Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-26, 12:18   #4471
madalena83
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Witam Dziewczyny! Tak sobie Was podczytuję i z chęcią do Was dołączę

Jestem w 19 tygodniu - tydzień temu na usg nasz krasnoludek pokazał nam kim jest nasz pierworodny i będziemy mieć chłopca Pan doktor twierdził, że jeszcze może być za wcześnie - ale szuka i szuka i po chwili mówi, że tak wyeksponowanego siusiaka to jeszcze nie widział
Zresztą sami czuliśmy, że chłopak będzie

Niektóre z Was to są w 25, 26 tygodniu - zazdroszczę, bo to kilka tygodni do przodu a ja już bym chciała, żeby mały był z nami
madalena83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 12:19   #4472
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

takie zakupy planuję na styczeń,
ale trzeba tych pierdół pokupować
Stary 2010-11-26, 12:19   #4473
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=Jok3r;23459626]No jakos tak bede jedna z pierwszych,a poniewaz mam zalecenie cc na 200% to moge zdawac relacje ze stolu operacyjnego

Wlosy owszem rosna jeszcze szybciej niz przed ciaza, bo wtedy tez nie narzekalam, ale paznokcie niestety lamliwe.

[QUOTE=iweczka;23450465]

Ja przez chwile mialam starsznie przetluszczajace sie. Za to teraz malo ktory szampon mi odpowiada i musze co chwile zmieniac, bo sznurki mi sie robia straszne i matowe jakies te wlosy.

Tez zaczelam sie zastanawiac nad taka kombinacja, bo widze po malej szwagierki, ze musza ja noga w zwyklym lezaczku hustac, a tu wlacze i robie swoje.

ja właśnie widze po moim małym sąsiedzie, że uwielbia siedzieć w huśtawce, mama włącza mu bujanie, melodyjke a sama ma czas na inne rzeczy

własnie wróciłam z poczty, przyszedł kocyk, koszula nocna i pieluszki flanelowe
jeszzce tylko sukieneczka dla niuni i bluzka dla mamy....swoją drogą listonosz mnie chyba nie lubi, bo nie przynosi przesyłek tylko zostawia odrazu awizo :-/

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2010-11-26 o 12:30
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 12:23   #4474
coralady
Wtajemniczenie

Monti, Jokr,czarna dziękuje:roza :.Rzeczywiście dobrze jest już wiedzieć,to dziecko nie jest już Ono,ale On albo Ona.Dla mnie to ważne!

Fajnie,że wam sie imię podoba.Nam bardzo i od dawna wiedzieliśmy,że jak będziemy kiedyś mieć córeczke będzie Lila

Izabela ja doceniam takie rzeczy,a im starsza jestem tym bardziej sentymentalna W domu mam pudełko ze skarbami z dzieciństwa i innym tylko dla mnie ważnymi rzeczamiJak moja córka będzie podoba będzie do mnie to tez to doceni Z resztą pisze pamiętnik nie tylko dla niej,a trochę dla siebie,żeby nie zapomniec tego cudownego czasu
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 12:35   #4475
Montii
Zakorzenienie

a ja nie jestem chyba zbyt sentymentalna
kurcze ciekawa jestem, ile trzeba kupić, podkładów, gazików itp itd coś do noska, coś na odparzenia, masakra

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 12:37   #4476
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madalena83 Pokaż wiadomość

Jestem w 19 tygodniu - tydzień temu na usg nasz krasnoludek pokazał nam kim jest nasz pierworodny i będziemy mieć chłopca Pan doktor twierdził, że jeszcze może być za wcześnie - ale szuka i szuka i po chwili mówi, że tak wyeksponowanego siusiaka to jeszcze nie widział

Niektóre z Was to są w 25, 26 tygodniu - zazdroszczę, bo to kilka tygodni do przodu a ja już bym chciała, żeby mały był z nami
Witaj wśród nas i gratuluję synusia imię już wybrane????

[QUOTE=iweczka;23460006][QUOTE=Jok3r;23459626]No jakos tak bede jedna z pierwszych,a poniewaz mam zalecenie cc na 200% to moge zdawac relacje ze stolu operacyjnego

Wlosy owszem rosna jeszcze szybciej niz przed ciaza, bo wtedy tez nie narzekalam, ale paznokcie niestety lamliwe.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

Ja przez chwile mialam starsznie przetluszczajace sie. Za to teraz malo ktory szampon mi odpowiada i musze co chwile zmieniac, bo sznurki mi sie robia straszne i matowe jakies te wlosy.

Tez zaczelam sie zastanawiac nad taka kombinacja, bo widze po malej szwagierki, ze musza ja noga w zwyklym lezaczku hustac, a tu wlacze i robie swoje.

ja właśnie widze po moim małym sąsiedzie, że uwielbia siedzieć w huśtawce, mama włącza mu bujanie, melodyjke a sama ma czas na inne rzeczy

jeszzce tylko sukieneczka dla niuni i bluzka dla mamy....swoją drogą listonosz mnie chyba nie lubi, bo nie przynosi przesyłek tylko zostawia odrazu awizo :-/
z tą pocztą też kiedyś się wkurzyłam. bo miałam w skrzynce awizo, poszłam odebrać paczkę przychodzę do domu, a w tym samym czasie chodził listonosz i znowu czekała mnie w skrzynce niespodzianka - kolejne awizo. no to ja znowu spacerek na pocztę. i pytam babki, że teraz to rozumię bo mnie nie było w domu, ale wcześniej zdażało się że nigdzie nie wychodziłam cały dzień a tu awizo. i babka mi wyjaśniła że listonosz może zabrać tylko listy, paczki o określonych wymiarach. jeśli na awizo jest literka D to znaczy że jest to za duża paczka i trzeba ją sobie odebrać samemu. podała mi jakieś wymiary paczek, które listonosz nosi, a większe zostają na poczcie.

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Monti, Jokr,czarna dziękuje:roza :.Rzeczywiście dobrze jest już wiedzieć,to dziecko nie jest już Ono,ale On albo Ona.Dla mnie to ważne!

Fajnie,że wam sie imię podoba.Nam bardzo i od dawna wiedzieliśmy,że jak będziemy kiedyś mieć córeczke będzie Lila

Izabela ja doceniam takie rzeczy,a im starsza jestem tym bardziej sentymentalna W domu mam pudełko ze skarbami z dzieciństwa i innym tylko dla mnie ważnymi rzeczamiJak moja córka będzie podoba będzie do mnie to tez to doceni Z resztą pisze pamiętnik nie tylko dla niej,a trochę dla siebie,żeby nie zapomniec tego cudownego czasu
Śliczne imię - bardzo mi się podoba. my jak mielibyśmy dziewczynkę to byłaby Hania, a że jest chłopczyk, z czego ogromnie się cieszymy - nie mamy jeszcze wybranego imienia
Stary 2010-11-26, 12:40   #4477
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
mnie wczoraj troszkę rodzinka nawiedziła z okazji imienin, męczące to było dla mnie ale miłe
moje dziecię nadal szaleję, i najprawdopodobniej wybierzymy się dziś na izbę przyjęć jak TZ wróci z pracy, troszkę widzę poprawę ale skurcze nadal są a ciągle się martwię co tam się dzieje i nie daje mi to spokoju więc lepiej będzie jak mnie ktoś obejrzy i zrobią mi ktg.
także trzymajcie kciuki żebym wróciła do domu
no a do tego czasu leżakowanie pobuszuję trochę na allegro
Castia trzymamy kciuki mam nadizje ze wrocisz do domku po badaniau i nic zelog nie wypatrza

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
no ja tez mysle ze takei gadzety to mozna po nowym roku jak ciezko bedize po kslepach chodzic z brzuchem, a teraz poki jestem na chodzie to moge ciszuki kupowac

Cytat:
powiem ci ze ja zamaiwalam kilka rzeczy i podalam adres moejgo Tz pracy zeby nie bylo awizo bo nie ma nas w domu jak listonosz chodzi a w ciagu pracy to odbierze Tz od razu i co duze paczki przywiozl normalnie przyniosl listy do firmy a wsord listow od razu awizo na koprete z 2 bluzeczkami dla malego - ani to ciezkie ani to wielkie ale nie chcialo mu sie akuart tej paczki brac to sobie od razu awizo przyniosl a pozniej stoj na poczcie goidzne zeby odebrac
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 12:56   #4478
n.ik.a
Zadomowienie

Dzień Dobry dziewczyny mam dla was coś fajnego
http://www.youtube.com/watch?v=j4tjl...eature=related

Ja rano też byłam na badaniach wyniki po 14 ale nie chce mi się jechac odebrac...zrobię to w pon. Potem pojechałam do dentysty bo miałam wrażenie, że opuchłam i fakt...na szczęście przyjęto mnie bez kolejki i zrobiono 7 - 90zł ale coż najgorsze jest to, że boli mnie 6 i niestety nie da się nic zrobić. Dentystki nie chcą ruszać tego zęba bo jest zaleczony i odbudowany mówią że jak rozwiercą to niestety strace całego bo nie będzie dało się odbudować....jeżeli jednak będzie mi dokuczał ból trzeba będzie się zęba pozbyć

Deneb3 to lakier z JOKO - jak poprosisz w drogerii bombe witaminową na pewno ją dostaniesz... bardz sobie ją chwalę a i kosztuje ok. 8 zł

Olusiaa ja niedawno robiłam balejaż choć też wszyscy wkoło, że nie wolno...gdzieś przeczytałam, że z farbowaniem należy się wstrzymać do 12 tygodnia

Madalena83 witamy kochana u mnie jest 19t +1d

Byłam dziś w ciuchlandzie i szukałam czegoś fajnego....jedyne co znalazłam to taki fajny to z new looka z suwaczkiem, akurat na rosnący brzusio

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:00   #4479
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez miała kiedyś taka sytuację,
i złożyłam reklamację na poczcie,
bo byłam pewna , ze byłam w domu a zastałam awizo,
zdarzało się to kilka razy,
i raz się wkurzyłam, bo przez to by mi paczkę odesłali,
a nie byłam duża,
i listonosz powinien dostarczyć ja do domu, a nie robił tego z lenistwa, bo szybciej jest zostawić awizo niż dzwonić i czekać aż ktoś drzwi otworzy itp.,

i pytam się Pani w okienku gdzie można złożyć reklamację na listonosza, a ona że ustnie u kierowniczki poczty,
i opowiedziałam tej kierowniczce sytuację,
już nigdy więcej to się nie powtórzyło

Cytat:
ja też mam pudełko ze swoimi skarbami,
pamiątkami np. ze ślubu czy podróżny poślubnej

ale akurat nie ruszają mnie cudze pamiętniki czy pamiątki
tylko własne przeżycia

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-26 o 13:04
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:04   #4480
megi2015
Zadomowienie

Nika filmik rewelacyjny !!!! dzieci są przekochane hahha i te ich pomysły
Stary 2010-11-26, 13:05   #4481
madalena83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Witaj wśród nas i gratuluję synusia imię już wybrane????
Nie do końca - miał być Antoś i mnie szczerze powiedziawszy takie najbardziej odpowiada, chociaż ostatnio zaczęliśmy się z mężem zastanawiać nad Bartkiem. Sama nie wiem, mam mętlik w głowie - tyle tych imion jest a mnie się wydaje, że nic nie pasuje do naszego krasnoludka Na szczęście do końca kwietnia mam jeszcze troszkę czasu

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Madalena83 witamy kochana u mnie jest 19t +1d
U mnie dokładnie tak samo 19t + 1d
Stary 2010-11-26, 13:07   #4482
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne imię - bardzo mi się podoba. my jak mielibyśmy dziewczynkę to byłaby Hania, a że jest chłopczyk, z czego ogromnie się cieszymy - nie mamy jeszcze wybranego imienia
DziekujemyHania też bardzo ładnieMy tez z chłopakiem mielibyśmy ogromny problem.Jakie imię wam na pewno spasuje.Jeszcze trochę czasu do namysłu

Cytat:

Witam i gratuluje synusia
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-11-26 o 13:23
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:09   #4483
diatoma
Zadomowienie

JOKR ja też się zastanawiam co z aja1? już długi czas jej nie ma
a z jakiego powodu masz tą cesarkę?

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:10   #4484
Montii
Zakorzenienie

nika fajne linki podrzucasz

[LEFT]
Stary 2010-11-26, 13:16   #4485
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Nie do końca - miał być Antoś i mnie szczerze powiedziawszy takie najbardziej odpowiada, chociaż ostatnio zaczęliśmy się z mężem zastanawiać nad Bartkiem. Sama nie wiem, mam mętlik w głowie - tyle tych imion jest a mnie się wydaje, że nic nie pasuje do naszego krasnoludka Na szczęście do końca kwietnia mam jeszcze troszkę czasu

