|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Oooo, Artur zobowiązuje ![]() Właśnie, Dziewczyny, pokazywałam Wam, jak wygląda młody król Artur w serialu "Merlin"? http://images1.cliqueclack.com/tv/fi...es-425x343.jpg Nie wiem czy jest związana, ale na pewno skuteczniejsza w promowaniu polityki prorodzinnej niż cały rząd razem wzięty ![]() Dobra jest |
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
![]() serialu nie oglądałam a ten z image wygląda jak rycerz zobaczymy jak bardzo skuteczna to zależy ile Żbiczków przybędzie
|
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz Ty wymieniłaś moje. ja sobie myślę, że dotyk to też taka troche niepotrzebna funkcja obok tych, które już wymieniłaś. po co mi coś, na co będę się wkurzała, właśnie dlatego, że pisanie smsa będzie trwało 3godziny? coś bez czego bardzo dobrze mi się funkcjonuje, a z czym nie będzie lepiej? stąd ta touch and type to ideał, bo ma jednocześnie zwykła klawiaturę, obok dotyku. takie 50/50.ja generalnie póki co nie używam internetu w tel. bo mając na kartę płaciłabym jakąś wielką kwotę pewnie, chociaż nawet nie wiem, nie interesowałam się, bo mój obecny telefon nie ma czegoś takiego jak internet ![]() powiedz mi jeszcze co jest nie tak z Symbianem bo serio nie mam pojęcia a z chęcią się dowiem, bo też szukam telefonu.noo ![]() Cytat:
ja, czyli u nich to standard liczą, że ludzie są debilami...kujawski jest chyba słonecznikowy chyba? ja mam rzepakowy w zielonej butelce, to nie widzę tej żółci patelnia czarna, więc też nie ![]() |
||
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba tak, chyba słonecznikowy ![]() ja go b. rzadko stosuję Tż smażył kiedyś na nim pierogi mojej mamy na patelni i były ohydnie żółte od niego, a tż wpi.talał aż mu się uszy trzęsły (ale to raczej skutek zaj.ebistych pierogów teściowej )
|
|
|
#1715 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No bo ten serial chyba tylko na BBC leci czy gdzieś, ja jako maniaczka oglądam przez neta. A no bo on tam jest dopiero księciem, i jako książę bierze udział w turniejach rycerskich itd. No u siebie to czarno widzę ![]() Cytat:
![]() No właśnie też mi ten dotykowy niepotrzebny, ale one mają większe ekrany i więcej bajerów Wiesz co, zależy od sieci. Ja w Playu mam superpakiety A Symbian... no cóż, brat miał Nokię z Symbianem i w kółko mu się psuła, więc nie mamy oboje zbyt dobrych wspomnień. Od tamtej pory unikamy jak ognia. I Ty szukasz? Kurczę, to muszę zrobić naprawdę profesjonalny research i znajdziemy telefony idealne!---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Kradzieje pieprzone!!! |
||
|
|
|
|
#1716 | |||
|
Zakorzenienie
|
moja mama i babcia nie uznają innych olejów/olei (?), tylko Kujawski :P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() amen. i amen.
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie wiem czy się zobowiąże, bo tż aż tak przystojny nie jest ja też ![]() najważniejsze że są chęci ![]() kradzieje, no normalnie kradzieje gÓpie
|
|
|
#1718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja się zastanawiam, czemu moja Nokia umarła. też ma/miała Symbiana ;] rób rób, ale ja chcę Wave'a albo tego Duoz
|
|
|
#1719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ![]() no to słonecznikowy niekoniecznie powinien być używany, rzepakowy właśnie. a ja Ci powiem, że tej żółci nigdy nie widziałam nie mam żółtych pierogów ![]() Cytat:
spojrzałam teraz jaki system ma tztowa nokia. E52 - symbian. tż bardzo chwali i mi ten system sie tez podoba. kolezanka w swojej nokii też ma. a ma ją już z 1,5 roku i nie chciala wymienic nawet jak w orendżu umowe podpisywała ![]() dziwne >< może raczej model brata był trefny? no szukam szukam już od dawna. od września, ale nie było nic interesującego, nie chce, jak mówię, czegoś z miliardem kompletnie zbędnych funkcji. jeszcze jakbym ten tel. miała za 1 zł, to niech se będą, a tak to... płacić za coś czego nie potrzebuje ![]() Cytat:
![]() nie miałaś już tel na gwarancji? ja będę szukała takiego z 2letnią gwarancją, hmm.. |
|||
|
|
|
|
#1720 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Załóżmy może od razu przedszkole, żeby potem było gdzie posłać tę całą dziatwę No, muszę wreszcie ![]() Cytat:
Ale jakby to powiedzieć... samo się nie zrobi Zaszczelić! Cytat:
![]() ![]() No, ale tylko do Plusa ![]() Hahahaha, powiedziałaś to "ma/miała Symbiana" jak "ma/miała raka prostaty" Też mnie ciągnie do Wave'a, bo ma ten super wyświetlacz |
|||
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniejsza o większość i tak chcę znowu wrócić do Samsunga. niee, już nie ma gwar. no, najlepsze rozwiązanie
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
na mienie czy robienie?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja akurat korzystam ze wszystkiego, tylko nie z dzwonienia Ja się ostatnio jaram tym modelem: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...el?cc=pl&lc=pl mimo że wcale mnie jakoś specjalnie nie interesuje ekologiczność ![]() I uwaga, bo ta animacja gada (prezentacja filtra hałasu), żebyście zawału nie dostały
|
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśl myśl ![]() bo chodzi mi o to, że umarła, więc "miała", ale nie wiem czy już kompletnie umarła no ja nie chciałam dotykowego, ale chcę teraz spróbować czegoś nowego ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- nieee, ja kocham samsungi
|
|
|
#1725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nokia nie ma takich reklam: http://www.youtube.com/watch?v=19JJ0Hhkm44 ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() Pogrzeb był? ![]() No mnie w sumie właśnie strasznie cieszą nowinki techniczne, ale co jak mi to nie podejdzie?
|
||
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie, bo w R. leży. ja ew. sprzedam... ojcu
|
|
|
#1727 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, bo próbowałam z koleżanką żadne łojtam ![]() to oni byli gejami? ![]() ja nie lubię swojego Navigatora <3 3310 Cytat:
![]() w Radomiu ????????????????????????? ?????????
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
no, bo tam była ratowana...
|
|
#1729 |
|
Zadomowienie
|
o ja pierdzielę
ps. zadzwonił do mnie szef 5 minut temu żebym przyszła pod basen o 19.30 :O Do basenu mam 3 minuty Ciekawe co on chce
|
|
#1730 | ||
|
Zadomowienie
|
No wiem, wiem, nie bij
![]() Oo, to jest bardzo dobry pomysł! ![]() Cytat:
A i owszem że łojtam !Niestety nie Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie kręci do macierzyństwa, ale jak pomyślę nad tym dłużej, to mój zapał mija. w lidlu jest przecież ciekawie ![]() to przez wizaż. ![]() ja mam od 8:15 do 17:45, ale pewnie bez przerw wyjedzie 17:30 ![]() Cytat:
![]() mnie się marzy nokia e72 i nokia c6 mini, drogie są niestety. Cytat:
Cześć;* właśnie wróciłam z Torunia, kuzynkę odwiedzić. W ogóle trochę stracony weekend. Nic nie zrobiłam. Boże. jutro mechanika, we wtorek chemia, w środę fizjologią, nic tylko się pochlastać. Justyna pokaż nam swoje ząbki Ja ostatnio zamuliłam, wizytę miałam teraz we wtorek i nie pojechałam, zapomniałam. W pt. nie mogłam się do niej dodzwonić, jutro będę próbowała. Zastanawiam się w ogóle nad zmianą ortodonty.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-28 o 19:28 |
|||||
|
|
|
|
#1732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkiem interesujący, ale wiesz, nie ma tego czegoś, co powoduje, że mam ochotę się nim głębiej zainteresować jako jedyna miała to ta Nokia touch and type ![]() Cytat:
ale swoją drogą to super wygląd <3 [mi to się w ogóle marzy HTC desire o ]mi by się znudziło i zapał by padł ![]() Cytat:
? ale fajnie ![]() spoko, mam teraz nokię na podobnym poziomie zaawansowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() e72 i c6 podobaly sie tztowi dopóki nie zobaczyliśmy, że ma ten ekran qwerty z boku wysuwany, przez co jest ogromna! ![]() teraz w czasie leczenia chcesz zmienic? |
|||||
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale praktycznie zawsze mama kupuje na wagę a mi się baardzo podoba klawiatura qwerty niestety tak, mama na mnie krzyczy, że jak tak można, ale coraz bardziej się do tego przekonuję. Przód mam krzywy, a ona że to ustawienie zębów i spiłowała mi je tak, że wygląda to okropnie, a głównie dla góry zakładałam aparat, bo dół mi zwisał. Ponad to pieprzy się z dołem od roku, a uważam, że tego jednego zęba wyciągnęłaby znacznie szybciej [bo jeden ząb na dole nie jest złączony z górą]. I jeszcze zwiększyła koszt za wizytę o 30 zł. a praktycznie jestem jej stałą klientką.
|
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko drogie ![]() A nie powinna być norma, bo zostają paluchy. Nie mów tego przy Kasi, bo się zapłacze Cytat:
choć akurat moje coś ten model ma nie jest jakiś ładny, ale ma wszystko czego mi trzeba...Noo, podobno szajski jest, ale jak 2PM reklamuje to wiesz: ![]() Mój kuzyn ma HTC Desire
|
||
|
|
|
|
#1735 | ||
|
Zadomowienie
|
jestem z powrotem, nie zgwałcił mnie i nie oglądał w bikini
Cytat:
(dofinansowali 10 pierwszych osób z listy tylko )NIE łojtam ![]() nie pływaliśmy , chory przyjechał i zwalił na mnie obowiązki tylko (mogłam powiedzieć, że nie ma mnie w domu )Cytat:
więc nawet nie wiem co ona ma ale fajna na żywo Ewa, przynajmniej odpoczęłaś w weekend A co do aparatu na ząbki, koleżanka moja zdjęła teraz po 2 latach, ma ładne proste zębule, ale żółte i popsute więc jeszcze cały czas będzie w nie wkładać kasę. Ja podziwiam za tą mękę z aparatem, za zapał i w ogóle. Ja co prawda mam proste zęby, ale od dziecka mam dziwny kolor, nie są takie ładne i bialutkie a boję się iść na jakieś wybielanie czy pisakowanie (ale do dentysty chodzić się nie boję ot ja dziwna, wolę zapobiegać niż leczyć, a wybielanie to już taka bardziej estetyka chociaż może odważę się kiedyś )ed: nie 'pisakowanie' a pIAskowanie
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-11-28 o 20:06 |
||
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łojtam łojtam :d A to dupek ![]() A ja właśnie wolę telefony na tych ładnych zdjęciach, na żywo są takie zwyczajne. I mają odciski palców |
|
|
|
|
|
#1737 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to w sumie dobrze, że jesteśmy ważniejsze niż ziemniaki ![]() a tam.. ja mam już trzeciego z rzędu symbiana i jest jak najbardziej ok.. tylko tż marudzi, ale o tym potem ![]() Cytat:
może dać Ci jego gg, to sobie pogadacie? byś mnie wyręczyła.. bo tak to zamęcza mnie tymi wszystkimi aplikacjami, ciągle mi pokazuje nowe przeglądarki, jakieś kur.wa budziki, które budzą w odpowiedniej fazie snu i rejestrują Twoje ruchy w nocy.. ehh, moja głowa nie jest stworzona do tego ![]() i ciągle o tym ubuntu wszędzie chce mi go istalować, na laptopie, na komputerze, na netbooku.. no i śmieje się ze mnie, że ja na symbianie nie mogę mieć tych aplikacji ![]() dlatego baaardzo nie lubi symbiana, a uwielbia androida i ubuntu czuje się taka.. gorsza a ja mam w mojej nokii normalną numeryczną, też by mi było bez niej ciężko ![]() bo też zapier.dalalam na 6120 na zwyklej klawiaturze ![]() Cytat:
czy Ty oby na pewno nie jesteś M.? ![]() ufff.. pare godzin mnie nie było a już 2 strony, fajnie
|
||||
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki spam.
![]() Przeczytałam pobieżnie, widziałam wczorajszy spam na temat 'Mam talent' Jestem zawiedziona, że nie wygrał Piotrek. Słucham tej piosenki, którą wczoraj zaśpiewał i odpływam. Przechodzą mnie ciary, dreszcze. Ach, wczorajszy występ strasznie mi się podobał. Bardzo, bardzo, bardzo. Chcę się jeszcze pożalić, bo wariuję. Szczegóły w klubie. ed. przepraszam, że tak z
|
|
|
#1739 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JESZCZE POWIEDZ ŻE ON WIE GDZIE JE MOŻNA DOSTAĆ. ![]() ![]() ![]() Ubuntu jest głupie, zawiesza mi się ostatnio ![]() Powiedz mu następnym razem jak będzie mówił o Ubuntu: "Ty mi lepiej zainstaluj Debiana, noobie jeden" ![]() <szybkie sprawdzenie stanu cycków> sorry, no. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
a nie
![]() jeszcze nie! może jednak w niego zainwestuję ![]() Cytat:
![]() w mojej koleżance instynkt macierzyński odezwał się jak miała 15 lat, ale jakoś do tej pory nie dorobiła się dziecka :P ale radość ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

a ten z image wygląda jak rycerz
prawie jakbyś wymieniła moje wymagania! Ja się nadal trochę boję dotykowych
kolega ma Samsunga Galaxy S i strasznie się ze mnie śmiał, jak mi go pożyczył na chwilę żebym sobie weszła na internet, a ja co chwilę: "kur.wa. kur.wa. no weź się naciśnij. co on mi tu pisze noooooooo?! weź się przybliż dziadu jeden"

liczą na to, że ktoś po prostu zapłaci?
chamstwo, chamstwo i jeszcze raz ☠☠☠☠☠☠☠☠.
nawiązując do pamiętnego avatara Karoli: skór wiele.

jaje.bie.