|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Witam Dziewczyny! Tak sobie Was podczytuję i z chęcią do Was dołączę
![]() Jestem w 19 tygodniu - tydzień temu na usg nasz krasnoludek pokazał nam kim jest nasz pierworodny i będziemy mieć chłopca Pan doktor twierdził, że jeszcze może być za wcześnie - ale szuka i szuka i po chwili mówi, że tak wyeksponowanego siusiaka to jeszcze nie widział ![]() Zresztą sami czuliśmy, że chłopak będzie ![]() Niektóre z Was to są w 25, 26 tygodniu - zazdroszczę, bo to kilka tygodni do przodu a ja już bym chciała, żeby mały był z nami
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
takie zakupy planuję na styczeń, ale trzeba tych pierdół pokupować
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Jok3r;23459626]No jakos tak bede jedna z pierwszych,a poniewaz mam zalecenie cc na 200% to moge zdawac relacje ze stolu operacyjnego
Wlosy owszem rosna jeszcze szybciej niz przed ciaza, bo wtedy tez nie narzekalam, ale paznokcie niestety lamliwe. [QUOTE=iweczka;23450465] Ja przez chwile mialam starsznie przetluszczajace sie. Za to teraz malo ktory szampon mi odpowiada i musze co chwile zmieniac, bo sznurki mi sie robia straszne i matowe jakies te wlosy. Tez zaczelam sie zastanawiac nad taka kombinacja, bo widze po malej szwagierki, ze musza ja noga w zwyklym lezaczku hustac, a tu wlacze i robie swoje. ja właśnie widze po moim małym sąsiedzie, że uwielbia siedzieć w huśtawce, mama włącza mu bujanie, melodyjke a sama ma czas na inne rzeczy ![]() własnie wróciłam z poczty, przyszedł kocyk, koszula nocna i pieluszki flanelowe ![]() jeszzce tylko sukieneczka dla niuni i bluzka dla mamy....swoją drogą listonosz mnie chyba nie lubi, bo nie przynosi przesyłek tylko zostawia odrazu awizo :-/ Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2010-11-26 o 12:30 |
|
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
Monti, Jokr,czarna dziękuje
Fajnie,że wam sie imię podoba.Nam bardzo i od dawna wiedzieliśmy,że jak będziemy kiedyś mieć córeczke będzie Lila ![]() Izabela ja doceniam takie rzeczy,a im starsza jestem tym bardziej sentymentalna W domu mam pudełko ze skarbami z dzieciństwa i innym tylko dla mnie ważnymi rzeczami Jak moja córka będzie podoba będzie do mnie to tez to doceni
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie jestem chyba zbyt sentymentalna
![]() kurcze ciekawa jestem, ile trzeba kupić, podkładów, gazików itp itd coś do noska, coś na odparzenia, masakra ![]()
|
#4476 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
imię już wybrane????[QUOTE=iweczka;23460006][QUOTE=Jok3r;23459626]No jakos tak bede jedna z pierwszych,a poniewaz mam zalecenie cc na 200% to moge zdawac relacje ze stolu operacyjnego Wlosy owszem rosna jeszcze szybciej niz przed ciaza, bo wtedy tez nie narzekalam, ale paznokcie niestety lamliwe. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja tez mysle ze takei gadzety to mozna po nowym roku jak ciezko bedize po kslepach chodzic z brzuchem, a teraz poki jestem na chodzie to moge ciszuki kupowac Cytat:
|
||
|
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry dziewczyny
http://www.youtube.com/watch?v=j4tjl...eature=related Ja rano też byłam na badaniach wyniki po 14 ale nie chce mi się jechac odebrac...zrobię to w pon. Potem pojechałam do dentysty bo miałam wrażenie, że opuchłam i fakt...na szczęście przyjęto mnie bez kolejki i zrobiono 7 - 90zł ale coż najgorsze jest to, że boli mnie 6 i niestety nie da się nic zrobić. Dentystki nie chcą ruszać tego zęba bo jest zaleczony i odbudowany mówią że jak rozwiercą to niestety strace całego bo nie będzie dało się odbudować....jeżeli jednak będzie mi dokuczał ból trzeba będzie się zęba pozbyćDeneb3 to lakier z JOKO - jak poprosisz w drogerii bombe witaminową na pewno ją dostaniesz... bardz sobie ją chwalę a i kosztuje ok. 8 zł Olusiaa ja niedawno robiłam balejaż choć też wszyscy wkoło, że nie wolno...gdzieś przeczytałam, że z farbowaniem należy się wstrzymać do 12 tygodnia Madalena83 witamy Byłam dziś w ciuchlandzie i szukałam czegoś fajnego....jedyne co znalazłam to taki fajny to z new looka z suwaczkiem, akurat na rosnący brzusio
|
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i złożyłam reklamację na poczcie, bo byłam pewna , ze byłam w domu a zastałam awizo, zdarzało się to kilka razy, i raz się wkurzyłam, bo przez to by mi paczkę odesłali, a nie byłam duża, i listonosz powinien dostarczyć ja do domu, a nie robił tego z lenistwa, bo szybciej jest zostawić awizo niż dzwonić i czekać aż ktoś drzwi otworzy itp., i pytam się Pani w okienku gdzie można złożyć reklamację na listonosza, a ona że ustnie u kierowniczki poczty, i opowiedziałam tej kierowniczce sytuację, już nigdy więcej to się nie powtórzyło ![]() Cytat:
pamiątkami np. ze ślubu czy podróżny poślubnej ale akurat nie ruszają mnie cudze pamiętniki czy pamiątki ![]() tylko własne przeżycia
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2010-11-26 o 13:04 |
||
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Nika filmik rewelacyjny !!!! dzieci są przekochane hahha
|
|
|
|
#4481 |
|
Zadomowienie
|
Nie do końca - miał być Antoś i mnie szczerze powiedziawszy takie najbardziej odpowiada, chociaż ostatnio zaczęliśmy się z mężem zastanawiać nad Bartkiem. Sama nie wiem, mam mętlik w głowie - tyle tych imion jest
a mnie się wydaje, że nic nie pasuje do naszego krasnoludka Na szczęście do końca kwietnia mam jeszcze troszkę czasu ![]() U mnie dokładnie tak samo 19t + 1d
|
|
|
|
#4482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hania też bardzo ładnie![]() Cytat:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-11-26 o 13:23 |
||
|
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
JOKR ja też się zastanawiam co z aja1? już długi czas jej nie ma
![]() a z jakiego powodu masz tą cesarkę?
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
nika fajne linki podrzucasz
|
#4485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja myślę i myślę haha Podobają mi się raczej tradycyjne imiona typu Adam, Wojtek. Ale sama nie wiem.... |
|
|
|
|
#4486 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie co z aja1??
|
|
|
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam nową mamusię
Cytat:
pamiętam jak teściowa wyciągnęła taki pamiętnik męża od maluszka, jego rysunki, słowa, włoski itp. Super to było tak oglądnąć tżta za dziecka co wyczyniał i jak się rozwijał jego talent artystyczny ja teraz nie prowadze takiego, ale jak się Julcia urodzi to będę zapisywać wszystko ![]() Pepcowe łupy: dla dziewczynek kaftaniki były tylko różwe - już mam dość różu, więc wybrałam taki z działu chłopięcego a wg mnie uniwersalny |
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
madalena83 witaj wśród nas
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
black rose a do ktorego pepco jezdzisz?
|
#4490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko wlasnie nie mozemy sie z mezem dogadac co do imienia ![]() no nikt nie mowil ze ciaza bedzie łatwa, choc do tej pory czulam sie rewelacyjnie, gdzies od 5 miesiaca mam takie problemy, jedna wizyta w szpitalu juz zaliczona a teraz sie modle zeby nie bylo drugiej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Zadomowienie
|
Blackrose bardzo ładny ten kaftanik
a w jakiej cenie sa tam kaftaniki, bo w poniedziałek pokupowałam tam body za 6, czy 7 zł, ale za kaftanikami się nie rozglądałam
|
|
|
|
#4492 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od zawsze miałam pamiętnik i teraz taki ciążowy fajna sprawa![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję synusia i witaj tak w ogóle Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i to jak najszybciej ja się tego strasznie bałam ale gin mi powiedział że muszę wyrwać zęba bo jakby się zapalenie wkradło to niebezpieczne dla dziecka. no i teraz mam spokój (mam nadzieję )a filmik świetny kiedyś całą serię miałam dzieci wiedzą lepiej - co to jest małżeństwo, studenci i wiele innych uśmiałam się przy tym
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
Blackrose kaftanik bardzo fajny
![]() Zresztą jak tak Was czytam to większość ma już po kilka rzeczy kupione dla maluszków. Ja jeszcze nie mam nic, a nic. Byłam chyba 2 razy oglądać ubranka, ale na razie jeszcze nic nie kupiłam. Chyba dopiero w styczniu zacznę buszować po sklepach ![]() Teraz na razie to tylko wózki na allegro przeflądam. |
|
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
mam Pepco 5min drogi od bloku, Gliwice
![]() ten kaftanik 6,99, były też po 5,99 chyba albo o już koszulki były. Body też jedno mi się podobało z misiami malutkimi w koszu leżało nie na wieszakach i było po 5,99 z długim rękawkiem a z krótkim po 4,99. Ale jednak się nie zdecydowałam bo bodziaków trochę mam, muszę pomyśleć o spodzie do nich - właśnie co kupujecie do body? |
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.poczta-polska.pl/napisz_do_nas.htm o tu
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=n.ik.a;23460732]Dzień Dobry dziewczyny
http://www.youtube.com/watch?v=j4tjl...eature=related hehehe z tych jajek to się uśmiałam
|
|
|
|
#4498 | |
|
Wtajemniczenie
|
acha i zamówiłam sobie w aptece ten krem na rozstępy z Gerbera za niecałe 23zł. Będzie jutro. Bo jak siegam po coś wyżej to czuje jak skóra mi się naciąga i szczypie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już mi się znudziły te wędrówki
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zadomowienie
|
ja też dopiero po nowym roku sądzę że rozłożę je na styczeń luty
Cytat:
ojj niedobrze bo jak boli to może być jakiś stan zapalny , moja dentystka mówi że każdego zęba da się odbudować, tylko że ja chyba będę musiała zmienić dentystkę bo ostatnio zapłaciłam 170 zeta magdalena83 witam też ostatnio zastanawiałam się gdzie aja w sumie przeglądałam listę na początku i dużo lasek się nie odzywa blackrose bardzo ładny kaftanik i rzeczywiście uniwersalny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

W domu mam pudełko ze skarbami z dzieciństwa i innym tylko dla mnie ważnymi rzeczami
coś do noska, coś na odparzenia, masakra

pobuszuję trochę na allegro

ale coż najgorsze jest to, że boli mnie 6 i niestety nie da się nic zrobić. Dentystki nie chcą ruszać tego zęba bo jest zaleczony i odbudowany mówią że jak rozwiercą to niestety strace całego bo nie będzie dało się odbudować....jeżeli jednak będzie mi dokuczał ból trzeba będzie się zęba pozbyć