![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ![]() ja fryzjerowi mówię stanowcze nie, ostatnio byłam w kwietnu chyba podciąc końcówki ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() co będziemy dzisiaj robic ![]() ![]() albo może P. na sztacheten party wyciągnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() a mój TŻ za to mówi o Oli że "jak ta z pryszczem ( ![]() ![]() a obiektywnie myślę że wygra Polina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż ja dziś chyba zetrę kurze... o ile nie stracę zapału Cytat:
![]() W Was też tak sypie cały dzień? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
perfumowy zawrót głowy
|
Wrócę jeszcze do perfum w Dubaju, wcale nie są tańsze niż u nas, chyba, że mi się mózg zlasował i źle liczyłam
![]() Były butiki L'Artisana, Carona, Penhaligons, Diptique i inne ![]() ![]() Byłam u Donny Karan, BC nie mają dostawy od 2008 roku wąchałam Wenge ( bardzo podobne do BC, ale to nie to samo) oraz Labdanum (eee)... W ogóle zwała wchodzę do jakiejś perfumerii a tam konsultantka do mnie na wejście: Zdrastvujtie ![]() aaa i lakiery Inglota kosztują u nich ok. 38zł!!! Inglot ma butiki zaraz koło Mac Kociary - mam pytanie - czy kuweta zamykana jest praktyczna czy lepiej normalną?? Mam na razie tylko transporter ale przez tydzień muszę zgromadzić cały sprzęt...
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-11-27 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, nie chcesz być pociągająca?
![]() Cytat:
![]() ale regularnie podcinane włosy rosną szybciej i zdrowe - tylko spójrz na nogi po goleniu ![]() Poza tym u Ciebie może pędzli tak nie widać... ale na czarnych włosiech te białe pyndzelki to masakra ![]()
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu - u mnie sypie ostro od popołudnia
![]() ![]() Maju - chcę, ale dziś wyjątkowo nie w taki "niszowy" sposób ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy ja już mówiłam,że inwentura to zuo ? Wpadam nosem w klawiaturę i literki mi się rozjeżdżają ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
perfumowy zawrót głowy
|
ruskich tam pełno, ruskie mają dolary
![]() ruskie nawet latem przylatują jak jest 50C ruskie w dni leżą na plaży ( byłam, widziałam, same ruskie i my 2 polki na plaży, a arabowie w cieniu w kafejkach), ruskie jak się ściemni buszują po mallach ale żeby mnie wziąć za ruską?! ![]() aaa jeszcze jedno - przywozić swój alkohol z Polski tam można kupić tylko w restauracjach - cena piwa np. ok. 30 zł, 50ml wódki to 40zł... szok
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-11-27 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |||
Zakorzenienie
|
A to już sobie na przyszłość chcesz kupić?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak powinno być ![]() Cytat:
![]() Ja starłam kurze, odkurzyłam i jeszcze będę myć podłogi ![]() Czy ja nie za dużo sprzątam? ![]() ![]() Sztacheten party dobre party ![]() Pojechaliśmy dziś rano do sklepu, było sucho, acz mroźnie. Gdy wracaliśmy (po jakichś 2 godzinach) wszystko było przykryte śniegiem i taka pogoda utrzymuje się nadal. Chyba zima przyszła? ![]() ![]() A i kupiłam sobie kurtkę, piżamę, bieliznę i nawet ... spodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To co, kto dziś imprezuje? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-27 o 15:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Zmykam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co robic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
#3404 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie...Drogie wizażystki, czy króraś robiła zakupy w USA, w sklepie nie wysyłającym do Polski za pośrednictwem portali typu http://tylkowusa.com/strony/o-nas.html ? Albo czegoś w ten deseń? Macie sprawdzony sposób? Zależy mi na zakupach, a nie chcę wtopić kasy w jakiejś szemranej firmie. Help
![]() ![]() ![]()
#3406 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to podobno przesąd ![]() ![]() w sumie tak na zdrowy rozum-przeciez włos sie wydłuza od strony cebulki a nie koncówki...wiec obcinanie nie powinno miec zadnego wpływu ![]() poza tym włos zyje max 6 lat i tyle tez rośnie...potem se jest przez troche a potem wypada, wniosek ze tego taki ze z tym podcinaniem to gowno prawda ano i jeszcze to ze włosy rosną12-18 cm rocznie (zdrowe włosy,jakk sa zaburzenia to moze byc mniej), wiec maksymalna długosc włosów jaka mozna odsiagnąc bez obcinania ich przez ok 6 lat to ok 100 cm, ale nawet to jest trudno osiagnac, bo przy tej długosci czesc włosów jest juz starych i zaczyna wypadac, wiec hery robia sie zadkie....a dłuzsze juz nie bedom. zreszta doskonale rto widac na głowie tego goscia co sie majta własnymi herami na yt.....ostatnie 20 cm tych cud herow to same strzepy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-27 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Polly_;23483346] to podobno przesąd
![]() ![]() w sumie tak na zdrowy rozum-przeciez włos sie wydłuza od strony cebulki a nie koncówki...wiec obcinanie nie powinno miec zadnego wpływu ![]() to dlaczego włoski po goleniu odrastają grubsze niż były, a dużo grubsze niż po depilacji? ![]() Cytat:
![]() fińscy mistrzowie machania poiórami http://www.youtube.com/watch?v=RwrU6...eature=related bogata choreografia mnie zmiażdżyła! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
No niby cebulka do końcówki nic nie ma, ale chyba jednak coś z tym podcinaniem jest.
Ja mam grzywkę, podcinam ją dużo częściej niż inne włosy i szybciej rosną. Grzwka rośnie mi jakieś 2 cm miesięcznie, a reszta włosów na pewno nie. Ja chcem mieć do łopatek i równe, ale wczoraj mnie obzdryngoliła, wycieniowała i najkrótsze mam ledwo do ucha (tego górnego). |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
1. Włosy po goleniu odrastają takie same z tym ze nie wypłowiałe od światła i bez tych miękkich wytartych końcówek przez to wydaja sie grubsze i mocniejsze.
2. Długopióry z pierzem do kolan to osoby którym włosy szybko rosną. Mam "kuzynke" której hery w ciągu roku potrafiły urosnąć nawet 30cm. Jak ich nie podcinała to zahodowała do łydek. 3. Włosy krótkie mniej obciążają cebulkę i mała cebulka może wyprodukować miesięcznie więcej zdrowego włosa. Im włosy dłuższe tym wolniej rosną. ----------------------------- A ja se dzis drinkuję ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-27 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Maja102;23483461]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
grozi wypollizowaniem
|
odrastaja grubsze, bo jak golisz pierwszy raz w zyciu to golisz stare "starte włosy"- włosy na nogach sie wycieraja. Poza tym sa grubsze przy cebulce a potem ciensze-stąd to wrazenie. Przeciez nie wyrazstaja po kazdym goleniu coraz grubsze i grubsze i grubsze
![]() a depilacja usuwa włosy z cebulkami wiec to co rosnie to nowy cienki włosek-kazdy jest taki zaraz po wyrosnieciu z cebulki, potem dorośleje i grubnie a ludzie z herami do ziemi som ewenementem, tak jak ci z pazurami do ziemi ![]() ![]() gdyby włosy rosły w nieskonczonosc to stosunkowo łatwo byłoby osiagnąć włosy np 5cio metrowe nie obcinajac ich 30 lat.....
#3412 | ||||||||||||
BAN stały
|
Lewe mi się naprawiło jakiś czas temu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie-e ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Chyba czas na wódkę iść ![]() Miłego wieczoru, bądźcie grzeczne/i ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-27 o 18:42 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest biało.
Biało, zimno i do d...py. Nienawidzę zimy. Dziękuje za uwage. |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ewentualnie bardziej kurturarnie ---> ![]() --- Zostawiam Wam piosenkę i spadam ![]() Udanego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepsze jest, jak we dwóch synchronicznie majtają ![]() to przybij piątkę ![]() bo ja tez nienawidzę ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | ||
Zakorzenienie
|
Albo po śniegu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm czyli jednak za dużo sprzątam, qrcze ![]() Cytat:
Przez przypadek znalazłam fajne lalki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Nindżopesz
|
A propos wlosow, ktore rosna obcinane - gdzies czytalam, ze po prostu wlosy niepodcinane niszcza sie na koncach przez co sa bardziej lamliwe, koncowka wiec ulamuje sie zamiast rosnac ot i tyle.
Wziela nas z TZtem zimowa melancholia i idziemy zaraz na nocny spacerek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.