|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
dziękuję wam.
zamknij oczy, przecież jestem blisko. |
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - no jestem, jestem. Nie bij.
![]() Chciałabym miec w domu pokój do którego mogłabym wejść kiedy miałabym na to ochotę. Wejść, wypłakać się, poprzeklinać, wykrzyczec jak bardzo kogos nienawidzę lub kocham a potem wyjść z niego a gdy ktos zapyta co tam tak długo robiłam odpowiedzieć ze się uczyłam. zbuduję szczęście na Twoich łzach. |
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
Chwilowo , doprawiam życie .
Ciut pikanteri i łyżeczka słodkości . Czerwone szpileczki, rożowe majteczki . Niebieskie oczka, zielone gumeczki . Nie oczekuję dużo . Miłość przecież to prawie nic .
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
madeleineeee , nienaruszona - odradłam .
''
Dziś wtula się w ramiona ukochanego, poza którym świata nie widzi. Kocha go z wzajemnością.Oddałaby za niego wszytko. Mała, ciemna blondynka. Z jej oczu z łatwością wyczytasz ufność, oddanie. Uśmiech po prostu nie schodzi jej z twarzy. Patrząc na nią teraz, powiedziałbyś, że jeszcze 3 miesiące temu, była gotowa odebrać sobie życie, bo pewien frajer zabawił się nią? Była zrezygnowana. Nie chciała żyć. Nie umiała zaufać. Bała się każdej wyciągniętej dłoni w jej stronę. I kiedy siedziała z żyletką w dłoni, zjawił się on. Uderzył w twarz i powiedział: 'Czy Ty myślisz, że na świecie jest tylko ten frajer? Nie zapominaj o mnie !' Przytulił ją i został na zawsze. Płakałam przez Ciebie, siebie i przez to wszystko co być mogło, a czego nie ma i nigdy nie będzie. Chcesz chodzić przez internet?! Dobrze. Kocham Cię i dla Ciebie zrobię wszystko. Od dziś dostajesz buziaki przez sms'y. W przyszłości weźmiemy ślub przez gg, a dzieci zrobimy przez naszą klasę. Co kochanie, podoba Ci się ten pomysł? kiedyś tak bardzo się upiję, że przyjdę do Ciebie i przy Twoich kolegach wykrzyczę Ci prosto w oczy wszystkie Twoje błędy, to jak namieszałeś w moim życiu i jeszcze że tak bardzo Cię nienawidzę, że mam ochotę zabić i siebie i Ciebie. a na końcu podejdę bardzo blisko i szepnę Ci do ucha jak bardzo Cię kocham.. ! '' |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
to jak łatwo ją zostawiłeś świadczy wyłącznie o tym jak mało dla Ciebie znaczyła.
oddam siebie w dobre ręce. nie wstydź się jej tego wyznać, zanim będzie za późno i zrobi to ktoś inny. zanim powiesz 'kocham' zastanów się, czy potrafiłbyś spędzić z tą osobą resztę swojego życia. daję sobą pomiatać, by na końcu zobaczyć ten uśmiech.
|
#1686 |
|
Rozeznanie
|
Parologiczna , minimum4znaki - <3 opisy zabrałam, są moje i nie oddam
![]() uusiaa – okradłam ![]() nienaruszona – ląduje na podpis… 'Duszy nie umyjesz mydłem...' 'Bezczelna, pewna siebie. Dama z pełną kulturą.' Zapamiętaj każdą myśl z dziś ,wczorajsze spojrzenie, Jutrzejszą miłość i każde darowane przewinienie. Jako prolog chcę słyszeć rytm w tych murach. W sercu miasta słychać pulsu głuchy szept, Widać jak mechanizm reakcji zaszczepia lęk Sinusoidalne brzmienia, zsynchronizowane w czasie wydarzenia, Spojrzenia od niechcenia i skomplikowane przemyślenia.
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebowałam chwili. Jednej chwili, by zrozumieć, ile dla mnie znaczysz. Potrzebuję lat, by sobie wmówić, że się myliłam. On- dopełnienie mojej niedoskonałości. Tworzymy wspólne, idealne my. Namalowałam nasz świat. Był jak z bajki. Na koniec skapnęłam się, że namalowałam go tylko ołówkiem. W oczach widziałam ten blask, którego już dawno nie masz.
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. Serce mi spuchło. Chyba zbyt przejęło się tobą. Dorwałam wspomnienia. Iśmiech i płacz. Twój uśmiech nadal sprawia, że moje serce śpiewa...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze, bo ja Ciebie też kocham ; * ______________________ 'I gotta have a reason to wake up in the morning.'
Miałam powód by budzić się o poranku. 'Have You ever felt like a piece of You is gone forever? How can I continue to go on?' Czy kiedykolwiek czułeś, że kawałek Ciebie odszedł na zawsze? Jak mam dalej iść? 'damn, I miss You!' cholera, tęsknię za Tobą! Do You really want to stand there and tell me goodbye when I’m sayin' I still love You? Naprawdę chcesz stanąć tu i powiedzieć mi do widzenia kiedy mówię że wciąż Cię kocham?
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
" kupię ci naklejkę z napisem ZAJĘTE i przykleję na lewą pierś i obiecuję ci, że kiedyś mnie nie poznasz i będziesz o mnie cholernie zazdrosny czuję, że mi przeszło ale zaczynam wątpić, gdy tylko cię widzę i uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany byś mógł uderzyć się w pierś i szepnąć pod nosem 'za późno' nawet największa parasolka nie uchroni nikogo od deszczu łez każdy musi przejść swój własny Potop ciekawe co mówisz, gdy ktoś pyta o mnie... zbyt wiele rozczarowań, by uwierzyć od nowa "
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
smutek na mojej twarzy.. może mógłbyś mnie przytulić?
zostanę z Tobą na zawsze. nie przewiniesz ani chwili w życiu. jest 4 nad ranem. nie umiem zasnąć. i jakoś chciałabym Ci powiedzieć, że to kur*a przez Ciebie.. z tym,że Ty pewnie śpisz.
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-11-25 o 16:50 |
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Czytam was od jakiegoś czasu (obecnie jestem w X części). Nie będę pisać, że jesteście cudowne, bo to wiecie, ale napiszę, może tak, że umilacie mi swoimi opisami czas. Coś ode mnie:
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
wkrocz do mojego świata. nie pożałujesz <3
bo gdy jesteś zakochana, to co może być nie tak? potrzebuję spędzić z Tobą trochę czasu. nie tęsknić już..
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd - kradnij !
wiesz dobrze, że kocham lato. to słońce, krótkie noce i długie dni, wakacje, czuję się wtedy niczym w niebie. czekam na tę porę 3/4 roku, po drodze wpadam w jesienną lub zimową depresję, a w pierwsze dni wiosny zaczynam odliczać dni do lata i niecierpliwie czekać. i wiesz co Ci powiem?,, że za dwa słowa wypowiedziane w moją stronę z Twych ust, mogłabym zrezygnować z lata.
tyle szczęścia w Twoich oczach błękit spada z nieba niepewne w swe strony spojrzenia - jedyne co teraz łączy nas i każde z nas się boi, boi powiedzieć co czuje, choć w środku serce wrzeszczy i wyrywa się dramatycznie przez Ciebie 30 dni w miesiącu mam zły dzień. nie żałuję ani chwili spędzonej z Tobą, mam żal do swego serca, które czuje cokolwiek do takiego sukinsyna jak Ty.
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję '' - Chce być szczęśliwa... - Myślenie samolubnego dziecka. - Wiem. Niczego nie masz w oczach. A w niczym trudno się zakochać. Obłędnie, niezdarnie, bezwstydnie, boleśnie zakochaliśmy się w sobie. Oddychasz zalotnie. Spotkanie promujące miłość. To tak jak prezent. Ta Twoja obecność. Wraz z dźwiękiem budzika, wraca moje życie. Szare i samotne. '' |
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
trudno jest mi wypowiedzieć 'do widzenia' Tobie..
pragnęłam tylko twojej miłości,bez żadnych sprzeczek i nie porozumień. dałam ci całą siebie,otrzymałam w zamian cierpienie . twoja obecność,lepsza niż oczekiwany pierwszy śnieg w zimę. |
|
|
|
#1697 |
|
Przyczajenie
|
Ja tu nowa jestem aczkolwiek już od dłuższego czasu Was okradam.
"Wiem jak było, pamiętam chwile nie sny, a to czym żyję to doświadczenie nie łzy." "Chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd. Chodź ze mną, by sens nadać życia krokom. " |
|
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1699 |
|
BAN stały
|
Paralogiczna nie tak cudowna jak Ty jesteśmy ssakami, tego potrzebujemy, dotykać się Pogoda za oknem cierpi na zaburzenia tożsamości flashback nieudanego kwasa Czas podnieść sukienkę światu 'Dzień dobry. Tu Twój Komputer Pokładowy odpowiedzialny za poczucie rzeczywistości. Nastąpiła poważna awaria systemu. Złap się za ucho w przeciągu pięciu sekund, jeśli chcesz uruchomić programy diagnostyczne.' |
|
|
|
#1700 |
|
Przyczajenie
|
Obiecaj, że będziesz ją kochał tak jak ja kochałam Ciebie. Obiecaj. Odejdź, nie kuś, nie mów nic, po prostu odejdź. Gdybym powiedziała "do widzenia" bym skłamała. A kłamać już nie chce. Wystarczy, że Ty kłamałeś za nas oboje.
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
Mędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał.
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, Ale To Ty Jesteś Najlepsza <3.
_________ 'Moje sny pochowane w poduszkach pachnących jaśminem - wszystkie o Tobie.'
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
A teraz kilka cytatów... ,,Trzeba sobie wiele wybaczyć, by przyzwyczaić się wiele wybaczać innym" (Anatol France) ,,Życie jest jak puszka sardynek -wszyscy szukamy klucza" (Alan Benntt) ,,Prawdziwa miłość choćby nawet wygasła pozostaje czymś wielkim" (Marcel Proust) ,,Nic piękniejszego ponad życie, w życiu nic ponad czar miłości" (Carpio Lope de Vega) ,,Pierwsze westchnienie miłości
to ostatnie westchnienie rozumu" (Kornel Makuszyński)
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 zasnął na jej ramieniu tak cichy i bezbronny,gdzie podziała się ta burzliwość i energia? ta świadomość, że to najgorszy frajer na świecie, że stać Cię na kogoś o niebo lepszego i że tłumy mogłabyś mieć, coraz to innego... jednak kochasz tego. często zapominamy, że inni też mają serce. mówią, że to kobiety są skomplikowane, lecz spróbuj zrozumieć mężczyznę, któremu zależy. niby śmiejesz się, uśmiechasz, ale to nie to samo co kilka dni wcześniej, wspomnieniami nie da się żyć wiecznie. też monotonnie powtarzają Ci, że dasz radę? tak zostałam wychowana. Na małą, wredną i nieczułą panne, która woli odmówić niż się zaangażować, która boi się bólu choć sama sobie go zadaje, a jest on o dwa razy cięższy, która czuje bardziej niż inni, lecz wpojono jej, że uczucia to słabość. To wcale nie kwestia wyboru. też masz dni kiedy cały świat ma Cię w dupie, a na drugi dzień leci z wywieszonym ozorem bo ma problem? dajmy ponieść się pragnieniom, emocją, przywiązaniom..
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
Normalnie jesteście cudowne
![]() Już od bardzo dawno Was okradam, więc postanowiłam, że może czas dołączyć^^ Hmm.. nie wiem czy to dobry pomysł, ale cóż zaryzykuje ![]() moje ![]() 'A ona nadal stoi nieruchomo.
Nie biegnie w jego stronę. Nie potrafi, bo wie, że już nic nie zmieni. Jest zbyt dumna.' ♥ 'Może życie to tylko taki stan przejściowy?' ♥ 'Nie mam już ochoty na planowanie życia.. Z Tobą.' ♥ "What just happened? Did you kiss me?" [Co się właśnie stało? Czy Ty mnie pocałowałeś?] (z piosenki Alexz Johnson "temporary insanity") ♥ 'Bo może właśnie w cierpieniu tkwi sens życia?' ♥ 'I nocami patrzyła w gwieździste niebo, bo wiedziała, że on też patrzy. A było jej tak samotnie..' ♥ 'Bo najgorzej jest gdy ma się tyle do powiedzenia, a nie chce się ranić..' ♥ "A co jeżeli brakuje mi sił by żyć? By oddychać?" Pytała. Ale on milczał... Była mu już obojętna. ___________________ 22.08.2009 I ♥ U ;* Spodobał mi się ten Twój kawałek świata <3 |
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" W objęciach ulic w zamieszaniu
Jesteś zapachem na moim ubraniu Połamane leżą łóżka drżą spuchnięte lepkie usta Cicho, cichosza "
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
"Kocham każdą cząsteczkę jego serca, duszy i ciała.
Kocham go całego takim jaki jest. Nie ważne, że ma wady ja akceptuje go całego bez żadnych 'ale'! Z takimi piersiami wszędzie by ją wpuszczono. Ale sama musi to odkryć. Bananowy chłopiec – elitarna wersja zwykłego ćpuna." Gossip Girl
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
totalne zaskoczenie, dziękuję Tobie ;*
Cytat:
I Ty perełko . ____ W jego wnętrzu
istniał świat, do którego nie pasowałam Ile razy chciałam zostawić wszystko i odejść tylko po to, byś poczuł, czym naprawdę jest brak mnie? Na drogach prowadzących donikąd gubiłam się jak dawniej w Twoich oczach , tam czułam się jak w domu Słyszałeś kiedyś płacz prosto z serca? Płacz samego serca...? Na ostatnim zakręcie dowiedzieliśmy się, że mamy inne życia, inne życia nie mogą stać się jednym Przez zamknięte powieki patrzę w Twoje oczy zgaduję ich kolor i kształt Zabierasz mi ostatni oddech na pożegnanie .. i oczu bałam się otworzyć kiedy stałeś już w moich myślach nie kłam już, bo zabraknie ci słów Tobie zawdzięczam ten krzyk w środku dnia nocny strach, nocny żal, każdy płacz Może kiedyś zabraknie mi nocy na tęsknotę za wczoraj, na pamiętanie Twojej twarzy Mimo szczerych chęci nie obroniłam się przed nim
|
|
#1709 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś zatęsknisz. Zobaczysz.
Chciałabym, żebyś kiedyś obudził się w środku nocy i wtedy uświadomił sobie jak bardzo mnie kochałeś. I żebyś poczuł ten ból, że nigdy już nie będziemy razem. 'Kochaj, karm mnie i nie opuszczaj!' Znów mi się śnisz. „Chcę Cię takiego jak kiedyś.” Ale z Ciebie rycerz. Szkoda, że na koniku na biegunach.
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
i wiesz, że wstaję w nocy popatrzeć na padający śnieg, rozgrzać trochę noc gasząc papierosa. nie miałam pojęcia, że kiedy idziesz w moją stroną minuta może trwać tak długo... widzę jak kiwam się w twoich oczach, jesteś snajperem. traf we mnie, traf...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.