Scent Bar XX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-27, 15:17   #3391
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XX

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

już wróciłam...
było super
ale prawda jest taka, że jak się nie ma kilku tysięcy usd kieszonkowego to nie jest to fajne miejsce, tym bardziej, że byłam tam właśnie z takim towarzystwem

Olfaktoryczne doznania mi to wynagrodziły, wąchałam miejsca, arabów i arabki , niestety cała reszta czyli pakistany nie pachną...
wklejam Wam kilka obrazków, pogoda cudowna + 30, a jak wczoraj wróciłam to w Wawie było -2
ja też chcę

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

ja fryzjerowi mówię stanowcze nie, ostatnio byłam w kwietnu chyba podciąc końcówki , włos za cyc, pani podcieła i cały cyc na wierzchu . Hoduje więc pędzle wystrzępione i staram się na nie nie patrzec

dzień dobry

co będziemy dzisiaj robic

albo może P. na sztacheten party wyciągnę

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:24   #3392
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

jeżeli foka, ba, słoń morski w mojej postaci nosi 70, to musisz miec mniej pomiary poczyń i przymiarki w sklepie, bo w sieciunię nie wierzę, a już na pewno nie na pierwszy raz
tak też pewnie zrobię, tylko nie wiem czy/gdzie w Kato może być sklep z dziwnymi rozmiarami
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Na kogo głosujesz w Tap Madl? Ja na Olę
ja też

a mój TŻ za to mówi o Oli że "jak ta z pryszczem () wygra to on protestuje"

a obiektywnie myślę że wygra Polina
Cytat:
Olfaktoryczne doznania mi to wynagrodziły, wąchałam miejsca, arabów i arabki , niestety cała reszta czyli pakistany nie pachną...
wklejam Wam kilka obrazków, pogoda cudowna + 30, a jak wczoraj wróciłam to w Wawie było -2
super foty zazdroszczę

Cytat:

Jak ktoś chce się wybrać do Dubaju, to latem wszystkie ceny lecą na łeb na szyję, szczególnie w hotelach 5*
ale temp latem to +50
+50 nie jest fajne
Cytat:
Odkurzyłem mieszkanie, i mi zapał do sprzątania minął Kurze u siebie zetrę przed świętami, bo jak zrobiłbym to teraz, to do świąt i tak musiałbym powtórzyć tę fascynującą czynność, bo się zakurzyć zdąży, a po co robić se dodatkową robotę, no nie? Czy mój tok rozumowania jest normalny? Proszę o szczere odpowiedzi
też taki miewam czasami, więc obstawiam że normalny
chociaż ja dziś chyba zetrę kurze... o ile nie stracę zapału
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Polly - dziś jeszcze wolę być "zabetonowana" na imprezie. Jeszcze mi się jaki amant trafi a laska z katarem na twarzy nie jest zbyt pociągającym widokiem

W Was też tak sypie cały dzień?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:26   #3393
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Wrócę jeszcze do perfum w Dubaju, wcale nie są tańsze niż u nas, chyba, że mi się mózg zlasował i źle liczyłam

Były butiki L'Artisana, Carona, Penhaligons, Diptique i inne
Byłam u Donny Karan, BC nie mają dostawy od 2008 roku
wąchałam Wenge ( bardzo podobne do BC, ale to nie to samo) oraz Labdanum (eee)...
W ogóle zwała wchodzę do jakiejś perfumerii a tam konsultantka do mnie na wejście: Zdrastvujtie

aaa i lakiery Inglota kosztują u nich ok. 38zł!!! Inglot ma butiki zaraz koło Mac

Kociary - mam pytanie - czy kuweta zamykana jest praktyczna czy lepiej normalną??
Mam na razie tylko transporter ale przez tydzień muszę zgromadzić cały sprzęt...

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

Edytowane przez agnes_bdg
Czas edycji: 2010-11-27 o 15:29
agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:27   #3394
Maja102
Zakorzenienie

Madziu, nie chcesz być pociągająca?
Cytat:
ja fryzjerowi mówię stanowcze nie, ostatnio byłam w kwietnu chyba podciąc końcówki , włos za cyc, pani podcieła i cały cyc na wierzchu . Hoduje więc pędzle wystrzępione i staram się na nie nie patrzec

ale regularnie podcinane włosy rosną szybciej i zdrowe - tylko spójrz na nogi po goleniu
Poza tym u Ciebie może pędzli tak nie widać... ale na czarnych włosiech te białe pyndzelki to masakra
Stary 2010-11-27, 15:28   #3395
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ewusiu - u mnie sypie ostro od popołudnia

Maju - chcę, ale dziś wyjątkowo nie w taki "niszowy" sposób

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:28   #3396
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
W ogóle zwała wchodzę do jakiejś perfumerii a tam konsultantka do mnie na wejście: Zdrastvujtie

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:35   #3397
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

już wróciłam...
było super
ale prawda jest taka, że jak się nie ma kilku tysięcy usd kieszonkowego to nie jest to fajne miejsce, tym bardziej, że byłam tam właśnie z takim towarzystwem

PRZEPIĘKNIE

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

też tak miałam, po tym ojcowym "paziu", teraz to nawet nie pozwalam komukolwiek pomyśleć o podcięciu mi końcówek
ja podcinam włosy mamie, tż-towi i czasem koleżankom. W odróżnieniu od części fryzjerek wiem,że 0,5cm to nie to samo co 15cm. Skarg jak dotąd nie było

Czy ja już mówiłam,że inwentura to zuo ? Wpadam nosem w klawiaturę i literki mi się rozjeżdżają

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:37   #3398
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
ruskich tam pełno, ruskie mają dolary
ruskie nawet latem przylatują jak jest 50C
ruskie w dni leżą na plaży ( byłam, widziałam, same ruskie i my 2 polki na plaży, a arabowie w cieniu w kafejkach),
ruskie jak się ściemni buszują po mallach
ale żeby mnie wziąć za ruską?!

aaa jeszcze jedno - przywozić swój alkohol z Polski
tam można kupić tylko w restauracjach - cena piwa np. ok. 30 zł, 50ml wódki to 40zł...
szok

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

Edytowane przez agnes_bdg
Czas edycji: 2010-11-27 o 15:38
agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:37   #3399
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Kociary - mam pytanie - czy kuweta zamykana jest praktyczna czy lepiej normalną??
Mam na razie tylko transporter ale przez tydzień muszę zgromadzić cały sprzęt...
zamykana dużo lepsza - nie roznoszą tak piasku łapami i nie rozsypują wokół - jedno ale - koth może się bać, można mu na pierwszych kilka dni postawić bez góry i dopiąć ją potem; jeśli weźmiesz z drzwiczkami, od razu je wyjmij

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 15:52   #3400
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Nie śpi, ja buszuję w kremach 50+
A to już sobie na przyszłość chcesz kupić?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

przez ostatnie 10 lat parę razy próbowałam się przełamać, ale najdalej doszłam do baru na basenie i zwiałam...

Cytat:

Super zdjęcia No to "lekki" szok taka zmiana temperatury, nie?

Cytat:

Małżonka się bawi, a ja gary i latanie na szmacie, życie
Tak powinno być

Cytat:
Odkurzyłem mieszkanie, i mi zapał do sprzątania minął Kurze u siebie zetrę przed świętami, bo jak zrobiłbym to teraz, to do świąt i tak musiałbym powtórzyć tę fascynującą czynność, bo się zakurzyć zdąży, a po co robić se dodatkową robotę, no nie? Czy mój tok rozumowania jest normalny? Proszę o szczere odpowiedzi
Odp:

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ja starłam kurze- a nie odkurzyłam- rozumiecie...
Ja starłam kurze, odkurzyłam i jeszcze będę myć podłogi
Czy ja nie za dużo sprzątam? Chyba nie

Cytat:

albo może P. na sztacheten party wyciągnę
Sztacheten party dobre party

Pojechaliśmy dziś rano do sklepu, było sucho, acz mroźnie. Gdy wracaliśmy (po jakichś 2 godzinach) wszystko było przykryte śniegiem i taka pogoda utrzymuje się nadal. Chyba zima przyszła?

A i kupiłam sobie kurtkę, piżamę, bieliznę i nawet ... spodnie (miały być nie biodrówki, tylko tym razem wyższe, ale i tak mam wrażenie, że nie są zbyt wysokie a może już się odzwyczaiłam od takich i mi się wydaje no i oczywiście są za długie ), dziecku kupiłam drugie buty zimowe, a mężowi czapkę . Ale zmarzłam straszliwie, brr.

To co, kto dziś imprezuje?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-27 o 15:53
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 16:00   #3401
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zmykam

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-27, 16:06   #3402
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
normalka u arabów , b. tego nie lubię

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ale regularnie podcinane włosy rosną szybciej i zdrowe - tylko spójrz na nogi po goleniu
Poza tym u Ciebie może pędzli tak nie widać... ale na czarnych włosiech te białe pyndzelki to masakra
wiem bo czarna byłam ponad 10 lat , a w podcinanie nie wierzę, że cebulka wie co się dzieje z końcówką

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Czy ja już mówiłam,że inwentura to zuo ? Wpadam nosem w klawiaturę i literki mi się rozjeżdżają
bidna

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
zamykana dużo lepsza - nie roznoszą tak piasku łapami i nie rozsypują wokół - jedno ale - koth może się bać, można mu na pierwszych kilka dni postawić bez góry i dopiąć ją potem; jeśli weźmiesz z drzwiczkami, od razu je wyjmij
no ja się waham, a kuwetę muszę kupic się boję, że moim kotom będzie się ta zamykana kojarzyc z transporterem, którego nie cierpią. Z drugiej str. mam już dośc porozrzucanego żwirku
co robic

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 16:07   #3403
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Zmykam
baw się dobrze
Stary 2010-11-27, 16:16   #3404
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
no ja się waham, a kuwetę muszę kupic się boję, że moim kotom będzie się ta zamykana kojarzyc z transporterem, którego nie cierpią. Z drugiej str. mam już dośc porozrzucanego żwirku
co robic
moje tyż nie cierpią transportera, ale w życiu nie skojarzyły jednego z drugim

Stary 2010-11-27, 16:44   #3405
vesenka
Zakorzenienie

Przypomniałam sobie...Drogie wizażystki, czy króraś robiła zakupy w USA, w sklepie nie wysyłającym do Polski za pośrednictwem portali typu http://tylkowusa.com/strony/o-nas.html ? Albo czegoś w ten deseń? Macie sprawdzony sposób? Zależy mi na zakupach, a nie chcę wtopić kasy w jakiejś szemranej firmie. Help

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 17:58   #3406
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

a

to podobno przesąd , jak to mowił pewien znany na swiecie fryzjer "włosy to nie trawnik angielski"
w sumie tak na zdrowy rozum-przeciez włos sie wydłuza od strony cebulki a nie koncówki...wiec obcinanie nie powinno miec zadnego wpływu

poza tym włos zyje max 6 lat i tyle tez rośnie...potem se jest przez troche a potem wypada, wniosek ze tego taki ze z tym podcinaniem to gowno prawda

ano i jeszcze to ze włosy rosną12-18 cm rocznie (zdrowe włosy,jakk sa zaburzenia to moze byc mniej), wiec maksymalna długosc włosów jaka mozna odsiagnąc bez obcinania ich przez ok 6 lat to ok 100 cm, ale nawet to jest trudno osiagnac, bo przy tej długosci czesc włosów jest juz starych i zaczyna wypadac, wiec hery robia sie zadkie....a dłuzsze juz nie bedom.
zreszta doskonale rto widac na głowie tego goscia co sie majta własnymi herami na yt.....ostatnie 20 cm tych cud herow to same strzepy

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-11-27 o 18:02
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:06   #3407
Maja102
Zakorzenienie

[QUOTE=Polly_;23483346] to podobno przesąd , jak to mowił pewien znany na swiecie fryzjer "włosy to nie trawnik angielski"
w sumie tak na zdrowy rozum-przeciez włos sie wydłuza od strony cebulki a nie koncówki...wiec obcinanie nie powinno miec zadnego wpływu [QUOTE=Polly_;23483346]
to dlaczego włoski po goleniu odrastają grubsze niż były, a dużo grubsze niż po depilacji?
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ano i jeszcze to ze włosy rosną12-18 cm rocznie (zdrowe włosy,jakk sa zaburzenia to moze byc mniej), wiec maksymalna długosc włosów jaka mozna odsiagnąc bez obcinania ich przez ok 6 lat to ok 100 cm, ale nawet to jest trudno osiagnac, bo przy tej długosci czesc włosów jest juz starych i zaczyna wypadac, wiec hery robia sie zadkie....a dłuzsze juz nie bedom.
i j ak wyjasnić ludzi z herami do kolan i do ziemi?

fińscy mistrzowie machania poiórami
http://www.youtube.com/watch?v=RwrU6...eature=related
bogata choreografia mnie zmiażdżyła!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-27 o 18:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:23   #3408
naiat
Zakorzenienie

No niby cebulka do końcówki nic nie ma, ale chyba jednak coś z tym podcinaniem jest.
Ja mam grzywkę, podcinam ją dużo częściej niż inne włosy i szybciej rosną. Grzwka rośnie mi jakieś 2 cm miesięcznie, a reszta włosów na pewno nie.

Ja chcem mieć do łopatek i równe, ale wczoraj mnie obzdryngoliła, wycieniowała i najkrótsze mam ledwo do ucha (tego górnego).
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:26   #3409
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

1. Włosy po goleniu odrastają takie same z tym ze nie wypłowiałe od światła i bez tych miękkich wytartych końcówek przez to wydaja sie grubsze i mocniejsze.

2. Długopióry z pierzem do kolan to osoby którym włosy szybko rosną.
Mam "kuzynke" której hery w ciągu roku potrafiły urosnąć nawet 30cm. Jak ich nie podcinała to zahodowała do łydek.

3. Włosy krótkie mniej obciążają cebulkę i mała cebulka może wyprodukować miesięcznie więcej zdrowego włosa. Im włosy dłuższe tym wolniej rosną.

-----------------------------
A ja se dzis drinkuję Właśnie "opchnęłam" stare autko.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2010-11-27 o 18:29
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-27, 18:26   #3410
naiat
Zakorzenienie

[QUOTE=Maja102;23483461]
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Choreografia może uboga, ale od samego patrzenia we głowie mi siem zakręćło.
Stary 2010-11-27, 18:28   #3411
Polly_
grozi wypollizowaniem

odrastaja grubsze, bo jak golisz pierwszy raz w zyciu to golisz stare "starte włosy"- włosy na nogach sie wycieraja. Poza tym sa grubsze przy cebulce a potem ciensze-stąd to wrazenie. Przeciez nie wyrazstaja po kazdym goleniu coraz grubsze i grubsze i grubsze

a depilacja usuwa włosy z cebulkami wiec to co rosnie to nowy cienki włosek-kazdy jest taki zaraz po wyrosnieciu z cebulki, potem dorośleje i grubnie

a ludzie z herami do ziemi som ewenementem, tak jak ci z pazurami do ziemi -i na pewno nie są to ci ludzie którzy regularnie podcinają końcówki -hery do ziemu to ok 170 cm..wiec nie tak duze odstępstwo od normy ale przeciez
gdyby włosy rosły w nieskonczonosc to stosunkowo łatwo byłoby osiagnąć włosy np 5cio metrowe nie obcinajac ich 30 lat.....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:33   #3412
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mnie lewe
Lewe mi się naprawiło jakiś czas temu

Cytat:
na katar -sudafed
spokój z katarem na parę godzin i hmm (w sam raz na imprezę)
Na tę imprezę dawka potrójna, czy jak?

Cytat:
... ostatnio powiedziałam, żeby mi z 3-4 cm końców podcięła, a tamta flondra mi z 10 cm ciachnęła
Zrobiła to specjalnie

Cytat:
Dzięki za rady, co do kataru. Apteki u mnie zamknięte. Pozostaje mi się przemęczyć...Ale będę wiedziała co i jak na przyszłość
Podobno ząbek czosnku do każdej dziurki (od nosa ) pomaga, ale to chyba mało wyjściowa metoda

Cytat:
ostatnio byłam w kwietnu chyba podciąc końcówki , włos za cyc, pani podcieła i cały cyc na wierzchu
A nie prościej cycki odzieniem zakryć jakimś, niż z włosami cudować

Cytat:
co będziemy dzisiaj robic
Urżniemy się w trupa i będziemy rzygać po krzakach

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja też

a mój TŻ za to mówi o Oli że "jak ta z pryszczem () wygra to on protestuje"

a obiektywnie myślę że wygra Polina
Piszczałka mnie wkurza swoim zachowaniem (lepszego nazwiska mieć nie mogła ), podobnie Polina, którą początkowo lubiłem nawet, ale te żenujące sceny pt. "O Boże, Boże... sesja z facetem, nie mogę, nie jestem na to gotowa, jeden mnie już tak zranił..." sprawiły, że podziękuję (no i nawet podstawowych zwrotów po ang nie zna) Poza tym Ola jest najmądrzejsza z nich trzech, no i mnie podoba się najbardziej

Cytat:
...W ogóle zwała wchodzę do jakiejś perfumerii a tam konsultantka do mnie na wejście: Zdrastvujtie
A myślałem, że to w Turcji językiem urzędowym jest rosyjski

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Mówiłaś

Cytat:
aaa jeszcze jedno - przywozić swój alkohol z Polski
tam można kupić tylko w restauracjach - cena piwa np. ok. 30 zł, 50ml wódki to 40zł...
Eeee... to trochę ostudziło mój podróżniczy zapał

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A to już sobie na przyszłość chcesz kupić?
Nie-e Działam wg zasady: "Wyprzedź zmarszczkę o 20 lat! Jesteś tego wart!"

Cytat:
Tak powinno być
I co jeszcze?

Cytat:
Odp:
Obawiałem się właśnie, że po starciu kurzu w pokoju odstawię scenę z ikonką zaproponowaną powyżej, dlatego też zaniechałem tego nadmiernego wysiłku

Cytat:
Ja starłam kurze, odkurzyłam i jeszcze będę myć podłogi
Czy ja nie za dużo sprzątam? Chyba nie
Jako kobieta nie powinnaś zadawać takich głupich pytań

---

Chyba czas na wódkę iść

Miłego wieczoru, bądźcie grzeczne/i

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2010-11-27 o 18:42
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:44   #3413
naiat
Zakorzenienie

U mnie jest biało.

Biało, zimno i do d...py.

Nienawidzę zimy.

Dziękuje za uwage.
Stary 2010-11-27, 18:47   #3414
gryx82
BAN stały

Cytat:
Filmik z gatunku: "Ale o co, ku*wa, chodzi?"

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
A ja se dzis drinkuję Właśnie "opchnęłam" stare autko.

Ewentualnie bardziej kurturarnie --->

---

Zostawiam Wam piosenkę i spadam

Udanego wieczoru
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 18:59   #3415
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
U mnie jest biało.

Nienawidzę zimy.

Dziękuje za uwage.

ja od wstania słucham tego
kumpel miał to całe lato jako dzwonek w komórce
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 19:14   #3416
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Choreografia może uboga, ale od samego patrzenia we głowie mi siem zakręćło.
gdzie uboga - przecież machają włosami na kilka różnych sposobów
najlepsze jest, jak we dwóch synchronicznie majtają

Cytat:
U mnie jest biało.

Nienawidzę zimy.
to przybij piątkę
bo ja tez nienawidzę

Cytat:
Filmik z gatunku: "Ale o co, ku*wa, chodzi?"
koleś o jakiejś egzotycznej, południowej urodzie podśpiewujący po niemiecku

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-27 o 19:20
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 19:23   #3417
Miciel
Wpisz tu zomzing

to ja też (już to chyba kiedyś wklejałam)

Stary 2010-11-27, 19:26   #3418
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Urżniemy się w trupa i będziemy rzygać po krzakach
Albo po śniegu

Cytat:
Nie-e Działam wg zasady: "Wyprzedź zmarszczkę o 20 lat! Jesteś tego wart!"
Powodzenia

Cytat:
I co jeszcze?
Jeszcze prać, prasować, gotować, robić zakupy

Cytat:
Jako kobieta nie powinnaś zadawać takich głupich pytań
Hmm czyli jednak za dużo sprzątam, qrcze

Cytat:
U mnie jest biało.

Nienawidzę zimy.

Dziękuje za uwage.
U mnie też jest biało i zimno.

Przez przypadek znalazłam fajne lalki firmy Haba i strasznie mi się podobają, qrde no. Ale nie kupię dziecku kolejnej zabawki ( prezenty na Mikołaja już mam, no chyba, że za pół roku jej kupię na urodziny ) A i ta cena też taka (chyba trochę wysoka ) od 134 do 190 zł ... hm.. chociaż Właściwie to chyba taka przeciętna cena jeśli chodzi o lalki Nie wiem, nie znam się
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 19:53   #3419
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 20:23   #3420
Redhaired Witch
Nindżopesz

A propos wlosow, ktore rosna obcinane - gdzies czytalam, ze po prostu wlosy niepodcinane niszcza sie na koncach przez co sa bardziej lamliwe, koncowka wiec ulamuje sie zamiast rosnac ot i tyle.

Wziela nas z TZtem zimowa melancholia i idziemy zaraz na nocny spacerek.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości