Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 14:38   #3421
kiediska
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

ja Florence oglądać uwielbiam, sądzę, że kosmetyki przez nią wyselekcjonowane są naprawdę świetne, wiele sama zgapiłam, ale niestety ten perfum mnie zmroził
Miejmy nadzieję, że to jedynie jednorazowa wpadka.
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:39   #3422
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
ja Florence oglądać uwielbiam, sądzę, że kosmetyki przez nią wyselekcjonowane są naprawdę świetne, wiele sama zgapiłam, ale niestety ten perfum mnie zmroził
Miejmy nadzieję, że to jedynie jednorazowa wpadka.
ja się zastanawiam jak długo będziecie sie teraz nad nią pastwić czy wątek przeżyje tak długo jak maglowanie ciasteczka25
czestochowa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:41   #3423
kiediska
Raczkowanie

ale kto tu się pastwi? bo trochę nie rozumiem?
Stary 2010-12-01, 14:44   #3424
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Ten perfum?????? Mam nadzieję że w TV tak nie mówi ?
Nie darzę jej wielką sympatią, ale też mam taką nadzieję
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:47   #3425
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
ale kto tu się pastwi? bo trochę nie rozumiem?
napisałam to tak pół żartem pół serio ,ale heh mam takie wrażenie ,że jak się kogoś chwali na tym forum to wszyscy trochę się nudzą i jakoś nikogo pozytywy nie obchodzą a jak pojawia się jakaś wpadka i można sie z kogoś pośmiać to wszystkie forumowiczki się ożywiają i zlatują jak pszczoły do miodu
Stary 2010-12-01, 14:48   #3426
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gween Pokaż wiadomość
Perfum
Nigdy nie oglądałam filmików Florence, właśnie obejrzałam kawałek, ależ ta muzyka w tle jest denerwująca jak z jakichś tanich poradników na płycie.
a ja właśnie oglądam jej filmy tylko dla muzyki

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:49   #3427
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Nie darzę jej wielką sympatią, ale też mam taką nadzieję
Kayako a jest na polskim youtube ktoś kogo darzysz sympatią? jestem bardzo ciekawa kto dostąpiłby tego zaszczytu?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 14:50   #3428
Kayako
BAN stały

To chyba normalne, że jak jest się z kogo pośmiać, czy obgadać, to świat się kręci? Nigdy nie chodzisz z psiapsiółami na kawę i ploty?

Oglądam filmik kosmetyk roku 2010 i FB i tak się Was chcę zapytać, czy ten Biovax to to samo co zwykły Wax? Albo przynajmniej składy podobne? Bo jeśli tak, to nie skuszę się, oj nie Miało regenerować włosy, działać pozytywnie na skórę głowy, zwiększać wzrost włosa, a u mnie działa kompletnie inaczej - wypadają tak, jak...

Troszku się dziwię, że już w listopadzie produkt roku, w końcu jeszcze grudzień, prezenty...
Stary 2010-12-01, 14:52   #3429
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czestochowa222 Pokaż wiadomość
Kayako a jest na polskim youtube ktoś kogo darzysz sympatią? jestem bardzo ciekawa kto dostąpiłby tego zaszczytu?
A co to, trzeba się wszystkim zachwycać?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:53   #3430
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
To chyba normalne, że jak jest się z kogo pośmiać, czy obgadać, to świat się kręci? Nigdy nie chodzisz z psiapsiółami na kawę i ploty?

Oglądam filmik kosmetyk roku 2010 i FB i tak się Was chcę zapytać, czy ten Biovax to to samo co zwykły Wax? Albo przynajmniej składy podobne? Bo jeśli tak, to nie skuszę się, oj nie Miało regenerować włosy, działać pozytywnie na skórę głowy, zwiększać wzrost włosa, a u mnie działa kompletnie inaczej - wypadają tak, jak...

Troszku się dziwię, że już w listopadzie produkt roku, w końcu jeszcze grudzień, prezenty...
Kochana dzisiaj mamy 1 dzień grudnia
Stary 2010-12-01, 14:53   #3431
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
napisałam to tak pół żartem pół serio ,ale heh mam takie wrażenie ,że jak się kogoś chwali na tym forum to wszyscy trochę się nudzą i jakoś nikogo pozytywy nie obchodzą a jak pojawia się jakaś wpadka i można sie z kogoś pośmiać to wszystkie forumowiczki się ożywiają i zlatują jak pszczoły do miodu
hm, nie wiem do kogo konkretnie ten komentarz, ale zacytowałaś mój post więc odpowiadam. Ja Florence lubię i chwalę jej filmiki bo wg mnie sa profesjonalne a ona sama bardzo rzeczowa. Do tej pory tez bardzo ładnie się wypowiadała i nie miała żadnych wpadek (a ja jednak będę uparcie podkreślać, że jeżeli ktoś się decyduje na kręcenie filmików powinien w jakiś sposób umieć posługiwać się językiem). Poza tym, ja się tu z niej nie śmieje, absolutnie, bo po prostu nie widzę nic w tym śmiesznego. Więc o co chodzi?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 14:56   #3432
Kayako
BAN stały

Cytat:
Pewnie Już Ci piszę
- aktualnie jestem zauroczona Aasieek Owszem, miałam do niej wąty, ale teraz czekam na filmiki z utęsknieniem (być może mi się odmieni, nie mówię, że nie, ale aktualnie jestem bardzo na tak ).
- 82Inez‬‎ - rzeczowa babka, do tego bardzo podobna do mojej fryzjerki Nie potrafię w niej znaleźć niczego, do czego bym się dopięła (a to dziwne chyba XD).
- izabelle25D‬‎ - ma fajne filmiki, może nie jakieś super hiper zmyślne, recenzje Bóg wie jak rzeczowe, ale miło mi się jej słucha i ogląda. I nie nudzi, przede wszystkim
- no, chyba najbardziej lubiana polska YT-owiczka - Maaaaaadzia‬‎ Tu się chyba nie ma co rozpisywać
- mimo poprzednich negatywnych komentarzy nadal nie mogę się oderwać od nieesia25‬‎
- i nie wiem, którą 'siostrę' wolę - tą w/w czy nissiax83‬‎
I to te najulubieńsze polskie Mam ich więcej, ale te są naj naj
Jak widać nie jestem cięta na wszystkich (a jak jestem, to cichaczem i tak mam w subach i se oglądam )
Stary 2010-12-01, 14:57   #3433
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
hm, nie wiem do kogo konkretnie ten komentarz, ale zacytowałaś mój post więc odpowiadam. Ja Florence lubię i chwalę jej filmiki bo wg mnie sa profesjonalne a ona sama bardzo rzeczowa. Do tej pory tez bardzo ładnie się wypowiadała i nie miała żadnych wpadek (a ja jednak będę uparcie podkreślać, że jeżeli ktoś się decyduje na kręcenie filmików powinien w jakiś sposób umieć posługiwać się językiem). Poza tym, ja się tu z niej nie śmieje, absolutnie, bo po prostu nie widzę nic w tym śmiesznego. Więc o co chodzi?
nie, nie o to chodzi tylko weszłam dzisiaj na forum i przeczytałam kilkanaście razy o tym to pomyślałam ,że teraz fb na tapecie zaraz po ciasteczku. Ja ją też bardzo lubię i cenię i zawsze trochę jej tu bronię ,ale to miło ,że Ty też ją lubisz nie czuję sie taka osamotniona ;-)
Stary 2010-12-01, 14:57   #3434
żurawinka
Zakorzenienie

Używałam maseczki z L'biotici i rewelacja, jedną do wlosów wypadających z henną ( jedyny minus że mi nieco rodziały od niej włosy ) i drugą do przetluszczających się, napewno obie mogłabym umieścić w KWC, natomiast mam małe opakowanie jedwabiu i nie za bardzo się znam na składzie( wydaje mi sie ze w porównaniu do waxa dużo lepszy, nie taki klej)

Właśnie oglądam jak Paulinka całuje sie po stopie
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:57   #3435
Kayako
BAN stały

Cytat:
Kochana dzisiaj mamy 1 dzień grudnia
Oj tam Jeszcze 30 dni zostało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 14:59   #3436
kiediska
Raczkowanie

poza tym, kurczę, gdybym ja kręciła filmiki i popełniałabym notorycznie jakiś błąd i ktoś zwróciłby mi uwagę, to szczerze mówiąc byłabym mu wdzięczna. Czemu my wszyscy zawsze wszystko odbieramy jako złośliwość? Może trochę dobrej woli wystarczy,hm?

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Używałam maseczki z L'biotici i rewelacja, jedną do wlosów wypadających z henną ( jedyny minus że mi nieco rodziały od niej włosy ) i drugą do przetluszczających się, napewno obie mogłabym umieścić w KWC, natomiast mam małe opakowanie jedwabiu i nie za bardzo się znam na składzie( wydaje mi sie ze w porównaniu do waxa dużo lepszy, nie taki klej)

Właśnie oglądam jak Paulinka całuje sie po stopie
to było boskie!
Stary 2010-12-01, 14:59   #3437
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie Już Ci piszę
- aktualnie jestem zauroczona Aasieek Owszem, miałam do niej wąty, ale teraz czekam na filmiki z utęsknieniem (być może mi się odmieni, nie mówię, że nie, ale aktualnie jestem bardzo na tak ).
- 82Inez‬‎ - rzeczowa babka, do tego bardzo podobna do mojej fryzjerki Nie potrafię w niej znaleźć niczego, do czego bym się dopięła (a to dziwne chyba XD).
- izabelle25D‬‎ - ma fajne filmiki, może nie jakieś super hiper zmyślne, recenzje Bóg wie jak rzeczowe, ale miło mi się jej słucha i ogląda. I nie nudzi, przede wszystkim
- no, chyba najbardziej lubiana polska YT-owiczka - Maaaaaadzia‬‎ Tu się chyba nie ma co rozpisywać
- mimo poprzednich negatywnych komentarzy nadal nie mogę się oderwać od nieesia25‬‎
- i nie wiem, którą 'siostrę' wolę - tą w/w czy nissiax83‬‎
I to te najulubieńsze polskie Mam ich więcej, ale te są naj naj
Jak widać nie jestem cięta na wszystkich (a jak jestem, to cichaczem i tak mam w subach i se oglądam )
wow to mnie teraz zaskoczyłaś ja jakoś nie lubię nissiax nie wiem czemu ,ale nie mogę się do niej przekonać :/ za to bardzo lubię ivetto!
Stary 2010-12-01, 15:01   #3438
Kinaa1
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=l-eiXm4A5Ks&feature=sub

"dzisiej"? - uczulona jestem na to

Stary 2010-12-01, 15:04   #3439
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
Oj tam Jeszcze 30 dni zostało
wiesz tak sobie myśle ,że chodziło w tym rankingu o to żeby umieścić produkty nie jakieś dopiero co kupione tylko takie przetestowane na 1000 procent przez dłuzszy czas więc do konca roku juz nie wiele czasu zostało na testowanie nowych rzeczy ,ale może się mylę

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
ja tam nic nie słysze takiego, chyba się czepiasz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 15:14   #3440
Justuchnaa
Raczkowanie

Mówicie o dziewczynie, której ja i tak nie oglądam i nawet na ten film nie wchodzę, ale...

Może ona sobie jaja robi? Żadna z Was nie pomyślała, że może celowo przekręca słowo, na punkcie którego dostajecie białej gorączki?

Ja sama raz powiedziałam w filmie "perfumy", chwilę później, dodając ironiczny uśmiech, ukłon w Waszą stronę, powiedziałam "TEN PERFUM" wyraźnie akcentując, że żartuję.

Oczywiście znalazła się jedna osoba, która mi zwróciła uwagę, co mnie po prostu rozłożyło na łopatki - widać, że nie oglądała, tylko gdzieś tam na przewijaniu usłyszała słowo wyrwane z kontekstu.

W sumie stawiacie na naturalność, a może ktoś tak ma, że mimo iż zna prawidłową wymowę, to lubi sobie pożartować? Ja często przekręcam wyrazy celowo i nie widzę w tym niczego godnego potępienia.

Niemniej zaczyna się człowiek podświadomie pilnować... a potem i tak macie pretensje, że ktoś się "wypalił"... i błędne koło znowu.

Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził
Stary 2010-12-01, 15:33   #3441
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justuchnaa Pokaż wiadomość
Mówicie o dziewczynie, której ja i tak nie oglądam i nawet na ten film nie wchodzę, ale...

Może ona sobie jaja robi? Żadna z Was nie pomyślała, że może celowo przekręca słowo, na punkcie którego dostajecie białej gorączki?

Ja sama raz powiedziałam w filmie "perfumy", chwilę później, dodając ironiczny uśmiech, ukłon w Waszą stronę, powiedziałam "TEN PERFUM" wyraźnie akcentując, że żartuję.

Oczywiście znalazła się jedna osoba, która mi zwróciła uwagę, co mnie po prostu rozłożyło na łopatki - widać, że nie oglądała, tylko gdzieś tam na przewijaniu usłyszała słowo wyrwane z kontekstu.

W sumie stawiacie na naturalność, a może ktoś tak ma, że mimo iż zna prawidłową wymowę, to lubi sobie pożartować? Ja często przekręcam wyrazy celowo i nie widzę w tym niczego godnego potępienia.

Niemniej zaczyna się człowiek podświadomie pilnować... a potem i tak macie pretensje, że ktoś się "wypalił"... i błędne koło znowu.

hehehehe (na wizji???) nooo masz rację - to jest logiczne....... robi na złość - ale sobie..... pełna "profeska"

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

ja tam nic nie słysze takiego, chyba się czepiasz
ja krótkowidz (między innymi) ale słuch mam dobry

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

1982paulinka też robi błędy, przekręca wyrazy ale w sumie u niej właśnie nie przeszkadza mi to

Stary 2010-12-01, 15:33   #3442
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:

Nie oglądasz? a kilka razy widziałam Twój komentarz pod jej filmikiem ;-)))
Stary 2010-12-01, 15:35   #3443
Justuchnaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
hehehehe (na wizji???) nooo masz rację - to jest logiczne....... robi na złość - ale sobie..... pełna "profeska"
A czy przez ten czas odkąd nagrywa, ktoś już jej zwrócił uwagę na błędy? Jeśli tak i dalej tak mówi, to albo to robi celowo, albo... nie pamięta, nie nauczyła się?
W Krakowie (ona chyba tam mieszka?) często spotykałam się z tym, że ludzie (Krakusy, jako żywi) mówili "perfum", "perfuma" na co dzień.

Nie znam dziewczyny, bo jest ona dla mnie równie ciekawa jak szusz. Nie oglądam - nie subskrybuję, jak już mówiłam, więc nie wiem jaka jest prawda, ale jaka by nie była, widzów przez to nie straci na pewno

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Nie oglądasz? a kilka razy widziałam Twój komentarz pod jej filmikiem ;-)))
Się zgadza, nie wypieram się Żeby zdecydować, że coś mi się nie podoba całościowo, najpierw się muszę z tym zapoznać

Edytowane przez Justuchnaa
Czas edycji: 2010-12-01 o 15:37
Justuchnaa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 15:38   #3444
czestochowa222
Raczkowanie

Cytat:
A czy przez ten czas odkąd nagrywa, ktoś już jej zwrócił uwagę na błędy? Jeśli tak i dalej tak mówi, to albo to robi celowo, albo... nie pamięta, nie nauczyła się?
W Krakowie (ona chyba tam mieszka?) często spotykałam się z tym, że ludzie (Krakusy, jako żywi) mówili "perfum", "perfuma" na co dzień.

Nie znam dziewczyny, bo jest ona dla mnie równie ciekawa jak szusz. Nie oglądam - nie subskrybuję, jak już mówiłam, więc nie wiem jaka jest prawda, ale jaka by nie była, widzów przez to nie straci na pewno

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Się zgadza, nie wypieram się Żeby zdecydować, że coś mi się nie podoba całościowo, najpierw się muszę z tym zapoznać
A z tym się akurat zgodzę, że krakowska mowa jest bardzo specyficzna ))) co ciekawe krakusi nie uznają swoich naleciałości językowych za błędy

Edytowane przez czestochowa222
Czas edycji: 2010-12-01 o 15:41
Stary 2010-12-01, 15:40   #3445
Kinaa1
Wtajemniczenie

[QUOTE=Justuchnaa;23513032]A czy przez ten czas odkąd nagrywa, ktoś już jej zwrócił uwagę na błędy? Jeśli tak i dalej tak mówi, to albo to robi celowo, albo... nie pamięta, nie nauczyła się?

Nie znam dziewczyny, bo jest ona dla mnie równie ciekawa jak szusz. Nie oglądam, jak już mówiłam, więc nie wiem jaka jest prawda, ale jaka by nie była, widzów przez to nie straci na pewno

łee tam - ja się czepiam tego co (a raczej jak) mówi w tej ichniejszej "telewizji
"
a co do pozostałej oceny - zgadzam się - już jej nawet nie mam w subskrypcjach (chyba )

Stary 2010-12-01, 15:43   #3446
Justuchnaa
Raczkowanie

Cytat:
A z tym się akurat zgodzę, że krakowska mowa jest bardzo specyficzna ))) co ciekawe krakusi nie uznają swoich naleciałości językowych za błędy
Otóż to Reszta kraju mówi dla nich niepoprawnie Zresztą oni i wyglądają lepiej, i kochają mocniej, i inne cuda wianki
Stary 2010-12-01, 15:44   #3447
czestochowa222
Raczkowanie

Dziewczyny ,ale co z tymi ulubieńcami - bo nikt mi nie odpowiedział ))
Nie sądzicie ,ze takie co miesięczne nagrywanie ulubieńców miesiąca to jest troche pójście na łatwiznę?szczególnie ,że niektóre dziewczyny prócz ulubienców nic innego nie nagrywaja, a to jest proste bo temat juz jest gotowy nic nie trzeba wymyślać itd czy może tylko mnie się tak wydaje hmmm nie wiem...

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 15:52   #3448
Kinaa1
Wtajemniczenie

ja ulubieńców nie oglądam - nuuuuuda

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

katosu ma córeczkę gratulacje

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-12-01 o 15:53
Stary 2010-12-01, 15:57   #3449
czestochowa222
Raczkowanie

wow super Gratulacje dla Katosu
Stary 2010-12-01, 16:01   #3450
Queen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Dokladnie ,szczegolnie w handlu menager to zwykle pilnowacz sprzedawców ,tez stoi za ladą,tez uklada ciuchy i pilnuje żeby narzucony plan sprzedazy byl zrealizowany.
Nic do niej nie mam ,niech sobie kręci te filmiki jednak jej bazarowy styl to nie moja bajka i nie dorabiam ideologii do "gwiazdek" YT.

Wystarczy napisać kilka słów krytyki konstruktywnej ! a gwiazdy YT usuwają takie wpisy ,o czym to świadczy ?
Świadczy to o tym, że to jest jej kanał i może sobie z nim robić co zechce. Jeśli jej się nie podobają takie komentarze, to nie musi ich oglądać/zostawiać itd. Ty masz wolność do zostawiania takich komentarzy, a ona ma wolność do ich usuwania. Ciekawa jestem jaka była ta konstruktywna krytyka, takiej dawno nie widziałam i nie czytałam, ani tu, ani na YT.

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Edytowane przez Queen
Czas edycji: 2010-12-01 o 16:02
Queen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości