LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaKaCjE:* - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-28, 17:52   #1711
czijo
Zadomowienie

Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
tacie mojego Krzyśka tak doliczyli 50zł (ma tel w Plusie) i też to wyjaśniał (nie musiał płacić) myślał, że to zwykła pomyłka a tu widzę że to jakiś chwyt

dla dziewczynki : Matylda
dla chłopca : Artur

hahaha, myślicie że jest związana z polityką ?

miałam dzisiaj ćwiczenia z prawa samorządowego i Pani dr prowadzi zajęcia, aż tu nagle rozbrzmiewa się Feel na całą salę "...jest już ciemnooooooo" a Pani dr na to "DOPIERO 10 !! Czyj to telefon ?!?!", dziewczyna cichutko "Ja bardzo przepraszam Pani dr, nie ściszyłam głosu...", na co Pani dr "Po zajęciach proszę do mnie przyjść ! [z grobową miną] Prześle mi Pani ten dzwonek "
A to chamy

Oooo, Artur zobowiązuje
Właśnie, Dziewczyny, pokazywałam Wam, jak wygląda młody król Artur w serialu "Merlin"? http://images1.cliqueclack.com/tv/fi...es-425x343.jpg

Nie wiem czy jest związana, ale na pewno skuteczniejsza w promowaniu polityki prorodzinnej niż cały rząd razem wzięty

Dobra jest
czijo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 17:56   #1712
chiddy
Zadomowienie

Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
A to chamy

Oooo, Artur zobowiązuje
Właśnie, Dziewczyny, pokazywałam Wam, jak wygląda młody król Artur w serialu "Merlin"? http://images1.cliqueclack.com/tv/fi...es-425x343.jpg

Nie wiem czy jest związana, ale na pewno skuteczniejsza w promowaniu polityki prorodzinnej niż cały rząd razem wzięty

Dobra jest
zobowiązuje do...?
serialu nie oglądałam a ten z image wygląda jak rycerz

zobaczymy jak bardzo skuteczna to zależy ile Żbiczków przybędzie
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 18:02   #1713
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
prawie jakbyś wymieniła moje wymagania! Ja się nadal trochę boję dotykowych kolega ma Samsunga Galaxy S i strasznie się ze mnie śmiał, jak mi go pożyczył na chwilę żebym sobie weszła na internet, a ja co chwilę: "kur.wa. kur.wa. no weź się naciśnij. co on mi tu pisze noooooooo?! weź się przybliż dziadu jeden"
Ja też bym chciała żeby telefon był ładny. I żeby mi w nim ładnie internet chodził żebym mogła wizażować na zajęciach kusi mnie Android i jego aplikacje, to trochę tak, jakbym miała na telefonie swoje Ubuntu, tylko... czy to mi jest potrzebne? No i Androidy są albo wyłącznie dotykowe, albo pierońsko drogie
Generalnie na telefonie głównie albo sprawdzam poczŧę/fejsa/rozkłady jazdy/wizaż albo piszę smsy. I klawiaturę numeryczną mam opanowaną do perfekcji, napier.dalam jak robot - jakbym znowu znalazła się na etapie rozwoju pt. Przejdę Jeden Przystanek Zanim Napiszę Wiadomość, to by mnie szlag trafił. Stąd dystans zarówno do dotykowych, jak i do QWERTY. QWERTY nie jest do kciuków. Poza tym szlag by mnie trafił, jakbym miała odciski palców na wyświetlaczu. I chciałabym go wycierać co 5 minut, a wycierając dotykowy jeszcze bym mms-a wysłała.

Noo, tylko gorzej jak zaczną płakać i nie wiesz co zrobić, to jest straszne

Nooo, tak się bawi, tak się bawi, po-li-buda! XD

a teraz Ty wymieniłaś moje.

ja sobie myślę, że dotyk to też taka troche niepotrzebna funkcja obok tych, które już wymieniłaś. po co mi coś, na co będę się wkurzała, właśnie dlatego, że pisanie smsa będzie trwało 3godziny? coś bez czego bardzo dobrze mi się funkcjonuje, a z czym nie będzie lepiej? stąd ta touch and type to ideał, bo ma jednocześnie zwykła klawiaturę, obok dotyku. takie 50/50.
ja generalnie póki co nie używam internetu w tel. bo mając na kartę płaciłabym jakąś wielką kwotę pewnie, chociaż nawet nie wiem, nie interesowałam się, bo mój obecny telefon nie ma czegoś takiego jak internet ale już ta funkcja mi się przyda, bo z nią będzie mi się żyło łatwiej, a i na zajęciach nie umrę z nudów
powiedz mi jeszcze co jest nie tak z Symbianem bo serio nie mam pojęcia a z chęcią się dowiem, bo też szukam telefonu.

noo

Cytat:
tacie mojego Krzyśka tak doliczyli 50zł (ma tel w Plusie) i też to wyjaśniał (nie musiał płacić) myślał, że to zwykła pomyłka a tu widzę że to jakiś chwyt

wiem, wiem że na oliwach nie
ale Kujawski też nie jest zbyt zdrowy podobno

rzepakowy jest dobry, ale wygląda ohydnie żółto

miałam dzisiaj ćwiczenia z prawa samorządowego i Pani dr prowadzi zajęcia, aż tu nagle rozbrzmiewa się Feel na całą salę "...jest już ciemnooooooo" a Pani dr na to "DOPIERO 10 !! Czyj to telefon ?!?!", dziewczyna cichutko "Ja bardzo przepraszam Pani dr, nie ściszyłam głosu...", na co Pani dr "Po zajęciach proszę do mnie przyjść ! [z grobową miną] Prześle mi Pani ten dzwonek "
ja, czyli u nich to standard liczą, że ludzie są debilami...

kujawski jest chyba słonecznikowy chyba?

ja mam rzepakowy w zielonej butelce, to nie widzę tej żółci patelnia czarna, więc też nie

uhahałam się.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 18:15   #1714
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ja, czyli u nich to standard liczą, że ludzie są debilami...

kujawski jest chyba słonecznikowy chyba?

ja mam rzepakowy w zielonej butelce, to nie widzę tej żółci patelnia czarna, więc też nie

uhahałam się.
wychodzi na to, że to faktycznie STANDARD w PLUSIE

chyba tak, chyba słonecznikowy

ja go b. rzadko stosuję
Tż smażył kiedyś na nim pierogi mojej mamy na patelni i były ohydnie żółte od niego, a tż wpi.talał aż mu się uszy trzęsły (ale to raczej skutek zaj.ebistych pierogów teściowej )

Stary 2010-11-28, 18:17   #1715
czijo
Zadomowienie

Cytat:
zobowiązuje do...?
serialu nie oglądałam a ten z image wygląda jak rycerz

zobaczymy jak bardzo skuteczna to zależy ile Żbiczków przybędzie
Do przystojności
No bo ten serial chyba tylko na BBC leci czy gdzieś, ja jako maniaczka oglądam przez neta. A no bo on tam jest dopiero księciem, i jako książę bierze udział w turniejach rycerskich itd.

No u siebie to czarno widzę ale z mojej strony chęci są

Cytat:

a teraz Ty wymieniłaś moje.

ja sobie myślę, że dotyk to też taka troche niepotrzebna funkcja obok tych, które już wymieniłaś. po co mi coś, na co będę się wkurzała, właśnie dlatego, że pisanie smsa będzie trwało 3godziny? coś bez czego bardzo dobrze mi się funkcjonuje, a z czym nie będzie lepiej? stąd ta touch and type to ideał, bo ma jednocześnie zwykła klawiaturę, obok dotyku. takie 50/50.
ja generalnie póki co nie używam internetu w tel. bo mając na kartę płaciłabym jakąś wielką kwotę pewnie, chociaż nawet nie wiem, nie interesowałam się, bo mój obecny telefon nie ma czegoś takiego jak internet ale już ta funkcja mi się przyda, bo z nią będzie mi się żyło łatwiej, a i na zajęciach nie umrę z nudów
powiedz mi jeszcze co jest nie tak z Symbianem bo serio nie mam pojęcia a z chęcią się dowiem, bo też szukam telefonu.
Nie na darmo tylko 2 godziny różnicy między nami

No właśnie też mi ten dotykowy niepotrzebny, ale one mają większe ekrany i więcej bajerów
Wiesz co, zależy od sieci. Ja w Playu mam superpakiety i wiem że są też w 36i6, a i Era coś miała swego czasu. W Orendżu się nie orientuję, wybacz, nie lubię ich
A Symbian... no cóż, brat miał Nokię z Symbianem i w kółko mu się psuła, więc nie mamy oboje zbyt dobrych wspomnień. Od tamtej pory unikamy jak ognia.
I Ty szukasz? Kurczę, to muszę zrobić naprawdę profesjonalny research i znajdziemy telefony idealne!

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Kradzieje pieprzone!!!
Stary 2010-11-28, 18:27   #1716
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w ciemnej butelce z Lidla
ale frytki na Kujawskim
moja mama i babcia nie uznają innych olejów/olei (?), tylko Kujawski :P

Cytat:

apropo takich akcji sieci, to ostatnio mój tata przenosił się do Plusa. na pierwszym rachunku zostało doliczone 50 zł nie wiadomo czemu. zadzwonił więc na infolinię, gdzie okazało się, że to była pomyłka i że oczywiście płacić tego nie musi. wszystko by było ok, gdyby nie to, że oni chyba robią tak standardowo, bo wiele osób miało identyczną sytuację liczą na to, że ktoś po prostu zapłaci?
robią z ludzi debili....

Cytat:

Też mi się nagle zachciało dzidziusia Dorotkę chyba rząd na nas nasłał, żeby był baby boom
ej, bo mi też

Cytat:
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, wpier.dol będzie, wpier.dol będzie.

chamstwo, chamstwo i jeszcze raz ☠☠☠☠☠☠☠☠.

nawiązując do pamiętnego avatara Karoli: skór wiele.
to wpadaj na tosty, a nie wpier.dol

amen.

i amen.

Stary 2010-11-28, 18:27   #1717
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Do przystojności
No bo ten serial chyba tylko na BBC leci czy gdzieś, ja jako maniaczka oglądam przez neta. A no bo on tam jest dopiero księciem, i jako książę bierze udział w turniejach rycerskich itd.

Kradzieje pieprzone!!!
ach to nie wiem czy się zobowiąże, bo tż aż tak przystojny nie jest ja też będzie ciężko

najważniejsze że są chęci

kradzieje, no normalnie kradzieje gÓpie
Stary 2010-11-28, 18:33   #1718
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo, Artur zobowiązuje
co to za serial?

Cytat:
No właśnie też mi ten dotykowy niepotrzebny, ale one mają większe ekrany i więcej bajerów
Wiesz co, zależy od sieci. Ja w Playu mam superpakiety i wiem że są też w 36i6, a i Era coś miała swego czasu. W Orendżu się nie orientuję, wybacz, nie lubię ich
A Symbian... no cóż, brat miał Nokię z Symbianem i w kółko mu się psuła, więc nie mamy oboje zbyt dobrych wspomnień. Od tamtej pory unikamy jak ognia.
I Ty szukasz? Kurczę, to muszę zrobić naprawdę profesjonalny research i znajdziemy telefony idealne!
smsy w 36i6 nigdy się nie kończą
a ja się zastanawiam, czemu moja Nokia umarła. też ma/miała Symbiana ;]

rób rób, ale ja chcę Wave'a albo tego Duoz
Stary 2010-11-28, 18:45   #1719
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

chyba tak, chyba słonecznikowy

ja go b. rzadko stosuję
Tż smażył kiedyś na nim pierogi mojej mamy na patelni i były ohydnie żółte od niego, a tż wpi.talał aż mu się uszy trzęsły (ale to raczej skutek zaj.ebistych pierogów teściowej )

masakra

no to słonecznikowy niekoniecznie powinien być używany, rzepakowy właśnie.
a ja Ci powiem, że tej żółci nigdy nie widziałam nawet nie słyszałam, że coś takiego ma miejsce. może spróbuj mieszanki z oliwą, ja mam taki, oliwier czy coś w tym stylu nie mam żółtych pierogów

Cytat:
ale te bajery też nie są takie potrzebne...
spojrzałam teraz jaki system ma tztowa nokia. E52 - symbian. tż bardzo chwali i mi ten system sie tez podoba. kolezanka w swojej nokii też ma. a ma ją już z 1,5 roku i nie chciala wymienic nawet jak w orendżu umowe podpisywała
dziwne >< może raczej model brata był trefny?

no szukam szukam już od dawna. od września, ale nie było nic interesującego, nie chce, jak mówię, czegoś z miliardem kompletnie zbędnych funkcji. jeszcze jakbym ten tel. miała za 1 zł, to niech se będą, a tak to... płacić za coś czego nie potrzebuje

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
hm, jw. może chodzi o model
nie miałaś już tel na gwarancji?

ja będę szukała takiego z 2letnią gwarancją, hmm..
Stary 2010-11-28, 18:48   #1720
czijo
Zadomowienie

Cytat:
robią z ludzi debili....

ej, bo mi też

to wpadaj na tosty, a nie wpier.dol

Załóżmy może od razu przedszkole, żeby potem było gdzie posłać tę całą dziatwę

No, muszę wreszcie które by tu zajęcia olać...

Cytat:
ach to nie wiem czy się zobowiąże, bo tż aż tak przystojny nie jest ja też będzie ciężko

najważniejsze że są chęci

kradzieje, no normalnie kradzieje gÓpie
Łojtam łojtam, kokietujesz!

Ale jakby to powiedzieć... samo się nie zrobi

Zaszczelić!

Cytat:
co to za serial?

smsy w 36i6 nigdy się nie kończą

rób rób, ale ja chcę Wave'a albo tego Duoz
No o młodości króla Artura i Merlina, tego wielkiego czarodzieja. Taki lekki i przyjemny, no i ta chemia pomiędzy Arturem a Merlinem

No, ale tylko do Plusa
Hahahaha, powiedziałaś to "ma/miała Symbiana" jak "ma/miała raka prostaty"

Też mnie ciągnie do Wave'a, bo ma ten super wyświetlacz ale z drugiej strony dotykowy... łeeeeeeeeeeeee
Stary 2010-11-28, 18:49   #1721
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

hm, jw. może chodzi o model
nie miałaś już tel na gwarancji?

ja będę szukała takiego z 2letnią gwarancją, hmm..
możliwe..
mniejsza o większość i tak chcę znowu wrócić do Samsunga.
niee, już nie ma gwar.

no, najlepsze rozwiązanie
Stary 2010-11-28, 18:52   #1722
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
na mienie czy robienie?

Cytat:
możliwe..
mniejsza o większość i tak chcę znowu wrócić do Samsunga.
niee, już nie ma gwar.

no, najlepsze rozwiązanie
o, myślałam, że każdy żbik jest maniakiem nokii
Stary 2010-11-28, 18:55   #1723
czijo
Zadomowienie

Cytat:
spojrzałam teraz jaki system ma tztowa nokia. E52 - symbian. tż bardzo chwali i mi ten system sie tez podoba. kolezanka w swojej nokii też ma. a ma ją już z 1,5 roku i nie chciala wymienic nawet jak w orendżu umowe podpisywała

no szukam szukam już od dawna. od września, ale nie było nic interesującego, nie chce, jak mówię, czegoś z miliardem kompletnie zbędnych funkcji. jeszcze jakbym ten tel. miała za 1 zł, to niech se będą, a tak to... płacić za coś czego nie potrzebuje
Nie wiem, może też wchodzą nowe wersje Symbiana i są już lepsze, albo same telefony są lepsze i lepiej sobie z nim radzą.

No ja akurat korzystam ze wszystkiego, tylko nie z dzwonienia

Ja się ostatnio jaram tym modelem: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...el?cc=pl&lc=pl mimo że wcale mnie jakoś specjalnie nie interesuje ekologiczność
I uwaga, bo ta animacja gada (prezentacja filtra hałasu), żebyście zawału nie dostały
Stary 2010-11-28, 18:58   #1724
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

No, muszę wreszcie które by tu zajęcia olać...

No, ale tylko do Plusa
Hahahaha, powiedziałaś to "ma/miała Symbiana" jak "ma/miała raka prostaty"

Też mnie ciągnie do Wave'a, bo ma ten super wyświetlacz ale z drugiej strony dotykowy... łeeeeeeeeeeeee
ooo gut ajdija

myśl myśl

bo chodzi mi o to, że umarła, więc "miała", ale nie wiem czy już kompletnie umarła

no ja nie chciałam dotykowego, ale chcę teraz spróbować czegoś nowego

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:

nieee, ja kocham samsungi
Stary 2010-11-28, 19:01   #1725
czijo
Zadomowienie

Cytat:
na mienie czy robienie?

Na oba

Nokia nie ma takich reklam: http://www.youtube.com/watch?v=19JJ0Hhkm44

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
myśl myśl

bo chodzi mi o to, że umarła, więc "miała", ale nie wiem czy już kompletnie umarła

no ja nie chciałam dotykowego, ale chcę teraz spróbować czegoś nowego
Myślę!

Pogrzeb był?

No mnie w sumie właśnie strasznie cieszą nowinki techniczne, ale co jak mi to nie podejdzie?
Stary 2010-11-28, 19:04   #1726
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę!

Pogrzeb był?

No mnie w sumie właśnie strasznie cieszą nowinki techniczne, ale co jak mi to nie podejdzie?
ale myśl. nie udawaj.

jeszcze nie, bo w R. leży.

ja ew. sprzedam... ojcu
Stary 2010-11-28, 19:11   #1727
chiddy
Zadomowienie

Cytat:

Łojtam łojtam, kokietujesz!

No o młodości króla Artura i Merlina, tego wielkiego czarodzieja. Taki lekki i przyjemny, no i ta chemia pomiędzy Arturem a Merlinem
bardzo trudno jest założyć przedszkole niestety
wiem, bo próbowałam z koleżanką

żadne łojtam

to oni byli gejami?

Cytat:
ja nie lubię swojego Navigatora

<3 3310

Cytat:
I uwaga, bo ta animacja gada (prezentacja filtra hałasu), żebyście zawału nie dostały
jak w Shreku "on gada!!! on lata!!!"

Cytat:
jeszcze nie, bo w R. leży.
w Radomiu ????????????????????????? ?????????

Stary 2010-11-28, 19:15   #1728
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
<3 3310

w Radomiu ????????????????????????? ?????????

no, bo tam była ratowana...
Stary 2010-11-28, 19:17   #1729
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
no, bo tam była ratowana...
o ja pierdzielę trafiłam

ps. zadzwonił do mnie szef 5 minut temu żebym przyszła pod basen o 19.30 :O Do basenu mam 3 minuty Ciekawe co on chce
Stary 2010-11-28, 19:21   #1730
czijo
Zadomowienie

Cytat:
ale myśl. nie udawaj.

ja ew. sprzedam... ojcu
No wiem, wiem, nie bij

Oo, to jest bardzo dobry pomysł!

Cytat:

żadne łojtam

to oni byli gejami?
W sumie logiczne, no ale powinni wspierać takie inicjatywy, w końcu to główny problem dziecio-pokrewny...

A i owszem że łojtam !

Niestety nie

Cytat:
ps. zadzwonił do mnie szef 5 minut temu żebym przyszła pod basen o 19.30 :O Do basenu mam 3 minuty Ciekawe co on chce
Chce Cię zobaczyć w bikini
Stary 2010-11-28, 19:26   #1731
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chcę Avili, bo słyszałam różne, nie zawsze pozytywne opinie na jej temat, a poza tym połowa wsi już ma Avile, a ja chcę być kul i mieć inny tel
a ojciec chyba zwariował, jeśli myśli, że sobie kupi Wave'a a mi da swoją Avilę
Ja mam avilę i nie lubię jej, ale nie dlatego, że się psuje, czy bateria nie trzyma [trzyma bardzo długo], czy to, że jest ekran dotykowy, ale znudziła mi się już. Chciałabym nowy.

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
Generalnie to M. właśnie się wyprowadziła. Zostawiła po sobie włosy w odpływie prysznica, zatkany w kuchni zlew cebulą ze swojego śniadania (tak, że woda prawie się wylewała).. i słowami :"i oby nigdy więcej nie przyszło nam razem mieszkać".. dziękuję M. jaje.bie.

dzisiaj mało wylewnie przez fakt opisany na samej górze posta.
nawet nie wiecie jak bardzo jest mi przykro. zaje.biście przykro.
bo ona potraktowała mnie jakbym to ja była temu wszystkiemu winna.. a przecież ja jej w życiu nie powiedziałam, ze wyprowadzam się bo nie pasuje mi mieszkanie z nią. I to nie ja zainicjowałam pomysł wyprowadzki.

Poza tym mam żal.. załatwiłam jej pracę, znalazłam za nią mieszkanie, znosiłam ten syf, zatkany zlew, brudne garnki, ubrania porozwalane po całym pokoju.. a ona mi powiedziała takie coś na sam koniec... nie wiem czego ja się spodziewałam.. chociażby.. :"fajnie było, szkoda, że już nie będziemy razem mieszkały".. jestem zaje.biście zła i rozżalona. Jak ona mogła? i jeszcze nawet nie zapytała czy mi pomóc.. a przecież trzeba całe mieszkanie posprzątać przed wyprowadzką...
Wiesz co to świadczy tylko i wyłącznie o tej dziewczynie. Przykre bardzo.
Cytat:
j
ale w ogóle to nie kupujcie żadnych mięs i szynek w supermarketach

ostatnio po tym co pisała Dorota, tzn. w ogóle bez tego też, pomyślałam sobie, że jakbym była starsza, to też bym chyba miała już takie marzenie JA! ale tylko ten okres 9 miesięcy, bo potem, to nie wiem dalej widzę małego potworka.

tata mi obiecał wczoraj ze zabierze mnie na zakupy do lidla

dobrze, że już lepiej u Was, ślub będzie?!

super zaj.ebiście.
spaliłam garnek. zaczeło właśnie w całym domu walić. u mamy wywietrzyłam, w kuchni otwarte okno, u mnie dalej wali, hura.
czytałam was i zapomniałam o ziemniakach
a ja lubię szynkę z biedronki ;< ale rzadko ją kupuję, więc spoko.

mnie kręci do macierzyństwa, ale jak pomyślę nad tym dłużej, to mój zapał mija.

w lidlu jest przecież ciekawie

to przez wizaż.

Cytat:
ja też nie 4,5h mikrobiologii
i angielski i wracam ok 17:30 od 8
ja mam od 8:15 do 17:45, ale pewnie bez przerw wyjedzie 17:30
Cytat:
no to słonecznikowy niekoniecznie powinien być używany, rzepakowy właśnie.
a ja Ci powiem, że tej żółci nigdy nie widziałam nawet nie słyszałam, że coś takiego ma miejsce. może spróbuj mieszanki z oliwą, ja mam taki, oliwier czy coś w tym stylu nie mam żółtych pierogów

.
no to jestem fajna, bo używam rzepakowego.
mnie się marzy nokia e72 i nokia c6 mini, drogie są niestety.
Cytat:
:
oj ekran dotykowy nie jest zły,z resztą teraz to norma. Kwestia przyzwyczajenia. Siostra prawdopodobnie będzie miała wave'a.

Cześć;*
właśnie wróciłam z Torunia, kuzynkę odwiedzić. W ogóle trochę stracony weekend. Nic nie zrobiłam. Boże.
jutro mechanika, we wtorek chemia, w środę fizjologią, nic tylko się pochlastać.

Justyna pokaż nam swoje ząbki Ja ostatnio zamuliłam, wizytę miałam teraz we wtorek i nie pojechałam, zapomniałam. W pt. nie mogłam się do niej dodzwonić, jutro będę próbowała. Zastanawiam się w ogóle nad zmianą ortodonty.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-11-28 o 19:28
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 19:40   #1732
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, może też wchodzą nowe wersje Symbiana i są już lepsze, albo same telefony są lepsze i lepiej sobie z nim radzą.

