|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny przepraszam że tak rzadko piszę ale staram się chociaż czytać regularnie co u Was ja ostatnio wpadłam w zakupocholizm a raczej w maniakalne kupowanie kosmetyków , ale powiedziałam sobie dość !!! teraz już wydaje z głową przynajmniej taki mam zamiar ciągle żyje pisaniem pracy licencjackiej no i nauka też zajmuje sporo czau ale za to pielegnacja na 5 musze przyznać dzisiaj też dośc sporo SPAmowanie więc cudnie pozdrawiam Was wszystkie
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() bardzo dobrze ładnie wygładza włosy i są po nim miękkie. chociaż wydaje mi się,że trochę szybciej mi się po nim przetłuszczają. ja się wybawiłam ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
tillavanilla dziękuje za kciuki! kobietasukcesu ja też się boję chodzić po śliskim, więc nie jesteś sama. ![]() Ja wróciłam z uczelni, bo dzisiaj wyjątkowo dali nam dwa wykłady. Dojazd mi zajął więcej, niż te wykłady..., ale nie zraziłam się i byłam. Choć było z 30 osób na około 400.
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
porobiłam maseczki oczyszczające i nawilżające na twarz, był peeling twarzy i pomalowałam paznokcie na fioletowo
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Z TZ'em zamowilismy dzis pizze na obiad, ale sie objadlam o mamo
![]() no ale trzeba nowe kupony zaczac wykorzystywac z dominium![]() Lece zaraz wlosy ogarniac, czeka mnie mycie i pielegnacja Dzis nie mam za bardzo co przy sobie robic bo wczoraj wszystko zrobilam Ale to dobrze, w niedziele powinno sie odpoczywac
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane!
Jaki dzisiaj był pogmatwany dzień, o rajuu...Gdyby nie to wszystko, to byłabym tu o wiele wiele wcześniej, do tego miałam wszystko ładnie poplanowane tak, żeby nauczyć się i zrobić wszystko do szkoły do południa, a potem z Tż'em się jeszcze zobaczyć i odpoczywać sobie a tu tak - odeszłam od komputera, poszłam zrobić kawę i mamuśka wpadła i że jedziemy za butami zimowymi i tymi na obsługę konsumenta i miałam całe 15min, żeby się zebrać, tragedia W Świdnicy nic nie było, no to do Wałbrzycha do Viktorii, okazało się, że mama zostawiła portfel w domu to z powrotem do Świdnicy i znów Wałbrzych , makabra... Dopiero ok.17:30 byłam w domu, szok! Tylko zimowych coś nie mogę żadnych upolować... Ale kupiłam jeszcze sobie dziś w końcu nowy tusz - padło na Maybelline Collosal 100% Black i krem nawilżający Nivea For Men dla Tż'a, bo jest promocja i dorwałam za 19,90 A, że naczytałam się wielu,wielu pozytywnych opinii na jego temat, to wzięłam Aktualnie jestem po kąpaniu , z mokrymi włosami, kubkiem cynamonowej herbatki i cynamonowymi ciasteczkami I przepraszam, że znów tyle napisałam, ale musiałam się wygadać
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wySPAmowałam
ciało: peeling łydek i stóp masaż syrenką masło do ciała gruba warstwa kremu do stóp krem do rąk włosy: lorys czekoladowy zmieszany z odżywką garnier nutri odbudowa twarz: Venus punktowo krem nawilżający miodek z ori na usta nawilżający krem pod oczy *przed snem będzie jeszcze: glyco-a masło kakaowe krem pod oczy miodek na usta |
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
a ja dostałam @, leżałam przez cały dzień zwinięta w kłębuszek i próbowałam zrozumieć mechanike.. jutro koło, zobaczymy jak mi pójdzie..
![]() idę sobie naftę kosmetyczną wetrzeć we włosy
Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-11-28 o 20:29 |
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś trochę SPA i nauka, do której mam strasznego lenia
![]() nafta kosmetyczna we włosy, OMO, maska mleczna, Radical serum Joanny maseczka z zielonej glinki na twarz oliwka Babydream na ciało depilacja malowanie pazurków |
|
|
|
#4001 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj używam balsamy antycellulitowego z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zuplajace.html. Powiem Wam, że wcześniej nie miałam żadnego efektu grzania, tzn. wczoraj i dzisiaj rano. Stosuje go dwa razy dziennie, a teraz po peelingu i kąpieli to tak grzeje, że szok. KWC ma dobre, więc jestem ciekawa, jak u mnie się sprawdzi.
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łatwo się zmywa, nie śmierdzi itd
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
musialam isc spowrotem do lazienki zmyc krem ze skory ![]() skoro dopiero po kapieli czujesz dzialanie to kontroluj swoja skore bo czytalam gdzies, chyba nawet na kwc do tego produktu, ze taki krem moze powodowac pekanie naczynek ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- nastepnym razem sprobuje tego chlodzącego ![]() ale cos pomaga na wlosy? |
|
|
|
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór laseczki
Ale dzisiaj mało naskrobałyście, pewnie większość ślicznotek kaca leczy po ostatkach Ja dziś znowu byłam na sankach z tż i mam całą d u p e poobijaną i rękę I jestem meeega zmęczona, ale przynajmniej się dotleniłam i aktywnie spędziłam czas dzisiejsze spa: Włosy standardowo maska kokosowa i serum ochronne Ciało masaż plecków wykonany przez tż masło kakaowe depilacja Twarz zero makijażu hydrolat różany krem nawilżająco odzywczy Dłonie pomalowane paznokcie na szaro olejek na skórki i krem do rąk Inne pokrzywka x2 spacer No a ja już lecę spać, jutro już niestety szkoła. Trzymajcie za mnie z rana kciuki bo mam ważny sprawdzian z prawa ![]() Dobranoc
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot dzięki za radę.
Czekoladowa1 powodzenia jutro!
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart, samaraNW, snowhitee - dzięki za odp.
Ale jednak kupiłam krem,bo on ma tak wysuszoną twarz, że nie mogę tego zdzierżyć, a golić to on się rzadko goli, bo nie ma aż takiego zarostu ![]() ramoncia217,buahhot - oo, to cieszę się bardzo, że się te info przydało! Czekoladowa1 - no , baardzo dużo nauki ), teraz ten Festiwal Stołów Bożonarodzeniowych (coroczny obowiązkowy konkurs dla wszystkich klas 2 i 3 + od razu zaliczenie z obsługi konsumenta - dają za to 5 ocen za 5 różnych aspektów.) Hehe, no w sumie tak, on mi mówił, żebym mu nic nie kupowała, bo on nie ma tak kasy, żeby mi coś kupić itd., żebym tylko na święta ale ja i tak i tak bym mu kupiła to bo mnie drażni tą swoją buzią, a że mikołajki są.. Ojejkuu, Piła 3D , byłam, i opisywałam tu zresztą, aaa nigdy więcej ![]() Ale mi serce stanęło jak napisałaś, że będziesz mamusią, dopiero potem doczytałam i takie uff ![]() dotka95 - aaa w ten sposób Nigdy bym nie wpadła na to, żeby syropem ręce smarować I jakie są efekty?? A co do tej twarzy, wiem o czym mówisz, niekiedy już, już zaczyna się polepszać i być nawet dobrze i nagle bum z powrotem od nowa, czasami to jak się budzę rano i idę do lustra, albo coś to tak mi się chce płakać, autentycznie mam łzy w oczach, że tak wyglądam a nie inaczej przez tą cerę...![]() ![]() caate - to super, że Tż coraz lepszy ! Oby to trwało wiecznie, życzę Wam tego z całego serducha Wow, nieźle z tą hipnozą ! Tak mnie tym zaciekawiłaś, że sama bym się takiemu czemuś poddała, zwłaszcza z tą cerą...![]() ramoncia i Kitka - Wy palicie?! A myślałam, że wszystkie tu niepalące ![]() ekomonika - zagłosowane aniawasak - witaj ![]() Shadii - też mam zamiar kupić tą papkę, napisz jak będą jakieś efekty 1985SiWA - gratuluję pracy ! tillavanilla - no tak, wszystko co najgorsze, na raz, zawsze tak jest.. Ale będzie dobrze, najgorsze trzeba przeczekać, a potem będzie już lepiej Ale co najważniejsze - wspaniałe masz do tego podejście !! I dzisiejsze (bardzo okrojone niestety..) spamowanie: - herbatka cynamonowa dla odprężenia - właśnie piję magnez a później będzie multiwitamina do picia Włosy: - zero prostowania i suszenia (zrobiłam sobie dwa warkocze na noc) - mycie szamponem wzmacniającym Joanna - balsam nawilżający Joanna na połowę długości od końcówek Twarz: - żel peelingujący zamiast zwykłego - krem Alantan Plus (filtra już nie miałam czasu nałożyć )- Tisane na usta w ciągu dnia będzie: - tylko micel Bourjois do demakijażu - krem Alantan Plus na noc i Tormentiol punktowo - maść nagietkowa na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam Neutrogena - krem do stóp Avon - krem do rąk co jakiś czas Isana będzie: - maść nagietkowa na dłonie na noc edit: Ja tu jeszcze chwilę posiedzę, ale za niedługo muszę jeszcze zmyć makijaż itd. i się pouczyć z historii i obsługi konsumenta...
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-28 o 21:29 |
|
|
|
#4008 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czekoladowa bedziemy trzymac
![]() ja juz zadbalam o wloski, spielam w takie delikatne slimaczki troszke inne niz zwykle robie i troszke inne niz pokazywala loluska ok zaraz potraktuje swoja buzie sudokremem bo mam maly wysyp, chyba po pokrzywie hm zrobilam tydzien przerwy i znowu zaczelam pic... no nie wiem
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę sobie kupić jakiś szary lakier ![]() tak piszecie o tych naftach,że aż sama bym spróbowała tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wi.html&next=1 jest jakaś szansa zmycia jej szamponem nawilżającym?
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja te juz po spa
kapiel relaksujaca mycie włosów 2x szamponem wzmacniającym z apteczki babuni odzywka z he zmiksowana z isana jedwab na włoski peeling kawowy ciała peeling stóp balsam brazujacy z lirene tonikowanie buzi ziaja ogurkowa krem odzywczy na twarz z avonu krem na dłonie i stopy i isany
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
zwykła nafta kosmetyczna kostuje około 10 zł, a więc nawet żeby przetestować jak się sprawuję to nie jest dużo
|
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio stałam się straszną wloso maniaczką.. najchętniej wykupiła bym pół drogeri z rzeczy do włosów, ostatnio jak robiłam zakupy to trzymałam te rzeczy co chciałam i jeszce 3 inne których nie miałam w planie, ale się opamiętałam i kupiłam tylko to co trzeba..
i zauważyłam że idąc ulica jak widze dziewczynę patrze jej się na włosy...
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
alessandra - dziękuję
Ja już po spamowaniu : maska na włosy jedwab we włosy masło kakaowe na policzki krem nivea na strefę T masło kakaowe [ do ciała ] na całe ciało [będzie za chwilę] parówka peeling Idę zrobić 2 ostatnie i idę oglądać house'a Uwielbiam go
|
|
|
|
#4017 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
no kupilam ostatnio ta glorie bo to taka zachwalana maska, poza tym nie jest ani duza ani droga ta nafta mnie interesuje juz od dluzszego czasu...
|
||
|
|
|
#4018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a juz jak widze taka na maxa utleniona prawie ze biala blondyne na ulicy z mega sianem na glowie to az mnie sciska, czy ona sie nie widzi w lustrze? Moze i kolor ma jaki chciala ale jakie wlosy - wstyd Kosmetykow mam az nadto ale projekt denko dziala
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
też muszę sobie zrobić projekt denko..
![]() bo to już mnie trochę przeraża.. a jak idę do Natury, Sumper-Pharmy czy Rossmanka to muszę chociaż 20zł zostawić no masakra.. i tak conajmniej 2x w tygodniu na ciuchy się chyba przerzucę ![]() |
|
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
ja projekt denko stosuję w tuszach do rzęs, własnie wykończyłam moje dwa z rimela, a teraz używam wczesniej znienawidzonego z lovlej, i dziwne bo wtedy go nie lubiłam, a teraz mi pasuje.. hehe
![]() a moje włoski są już w duuuużo lepszym stanie niż z przed miesiąca, i widzę wkoncu ze zmiana mojej pielegnacji była dobrym sposobem..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

przynajmniej taki mam zamiar
ciągle żyje pisaniem pracy licencjackiej no i nauka też zajmuje sporo czau

Czy tylko ja się boję tak chodzić po śliskim czy inne z was też?

Dopiero ok.17:30 byłam w domu, szok! 

I jakie są efekty?? A co do tej twarzy, wiem o czym mówisz, niekiedy już, już zaczyna się polepszać i być nawet dobrze i nagle bum z powrotem od nowa, czasami to jak się budzę rano i idę do lustra, albo coś to tak mi się chce płakać, autentycznie mam łzy w oczach, że tak wyglądam a nie inaczej przez tą cerę...
Tak mnie tym zaciekawiłaś, że sama bym się takiemu czemuś poddała, zwłaszcza z tą cerą...
hm zrobilam tydzien przerwy i znowu zaczelam pic... no nie wiem