Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 12:41   #2431
klatka
Zakorzenienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cześć dziewczyny! Właśnie ściągam sobie BumBum.
Od dłuższego czasu ćwiczę nogi i pośladki na siłowni z obciążeniem. Na nogi mniej ok 5-10kg na pośladki 20-30kg
ale i tak jestem bardzo ciekawa tego zestawu, postanowiłam, że muszę go wypróbować. Są jakieś poziomy trudności tego zestawu kształtującego Bum Bum?

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:51   #2432
maja55
Zakorzenienie

Ojejeeee ale to jest fantastyczne!!!!

Jestem potwornym lenień ćwiczeniowym większość ćwiczeń zwyczajnie mnie nudzi. A tutaj zrobiłam i basic i bum bum i w dodatku jestem po tych ćwiczeniach naładowana powerem
Podoba mi się przede wszystkim to że sporo w tych ćwiczeniach tańca, same ćwiczenia kształtują też zgrabne i seksowne ruchy

Ogólnie jestem bardzo szczupła, ale mam spory i okrągły tyłek i bioderka, na początku wybrałam trening Slim&shape ale potem stwierdziłam, że w treningu Slim & lift jest więcej samby i zdecydowałam się na niego

Zobaczyłam czy wytrwam do końca Na razie jestem pozytywnie nastawiona
Stary 2010-11-18, 22:51   #2433
Vanilla Planifolia
Przyczajenie

ufff.... właśnie skończyłam Bum Bum, to jest mój czwarty dzień. Całego nie dałam rady zrobić, bo padłam, ale i tak czuję się świetnie . Jednak zwykłe BB jest dużo cięższe od BB Rapido.

Witajcie dziewczyny Super, że jest nas znowu więcej! "W kupie raźniej", pozatym większa motywacja, no bo jak tu się teraz poddać przy takiej publiczności
Vanilla Planifolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:24   #2434
kociczka
Zakorzenienie

melduję ze 5 dzien BBL zaliczony + 40 minut rowerka ;P
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 00:47   #2435
Vanilla Planifolia
Przyczajenie

o kurcze kociczka ale Ty szalejesz z tymi ćwiczeniami :O. Niezłą musisz mieć kondycję. Jaki program w końcu robisz?
Vanilla Planifolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 14:18   #2436
kociczka
Zakorzenienie

slim & shape robię, dla gruszek :P

co do kondycji to wcale nie jest tak super;/
na rowerku cwicze na obciazeniu max 3 (na 8) zeby miesni nie wyrabiac.
cwicze min 2 razy w tygodniu jak ogladam cos na komputerze ale zdarzało się częsciej gdy nic innego nie cwiczylam to wolalam siasc na rower.
to juz mnie nawet nie meczy hehe
ale przy BBL mysle ze zostawie tylko te 2 razy rowerek bo nie bede miala sily/czasu

a BBL cóż... męczą zwlaszcza 1wszy dzien ale jestem zdania ze bardziej zmeczylyby mnie gdybym byla tam razem z nimi a nie w domu...
dlatego rozwazam tez fitness w gymnasionie.
tam to się NAPRAWDĘ zmęcze tylko ze zima idzie nie bedzie mi sie chcialo rano wstawac i chodzic wiec chyba przy BBL zostanę.

i muszę koniecznie kupić matę i tą gumę...bez tego strasznie się ćwiczy ;P

co do dziś głowa mnie boli, mam pozwyzszona temp i nie wiem czy dam rade zrobić
ale szkoda mi zaczynać od początku...dziś bum bum to może bym przeżyla

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-19 o 14:22
Stary 2010-11-19, 21:33   #2437
dzastqa
Przyczajenie

machnełam własnie dzień II. Cardio i TT. Zmartwilam sie ze jakas nieskoordynowana jestem w tym Cardio. Nie zebym jakis slimak byla, ale jakos mi nie podchodza te tance.

Czy bradzo zle bym zrobila gdybym ten caly pr Cardio na swoj taniec przerobila? Wiem, ze udoskonalanie cwiczen swoimi metodami jest zazwyczaj nieodpowiednie ale skoro tanczac swoj taniec-wygibaniec "macham" tymi wszystkimi czesciami ciala co w C, to moze nie byla by to az taka wielka zbrodnia?? Co myslicie? Kombinuje, wiem, ale jakos mi nie podchodza te układy. Fakt, moze pierwszy raz tylko tak to wszystko pokracznie wychodzi, a potem bedzie lepiej?
dzastqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 13:33   #2438
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzastqa Pokaż wiadomość
machnełam własnie dzień II. Cardio i TT. Zmartwilam sie ze jakas nieskoordynowana jestem w tym Cardio. Nie zebym jakis slimak byla, ale jakos mi nie podchodza te tance.

Czy bradzo zle bym zrobila gdybym ten caly pr Cardio na swoj taniec przerobila? Wiem, ze udoskonalanie cwiczen swoimi metodami jest zazwyczaj nieodpowiednie ale skoro tanczac swoj taniec-wygibaniec "macham" tymi wszystkimi czesciami ciala co w C, to moze nie byla by to az taka wielka zbrodnia?? Co myslicie? Kombinuje, wiem, ale jakos mi nie podchodza te układy. Fakt, moze pierwszy raz tylko tak to wszystko pokracznie wychodzi, a potem bedzie lepiej?
Potem będzie zdecydowanie lepiej
Mi na początku też się i nogi plątały i jakoś śmiesznie się ruszałam, nawet chłop mój komentował w żartach, żebym bardziej tyłeczkiem ruszała, a nie nogami Dowcipniś, kurde
Z każdym kolejnym cardio axe jest łatwiej - pod koniec mogłam te ćwiczenia robić z zamkniętymi oczami.
nikita1213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 16:05   #2439
Matylda1007
Przyczajenie

Cześć dziewczyny mam mały problem mianowicie dotyczy on mojego tyłeczka potrzebuje jakieś ćwiczenia. Słyszałam o BBL nawet pościągałam sobie, ale pliki są uszkodzone. Proszę jak macie jakieś linki podajcie. Nie jest on tragiczny ale poćwiczyć nie zaszkodzi.
Matylda1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 19:20   #2440
maja55
Zakorzenienie

2 dni BBL już za mną, dziś czeka mnie 3 dzień czyli Cardio i Bum Bum.
Zakwasy mam okropne!!! Ale czuję się po tych 2 dniach lżejsza i ujędrniona:P(wiem, wiem, że to tylko nastawienie, a nie efekty ćwiczeń ale...to już połowa sukcesu:P)
Stary 2010-11-20, 19:39   #2441
mrytka
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny Ja powracam do ćwiczeń W wakacje zrobiłam niestety tylko połowę całego planu, bo ciągle coś mi wypadało i tak przekładałam i tak się skończyło, że sobie odpuściłam niestety. Teraz chcę do tego powrócić i zrobić 4 tygodnie ćwiczeń. Mam nadzieję, że się nie poddam i zacznę już chyba od jutra, bo dzisiaj ściągam od nowa filmiki

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-20, 19:55   #2442
kociczka
Zakorzenienie

ja wczoraj sie zmusilam i 25 min bum bum zrobilam,bez rozciagania bo mnie czas gonił.

dziś mam 7 dzień ale jest wolny

a i ktos pisal ze jest trudno w cardio axe.
mi tez bylo i przy bum bum padalam w pierwszym dniu i wydalo m isie to cholernie ciezkie
ale juz przy 2 razie jest o wieleeeeeee lepiej i bardzo mi sie podoba :P

tak wiec dzis luz bez cwiczen jeszcze kaca mam:P
Stary 2010-11-21, 10:29   #2443
Baja35
Raczkowanie

Widze ,że jest nas coraz więcej i dobrze... ja dalej ćwiczę i mam nadzieję ,że wytrwam te 4 tygodnie..
Baja35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 19:35   #2444
kociczka
Zakorzenienie

i jak tam dziewczyny ćwiczenia?

ja dziś 8 dzień- sculpt baaardzo mi sie podobały ćwiczenia chociaż tego mostu nigdy chyba nie zrobię, za słabe mam ręce
na rozgrzewke pojeździłam 25 min na rowerku i zrobilam jeszcze 15 min z tamilee na pośladki

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-21 o 20:56
Stary 2010-11-21, 22:35   #2445
aniolusiek_
Zakorzenienie

dla mnie Bum Bum jest straszne i Tummy Tuck

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 10:07   #2446
kociczka
Zakorzenienie

aniolusiek czemu?? :P

mi tez sie w sumie nie podobało na początku ale za 2-3 razem jest lepiej i nawet sie takie szybkie nie wydają

w tym tygodniu nie mam bum bum i tylko raz cardio axe tak to sama rzeźba
buuuuu

a maty i taśmy nie mam;/ kurdeee musze sie rozejrzec może dzisiaj dam rade :P
Stary 2010-11-22, 13:06   #2447
mysiakk1991
Raczkowanie

hej dziewczyny ja powinam dzisiaj zaczac 2 tydzien ale jakos tak wyszlo ze kilka dni nie cwiczylam postanowilam ze zaczna jescze raz od 1 grudnia ale trzymam za was mocno kciuki
mysiakk1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 14:21   #2448
dzastqa
Przyczajenie

Witam
Ja dzis po 5 dniu Cardio i H&T. Rzeczywiscie Nikita miala racje, z czasem wszystkie cw wychodza lepiej (mam na mysli to Cardio, ktore mnie przerazilo na poczatku). Jestem wiec dzis zadowolona, ze wszystko wykonalam wg zalecen;D
Nawet sobie foto zrobilam, zeby po zakonczeniu calego cyklu porownac czy jest roznica Choc wiem, ze bedzie ciezko cokolwiek poprawic w mojej figurze. ufff.. pocwiczymy, zobaczymy
Stary 2010-11-23, 15:03   #2449
dzastqa
Przyczajenie

Zrobiłam dzis 6 dzien(bum bum) Jutro 7 wolny, wiec moge powiedziec,ze pierwszy tydzień mam za sobą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 17:44   #2450
kociczka
Zakorzenienie

ja wczoraj nie dałam niestety rady zrobić a miałbym 9 dzień.
więc robie go dziś po prostu przedlużę program o 1 dzień

oprócz BBL byłam dziś 1h 15min na pilatesie

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

a i powiem Wam ze nie wiem czy to po BBL czy po tych 4 razach co tamilee zrobilam i w ogole ale teraz zalozylam spodnie takie dresowe i mam taka okrogla pupcie w nich wiadom oze bez sprawa wyglada fatalnie ale w tych spodniach serio widze jakis efekt minimalny
Stary 2010-11-24, 14:47   #2451
kociczka
Zakorzenienie

echhh myslalam ze wątek odżyje a tu lipa...
czytam poprzednie strony i było tyle dziewczyn a watek "żył"
a teraz echhh

dla motywacji wkleje linka ze zdjecia przed i po BBL ktory juz ktos kiedys podawał tutaj

http://www.beachbody.com/text/produc.../success1.html

a ja dzis 10 dzień : High & tight i tummy tuck ktory zaraz zrobie

zrobilam ale co z tego.
nie mam juz motywacji do tych cwiczen
tzn no pewnie bede je robic ale kurde.i tak wygladam okorpnie. w ciuchach ujdzie ale bez?! i twn cellulit
o ciele takim jak laski co cwicza maja moge pomarzyc

zalosne chce mi sie wycccc

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-24 o 15:48
Stary 2010-11-24, 16:16   #2452
dzastqa
Przyczajenie

Kociczka, ja mam nadzieję,ze jednak sie nie poddasz. Tez dzis powątpiłam ze cos zmienie w swojej figurze. Obejrzalam sie w lustrze i płakać mi się chciało. Wiem ze po tyg spektakularnych efektów raczej nie ma sie co spodziewac, ale nawet autosugestia potrafi zdziałac cuda w postrzeganiu siebie. A to co widziałam, no niestety... Samą autosugestia nie podreperuję samopoczucia. Tym bardziej, że dziewczęta z filmików wyglądają cudnie. Nie rozumiem dlaczego nie mogą występować w takich filmach kobiety dla których te cw sa przeznaczone.;( Tylko takie wysportowane laski, ktore przyprawiaja o kompleksy.

No ale coż pozostaje mi jedynie wołać: Damy radę!! Nie ma co sie poddawac!
Stary 2010-11-24, 17:07   #2453
kociczka
Zakorzenienie

w sumie to dziwne bo wydaje mi sie ze tylek jest jedrny itd ze jestem seksowna ale w swietle widac cellulit i na zdjeciach jeszcze bardziej tylek wyglada totalnie okropnie

moj facet kocha moja pupe,uwaza ja za sexy poza tym w biodrach mam miedzy 89-92 rozne to bywa w talii mialam 62 a teraz 65 :/ wiec niby powinnam wygladac fajnie a jednak na zdjeciach wyladam jak totalny pulpet ze skóra pomaranczy

ogolnie to uwazalam siebie za sexy ale jednak bez ubrania nie jest dobrze :/ w sumie jak ubiore obcisle bluzki to tez mi sie a tu falda na plecach zrobi a tu za brzuchu

kurde nie wiem juz totalnie mi bije chyba :/

a co do cwiczen to sie nie poddajemy w koncu cos MUSZA zdzialac nie moze byc tak ze tyle wysilku i bedzie zerowy efekt.

w sumie te laski i motywuja i doluja....:P

dzieki

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-24 o 17:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-24, 21:55   #2454
mysiakk1991
Raczkowanie

no dziewczyn ja od poniedzialku zaczyna od nowa i napewno mi sie uda tak jak wam mysle ze te dziewczyny to one przeciez cwicza i cwicza i nie tylko bbl i dlatego tak wygladaja i nie przjmujcie sie bo po tyg czy dwoch moze byc malo jeszcze widac a dopiero po 4 tygodniach napewno bedzie wdac jakas roznice ja sie tak motywuje i efektami agusiek ktore sa w watku turbo fire a tu link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452427&page=23 no i co dziewczyny? jest to motywacja jak by nie bylo noto ja teraz ide nyny dobranoc
mysiakk1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 22:40   #2455
amelka99
Raczkowanie

dziewczęta! po przeczytaniu paru stron tego wątku zostałam zmotywowana do roboty także chciałam zameldować, że jutro ruszam z BBL dobrze wiem, że będzie bardzo bardzo bardzo ciężko, ale ostatnio wiele razy się na sobie zawiodłam i chciałabym móc sobie udowodnić, że jednak potrafię coś zrobić dobrze i do końca
poszerzam horyzonty

'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.'
F. Nietzsche
amelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:12   #2456
nikita1213
Raczkowanie

Ja powróciłam do ćwiczeń, dzisiaj jestem po H&T i powiem tak: za długą przerwę sobie zrobiłam od BBL - nogi mi się trzęsą ze zmęczenia jak chorercia, ale pozitiw enerdżi jest

Cytat:
Napisane przez dzastqa Pokaż wiadomość
Nawet sobie foto zrobilam, zeby po zakonczeniu calego cyklu porownac czy jest roznica Choc wiem, ze bedzie ciezko cokolwiek poprawic w mojej figurze. ufff.. pocwiczymy, zobaczymy
Nie nastawiaj się, że ciężko będzie cokolwiek poprawić w Twojej figurze - u mnie po przerobieniu całego programu zmiany wizualnie może nie były jakieś znaczące, ale jednak były (wcisnęłam się w spodnie, w które wcześniej nie mogłam wejść ). Poza tym mięśnie robią się fajnie twarde, a to o niebo lepiej niż mieć flaczki. Na plus lepsze samopoczucie i kondycja - to też się liczy, bo jakoś przychylniej na siebie patrzę

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
w sumie to dziwne bo wydaje mi sie ze tylek jest jedrny itd ze jestem seksowna ale w swietle widac cellulit i na zdjeciach jeszcze bardziej tylek wyglada totalnie okropnie

moj facet kocha moja pupe,uwaza ja za sexy poza tym w biodrach mam miedzy 89-92 rozne to bywa w talii mialam 62 a teraz 65 :/ wiec niby powinnam wygladac fajnie a jednak na zdjeciach wyladam jak totalny pulpet ze skóra pomaranczy

w sumie te laski i motywuja i doluja....:P
Kochana, uszy do góry - ja mam w biodrach 103, w talii 73 i daję radę
Mówię sobie, że jestem fajna, zgrabna i powabna, hehe i taka autosugestia musi działać. Grunt to pozytywne nastawienie do własnej osoby. Resztę załatwia Leandro ze swoją świtą .
Ja się tam tymi laskami z filmików nie przejmuję, skupiam się na poprawnym wykonaniu ćwiczeń i już. A one muszą tak wyglądać, bo jak inaczej sprzedałby się towar? Dla mnie ich wygląd nie jest ani dołujący ani motywujący. Mnie motywuje nowy strój kapielowy, który grzecznie czeka na lato 2011
Co do cellulitu - też posiadam, ale masaże bańką baaardzo skutecznie się z nim rozprawiają.
nikita1213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 19:07   #2457
delatiane
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Dziewczyny pomocy po 3 latach związku chlopak mnie zdradził dla lalki która tylko siedzi w solarium i zmienia tipsy....

Che mu pokazać co stracił bardzo proszę o przesłanie filmiku mam nadzieje że zbieleją mu oczy...... beata_herma@o2.pl
delatiane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:20   #2458
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delatiane Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy po 3 latach związku chlopak mnie zdradził dla lalki która tylko siedzi w solarium i zmienia tipsy....

Che mu pokazać co stracił bardzo proszę o przesłanie filmiku mam nadzieje że zbieleją mu oczy...... beata_herma@o2.pl
to debil totalny !! a ćwiczenia zacznij dla siebie a nie z zemsty dla niego :P
PW Ci wysłałam

nikita1213

dziekuje kochana

dzis kurde dopiero wrocilam do domu,głowa mi pęka chociaż już troszke mniej bo szklanke coli wypiłam i nie wiem czy dam rade zrobić dziś sculpt jeszcze skakac o tej godzinie ech.na prawde sily nie mam.

ale jutro mam wolne to może nadrobię w sumie wyjdzie ponad 1,5h cwiczen ale co tam
Stary 2010-11-25, 20:39   #2459
dzastqa
Przyczajenie

O rany... Był dziś skulpt. I nie podobaja mi sie te cwiczenia Jesli o mnie chodzi to nienawidze cw na ramiona, tych pompek, unoszen na rekach. fuuuuu! Chyba jestem najgorsza maruda na tym forum ;(
Stary 2010-11-26, 12:13   #2460
kociczka
Zakorzenienie

dzastqa
a mi się podobają bardzo. ale tez nie lubię pompek i tego takiego mostu i ćwiczenia PLANK gdzie trzeba utrzymac sie na rękach i obracac jeszcze a potem bokiem...
a wiesz dlaczego nie lubię?bo tego nie potrafię bo mam słąbe mięsnie rąk.
i z Toba pewnie jest podobnie
tylko ze nic nie da zalamywanie i ja aboslutnie nie zamirzeam rezygnowac ze sculptu ;P w koncu co mi po pieknym tylku gdy ręce będa obwisłe :P
dlatego dla mnie BBL jest super bo ma cwiczenia na kazda partię miesni
wiec polecam nie rezygnowac z zadnego zestawu!

a ogolnie Sculpt mi sie bardzo podoba

co do moich cwiczen dziś 12 dzień: nadrobiłam wczorajszy SCULPT i dzisiejsze Cardio Axe zrobilam.
chyba robię je 3 raz i jest o wieeeele lepiej niz za pierwszym razem!
nawet mi sie podobaja te cwiczenia dancowe tylko muzyka irytująca :P ale chociaż trochę sie zgrzałam

zostało mi jeszcze na dziś Hight& Tight i to wlasnie sa cwiczenia ktore lubię i nienawidzę
bardzo mnie męcza ale z w sumie wiem ze za akzdym razem jest lepiej i mięsnie juz przedwczoraj mnie nie bolaly a wczoraj zero zakwasów
H&T zrobię chyba wieczorem dopiero :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości