się nie chce. Jestem tak totalnie niewyspana, że o niczym innym nie marzę, jak poprostu iść spać. Z małym w dzień się nie kładę, bo za każdym razem budzi się wcześniej niż zwykle, i tylko rozdrażniona jestem ![]() u nas biało... muszę baterie w aparacie naladować, wogóle coś mi się dzieje z aparatem. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- a wiecie co?! zamówilam sobie kurtke na all, przedwczoraj miałam awizo w skrzynce, pojechała na pocztę i gdzieś na magazynie im się zgubiła!! wyobrażacie sobie?!mieli wczoraj dzwonić, ale nie zadzwonili... ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Olivko super zakupy! rajstopki z bucikami ![]() ![]()
#1715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no no to już niezły wiek jest ![]() ![]() ![]() cześć dziewczyny w Olsztynie dziś śnieg - niewielki i zero stopni właśnie oglądam kombinezony i wydaje mi się że w co najmniej jeden mój syn już się nie zmieści a jeszcze nie zdążył się w nim zaprezentować szerszej publiczności ![]() mam lekkiego doła bo nie mogę dojść do swojej wagi niby tylko 4 kg ale ciuchy nie leżą jak trzeba karmie piersią ale staram sie ograniczać jedzenie nie jem słodyczy ani śmieciowego żarcia i nic waga jak zaczarowana ![]() pisałyście o sklepie Pepco ja jestem jego stałą bywalczynią i kupuję tam np. bodziaki za 4.99 bluzeczki za 14.99 i sprawują się dobrze i mają fajne napisy ![]() Szaja mojego małża nie ma już tydzień i zazdroszczę ci możliwości choćby pokłócenia się z kimś ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59ysg184p7pgzsj.png Radość i szczęście są wyborem ![]() Edytowane przez evean Czas edycji: 2010-11-25 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() bratkab gratki za kolejny miesiac ![]() U nas wczoraj jakaś masakra była...mam nadzieje,że dziś już tak nie będzie bo oszaleję ![]() ![]() ![]() czuję się koszmarnie dziś wyciągnę go na dwór moze jak połazi po powietrzu to poczuje się lepiej...no i nie wiem chyba zrobiew przerwę w podawaniu kaszki ??a moze polecicie co innego mogę mu podawać? I pisałyście kiedyś o herbatkach byłam w rosmane ale maja tylko granulaty z cukrem więc nie kupiłam....jaką inna najlepiej zaparzaną znacie cos?bo u mnie na osiedlu to dla dzieci to kompletnie niczego nie a a do marketu mam w sumie spory kawałek ![]() musiałam sie wygadac ![]() a co do zabawek.licytuje szczeniaczka i postanowiłam tez kupic gąsienice gawędziarkę ![]()
![]() |
#1717 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam tez taką, sypka, ale bez cukru http://dodomku.pl/salon_hipp/produkt_31038.html
![]() |
#1718 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też już TZ o nowych zakupach nie gadam... ![]() Cytat:
Kciuki zaciśnięte. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23439694] A ja się z mężem pożarłam, naskoczył na mnie że bałagan na stole, a 3/4 jego rzeczy na nim leżało, no to powiedziałam co myślę o tym, i w zamian usłyszałam taki tekst, że szczena mi opadła na podłogę ![]() [/QUOTE] nie sprzątać ze stołu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja przyjaciółka ma do sprzedania zabawki po córeczce, m.in gąsienice. ![]() I taką KSIĄŻECZKĘ FISHER PRICE. Byłam dziś z Tymkiem u lekarza, bo coś mu charczy w klacie... ![]() ale osłuchowo oki, mam tylko flegaminę podawać, pulmexem smarować, oklepywać i inhalować. ![]() ![]() Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2010-11-25 o 10:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatka, Boguś, Olek - ![]() Ewcia wyprodukowała dziś swoją pierwszą plastelinkę ![]() ![]() wysłałam ją teraz z babcią na spacer, bo się wypogodziło (wczoraj padał deszcz ze śniegiem), a ja w miarę możliwości trochę ogarnę przestrzeń. zmywarka właśnie skończyła, pralka zaczęła, a ja zaraz polatam ze ścierą i odkurzaczem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj uwierz, gdybyś miała usłyszeć to, co ja, to ucieszyłabyś się z samotności ![]() Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23441066] Ja też już TZ o nowych zakupach nie gadam... ![]() nie sprzątać ze stołu. ![]() Byłam dziś z Tymkiem u lekarza, bo coś mu charczy w klacie... ![]() ale osłuchowo oki, mam tylko flegaminę podawać, pulmexem smarować, oklepywać i inhalować. ![]() ![]() Ja też nie. Poza tym on do tej pory kupił małej tylko 1 grzechotkę, niech się pocałuje w zad. Ok, daje całą kasę na remont, ale ja mimo tego bym małej coś kupiła na jego miejscu. Ot, choćby po to, by kiedyś opowiedzieć że tatuś to kasę całą w remont jej pokoiku wrzucał, ale kupił też... Nie, no ok, kilka moich rzeczy było, a że stół w kurzu cały (wieczorem nie było widać tego, to taki szary remontowy pył) no to wiadomo, trzeba sprzątnąć. Ale mnie trzepnęło, bo tekst najpierw, że cały stół moimi rzeczami zawalony i bajzel jak zwykle ![]() Cytat:
Dziewczyny a kojarzycie zabawki SMILY PLAY? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Szaja ja koajrze
![]() Chciałam kupić pszczółkę bibi. ale oczywiście jak poszłam to już nie było ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-11-25 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Pająków też się strasznie boję, w tamtym roku mieliśmy choinkę żywą prosto z pola i potem mnóstwo małych pajączków z niej i niestety nie wszystkie wybiłam i teraz takie kolosy znajduję od czasu do czasu, blee. Trzymam kciuki. Cytat:
![]() ![]() U nas dzisiaj dzien jak każdy czyli troszkę marudka, troszkę uśmiechów, byłyśmy już na spacerku - 0 stopni i wiatr połaziłyśmy tylko pół godzinki. Z córy mi mały dzikusek rośnie, nie bardzo mam ją z kim zostawiać i ostatnio jak została z teściową to jej bardzo marudziła a jak wróciłam i mnie zobaczyła to się rozpłakała i do mnie rączki wyciągała ![]() ![]()
![]() |
#1723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczepanek właśnie nie potrafi zasnąć ![]()
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23441066] ![]() ![]() Ja też już TZ o nowych zakupach nie gadam... ![]() nie, jeszcze nie, ale lada moment trzeba będzie, bo Tymek łapie za brzeg łóżeczka obiema łapkami i się podciąga tak, że cały łebek powyżej szczebelków... Kciuki zaciśnięte. ![]() ![]() ![]() ![]() nie sprzątać ze stołu. ![]() u nas -1 i biało. ![]() a masz już jakąś konkretną gąsienicę na oku? ![]() Moja przyjaciółka ma do sprzedania zabawki po córeczce, m.in gąsienice. ![]() I taką KSIĄŻECZKĘ FISHER PRICE. Byłam dziś z Tymkiem u lekarza, bo coś mu charczy w klacie... ![]() ale osłuchowo oki, mam tylko flegaminę podawać, pulmexem smarować, oklepywać i inhalować. ![]() ![]() Mam jedną aukcje na oku konczy sie za 4 dni jak cos pójdzie nie tak to dam znać.....ucałuj Tymka żeby było wszystko dobrze ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23441676]Gratuluję ![]() Oj uwierz, gdybyś miała usłyszeć to, co ja, to ucieszyłabyś się z samotności ![]() A co ta gąsienica robi w ogóle? Gąsienica Gawędziarka Fisher Price Opis produktu Interaktywna zabawka z serii Laugh & Learn™, której celem jest nauka poprzez zabawę. Potrafi zająć malucha na długo. Łączy najlepsze cechy zabawek manualnych i rozwijających zdolność myślenia. Bogactwo muzyki, piosenek do wspólnego śpiewania oraz wiele możliwości ciekawej zabawy sprawiają, że zabawki te łączą w sobie elementy wczesnej nauki z codziennymi doświadczeniami, wykorzystując przy tym efektywne sposoby nauczania. Gąsienica Gawędziarka pomaga dziecku zrobić ważny krok na drodze do nauczenia się języka - pomaga odkryć, jak słowa i dźwięki łączą się w zdania. 5 piosenek do wspólnego śpiewania wspomaga naukę, a błyskające światełka wzmacniają skojarzenia między słowami, a obrazem. Przewracając strony dziecko usłyszy słowa i dżwięki oraz obejrzy odpowiadające im obrazki. Gąsienica zamiast nóżek ma kolorowe kółeczka, dzięki czemu dziecko trzymając za sznureczek może ją za sobą ciągnąć. Wymiary: dł.ok. 36 cm. Ja też nie. Poza tym on do tej pory kupił małej tylko 1 grzechotkę, niech się pocałuje w zad. Ok, daje całą kasę na remont, ale ja mimo tego bym małej coś kupiła na jego miejscu. Ot, choćby po to, by kiedyś opowiedzieć że tatuś to kasę całą w remont jej pokoiku wrzucał, ale kupił też... Nie, no ok, kilka moich rzeczy było, a że stół w kurzu cały (wieczorem nie było widać tego, to taki szary remontowy pył) no to wiadomo, trzeba sprzątnąć. Ale mnie trzepnęło, bo tekst najpierw, że cały stół moimi rzeczami zawalony i bajzel jak zwykle ![]() O widzisz, pranie wrzucę. Dziewczyny a kojarzycie zabawki SMILY PLAY?[/QUOTE]
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
A właśnie, chciałam Was zapytać, czy mogę dodać słoiczek owocowy do kaszki ryżowej na mleku? jakoś owoc + mleko zawsze kojarzy mi się z biegunką, nie wiem czemu
![]()
#1726 |
Zakorzenienie
|
Szaja co tam ten Twój małż świruje pawiana?
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Konto usunięte
|
Możesz.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Siala ![]() Dilayla, dzięki ![]() ![]() ![]() A pisałam wam? Agatka od dziadków (teściów) dostanie sanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
dzięki!
![]() ![]()
#1729 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23442702]Możesz.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Siala ![]() Dilayla, dzięki ![]() ![]() ![]() A pisałam wam? Agatka od dziadków (teściów) dostanie sanki ![]() Co ? ![]() A mój Seba też dostanie sanki ![]() ![]() pytała mnie ostatnio (jak wpadła po swoje rachunki) co by wnusiowi kupić.. aż mnie zatkało i nic nie powiedziałam.. to dała mi do wyboru.. sanki, samochodzik albo koń na biegunach... i już z tego wszystkiego wybrałam sanki ![]() ![]() W niedzielę mamy jechać z małżem do jego chrześniaka na urodzinki.. (syn brata małża) i miała z nami jechać teściowa.. ale żona brata małża powiedziała mi, że se jej nie życzy ![]() ![]() ![]() kurde.. kim jest dla mnie żona brata męża? Szwagierka? Bo długie to określenie mam ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |||
Zakorzenienie
|
Witam,
Cytat:
No ale fajny jest. olivka_7 te rajstopki -tylko czerwone powinny być w Tesco.U mnie są. Fajne ciuszki. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Konto usunięte
|
dobry
![]() zbiorowo: gratki z okazji miesięcznic ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23439694]... A ja się z mężem pożarłam, naskoczył na mnie że bałagan na stole, a 3/4 jego rzeczy na nim leżało, no to powiedziałam co myślę o tym, i w zamian usłyszałam taki tekst, że szczena mi opadła na podłogę ![]() ...[/QUOTE] jak co zrobić? wałkiem po łbie, szybki reset, i domagać się przeprosin ![]() a my po spacerze godzinnym. brrr... namiastka śniegu została całkowicie przez liwkę zignorowana. myślałam że jakoś zareaguje, bo do śpadających z drzew liści zacieszała. ale nieee... nuuuda. a jak ja zmarzłam... oczywiście po co mi czapka, po co szalik i rękawiczki... chyba się starzeję... jakiś piecuch się robi ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2344386 9]zbiorowo: gratki z okazji miesięcznic ![]() DZIĘKUJEMY ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23442702]A pisałam wam? Agatka od dziadków (teściów) dostanie sanki ![]() Boguś też i też od teściów ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał co robią jajeczka Tomy.
![]() Pod skorupką jest jajeczko, które wydaje dźwięk jak się je przyciśnie. Taki pisk jak mały kurczak. ![]() Jajeczko ma minkę na skorupce i taką samą w środku, trzeba je dopasować, bo każde jajco ma inną tę minkę. Aha - i to jest sorter. Jajeczka mają pod spodem jakiś znaczek, np. wypukły trójkącik, a miejsce na to jajeczko ma wycięty w plastiku trójkącik, inne ma kwadracik, itd. itp. więc każde jajeczko wchodzi w jedno tylko miejsce. Fajne są. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23439694] A ja się z mężem pożarłam, naskoczył na mnie że bałagan na stole, a 3/4 jego rzeczy na nim leżało, no to powiedziałam co myślę o tym, i w zamian usłyszałam taki tekst, że szczena mi opadła na podłogę ![]() Ja się chyba zacznę cieszyć, że mój mąż działa w myśl zasady: przewróciło się, niech leży... ![]() ![]() Ps. Tobie opadła szczena?? 0-0 Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-11-25 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i dla Agatki Myszkowej też ![]() to ja kawałeczek tortu prosze i może winko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23444538]szwagierka.
![]() To Bogu dzięki bo nie uśmiechałoby mi się mówić do niej "żono brata mojego meża" ![]() Szaja - pozbieraj jego graty i poustawiaj mu na kiblu ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-11-25 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Rozeznanie
|
czesc kobietki!
![]() U nas dzis -10 ![]() ![]() szaja nie martw sie, ja tez czasem jestem pelna podziwu dla wymyslow mojego malza, dosc ciezko mnie przegadac/sprowokowac, ale On to potrafi prawie za kazdym razem ![]() ![]() GRATKI za wszystkie miesiecznice, posypalo sie ich troszku ![]() wszystkie zabawki jakie przybyly do nas z Polski sa super! b.podoba mi sie szczeniaczek, sama sie nim bawilam wczoraj w nocy, poki co pochowane, czekaja na Mikolaja i Wigilie ![]() bardzo fajny jest ten kojec do zabawy! polecam zanim go zlozylam polatal troche po pokoju, pare k***w za nim ![]() ![]() jutro wybieram sie do lekarza ze Stefkiem, bo wciaz ma liszaje na raczkach i na brzuszku jakies krostki, niech da mi skierowanie do dermatologa albo/i do alergologa, bo nie wiem czy nie szkodze dziecku
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
A chce powiedziec że jarzynowa z królikiem jest beeeeeee...
słoiczkowa oczywiscie bo niby jak , miałam tego królika po polach szukac ![]() ![]() zostałam nią opluta i obkichana ![]() ![]() u nas dzis były 4 stopnie i troche wiało . rano snieg , pózniej słoneczko , wiec wyszlysmy na spacer - 1,5 godzinki , młoda ubrana jak zwykle plus śpiworek nowo zakupiony - chyba jej było ciepło , choc próbowała sie lekko buntowac - za dużo tego na niej było , ona lubi luzzz ![]() ja też juz kurtka zimowa i czapa - a co tam - toc mnie pierwszą zawieje bom wystawiona na wiatr .
#1739 |
Zakorzenienie
|
Ewcia mówi, że brokuły są pyszne
![]() dziś około 12 urodził się Rafał, przeznaczony na narzeczonego Ewci. ![]() ![]() dzielna mamusia dochodzi do siebie po cc (młodemu tętno spadło, chyba się zmęczył tym falstartem ![]() a u małża dooopa. baba nie przeczytała jego pracy. ma przyjechać za tydzień, wtedy się dowie, co do poprawki i na następny dzień ma mieć poprawione. obrona wyznaczona na 9 grudnia. czyli czeka go jeszcze trochę wysiłku na pełnym biegu, ale za to zakończy rok z sukcesem i lżejszy o ten kamień, co mu z serca spadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ano. Bo w obliczu otwartego chamstwa nie wiem, co robić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast właśnie, zastanawiam się, czy na zimę małej nie kupić kombinezonu - śpiworka? Ona nogami lubi machać, tak to przynajmniej jeden ryk mniej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.