|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cześć dziewczyny! Właśnie ściągam sobie BumBum.
Od dłuższego czasu ćwiczę nogi i pośladki na siłowni z obciążeniem. Na nogi mniej ok 5-10kg na pośladki 20-30kg ale i tak jestem bardzo ciekawa tego zestawu, postanowiłam, że muszę go wypróbować. Są jakieś poziomy trudności tego zestawu kształtującego Bum Bum?
#2432 |
Zakorzenienie
|
Ojejeeee ale to jest fantastyczne!!!!
Jestem potwornym lenień ćwiczeniowym większość ćwiczeń zwyczajnie mnie nudzi. A tutaj zrobiłam i basic i bum bum ![]() ![]() Podoba mi się przede wszystkim to że sporo w tych ćwiczeniach tańca, same ćwiczenia kształtują też zgrabne i seksowne ruchy ![]() Ogólnie jestem bardzo szczupła, ale mam spory i okrągły tyłek i bioderka, na początku wybrałam trening Slim&shape ale potem stwierdziłam, że w treningu Slim & lift jest więcej samby i zdecydowałam się na niego ![]() Zobaczyłam czy wytrwam do końca ![]() ![]()
#2433 |
Przyczajenie
|
ufff.... właśnie skończyłam Bum Bum, to jest mój czwarty dzień. Całego nie dałam rady zrobić, bo padłam, ale i tak czuję się świetnie
![]() Witajcie dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
melduję ze 5 dzien BBL zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Przyczajenie
|
o kurcze kociczka ale Ty szalejesz z tymi ćwiczeniami :O. Niezłą musisz mieć kondycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
slim & shape robię, dla gruszek :P
co do kondycji to wcale nie jest tak super;/ na rowerku cwicze na obciazeniu max 3 (na 8) zeby miesni nie wyrabiac. cwicze min 2 razy w tygodniu jak ogladam cos na komputerze ale zdarzało się częsciej gdy nic innego nie cwiczylam to wolalam siasc na rower. to juz mnie nawet nie meczy hehe ale przy BBL mysle ze zostawie tylko te 2 razy rowerek bo nie bede miala sily/czasu a BBL cóż... męczą zwlaszcza 1wszy dzien ale jestem zdania ze bardziej zmeczylyby mnie gdybym byla tam razem z nimi a nie w domu... dlatego rozwazam tez fitness w gymnasionie. tam to się NAPRAWDĘ zmęcze ![]() i muszę koniecznie kupić matę i tą gumę...bez tego strasznie się ćwiczy ;P co do dziś głowa mnie boli, mam pozwyzszona temp i nie wiem czy dam rade zrobić ![]() ale szkoda mi zaczynać od początku...dziś bum bum to może bym przeżyla ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-19 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Przyczajenie
|
machnełam własnie dzień II. Cardio i TT. Zmartwilam sie ze jakas nieskoordynowana jestem w tym Cardio. Nie zebym jakis slimak byla, ale jakos mi nie podchodza te tance.
Czy bradzo zle bym zrobila gdybym ten caly pr Cardio na swoj taniec przerobila? Wiem, ze udoskonalanie cwiczen swoimi metodami jest zazwyczaj nieodpowiednie ale skoro tanczac swoj taniec-wygibaniec "macham" tymi wszystkimi czesciami ciala co w C, to moze nie byla by to az taka wielka zbrodnia?? Co myslicie? Kombinuje, wiem, ale jakos mi nie podchodza te układy. Fakt, moze pierwszy raz tylko tak to wszystko pokracznie wychodzi, a potem bedzie lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi na początku też się i nogi plątały i jakoś śmiesznie się ruszałam, nawet chłop mój komentował w żartach, żebym bardziej tyłeczkiem ruszała, a nie nogami ![]() ![]() Z każdym kolejnym cardio axe jest łatwiej - pod koniec mogłam te ćwiczenia robić z zamkniętymi oczami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny mam mały problem mianowicie dotyczy on mojego tyłeczka potrzebuje jakieś ćwiczenia. Słyszałam o BBL nawet pościągałam sobie, ale pliki są uszkodzone. Proszę jak macie jakieś linki podajcie. Nie jest on tragiczny ale poćwiczyć nie zaszkodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
2 dni BBL już za mną, dziś czeka mnie 3 dzień czyli Cardio i Bum Bum.
Zakwasy mam okropne!!! Ale czuję się po tych 2 dniach lżejsza i ujędrniona:P(wiem, wiem, że to tylko nastawienie, a nie efekty ćwiczeń ale...to już połowa sukcesu:P)
#2441 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj sie zmusilam i 25 min bum bum zrobilam,bez rozciagania bo mnie czas gonił.
dziś mam 7 dzień ale jest wolny ![]() a i ktos pisal ze jest trudno w cardio axe. mi tez bylo i przy bum bum padalam w pierwszym dniu i wydalo m isie to cholernie ciezkie ale juz przy 2 razie jest o wieleeeeeee lepiej ![]() tak wiec dzis luz bez cwiczen jeszcze kaca mam:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
Widze ,że jest nas coraz więcej i dobrze... ja dalej ćwiczę i mam nadzieję ,że wytrwam te 4 tygodnie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
i jak tam dziewczyny ćwiczenia?
![]() ja dziś 8 dzień- sculpt ![]() ![]() ![]() na rozgrzewke pojeździłam 25 min na rowerku i zrobilam jeszcze 15 min z tamilee na pośladki ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-21 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
dla mnie Bum Bum jest straszne i Tummy Tuck
#2446 |
Zakorzenienie
|
aniolusiek czemu?? :P
mi tez sie w sumie nie podobało na początku ale za 2-3 razem jest lepiej i nawet sie takie szybkie nie wydają ![]() w tym tygodniu nie mam bum bum i tylko raz cardio axe tak to sama rzeźba ![]() buuuuu a maty i taśmy nie mam;/ kurdeee musze sie rozejrzec może dzisiaj dam rade :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja dzis po 5 dniu Cardio i H&T. Rzeczywiscie Nikita miala racje, z czasem wszystkie cw wychodza lepiej (mam na mysli to Cardio, ktore mnie przerazilo na poczatku). Jestem wiec dzis zadowolona, ze wszystko wykonalam wg zalecen;D Nawet sobie foto zrobilam, zeby po zakonczeniu calego cyklu porownac czy jest roznica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Przyczajenie
|
Zrobiłam dzis 6 dzien(bum bum)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj nie dałam niestety rady zrobić a miałbym 9 dzień.
więc robie go dziś po prostu przedlużę program o 1 dzień ![]() oprócz BBL byłam dziś 1h 15min na pilatesie ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- a i powiem Wam ze nie wiem czy to po BBL czy po tych 4 razach co tamilee zrobilam i w ogole ale teraz zalozylam spodnie takie dresowe i mam taka okrogla pupcie w nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
echhh myslalam ze wątek odżyje a tu lipa...
czytam poprzednie strony i było tyle dziewczyn a watek "żył" a teraz echhh dla motywacji wkleje linka ze zdjecia przed i po BBL ktory juz ktos kiedys podawał tutaj http://www.beachbody.com/text/produc.../success1.html a ja dzis 10 dzień : High & tight i tummy tuck ktory zaraz zrobie ![]() zrobilam ale co z tego. nie mam juz motywacji do tych cwiczen tzn no pewnie bede je robic ale kurde.i tak wygladam okorpnie. w ciuchach ujdzie ale bez?! i twn cellulit o ciele takim jak laski co cwicza maja moge pomarzyc zalosne chce mi sie wycccc Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-24 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Przyczajenie
|
Kociczka, ja mam nadzieję,ze jednak sie nie poddasz. Tez dzis powątpiłam ze cos zmienie w swojej figurze. Obejrzalam sie w lustrze i płakać mi się chciało. Wiem ze po tyg spektakularnych efektów raczej nie ma sie co spodziewac, ale nawet autosugestia potrafi zdziałac cuda w postrzeganiu siebie. A to co widziałam, no niestety... Samą autosugestia nie podreperuję samopoczucia. Tym bardziej, że dziewczęta z filmików wyglądają cudnie. Nie rozumiem dlaczego nie mogą występować w takich filmach kobiety dla których te cw sa przeznaczone.;( Tylko takie wysportowane laski, ktore przyprawiaja o kompleksy.
No ale coż pozostaje mi jedynie wołać: Damy radę!! Nie ma co sie poddawac! |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
w sumie to dziwne bo wydaje mi sie ze tylek jest jedrny itd ze jestem seksowna ale w swietle widac cellulit i na zdjeciach jeszcze bardziej tylek wyglada totalnie okropnie
moj facet kocha moja pupe,uwaza ja za sexy poza tym w biodrach mam miedzy 89-92 rozne to bywa w talii mialam 62 a teraz 65 :/ wiec niby powinnam wygladac fajnie a jednak na zdjeciach wyladam jak totalny pulpet ze skóra pomaranczy ![]() ogolnie to uwazalam siebie za sexy ale jednak bez ubrania nie jest dobrze :/ w sumie jak ubiore obcisle bluzki to tez mi sie a tu falda na plecach zrobi a tu za brzuchu kurde nie wiem juz totalnie mi bije chyba :/ a co do cwiczen to sie nie poddajemy ![]() w sumie te laski i motywuja i doluja....:P dzieki ![]() Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-11-24 o 17:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
no dziewczyn ja od poniedzialku zaczyna od nowa i napewno mi sie uda tak jak wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Raczkowanie
|
dziewczęta! po przeczytaniu paru stron tego wątku zostałam zmotywowana do roboty
![]() ![]() ![]()
#2456 | ||
Raczkowanie
|
Ja powróciłam do ćwiczeń, dzisiaj jestem po H&T i powiem tak: za długą przerwę sobie zrobiłam od BBL - nogi mi się trzęsą ze zmęczenia jak chorercia, ale pozitiw enerdżi jest
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówię sobie, że jestem fajna, zgrabna i powabna, hehe ![]() ![]() Ja się tam tymi laskami z filmików nie przejmuję, skupiam się na poprawnym wykonaniu ćwiczeń i już. A one muszą tak wyglądać, bo jak inaczej sprzedałby się towar? Dla mnie ich wygląd nie jest ani dołujący ani motywujący. Mnie motywuje nowy strój kapielowy, który grzecznie czeka na lato 2011 ![]() Co do cellulitu - też posiadam, ale masaże bańką baaardzo skutecznie się z nim rozprawiają. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny pomocy po 3 latach związku chlopak mnie zdradził dla lalki która tylko siedzi w solarium i zmienia tipsy....
Che mu pokazać co stracił bardzo proszę o przesłanie filmiku mam nadzieje że zbieleją mu oczy...... beata_herma@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PW Ci wysłałam nikita1213 dziekuje kochana ![]() dzis kurde dopiero wrocilam do domu,głowa mi pęka chociaż już troszke mniej bo szklanke coli wypiłam ![]() ![]() ale jutro mam wolne to może nadrobię w sumie wyjdzie ponad 1,5h cwiczen ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Przyczajenie
|
O rany... Był dziś skulpt. I nie podobaja mi sie te cwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
dzastqa
a mi się podobają bardzo. ale tez nie lubię pompek i tego takiego mostu i ćwiczenia PLANK gdzie trzeba utrzymac sie na rękach i obracac jeszcze a potem bokiem... a wiesz dlaczego nie lubię?bo tego nie potrafię bo mam słąbe mięsnie rąk. i z Toba pewnie jest podobnie ![]() tylko ze nic nie da zalamywanie i ja aboslutnie nie zamirzeam rezygnowac ze sculptu ;P w koncu co mi po pieknym tylku gdy ręce będa obwisłe :P dlatego dla mnie BBL jest super bo ma cwiczenia na kazda partię miesni ![]() wiec polecam nie rezygnowac z zadnego zestawu! a ogolnie Sculpt mi sie bardzo podoba ![]() co do moich cwiczen dziś 12 dzień: nadrobiłam wczorajszy SCULPT i dzisiejsze Cardio Axe zrobilam. chyba robię je 3 raz i jest o wieeeele lepiej niz za pierwszym razem! nawet mi sie podobaja te cwiczenia dancowe ![]() ![]() zostało mi jeszcze na dziś Hight& Tight i to wlasnie sa cwiczenia ktore lubię i nienawidzę ![]() bardzo mnie męcza ale z w sumie wiem ze za akzdym razem jest lepiej i mięsnie juz przedwczoraj mnie nie bolaly a wczoraj zero zakwasów ![]() H&T zrobię chyba wieczorem dopiero :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.