|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Czy chce ktoś wybrać się ze mną jutro/dziś(sobota) do G.Kaz?
Jedwab mam dla Gg, Mju, Ecrulo, Jojly, Trust, Ineso, Melki i Malli, jeśli któraś jeszcze chce, to kupiłam jeden na zapas ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Hula - nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też się właśnie z facetem pożarłam, częściowo powodem było moje zmęczenie. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12521212 moja propozycja aukcji gumiszczy
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-11-27 o 02:51 |
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Bo trzeba się zalogować
![]() Niektóre ceny są naprawdę rewelacyjne np większość kolczyków za 1,50 (netto), mają biżu sztuczną, biżu srebrną, akcesoria do włosów, ekspozytory, torebki, i mase innych pierdół ;P Chciałabym w miarę szybko zamówić, tzn żeby przed świętami przyszło bo chcę zamówić kilka rzeczy na prezenty ![]() Trzeba zamówić za co najmniej 100 zł (ale ja już wybrałam rzeczy na ok 50 zl przypominam adres: http://hurt-bizuterii.pl/ |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani blond po lewej to Himka, pani szatynka (nie brunetka
) na podłodze to ville ![]() Ja będę mogła ci przesłać dopiero w poniedziałek, bo teraz jestem na weekend w domu, a zdjęcia mam na laptopie, który został w akademiku ![]() Cytat:
Tak samo!
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja się żegnam, czas do Krakowa
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Himka, ja też pewnie coś zamówię, ale to jutro jak wrócę z Krakowa to sobie popatrzę ![]()
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2010-11-27 o 09:01 |
|
|
|
#2585 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ale mi to przypomniało, że miałam zrobić ekstrakt z wanilii a TO wczoraj wytrąbił resztę łiskiChyba sobie zrobię czekoladowe muffinki dziś z ewentualną domieszką bananów - mam @ i w ogóle atmosfera w pracy mnie dobija i mi źle ![]() Cholerko, miałam Ci kiedyś pisać, że na galerii w Czyzynach postawili kramik z żelkami. A Carrefour wypuścił nową serię akcesoriów kuchennych i są tam foremki do wycinania ciasteczek w ,,innych" kształtach ale nie pamiętam jakich ![]() Do jakiej? Przeczytałam I część Millenium od lalaith, kto następny - Hula? Oraz II cz. Zmierzchu od Ax - ale na to chyba nikt nie czeka? Cholerko, muffiny szafranowe z suszonymi pomidorami i oliwkami http://www.750g.com/fiche_de_cuisine.2.123.24699.htm
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-11-27 o 09:25 |
|
|
|
|
#2586 |
|
Rozeznanie
|
http://hurt-bizuterii.pl/ Ja na pewno bym coś przed świętami też zamówiła
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
Panie sie nie pytaly czy nie otwierasz konkurencyjnego sklepu?
![]() Jak nikt nie wezmie tego dodatkowego jedwabiu to ja jako maniaczka mazidel moge przygarnac A ja pragne je zjesc ![]() Laski, widzimy sie dzisiaj o tej 16 czy nie? Jutro nie wiem czy moglabym byc-ostatnio mi sie plany zmieniaja z godziny na godzine (ale ja glupia jestem... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To święta się nie liczą ![]() Cytat:
Coś mi ostatnio terminy spotkań nie pasują Miłego dnia
|
|
#2589 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokladnie-demotow o tym jest pelnoe
(mowilam juz, ze demotywatory to prawie rak dobre zrodlo informacji jak np tvn24? )
|
|
|
|
#2590 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hula ma dość blisko do domu i myślę, że dałaby radę dojechać do pracy na 26.12 po południu. Wilk syty, owca cała. Zmuszanie ludzi z Krakowa do pracy w tych dniach bez żadnych benefitów jest trochę nie fair... Sama w Krk skisłabym z żalu przez święta, bo to czas, który powinniśmy poświęcić bliskim, więc jeśli miałabym dojazd albo TŻ przy sobie, to nie miałabym nic przeciwko, żeby pracować w tym czasie, jeśli jest taka potrzeba. Jak ktoś ma postawę "bo to przecież dzień niepracujący", to się nie dziwię, że od Nowego Roku jest dużo nowych miejsc pracy... To nie są czasy szkolne, dorosłość to nie wieczna zabawa i pewne rzeczy trzeba po prostu przyjąć na klatę. Dla mnie najważniejsza jest Wigilia i przygotowania do niej. Choćbym miała dojechać na godzinę 21, nie odpuszczę jej. Uważam, że 4 godziny w pociągu plus jego opóźnienie to nie jest mało, a jakoś daję radę i nie narzekam. Pozostałe dni świąt nie są dla mnie aż tak ważne, żeby rzucać pracę i przez cały rok wisieć na garnuszku rodziców Drugi dzień Świąt często spędzam w pociągu do Krk i jakoś nie zwijam się z żalu, mając w pamięci ten czas, który udało mi się spędzić z rodziną.Pracowałam 1 stycznia od 6 rano i nie była to trauma. Spędzałam wtedy Sylwka na domówce w Krk, o 2 wróciłam do domu, o 5 wstałam. Nieraz przychodziłam po imprezie do pracy, więc co za różnica - kwestia nastawienia. Tu akurat o Huli nie mówię, bo jedzie na Podkarpacie, więc musi mieć czas na dojazd i powrót.
|
|
|
#2591 |
|
Matka Smoka
|
Zrobiłam w końcu tą maskę mleko z żelatyną - masakra! najpierw zużyłam paczkę żelatyny i nadal było za rzadkie, potem mi wykipiało w mikrofali a ściąganie z twarzy to dramat. Nienawidzę peeloffów
Malla, podaj mi proszę przepis na maseczkę od Ciebie (tzn z wodą się ją tylko miesza?) i linka do niej, żebym wiedziała jaki efekt widzieć ![]() Ja od dwóch lat pracuję w wigilię na ochotnika, bo pozostałe osoby są spoza miasta. Benefitów nie mam, ale za to jest skrócony dzień pracy i o 14 jestem wolna. |
|
|
|
#2592 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - tak, tylko się miesza z wodą lub hydrolatem, nie mam żadnego przepisu z proporcjami
http://www.helfy.pl/skin-toneup-mase...a-ajurwedyjska. Zmykam się szykować na imprezę
|
|
#2593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia skąd, ale kojarze Was!---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, nie wiem co z tym spotkaniem w końcu.. Ustalmy tak, kto może przyjść, to o 16 w Galerii Kazimierz w Coffee Heaven.
|
|
|
#2594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas już jest wszystko dobrze ![]() mam prawie cały wolny weekend więc spędziliśmy trochę czasu już razme i jest ok ![]() i cały tydzień mam wolny więc też nadrobimy, mam nadzieję że już będzie ok ![]() ja nie mam kiedy tamtych gumek zużyć a Ty już juz nowe chcesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ktoś ma kolejne części ?Cytat:
wymyśliłam że może zrobię tak że nie zostawię dyspozycji i powiem im że jestem świadoma konsekwencji i licze na to że inne dziewczyny będą mogły... podobno 2 poprzednie lata obstawiały właśnie osoby z krakowa i pozniej miały wolne.... jedna dziewczyna powiedziała ze może 26 rano przyjść inna powiedziała że do niej rodzina cała przyjedzie do krakowa na święta więc też mozę na jedną zmianę przyjść... jeszcze ktoś się musi znaleźć..... |
||||
|
|
|
#2595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() No Malla zaproponowała zakup, to dałam link
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie Kraków jest mały
|
|
|
|
|
#2597 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2598 |
|
Matka Smoka
|
Hula, ja mam od lalaith też II część, i ona ma III ale u koleżanki póki co. To drugą przytrzymać dla Ciebie jak skończę?
|
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może bym i dała rade ale pewnie bym musiała wyjechać już o 10 rano;/ przemyślę to jeszcze może umówię się z dziewczynami tak że dam dyspozycje na sylwestra a gdybym ją dostała to ktoś ją za mnie przejmie... tylko żebym nie została zrobiona w balona ;| mam jeszcze czas do 11 grudnia na podjęcie decyzji co mam zrobić z tym faktem Cytat:
jeżeli nie będzie oprócz mnie kolejki to poprosze o przetrzymanie, a jeżeli ktoś będzie chciał to nie ma problemu niech ktoś przeczyta a ja póżniej
|
||
|
|
|
#2600 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - a mają tam zwyczaj umawiania się, że ktoś pracuje w te święta, ale już nie musi w następne? W mojej pracy ludzie jakoś potrafili się dogadać... Głupio by było, gdyby kazali Ci pracować w Sylwestra lub Wielkanoc albo wypad :/
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż właściwie zgubiłam sens tematu, nad którym dyskutujemy. |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
dubel
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
więc jdnostki są zatrudnione tak że pracowali w ciągu wielkanocy i wigilii w kinie ![]() u mnie na dziale jest jedna dziewczyna któa pracuje od stycznia ale już złożyłą wypowiedzenie a tak to staż pracy na moim dziale najdłuzszy jest od końca sierpnia
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-11-27 o 13:59 |
|
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyciagnelam przed chwila zimowe buty i je wypastowalam...przypomnij cie mi na wiosne ze mam juz wiecej butow nie kupowac bo nie mieszcza mi sie w szafie! Zwlaszcza, ze wiekszosci pozniej i tak nie nosze
Ja ostatnio chcialam kupic kolejne ale sie powstrzymalam-glosik w mojej glowie krzyczal 'magisterki!' ![]() Czy tylko ja nie mam jeszcze konkretnych planow na sylwestra?
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Emilka - ja też nie mam
i nie mam pojęcia co będę robić, skoro pracuję do 16-tej.Przyjdziesz do GK? Pewnie spotkanie będzie dosłownie chwilowe..
|
|
|
#2605 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
Mam znajomego w Kinie Kijów, pracuje już 4 lata, no ale tam nie ma takiej masówki. Skończył bardzo trudne studia i ma niezłą mózgownicę, ale po prostu lubi kino ![]() Ja nigdy nie mam. Pracuję do 17, więc wyjazd w góry odpada. W tym roku wolne w tym okresie bierze koleżanka, tak się dogadaliśmy. Rok temu zaraz po pracy wsiadłam w samochód i pojechałam do Rzeszowa.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-27 o 14:07 |
||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo gdyby płącili jakoś normalnie albo dawali dodatki za pracę w święta to jeszcze spoko niby w zeszłym roku było tak że jak ktoś pracował w święta i sylwestra to 17 godzina pracy w tym okresie byłą płącona 50zł... to układali grafik tak żeby ludzie pracowali po 15h ;/;/ wogóle to słyszałam że mają być paczki świąteczne dla pracowników w zeszłym roku były jakieś słodycze i wino
|
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
)...Zmykam się pakować, dobrze że mi o winie przypomniałaś, nie wpadnę na imprezę z pustymi rękami...
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli macie numer do Wilczycy do bardzo proszę!
edit: mam ![]() Emilka - nie ma spotkania jednak jakby co.
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-11-27 o 14:15 |
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupony na darmowe piwo mają być ;] |
|
|
|
|
#2610 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ekstrakt z wanilii na łychalu? Fuuuuj...jakie foremki, jakie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Tak samo!

Ale mi to przypomniało, że miałam zrobić ekstrakt z wanilii a TO wczoraj wytrąbił resztę łiski
skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage

Coś mi ostatnio terminy spotkań nie pasują
Drugi dzień Świąt często spędzam w pociągu do Krk i jakoś nie zwijam się z żalu, mając w pamięci ten czas, który udało mi się spędzić z rodziną.