|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Ja sie nawet boję mierzyć Gratuluję tych 3 cm!Mój TZ tez sie uczy że jestem na diecie i patrzy na mnie karcącym wzrokiem, kiedy ja pożądliwie patrzę na słodycze. Jest fight ![]() pochwalę się, zrobiłam frencha po raz pierwszy. Nierówny troche, bo bez pasków i trzęsącą się ręką, ale nawet jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
. Ja nie mogę mieć paznokci takich zbyt naturalnych, drażni mnie to . Ja muszę mieć jakiś intensywny kolor najlepiej . Teraz gustuję w brązach BŚ Ty się już 3kg pozbyłaś? Jakoś mi to umknęło . Też gratuluję .
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
heh no a co cwiczysz
?podziwiam za motywacje ja nadal len
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
agniesikk no jasne
![]() winyl , ja w sumie tez nie przepadam za naturalnymi, ale ostatnio mnie jakoś tak naszło i postanowiłam się nauczyć ![]() No ale 3 kg są od początku hm, września? ale teraz już reszta musi zejść, nie ma innego wyjścia. I też chcę 4 kg do Świąt
|
|
|
|
#365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymaj tak dalej a co do TŻa to ja mam całkiem odwrotną sytuacje. TŻ kupił sobie dzisiaj wafelki czekoladowe i chodzi za mną i co chwilę powtarza - no weź sobie.. no weeeeź, nic Ci się nie stanie przecież a ja dzielnie odpowiadam : nie, dziękuje. zjem jabłko ha! na dodatek kupił sobie dzisiaj jeszcze moja ulubiona pizze. no zabić tylko co do świąt .. Ja się ich tak nie boję spędzamy święta we dwoje, więc będzie skromnie. chippe - nie chcę być chamska, ale jeśli masz zamiar zrzucić 5kg to udzielaj się razem z Nami, jeśli nie to zmień wątek gdzie będziesz mogła udzielać wszystkim swoich rad odnośnie TŻów. dziękuje, tyle ode mnie. dziewczynki - w końcu kupiłam cm. podaje wymiary : łydka - 34,5cm udo (w najgrubszym miejscu) - 55,5 cm ( widzicie - to jest mój największy koszmar ) talia - 72,cm biust - 75cm biodra -87cm wpisałam dane do tabelki. nie pamiętam ile było wcześniej, podałam tylko ile jest obecnie. dziś na śniadanie - miseczka płatków fitnes + kanapka z serem żółtym i ketchupem. obiad- zapiekanka makaronowa z pieczarkami, papryką czerwoną, żółtą i zieloną, kukurydza, kurczak, sos czosnkowy, pierś z kurczaka a na niej pieczarki i ser żółty i zawinięte w sreberko i upieczone w piekarniku bez tłuszczu mmmm kolacja - płatki fitness + jabłko i herbata na prace jelit Trzymam się cały czas nieźle, nie podjadam nic między posiłkami, nie jem po 19 i dzielnie darzę do 50kg
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-28 o 19:51 |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
agnesuk jak bylo wczoraj
???heh ale musiala byc pyszna ta zapiekanka!
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
mogę się jeszcze przyłączyc? chciałabym schudnąc około 5 kg do sylwestra!
|
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm no cudnie
dzisiaj Go dorwałam jeszcze po obiedzie normalnie nie wiem co się ze mną dzieje haha a zapiekanka mmmm no przepyszna wyszła z tym sosem. polecam wszystkim. winyl - już wpisałam Kiwi - jasne,że możesz. Witamy powiedz coś o sobie, ile ważysz, ile masz wzrostu itp.
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne! Ile masz wzrostu, ile ważysz, co robisz, żeby schudnąć?
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ćwiczę, nie jem niezdrowych rzeczy, jem co 3/4 godziny, wartościowe posiłki, rozdzielam tłuszcze z węglowodanami itd itp;P I to nie jest tak, że aaaabsolutnie nie zjem nic po 18! Nie! Jak nie jadłam np cały dzien, albo jabłko w biegu, to oczywiście, że zjem, ale muszę bardzo pilnować, żeby nie rzucić się na jedzenie Bo jak czegoś się nie zje, a powinno, to metabolizm legnie w gruzach. Nie jem po 18 od 1 LO (jestem na I roku studiów). Brzuszek jest płaski, nie boli mnie brzuch na noc i mam mniej wzdęć
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to bym starsznie chciała chodzić na jakiś fitness, basen, ale te karnety mają z takimi cenami,że szok...
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kiwi94;23500378]Hej dziewczyny
mogę się jeszcze przyłączyc? chciałabym schudnąc około 5 kg do sylwestra![/QUOTE ]5kg w takim czasie...? Troszkę niezdrowo, potem może być efekt jojo... Niby 0,5 kg na tydzień, ale i tak powinnaś dążyć (jak dla mnie) do 3 kg w dól, na dobry początek ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Nooo, karnety to koszamr jakiś!!! Ale moja mama z pracy ma Już wspominałam o tym![]() Jutro właśnie idę sobie na tea-bo aerobik z elementami sztuk walki Hihi mam nadzieję, że się nie wywalę
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za przyjęcie ![]() Mój chłopak mnie nie rozumie Mówi, że nie mam z czego chudnąć... Ja tam swoje wiem. Przytyło mi się, zresztą wolę teraz stopniowo, niż wpadać w panikę przed wiosną (jak zawsze zresztą i wtedy sobie wyrzucam- a trzeba było się wcześniej za to wziąć). Przybyło mi w brzuchu, boczki mi się zrobiły- tego to po prostu nienawidzę.
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie byłaś głodna? ja chodze spać zazwyczaj po 23 czasem później to by mi się brzuch zaburczał na śmierc :P ja jak jestem glodna juz tak pozno to jem jakiś twarog, bo wyczytalam, ze to mozna na noc ;d w ogole dziewczyny czytam was cały czas, ale w sumie nie pasuję tu bo chce zrzucić więcej niż 5kg :P ale tak fajnie mi się was czyta i jestescie aktywnym wątkiem, więc tak będe sie wyłamywać z tematu i odzywać, o ile mogę ;d ??
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo aerobik połączony z sztukami walki? suuuuper! powodzenia! napisz jak było jak wrócisz. Ja znikam, bo obejrzeć jakiś film w TŻem. jutro praca... pobudka o 5 odezwę się jutro Love - no oczywiście,ze możesz co to za pytanie w ogóle
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-28 o 20:21 |
|
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiwi witamy! ![]() Cytat:
pozniej ssie w zoladku i ciezko zasnac![]()
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, laski mam randkę o 21
|
|
#380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym tak jak dziewczyny pisza, jezeli chcesz sie odchudzac to zapraszamy, jezeli nie to po co w ogole tu zagladasz skoro jak sama stwierdzilas "zbiorowe wirtualne ochudzanie zostawiasz nam". Dimiti nam na studiach na zajeciach z dietetyki Pani Profesor zawsze mówiła ze najlepiej jeść 3 godz przed snem czyli optymalna dla ciebie godzina bedzie 20-21. No no Psyhe Ty to masz fajnie. Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2010-11-28 o 20:37 |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja tu jestem od czasów prehistorycznych i w sumie na początku miałam do zrzucenia 5kg, a teraz mam 9 :|. I jeśli się nie mylę, to jest jeszcze kilka innych dziewczyn, które chcą schudnąć więcej niż 5kg, więc się nie krępuj .
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja nigdy nie byłam na randce ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
ja mam dużo do zrzucenia, z około 20kg nawet.. ale zobaczymy jak się uda, każdy kilogram to powód do radości i dumy :d też tak macie, że sobie wyobrażacie jak będziecie wyglądać jak schudniecie??? ja jestem ciuchowym maniakiem, a grube dupsko nie pozwala mi nosić wszystkiego co bym chciała.. ehh:P wiec sobie myślę, jakie ciuchy moglabym nosić <3 już i tak się dosyć irytowałam dzisiaj, chciałam sobie kupić pizamke, ale wszystkie jak po młodszej siostrze.. tiaaaa, uroki 182cm wzrostu ;p a ja chce pizame w renifery czy coś takiego świątecznego
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcę do mojego chłopaka
23 grudnia się zobaczymy.
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Agniesikk no to bardzo długo wspólczuje.
69love69 ja tez mam do zrzucenia wiecej niz 5 kg. Jezeli dobrze sie czujesz na tym watku to zostan z nami, bedziemy sie wspolnie wszystkie tutaj motwowac
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Za 10 min po mnie będzie
![]() Ja mam coraz więcej do zrzucenia Ostatnio było 3 później 4,5,6 a teraz zbliża się 7 bo nie ważę już 46,5 i 47 też nie
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście dni ubywają, a nie przybywają
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę chodzić na siłkę, ale nie mam kasy zbytnio, a nie chce już od mamy brać bo daje mi na tańce i angielski. muszę coś opchnąć na allegro, albo sobie znalezć typowo dorywczą kasę. w Poznaniu są kluby gdzie już za ok. 130zł sa karnety, mozesz chodzic ile chcesz na fitness, saune i silownie, więc mega się opłaca. musze się z tym ogarnąc ;p |
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
uuuuUuu fajnie!
![]() Cytat:
! Cytat:
i to dosc duzo wiecej![]()
|
|
|
#389 | |||||
|
Przyczajenie
|
dzień dobry jestem Agata z Łodzi. retorycznie pytam czy moge zabrac głos w "waszym" dziale...? i odpowiadam sobie... dziekuje
![]() Cytat:
========================= najpierw czytam: Cytat:
Cytat:
ja napisałam ze sie dziwie? wow... Cytat:
Cytat:
ja tez mogę o sobie powiedzieć ze jestem grzeczna, uległa i tp ale czyny swiadcza o czym innym prawda ![]() a jesli kazdy związek Cindy konczył sie zle to moze nalezało by szukac problemu w niej a nie facetach? jak ktos często rozbija auto na przydrożnych drzewach to jest wina drzew, czy moze kierowcy? po drugie jesli naskakuje na wszystkich facetów mysląc tylko o jednym to własnie ma bardzo płytkie myslenie. i jak w tej sytuacji użyje sformułowania jest typową blondynką to czy nie zachowam sie tak ja ona? odpowiadając na twoje ostatnie pytanie. byłam zraniona parokrotnie i wylałam morze łez, ale mam na tyle oleju w głowie by nie osądzać całej reszty! Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-28 o 21:43 |
|||||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, nie wiem po co się odchudzam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=U0CGs...eature=branded rihanna jest tam taaaaak masakrycznie seksowna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

W talii mi ubyły 3 cm
Gratuluję tych 3 cm!
Od tamtego momentu moja dieta stanęła w miejscu i szczerze przyznam- tylko w tym wątku najfajniej się udziela i najlepiej mobilizuje. Mogę wrócić?
?

Trzymaj tak dalej

powodzenia!
23 grudnia się zobaczymy.