No ja akurat korzystam ze wszystkiego, tylko nie z dzwonienia

Ja się ostatnio jaram tym modelem: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...el?cc=pl&lc=pl mimo że wcale mnie jakoś specjalnie nie interesuje ekologiczność
może

ahahahah.

całkiem interesujący, ale wiesz, nie ma tego czegoś, co powoduje, że mam ochotę się nim głębiej zainteresować jako jedyna miała to ta Nokia touch and type

Cytat:
Na oba

Nokia nie ma takich reklam: http://www.youtube.com/watch?v=19JJ0Hhkm44

to ja już wiem, czemu Ci się podoba
ale swoją drogą to super wygląd <3
[mi to się w ogóle marzy HTC desire o]

mi by się znudziło i zapał by padł

Cytat:

<3 3310
łaaa, serio ? ale fajnie

spoko, mam teraz nokię na podobnym poziomie zaawansowania

Cytat:

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a ja lubię szynkę z biedronki ;< ale rzadko ją kupuję, więc spoko.

no to jestem fajna, bo używam rzepakowego.

Justyna pokaż nam swoje ząbki Ja ostatnio zamuliłam, wizytę miałam teraz we wtorek i nie pojechałam, zapomniałam. W pt. nie mogłam się do niej dodzwonić, jutro będę próbowała. Zastanawiam się w ogóle nad zmianą ortodonty.
ale te w opakowaniach, czy masz jakieś na wagę?

e72 i c6 podobaly sie tztowi dopóki nie zobaczyliśmy, że ma ten ekran qwerty z boku wysuwany, przez co jest ogromna!

teraz w czasie leczenia chcesz zmienic?
Stary 2010-11-28, 19:48   #1733
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
ale te w opakowaniach, czy masz jakieś na wagę?

e72 i c6 podobaly sie tztowi dopóki nie zobaczyliśmy, że ma ten ekran qwerty z boku wysuwany, przez co jest ogromna!

teraz w czasie leczenia chcesz zmienic?
w opakowaniu ale praktycznie zawsze mama kupuje na wagę

a mi się baardzo podoba klawiatura qwerty

niestety tak, mama na mnie krzyczy, że jak tak można, ale coraz bardziej się do tego przekonuję. Przód mam krzywy, a ona że to ustawienie zębów i spiłowała mi je tak, że wygląda to okropnie, a głównie dla góry zakładałam aparat, bo dół mi zwisał. Ponad to pieprzy się z dołem od roku, a uważam, że tego jednego zęba wyciągnęłaby znacznie szybciej [bo jeden ząb na dole nie jest złączony z górą]. I jeszcze zwiększyła koszt za wizytę o 30 zł. a praktycznie jestem jej stałą klientką.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 19:52   #1734
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Ja mam avilę i nie lubię jej, ale nie dlatego, że się psuje, czy bateria nie trzyma [trzyma bardzo długo], czy to, że jest ekran dotykowy, ale znudziła mi się już. Chciałabym nowy.

oj ekran dotykowy nie jest zły,z resztą teraz to norma. Kwestia przyzwyczajenia. Siostra prawdopodobnie będzie miała wave'a.
Miałam to samo z moją Nokią i mnie pokarało

Wszystko drogie

A nie powinna być norma, bo zostają paluchy.
Nie mów tego przy Kasi, bo się zapłacze

Cytat:
całkiem interesujący, ale wiesz, nie ma tego czegoś, co powoduje, że mam ochotę się nim głębiej zainteresować jako jedyna miała to ta Nokia touch and type

I know exactly what you mean choć akurat moje coś ten model ma nie jest jakiś ładny, ale ma wszystko czego mi trzeba...

Noo, podobno szajski jest, ale jak 2PM reklamuje to wiesz:
Mój kuzyn ma HTC Desire zawsze był nie krok, a kilometr przede mną, jeśli chodzi o używane technologie
Stary 2010-11-28, 20:02   #1735
chiddy
Zadomowienie

jestem z powrotem, nie zgwałcił mnie i nie oglądał w bikini

Cytat:
W sumie logiczne, no ale powinni wspierać takie inicjatywy, w końcu to główny problem dziecio-pokrewny...

A i owszem że łojtam !

Chce Cię zobaczyć w bikini
ale niestety wspierają słabo ;/ starałyśmy się o dofinansowanie w Łodzi (sto tysięcy papirków, jężdżenia, załatwiania) jednak byłyśmy na 400 którymś miejscu a spełniłyśmy wszystkie warunki łącznie z lokalem (dofinansowali 10 pierwszych osób z listy tylko )

NIE łojtam

nie pływaliśmy , chory przyjechał
i zwalił na mnie obowiązki tylko (mogłam powiedzieć, że nie ma mnie w domu)

Cytat:

spoko, mam teraz nokię na podobnym poziomie zaawansowania
HTC mi się podoba choć nie znam się i nie jestem na czasie z tymi wszystkimi bajerami więc nawet nie wiem co ona ma ale fajna na żywo

Ewa, przynajmniej odpoczęłaś w weekend nie wolno mieć wyrzutów z tego powodu, w końcu od czasu do czasu się należy, a naukę ogarniesz

A co do aparatu na ząbki, koleżanka moja zdjęła teraz po 2 latach, ma ładne proste zębule, ale żółte i popsute więc jeszcze cały czas będzie w nie wkładać kasę. Ja podziwiam za tą mękę z aparatem, za zapał i w ogóle. Ja co prawda mam proste zęby, ale od dziecka mam dziwny kolor, nie są takie ładne i bialutkie a boję się iść na jakieś wybielanie czy pisakowanie (ale do dentysty chodzić się nie boję ot ja dziwna, wolę zapobiegać niż leczyć, a wybielanie to już taka bardziej estetyka chociaż może odważę się kiedyś)

ed: nie 'pisakowanie' a pIAskowanie

Edytowane przez chiddy
Czas edycji: 2010-11-28 o 20:06
Stary 2010-11-28, 20:12   #1736
czijo
Zadomowienie

Cytat:
ale niestety wspierają słabo ;/ starałyśmy się o dofinansowanie w Łodzi (sto tysięcy papirków, jężdżenia, załatwiania) jednak byłyśmy na 400 którymś miejscu a spełniłyśmy wszystkie warunki łącznie z lokalem (dofinansowali 10 pierwszych osób z listy tylko )

NIE łojtam

nie pływaliśmy , chory przyjechał
i zwalił na mnie obowiązki tylko (mogłam powiedzieć, że nie ma mnie w domu)

HTC mi się podoba choć nie znam się i nie jestem na czasie z tymi wszystkimi bajerami więc nawet nie wiem co ona ma ale fajna na żywo
Bezna

Łojtam łojtam :d

A to dupek

A ja właśnie wolę telefony na tych ładnych zdjęciach, na żywo są takie zwyczajne. I mają odciski palców
Stary 2010-11-28, 20:45   #1737
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
bo się śmiejemy że na jego cześć jest przystanek Kabel, a na moją - przystanek Dauna
a odwiedzasz czasem miejsce z nazwy przystanku Prokocim SZPITAL w związku z Twoją przypadłością?

Cytat:
ostatnio po tym co pisała Dorota, tzn. w ogóle bez tego też, pomyślałam sobie, że jakbym była starsza, to też bym chyba miała już takie marzenie JA! ale tylko ten okres 9 miesięcy, bo potem, to nie wiem dalej widzę małego potworka.

super zaj.ebiście.
spaliłam garnek. zaczeło właśnie w całym domu walić. u mamy wywietrzyłam, w kuchni otwarte okno, u mnie dalej wali, hura.
czytałam was i zapomniałam o ziemniakach
ja też chciałabym już być starsza o te 5 lat i mieć dziecko.. ale tak poza tym to nie chciałabym być starsza..

to w sumie dobrze, że jesteśmy ważniejsze niż ziemniaki

Cytat:
A ta Nokia... nie, nie, tylko nie Symbian!
a tam.. ja mam już trzeciego z rzędu symbiana i jest jak najbardziej ok..
tylko tż marudzi, ale o tym potem
Cytat:
prawie jakbyś wymieniła moje wymagania! Ja się nadal trochę boję dotykowych kolega ma Samsunga Galaxy S i strasznie się ze mnie śmiał, jak mi go pożyczył na chwilę żebym sobie weszła na internet, a ja co chwilę: "kur.wa. kur.wa. no weź się naciśnij. co on mi tu pisze noooooooo?! weź się przybliż dziadu jeden"
Ja też bym chciała żeby telefon był ładny. I żeby mi w nim ładnie internet chodził żebym mogła wizażować na zajęciach kusi mnie Android i jego aplikacje, to trochę tak, jakbym miała na telefonie swoje Ubuntu, tylko... czy to mi jest potrzebne? No i Androidy są albo wyłącznie dotykowe, albo pierońsko drogie
Generalnie na telefonie głównie albo sprawdzam poczŧę/fejsa/rozkłady jazdy/wizaż albo piszę smsy. I klawiaturę numeryczną mam opanowaną do perfekcji, napier.dalam jak robot - jakbym znowu znalazła się na etapie rozwoju pt. Przejdę Jeden Przystanek Zanim Napiszę Wiadomość, to by mnie szlag trafił. Stąd dystans zarówno do dotykowych, jak i do QWERTY. QWERTY nie jest do kciuków. Poza tym szlag by mnie trafił, jakbym miała odciski palców na wyświetlaczu. I chciałabym go wycierać co 5 minut, a wycierając dotykowy jeszcze bym mms-a wysłała.
co do pogrubionego, jakbym słyszała mojego tżta.
może dać Ci jego gg, to sobie pogadacie? byś mnie wyręczyła.. bo tak to zamęcza mnie tymi wszystkimi aplikacjami, ciągle mi pokazuje nowe przeglądarki, jakieś kur.wa budziki, które budzą w odpowiedniej fazie snu i rejestrują Twoje ruchy w nocy.. ehh, moja głowa nie jest stworzona do tego
i ciągle o tym ubuntu
wszędzie chce mi go istalować, na laptopie, na komputerze, na netbooku..
no i śmieje się ze mnie, że ja na symbianie nie mogę mieć tych aplikacji
dlatego baaardzo nie lubi symbiana, a uwielbia androida i ubuntu
czuje się taka.. gorsza

a ja mam w mojej nokii normalną numeryczną, też by mi było bez niej ciężko
bo też zapier.dalalam na 6120 na zwyklej klawiaturze

Cytat:

j.w.
czy Ty oby na pewno nie jesteś M.?

ufff.. pare godzin mnie nie było a już 2 strony, fajnie
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 20:49   #1738
BeaS
Zakorzenienie

Jaki spam.

Przeczytałam pobieżnie, widziałam wczorajszy spam na temat 'Mam talent'
Jestem zawiedziona, że nie wygrał Piotrek.
Słucham tej piosenki, którą wczoraj zaśpiewał i odpływam.
Przechodzą mnie ciary, dreszcze. Ach, wczorajszy występ strasznie mi się podobał.
Bardzo, bardzo, bardzo.

Chcę się jeszcze pożalić, bo wariuję. Szczegóły w klubie.

ed. przepraszam, że tak z wyskoczyłam

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-28, 21:14   #1739
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
a odwiedzasz czasem miejsce z nazwy przystanku Prokocim SZPITAL w związku z Twoją przypadłością?

co do pogrubionego, jakbym słyszała mojego tżta.
może dać Ci jego gg, to sobie pogadacie? byś mnie wyręczyła.. bo tak to zamęcza mnie tymi wszystkimi aplikacjami, ciągle mi pokazuje nowe przeglądarki, jakieś kur.wa budziki, które budzą w odpowiedniej fazie snu i rejestrują Twoje ruchy w nocy.. ehh, moja głowa nie jest stworzona do tego
i ciągle o tym ubuntu
wszędzie chce mi go istalować, na laptopie, na komputerze, na netbooku..
no i śmieje się ze mnie, że ja na symbianie nie mogę mieć tych aplikacji
dlatego baaardzo nie lubi symbiana, a uwielbia androida i ubuntu
czuje się taka.. gorsza

j.w.
czy Ty oby na pewno nie jesteś M.?
Tylko jak mój brat tam leży

JESZCZE POWIEDZ ŻE ON WIE GDZIE JE MOŻNA DOSTAĆ.
Ubuntu jest głupie, zawiesza mi się ostatnio ale widzę że Twój TŻ tak jak i ja należy do grupy noobów, którzy nie umieją zainstalować Debiana?
Powiedz mu następnym razem jak będzie mówił o Ubuntu: "Ty mi lepiej zainstaluj Debiana, noobie jeden" nadrobisz wszystko

<szybkie sprawdzenie stanu cycków> sorry, no.

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Przechodzą mnie ciary, dreszcze. Ach, wczorajszy występ strasznie mi się podobał.
Bardzo, bardzo, bardzo.
SAME HERE. OMFG WHY DO THOSE PEOPLE EVEN EXIST. PIOTREK IS FUCKING PERFECTION. HE APPEARS ON STAGE AND I'M LIKE "OMG WHAT IS AIR", THIS FEELING IS SO FUCKING PRECIOUS, SO FUCKING RARE, AND THEN THEY TELL ME THAT SOME RANDOM REGGAE PUNK IS BETTER. I CAN'T EVEN BREATHE. I'M MOVING TO DENMARK.
Stary 2010-11-28, 21:18   #1740
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mów tego przy Kasi, bo się zapłacze
a nie
jeszcze nie!
może jednak w niego zainwestuję

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
ja też chciałabym już być starsza o te 5 lat i mieć dziecko.. ale tak poza tym to nie chciałabym być starsza..

ufff.. pare godzin mnie nie było a już 2 strony, fajnie
ale nas naszło
w mojej koleżance instynkt macierzyński odezwał się jak miała 15 lat, ale jakoś do tej pory nie dorobiła się dziecka :P

ale radość

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Jaki spam.

Bardzo, bardzo, bardzo.

Chcę się jeszcze pożalić, bo wariuję. Szczegóły w klubie.

ed. przepraszam, że tak z wyskoczyłam
oj tam oj tam, nie pamiętasz jak ja zawsze na chama wbijałam?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości