|
|
#151 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
A jak mam 51cm. to od razu wyglądają smuklej. Chore bo tylko 1cm., ale zawsze dostrzegę różnicę :PCytat:
![]() Cytat:
I nie odbieraj naszych postów jako ataku Cytat:
![]() Cindy90 a dla mnie Twój link do głosowania na Welli nie działa :P Cytat:
|
|||||
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak nie działa to wpiszcie po prostu https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok-372196
Tam są 2 moje zdjęcia. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Co do mnie to widzę, że tyję.. to wszystko przez tą chorobę.. jem wszystko, nawet słodycze i już mi na boczki siada. Jutro na uczelnie idę, więc zacznę się już ograniczać z jedzeniem, bo chyba już mi się trochę poprawiło...? Zjem lekkie śniadanie, obiad i lekką kolację... taki jest plan, ale najgorzej jest zacząć go wykonywać... ale nie wiem czy to już powinnam zacząć czy poczekać aż się całkowicie wyleczę czyli tak do pon? co sądzicie? Ja zaczynam wpadać w jakąś obsesje... nie chcę być gruba, anorektyczką też nie, ale strasznie nie chcę być gruba. Jak miałam te 54kg to tak fajnie wyglądałam, a teraz znów 56 i to widać niestety :/ Od pon do diety dodam ruch chciałabym osiągnąć swój cel do 22grudnia czyli 6kg w dół. Dam radę?
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne masz wlosy ocenione ![]() hym jak bedziesz sie ograniczac i dolaczysz ruch to wydaje mi sie, ze jest to mozliwe ale wystarczyloby juz 4 zeby sie dobrze czuc nie ?ja bym tez chciala tak do swiat z 4kg zrzucic przynajmniej... monia to zazdroszcze! chociaz moze mi sie zoladek skurczy na tyle, zeby cyrkow nie miec bo wigilie spedzam u babci a to wiadomo jak z babciami jest
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ja cem schudnąć ;/ Teraz waże 65 przy wzroście 175 więc jestem klusek ;/ Ale się smieje bo nie utonę bo mam oponkę
![]() Mój cel to 55 kg i mniejszy brzusio ;/
Edytowane przez tuskaaa Czas edycji: 2010-11-25 o 21:16 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
dimiti no 4 by niby wystarczyło, ale ja tak dążę do tego 50 kg
To bym wtedy spełniła moje największe marzenie od paru lat ![]() tuskaa, witamy zapraszamy
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie!przylatuj! mmmm ptasie mleczko z milki 3 miesiące bez słodyczy? Podziwiam Cię ,że dałaś tyle radę! ja jestem ciekawa jak Ja sobie poradzę. Na razie jest dobrze, w ogóle mnie nie ciągnie zrobiłaś mi smaka na takie śniadanko Dziękuje za te gromkie brawa Ewelka - no kocham słodycze, nie będę ukrywać Oldzia - nawet jeśli to 0,5kg to jak mobilizuje, nie? A co do Milusi - zgadzam się w 100% z Natixem Milusia dostajesz chwilowe zwolnienie z wizażu Winyl - nic nie wyszło z nimfomańskiego wieczoru - zanim przyszedł TŻ z pracy ja już smacznie spałam padłam ze zmęczenia haha! Adusia - taka przejażdżka rowerkiem dobrze rzecz. Możesz spalać kalorie a przy okazji spędzać czas z TŻem Psyhe - czekamy na relacje! Ja dzisiaj dietetycznie o! prace zaczęłam o 8. śniadanie o 10 - kanapka z szynką, odrobina majonezu, sałata, rzodkiewka, ogórek -( dzieło TŻa, wstał rano i zrobił mi kanapaki) + kawa z mlekiem. 12.00 - kanapka taka sama jak rano 15.00 - jabłko i gruszka. Wróciłam do domu, poszłam na zakupy i kupiłam sweter, kurtkę, szalik i rękawiczki .. brrrr. przed 20 - pół torebki ryżu z jajkami i sosem zrobione na patelki na łyżce masła + sałatka z kapusty pekińskiej, ogórka, pomidora i rzodkiewki wymieszane z serkiem chrzanowym pycha!! na koniec soczek multiwitamina. mój dzień ![]() witamy
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-25 o 21:34 |
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
mooonia, no prawie 4 tygodnie
![]() agnesuk, no to wpadam, kiedy masz czas :P żartuje teraz nie mam kasy an wyjazdy :P słodyczy nie jadłam, ale zdarzał się fast food, alkohol... to też ma kalorie :/ i niestety nie schudłam nigdy ile chciałam ![]() ahhh bo życie mnie dołuje :/ ide spac
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Łiii już się czuję lepiej i taaka pełna energii, wróciłam z fitness'u ;p płaski brzuszek a jak! Taaak mięśnie czuję
A udko rzeczywiście, jak przytyje choć 1 cm to od razu to widać i spodnie ciężej wchodza, a też macie tak, że jak zjecie za dużo jednego dnia to jak staniecie pod wieczór przed lustrem to już widzicie różnice? Bo ja tak mam:O!!!
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihih zbieraj i przylatuj oj taaak alkohol to tez ma troche tych kalorii ![]() jeszcze schudniesz, zobaczysz ze Ci sie uda Ja to codziennie widze,ze moje udo jest grubsze lece do lozka, bo kregoslupa nie czuje. 8 godz w pracy stalam w miejscu. odezwe sie po pracy, dobranoc
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
halo!
![]() Jak tam wieczorek mija? u mnie bosssko TŻ zjawił się po mnie. zgarnął mnie z uczelni i kupił mi taaaką ogromną milkę z okazji dnia pluszowego misia (? WTF xD) wiem, wiem, to bardzo infantylnie słodkie ;p ale tak mnie to rozczuliło;D oczywiście tej czekolady było 300 g i już ich nie ma;] zżarliśmy ją;ppodsumowując: wieczór był mocno nimfomański . szkoda że już się skończył macie jakieś plany na weekend? hm... ja bym gdzieś poszła, na jakąś wódkę, ale kompletnie nie wiem w co się ubrać?;/ jak uczesać, skoro nie prostuję włosów?;/ bez sensu ;p od jakiegoś czasu wolę siedzenie na domówkach/ [pijane] karaoke ze znajomymi i w ogóle zero lansu ;p i instynkty macierzyńskie się pojawiają, ajej. coś ze mną nie tak ;pa na dworze tak zimno już! matko jedyna. myślę nad kupieniem sobie tandetnych śniegowców z all. he.. trochę wiocha,co. ale w tamtym roku chodziłam w butach zamszowych... never ever Psyhe,co to za wiadomość? jesteś w ciąży? ![]() Winyl! prostownicę zabrałam, bo mnie wk**wiła z rana ;p jak cwaniaczy,to niech za karę wygląda jak pasztet ![]() Ewelka! to jak,zabiłaś wczoraj celulu? ![]() Monia! zakwasy od kaszlania?! Tuskaa, witamy ![]() Acha! co do Milusi, to też zgadzam się z Natix ) żartuję sobie kochana ale uważaj na siebie Zoooska hehe... takiej różnicy nie widać;p ale oczywiście MY oceniając same siebie - "widzimy" i czujemy ;p to głupie.jesteśmy swoimi najbardziej krytycznymi komentatorami;/
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze zeby zdrowa chudnac i zeby efektu jojo nie bylo
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
o co wam chodzi... ?
![]() mie chcecie mnie tu? co to za głupi pomysł zebym sobie poszła ....
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
** no co Ty ,to chodziło o to,że baaardzo przejmujesz się dietą! i że powinnaś się cieszyć świetnym wyglądem,a nie stale zadręczać się, przejmować Przecież waga ma to do siebie,że nie stoi w miejscu A Ty piszesz takie smutne posty po zjedzeniu czegoś martwimy się o Ciebie!ej śnieg pada
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no coś Ty kochana Ania ma racja, za bardzo się przejmujesz waga.. Ania - Ty zboczeńcu! Ja to też bym gdzieś poszła na weekend... może do clubu potańczyć? hmmm zobacze Na razie idę kończyć się ogarniać. TŻ wstał i znowu robi mi kanapki No nic napisze po pracy. miłego dnia
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popraw mnie prosze na 174cm ![]() ![]()
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Milusia
powinnaś być moderatorem tego wątku ale już na luźnym U a nie na R! To tylko kwestia troski o Ciebie ![]() Stwierdziłam, że teraz będę na U, a od Nowego Roku zacznę porządne R. U jest straszne! Najgorsze, co może być to utrzymać wagę jedząc w miarę normalnie. |
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mogę sie przyłączyć? mam 164cm waze 54kg chcę schudnąć do 49 nie wiem czy sie uda
nigdy się nie udało... mój cel to studniówka na początku stycznia
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ile Wy piszecie
![]() Dzięki za porady odnośnie pęcherza, bo ta woda z cytryna serio serio pomaga. Ania- jesli będę miała kolejny atak bólu, to pójdę do lekarza, tylko nie mam kiedy za bardzo ![]() I zostałam lauretką konkursu garniera Mam dostać jakieś szampony czy inne tego typu Wiecie co, u mnie nawet nieźle z dietą, trzymam się jak mogę, tylko ostatnio leci wino prawie co wieczór i to mi wszystko zaburza Do tego kilka dni temu mialam koszmarną ochotę na pizzę no i zjadłam pół, na szczęście była okropna. Bez sensu, załamać dietę dla niesmacznej pizzy Milusia, jak to nie chcemy Cię, jesteś wątkowym przodownikiem pracy, schudłaś chyba najwięcej i za nic Cię nie wypuszczamy Cindy biedactwo, jedz więcej... W sumie Twój przykład- z omdleniem przez niejedzenie śniadań i kolacji jest najlepszym przykładem dla loliteczki... mam straszna ochotę iść na lodowisko, ale w ogóle nie potrafię jeździć ![]() dimiti, cindy, jakie Wy jeseście ładneee
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milo nam, ze mamy kolejna chetna do grupowego odchudzania ! to stycznia duzo czasu takze spokojnie sie uda ![]() BŚ dziekujemy ![]() Ty przestan wymyslac bo pewno do glowy sobie ubzdurasz polowe rzeczy tak jak ja! ![]() tez myslalam nad operacja nosa zeby zmniejszyc, ale jak zobaczylam pare zdjec gdzie nie wyszla operacja to mi sie odechcialo takze nic sobie nie wymyslac kobiety na sile wymyslaja kompleksy a w rzeczywistosci jest o wiele lepiej niz im sie wydaje
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Widze dziewczyny ze nie ma to jak niska samoocena. Ja tez tak miałam najbardziej jezeli chodzi o boczki i cellulit. Miałam tak dopoki nie poznalam mojego TŻta kochanego. Zaczelam mu mowic zobacz jaki mam cellulit, jakie boczki itd. Potem on zaczal mi pokazywac dziewczyny naprawde fajnie, chude w moich oczach i mowil zobacz on jest mlodsza od ciebie o jaies 3 lata a jaki ma cellulit a zobacz ta dziewczynke ma moze 15lat a wyglada jak babcia-pomarszczona od solarium potem sama zaczelam obserwowac dziewczyny najlepiej latem gdy porozbierane i wiecie co skonczylam 22 lata i nie mam juz kompleksow to prawda chce schudnac ale po to zeby sie lepiej czuc, zdrowiej sie odzywiac i we wszystkich ciuchach fajnie wygladac, np w biodrowkach, bo ja biodrowek nie ubiore bo widze ze cos tam za duzo jest, ale wczoraj bylam opiekunem na dyskotece w gimnazjum(moj tata jest nauczycielem, ja ukonczylam sobie kurs pedagogiczny jak skonczylam 18lat i teraz dorabiam to na dyskotekach, to na wycieczkach) i na tej dyskotece dziewczyny ktore maja 13-15lat zachowuja sie gorzej jak chlopcy w tym wieku, a poubierane sa tak ze wlosy sie jeza poprostu, a jedna para z kl. 2 gim o malo co nie bzyknela sie na tym parkiecie mowie wam tragedia. Ech ta dzisiejsza mlodziez
Milusia Ty to chyba chcesz :rózga: Jak my mozemy Ciebie tu nie chciec. My chcemy tylko zebys sie za mocno nie wysuszyla bo zostanie z Ciebie skórka i kości Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2010-11-26 o 14:20 |
|
|
|
#172 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w niedziele chyba sobie zrobimy dietetyczna tortille ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po co Ci az 6 kg w tak krotkim czasie? nie wierze w to. Za szybko. Musialabys intensywnie cwiczyc zeby zgubic tluszcz, dieta Ci sie nie uda. Mozesz stracic 3 kg, to bardzo realne dziewczyny odchudzajmy sie rozsadnie, zdrowo, wtedy na stale tracimy wage Cytat:
Cytat:
![]() ja jutro ide na urodziny z TZ, sami fajni znajomi a domowki są najlepsze! ![]() cellulitu jeszcze nie zabilam ![]() Cytat:
ale jak odpowiednio sie o to zadba, nie bedzie powracac. Ewentualnie mozna brac tabletki z zurawina (bralam) pomagaja Cytat:
![]() bylam 2 lata temuz siostra, szwagrem i TZ, ale byla jazda. Zaznaczam ze to byl moj pierwszy raz. Bylo super mozna sie nauczyc, to proste. ja nie umialam hamowac wieć pupa bolala. Nigdy nie mialam takich zakwasow na ciele! Uwielbiam snieg ale tylko w gorach! A ze do gor mam 60 km, napewno w tym roku sie wybiore, warto!na lyzwach ten nie umiem, ale przez kilkanascie minut TZ trzyma za reke, potem sobie smigam nie boj sie, to super sprawa! ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy można się jeszcze dołączyć? ![]() Mierzę 171cm, a waga po wakacjach podskoczyła o (zgrozo) 6kg ;/ Moja budowa sprawia, że wyglądam komicznie, tłuszczyk rozkłada się poprostu nieładnie.... Od teraz zaczynam odchudzanie ![]() z wagi 57 (coś koło tego) pragnę zrzucić do 50kg, czyli mojej naturalnej wagi ![]() Od jutra zaczynam 100 dni bez słodyczy, dodatkowo wprowadzam stałe godziny posiłków ![]() Nie, nie jestem jedną z tych, której podobają się figury anorektyczek, choć moja waga może Wam tak zasugerować. Chcę jednynie zrzucić 6kg, które przybrałam z powodu niesamowitego obżarstwa i powrócić do mej starej wagi, która była idealna przy moim typie figury ![]() Mogę na Was liczyć? ![]() pozdrawiam
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
dimiti, ja się boje po ostatnich historiach z tą szwedką, która przyjachała na plastyke do PL... W ogóle przeglądałam Twojego bloga- rewelacja, straaasznie dużo fajnych informacji, zgłoszę się do Ciebie po poradę jak się malować
![]() ![]() adusia1554 mój też mi mówi, że jest ok, ale ja wiem lepiej ![]() ewelka, też mam góry strasznie blisko, tylko jakoś nigdy motywacji nie było, ale w tym roku nie dam się i sie nauczę planuję łyżwy w ten weekend, kiedyś trochę jeździłam, ale to było daaaawno i nieprawda ![]() tuskaa, jesteś pewna, że chcesz zejść aż do 55? Bo w sumie mamy taki sam wzrost, też startowałam od 65, mam 63 i nadal kluska jestem ale chcę zejść do 58 tylko, no, może 57.
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no waga do wzrostu moze wydaje sie niska, ale zalezy od figury. Moze podaj swoje wymiary? latwiej zobaczyc roznice dopisze Cię do tabelki ![]() https://spreadsheets.google.com/ccc?...IF&hl=en#gid=0 Cytat:
mnie tylko prawy finansowe ograniczaja
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2010-11-26 o 15:07 |
||
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porazka normalnie...kiedys szlam tez akurat z uczelni i przede mna byly 2 gimnazjalistki- makijaz czarny, brzuch na wierzchu, papieros i takie przeklenstwa, ze ja chyba przez miesiac nie uzywam tylu ile one podczas tych 5-10 min Cytat:
![]() pewnie mozesz ![]() Cytat:
albo ci sie nie spodoba i co wtedy?![]() dzieki w sumie nie mam za duzo czasu na tego bloga i nie za czesto pisze, ale moze bedzie lepiej![]() ![]() nie ma sprawy! chetnie pomoge! ![]()
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podaj swoje wymiary ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
ale tu akurat wina rodzicow jest, niestety...ja w tym wieku mialam jakies tam milosci, ale platonicznie, bylam jeszcze dzieckiem.
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Myślę, że o wiele łatwie będzie mi wrócić do 'starej' wagi z Wami ![]() Niestety nie znam swoich obecnych wymiarów, może i lepiej ;P Moim mankamentem są szerokie biodra, przy wąziutkiej talii, dlatego też zaczęłam przypominać wyglądem kaczuszkę W ogóle dół mam taki masywniejszy, szczególnie teraz - po przytyciu. Jak tylko poznam swoje wymiary, to podam (bo na pewno się zmieniły po tuczących wakacjach i jesieni :P) To trzymam kciuki ![]() Damy radę ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a co do dzieci.. to jest jakaś tragedia. Kiedy ja chodziłam do gimnazjum, nie było takich rewii mody, picia itd. To jest straszne. Dziewczyny mające po 14, 15 lat stylizują się na stare-maleńkie, wyglądają wulgranie i przesadnie. Doświadczenia mają już przeróżne i zatraciły podstawową hierarchię wartości. Chłopcy zaczynają pić, ćpać i robić inne, niemieszczące się w głowie rzeczy. Zauważyłam, że z postępem czasu jest coraz gorzej.
Edytowane przez Ameera Czas edycji: 2010-11-26 o 15:31 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka czasami wina rodzicow, czasami tez rowiesnikow a czasami samego dziecka bo znam takie osoby, ktore udaja kogos innego albo tez sa takie podatne na wplywy innych... :/ ale te filmy wszystkie, ta muzyka, gry itd nawet bajki! sa takie oblesne, glupie i wogole, ze dziwie sie, ze niektorzy nie reaguja jak dziecko gra czy oglada cos takiego:/
dziecko mojej kuzynki (na szczescie mieszkaja daleko!) potrafil sie rozebrac calkowicie i biegac po szkole tak bo nauczycielka na niego uwagi nie zwrocila! mial wtedy z 7 lat... innym razem wyskoczyl do mnie na pogrzebie wujka, zebym sie rozbierala bo on sie bedzie ze mna seksil... itp teksty byly- a moja ciotka sie smiala jaki on zabawny! zero reakcji! kuzynka tlumaczyla, ze uslyszal od jej kolegi jak u nich byl- ale tez nie zareagowala, dopiero jej partnerowi- ojczymowi tego malego sie glupio zrobilo i powiedzial, ze z nim porozmawia- to moja ciotka i babcia juz zeby go nie bic bo nie wolno bo z niego sie kaleke zrobi
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
_Ewelka___, no właśnie to mnie też zastanawia- bo po co np. kupować jakieś ubrania do jazdy na nartac skoro nie wiem czy mi sie spodoba.. a kombinezonow/kurtek chyba nie mozna wypozyczyc?
dimiti , a znasz jakies dobre stronki np z poradami odnośnie malowania? Bo ja ciągle nie wiem co podkreślać, żeby było znośnie ![]() Ameera, ta wąska talia przy szerszych biodrach brzmi super ![]() ja bym z tymi dzieciakami tak nie przesadzała jasne, że teraz dojrzewają duużo szybciej, ale w sumie to doganiamy pod tym względem zachód i nie wiemy jak sobie poradzić Bo brzmimy jak nasi rodzice, że w ich czasach wszystko było lepsze, dzieci grzeczniejsze i lepiej wychowane itd Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-11-26 o 15:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

A jak mam 51cm. to od razu wyglądają smuklej. Chore bo tylko 1cm., ale zawsze dostrzegę różnicę :P

sama nie wiem co to, zakwas by tak nie bolał. Trzeba sie porozciagac!

zapraszamy 

Do tego kilka dni temu mialam koszmarną ochotę na pizzę no i zjadłam pół, na szczęście była okropna. Bez sensu, załamać dietę dla niesmacznej pizzy
ide na urodziny z TZ, sami fajni znajomi 
ale tu akurat wina rodzicow jest, niestety...