U mnie dokładnie tak samo 19t + 1d
Mój typ dla synusia to Daniel - Danielek, ale chyba mężowi za bardzo się nie podoba. Powiedział że mam podać mu 3,4 wybrane przeze mnie imiona i już razem zdecydujemy się na 1.
A ja myślę i myślę haha
Podobają mi się raczej tradycyjne imiona typu Adam, Wojtek. Ale sama nie wiem....
Stary 2010-11-26, 13:16   #4486
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

no wlasnie co z aja1??
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:17   #4487
blackrose4u
Wtajemniczenie

witam nową mamusię
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jednak chłopiec kiedyś też sięgnie po pamiętnik ciąży mamuśki, chociaż tak z ciekawości bo też zaczęłam prowadzić, powklejałam już wszystkie usg, wizyty, zanotowałam najważniejsze faty, chwile... ech
a jak nie on to jego narzeczona pamiętam jak teściowa wyciągnęła taki pamiętnik męża od maluszka, jego rysunki, słowa, włoski itp. Super to było tak oglądnąć tżta za dziecka co wyczyniał i jak się rozwijał jego talent artystyczny ja teraz nie prowadze takiego, ale jak się Julcia urodzi to będę zapisywać wszystko

Pepcowe łupy: dla dziewczynek kaftaniki były tylko różwe - już mam dość różu, więc wybrałam taki z działu chłopięcego a wg mnie uniwersalny

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:19   #4488
87czarna
Zakorzenienie

madalena83 witaj wśród nas

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
witam nową mamusię

a jak nie on to jego narzeczona pamiętam jak teściowa wyciągnęła taki pamiętnik męża od maluszka, jego rysunki, słowa, włoski itp. Super to było tak oglądnąć tżta za dziecka co wyczyniał i jak się rozwijał jego talent artystyczny ja teraz nie prowadze takiego, ale jak się Julcia urodzi to będę zapisywać wszystko

Pepcowe łupy: dla dziewczynek kaftaniki były tylko różwe - już mam dość różu, więc wybrałam taki z działu chłopięcego a wg mnie uniwersalny
Muszę znowu podjechac do Pepco

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:19   #4489
Montii
Zakorzenienie

black rose a do ktorego pepco jezdzisz?

[LEFT]
Stary 2010-11-26, 13:20   #4490
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia dziękuje
Bardzo mi przykro,ze masz takie problemy Jedź na izbę przyjeć dla własnego spokoju.A przypomnij mi czy u Ciebie będzie synek czy córka?

agaaga myśle,że synek tez doceni jak już dojrzeje do takich decyzjiJa prowadze dziennik na komputerze od pierwszego dnia kiedy dowiedziałam się o ciąży.Jest w nim wszystko,moje przemyślenia,reakcje najbliższych,zakupy,zdjęc ia usg,moje zdjęcia w ciązy,nawet pierwsze ciuszki itd.Myślę,że będzie się kiedyś w przyszłości cieszyć z tego pamiętnikaJa bym się cieszyła!
u mnie córcia będzie tylko wlasnie nie mozemy sie z mezem dogadac co do imienia
no nikt nie mowil ze ciaza bedzie łatwa, choc do tej pory czulam sie rewelacyjnie, gdzies od 5 miesiaca mam takie problemy, jedna wizyta w szpitalu juz zaliczona a teraz sie modle zeby nie bylo drugiej

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
Castia trzymamy kciuki mam nadizje ze wrocisz do domku po badaniau i nic zelog nie wypatrza
ja tez mam taką nadzieję
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:21   #4491
megi2015
Zadomowienie

Blackrose bardzo ładny ten kaftanik a w jakiej cenie sa tam kaftaniki, bo w poniedziałek pokupowałam tam body za 6, czy 7 zł, ale za kaftanikami się nie rozglądałam
Stary 2010-11-26, 13:30   #4492
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

a co do pamiętnika, to zależy jaki będzie miała hcarakter, ja. np nie przywiązuję uwagi do takich rzeczy, nie wiem czy chciałby mi się czytać pamiętnik mojej mamy

jedynie wszystkie gadżety, które mi zostaną po ciąży, włożę do pudełeczka
ja tam prowadzę ten pamiętnik właśnie bardziej dla siebie taka sentymentalna jestem od zawsze miałam pamiętnik i teraz taki ciążowy fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
właśnie kiedyś podawałaś tego sprzedawcę mamy od niego parę rzeczy no i przewijak z wanienką - bardzo polecam świetny kontakt i szybko nam wysłali

Cytat:

ja jestem w 22 dopiero każda się już nie może doczekać ale zobaczysz jak to szybko zleci gratuluję synusia i witaj tak w ogóle

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
a ja nie jestem chyba zbyt sentymentalna
kurcze ciekawa jestem, ile trzeba kupić, podkładów, gazików itp itd coś do noska, coś na odparzenia, masakra
ja według tej mojej listy jadę i kupuję wszsytkiego po jednej sztuce, wiadomo gazików więcej podkładów też ale te rzeczy kremy, itp to po jednej

Cytat:
z tą pocztą też kiedyś się wkurzyłam. bo miałam w skrzynce awizo, poszłam odebrać paczkę przychodzę do domu, a w tym samym czasie chodził listonosz i znowu czekała mnie w skrzynce niespodzianka - kolejne awizo. no to ja znowu spacerek na pocztę. i pytam babki, że teraz to rozumię bo mnie nie było w domu, ale wcześniej zdażało się że nigdzie nie wychodziłam cały dzień a tu awizo. i babka mi wyjaśniła że listonosz może zabrać tylko listy, paczki o określonych wymiarach. jeśli na awizo jest literka D to znaczy że jest to za duża paczka i trzeba ją sobie odebrać samemu. podała mi jakieś wymiary paczek, które listonosz nosi, a większe zostają na poczcie.
kochana to jeśli jesteś w domu a on awizo zostawia to trzeba skargę złożyć zapytaj na poczcie o numer do działu skarg albo mailem wystarczy wysłać do działu skarg na poczcie. bez przesady. od tego on jest a wszyscy na łatwiznę idą. mój tż kiedyś doręczał paczki na poczcie - kiedyś miał część jakąś od auta chyba z 30-40 kilo ważyła - i musiał doręczyć więc nie wiem może się przepisy zmieniły ale mimo wszystko te nasze paczki z ciuszkami nie są takie ciężkie a oni na łatwiznę idą żeby szybciej było

Cytat:
Dzień Dobry dziewczyny mam dla was coś fajnego

Ja rano też byłam na badaniach wyniki po 14 ale nie chce mi się jechac odebrac...zrobię to w pon. Potem pojechałam do dentysty bo miałam wrażenie, że opuchłam i fakt...na szczęście przyjęto mnie bez kolejki i zrobiono 7 - 90zł ale coż najgorsze jest to, że boli mnie 6 i niestety nie da się nic zrobić. Dentystki nie chcą ruszać tego zęba bo jest zaleczony i odbudowany mówią że jak rozwiercą to niestety strace całego bo nie będzie dało się odbudować....jeżeli jednak będzie mi dokuczał ból trzeba będzie się zęba pozbyć

i to jak najszybciej ja się tego strasznie bałam ale gin mi powiedział że muszę wyrwać zęba bo jakby się zapalenie wkradło to niebezpieczne dla dziecka. no i teraz mam spokój (mam nadzieję )
a filmik świetny kiedyś całą serię miałam dzieci wiedzą lepiej - co to jest małżeństwo, studenci i wiele innych uśmiałam się przy tym

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:31   #4493
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
tez miała kiedyś taka sytuację,
i złożyłam reklamację na poczcie,
bo byłam pewna , ze byłam w domu a zastałam awizo,
zdarzało się to kilka razy,
i raz się wkurzyłam, bo przez to by mi paczkę odesłali,
a nie byłam duża,
i listonosz powinien dostarczyć ja do domu, a nie robił tego z lenistwa, bo szybciej jest zostawić awizo niż dzwonić i czekać aż ktoś drzwi otworzy itp.,

i pytam się Pani w okienku gdzie można złożyć reklamację na listonosza, a ona że ustnie u kierowniczki poczty,
i opowiedziałam tej kierowniczce sytuację,
już nigdy więcej to się nie powtórzyło

ja też mam pudełko ze swoimi skarbami,
pamiątkami np. ze ślubu czy podróżny poślubnej

ale akurat nie ruszają mnie cudze pamiętniki czy pamiątki
tylko własne przeżycia
to chyba i jak tam zrobię. Najdziwniejsze jest to, że zawsze listonosz przynosił paczki, a teraz się jemu odwidziało. Czasem siedze w domu cały dzien i awizo w drzwiach. Poszłam na pocztę a tam "bardzo miła pani" piwiedziała ze mam przyjść następnego dnia bo moich przesyłek nie ma, to pytam gdzie są skoro listonosz odrazu zostawia awizo i nawet ich nie mial przy sobie, to już nie wiedziała gdzie........ehhhhh, dlatego teraz chodze na drugi dzień albo i za dwa. Dzis też się nastałam, bo przecież nie widać mojego brzuszka, no skąd....stłukłabym ich wszystkich
Stary 2010-11-26, 13:32   #4494
madalena83
Zadomowienie

Blackrose kaftanik bardzo fajny

Zresztą jak tak Was czytam to większość ma już po kilka rzeczy kupione dla maluszków. Ja jeszcze nie mam nic, a nic. Byłam chyba 2 razy oglądać ubranka, ale na razie jeszcze nic nie kupiłam. Chyba dopiero w styczniu zacznę buszować po sklepach
Teraz na razie to tylko wózki na allegro przeflądam.
Stary 2010-11-26, 13:34   #4495
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
black rose a do ktorego pepco jezdzisz?
mam Pepco 5min drogi od bloku, Gliwice
Cytat:
Blackrose bardzo ładny ten kaftanik a w jakiej cenie sa tam kaftaniki, bo w poniedziałek pokupowałam tam body za 6, czy 7 zł, ale za kaftanikami się nie rozglądałam
ten kaftanik 6,99, były też po 5,99 chyba albo o już koszulki były. Body też jedno mi się podobało z misiami malutkimi w koszu leżało nie na wieszakach i było po 5,99 z długim rękawkiem a z krótkim po 4,99. Ale jednak się nie zdecydowałam bo bodziaków trochę mam, muszę pomyśleć o spodzie do nich - właśnie co kupujecie do body?

oczekujemy
Stary 2010-11-26, 13:35   #4496
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba i jak tam zrobię. Najdziwniejsze jest to, że zawsze listonosz przynosił paczki, a teraz się jemu odwidziało. Czasem siedze w domu cały dzien i awizo w drzwiach. Poszłam na pocztę a tam "bardzo miła pani" piwiedziała ze mam przyjść następnego dnia bo moich przesyłek nie ma, to pytam gdzie są skoro listonosz odrazu zostawia awizo i nawet ich nie mial przy sobie, to już nie wiedziała gdzie........ehhhhh, dlatego teraz chodze na drugi dzień albo i za dwa. Dzis też się nastałam, bo przecież nie widać mojego brzuszka, no skąd....stłukłabym ich wszystkich
no ja pracuję sama na poczcie ale to co robią niektórzy to przesada skarga jak nic wejdź na stronę poczty tam powinien być e mail podany do działu skarg wyślij maila

http://www.poczta-polska.pl/napisz_do_nas.htm o tu

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:36   #4497
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=n.ik.a;23460732]Dzień Dobry dziewczyny mam dla was coś fajnego

hehehe
z tych jajek to się uśmiałam
Stary 2010-11-26, 13:37   #4498
blackrose4u
Wtajemniczenie

acha i zamówiłam sobie w aptece ten krem na rozstępy z Gerbera za niecałe 23zł. Będzie jutro. Bo jak siegam po coś wyżej to czuje jak skóra mi się naciąga i szczypie
Cytat:
Blackrose kaftanik bardzo fajny

Zresztą jak tak Was czytam to większość ma już po kilka rzeczy kupione dla maluszków. Ja jeszcze nie mam nic, a nic. Byłam chyba 2 razy oglądać ubranka, ale na razie jeszcze nic nie kupiłam. Chyba dopiero w styczniu zacznę buszować po sklepach
Teraz na razie to tylko wózki na allegro przeflądam.
też mówiłam że koło 6tego miesiąca zacznę coś kupować czyli musiałabym teraz dopiero zacząć, no ale w tym wypadku silnej woli nie miałam i mam już mase ubranek

oczekujemy
Stary 2010-11-26, 13:38   #4499
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no ja pracuję sama na poczcie ale to co robią niektórzy to przesada skarga jak nic wejdź na stronę poczty tam powinien być e mail podany do działu skarg wyślij maila

http://www.poczta-polska.pl/napisz_do_nas.htm o tu
dzięki, zaraz zadziałam bo już mi się znudziły te wędrówki
Stary 2010-11-26, 13:38   #4500
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
ja też dopiero po nowym roku sądzę że rozłożę je na styczeń luty

Cytat:

ojj niedobrze bo jak boli to może być jakiś stan zapalny , moja dentystka mówi że każdego zęba da się odbudować, tylko że ja chyba będę musiała zmienić dentystkę bo ostatnio zapłaciłam 170 zeta boszzze za mały ubytek nawet nie próchnice, tylko że 30 zeta to znieczulenie

magdalena83
witam

też ostatnio zastanawiałam się gdzie aja w sumie przeglądałam listę na początku i dużo lasek się nie odzywa

blackrose bardzo ładny kaftanik i rzeczywiście uniwersalny
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości