|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
ja Florence oglądać uwielbiam, sądzę, że kosmetyki przez nią wyselekcjonowane są naprawdę świetne, wiele sama zgapiłam, ale niestety ten perfum mnie zmroził
![]() Miejmy nadzieję, że to jedynie jednorazowa wpadka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
ale kto tu się pastwi? bo trochę nie rozumiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Raczkowanie
|
napisałam to tak pół żartem pół serio ,ale heh mam takie wrażenie ,że jak się kogoś chwali na tym forum to wszyscy trochę się nudzą i jakoś nikogo pozytywy nie obchodzą a jak pojawia się jakaś wpadka i można sie z kogoś pośmiać to wszystkie forumowiczki się ożywiają i zlatują jak pszczoły do miodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3427 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
BAN stały
|
To chyba normalne, że jak jest się z kogo pośmiać, czy obgadać, to świat się kręci? Nigdy nie chodzisz z psiapsiółami na kawę i ploty?
![]() Oglądam filmik kosmetyk roku 2010 i FB i tak się Was chcę zapytać, czy ten Biovax to to samo co zwykły Wax? Albo przynajmniej składy podobne? Bo jeśli tak, to nie skuszę się, oj nie ![]() ![]() Troszku się dziwię, że już w listopadzie produkt roku, w końcu jeszcze grudzień, prezenty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() - aktualnie jestem zauroczona Aasieek ![]() ![]() ![]() - 82Inez - rzeczowa babka, do tego bardzo podobna do mojej fryzjerki ![]() - izabelle25D - ma fajne filmiki, może nie jakieś super hiper zmyślne, recenzje Bóg wie jak rzeczowe, ale miło mi się jej słucha i ogląda. I nie nudzi, przede wszystkim ![]() - no, chyba najbardziej lubiana polska YT-owiczka - Maaaaaadzia ![]() ![]() - mimo poprzednich negatywnych komentarzy nadal nie mogę się oderwać od nieesia25 ![]() - i nie wiem, którą 'siostrę' wolę - tą w/w czy nissiax83 ![]() I to te najulubieńsze polskie ![]() ![]() Jak widać nie jestem cięta na wszystkich ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Używałam maseczki z L'biotici i rewelacja, jedną do wlosów wypadających z henną ( jedyny minus że mi nieco rodziały od niej włosy ) i drugą do przetluszczających się, napewno obie mogłabym umieścić w KWC, natomiast mam małe opakowanie jedwabiu i nie za bardzo się znam na składzie( wydaje mi sie ze w porównaniu do waxa dużo lepszy, nie taki klej)
Właśnie oglądam jak Paulinka całuje sie po stopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Raczkowanie
|
poza tym, kurczę, gdybym ja kręciła filmiki i popełniałabym notorycznie jakiś błąd i ktoś zwróciłby mi uwagę, to szczerze mówiąc byłabym mu wdzięczna. Czemu my wszyscy zawsze wszystko odbieramy jako złośliwość? Może trochę dobrej woli wystarczy,hm?
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-eiXm4A5Ks&feature=sub
"dzisiej"? - uczulona jestem na to
#3439 | |
Raczkowanie
|
wiesz tak sobie myśle ,że chodziło w tym rankingu o to żeby umieścić produkty nie jakieś dopiero co kupione tylko takie przetestowane na 1000 procent przez dłuzszy czas więc do konca roku juz nie wiele czasu zostało na testowanie nowych rzeczy ,ale może się mylę
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Raczkowanie
|
Mówicie o dziewczynie, której ja i tak nie oglądam i nawet na ten film nie wchodzę, ale...
Może ona sobie jaja robi? Żadna z Was nie pomyślała, że może celowo przekręca słowo, na punkcie którego dostajecie białej gorączki? ![]() Ja sama raz powiedziałam w filmie "perfumy", chwilę później, dodając ironiczny uśmiech, ukłon w Waszą stronę, powiedziałam "TEN PERFUM" wyraźnie akcentując, że żartuję. Oczywiście znalazła się jedna osoba, która mi zwróciła uwagę, co mnie po prostu rozłożyło na łopatki - widać, że nie oglądała, tylko gdzieś tam na przewijaniu usłyszała słowo wyrwane z kontekstu. W sumie stawiacie na naturalność, a może ktoś tak ma, że mimo iż zna prawidłową wymowę, to lubi sobie pożartować? Ja często przekręcam wyrazy celowo i nie widzę w tym niczego godnego potępienia. Niemniej zaczyna się człowiek podświadomie pilnować... a potem i tak macie pretensje, że ktoś się "wypalił"... i błędne koło znowu. Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził ![]()
#3441 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- 1982paulinka też robi błędy, przekręca wyrazy ale w sumie u niej właśnie nie przeszkadza mi to
![]() |
#3442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
W Krakowie (ona chyba tam mieszka?) często spotykałam się z tym, że ludzie (Krakusy, jako żywi) mówili "perfum", "perfuma" na co dzień. Nie znam dziewczyny, bo jest ona dla mnie równie ciekawa jak szusz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
http://youtube.com/Justuchna Edytowane przez Justuchnaa Czas edycji: 2010-12-01 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez czestochowa222 Czas edycji: 2010-12-01 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Justuchnaa;23513032]A czy przez ten czas odkąd nagrywa, ktoś już jej zwrócił uwagę na błędy? Jeśli tak i dalej tak mówi, to albo to robi celowo, albo... nie pamięta, nie nauczyła się?
W Krakowie (ona chyba tam mieszka?) często spotykałam się z tym, że ludzie (Krakusy, jako żywi) mówili "perfum", "perfuma" na co dzień. Nie znam dziewczyny, bo jest ona dla mnie równie ciekawa jak szusz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- łee tam - ja się czepiam tego co (a raczej jak) mówi w tej ichniejszej "telewizji " ![]() ![]() a co do pozostałej oceny - zgadzam się - już jej nawet nie mam w subskrypcjach (chyba ![]()
#3446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3447 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ,ale co z tymi ulubieńcami - bo nikt mi nie odpowiedział
![]() Nie sądzicie ,ze takie co miesięczne nagrywanie ulubieńców miesiąca to jest troche pójście na łatwiznę?szczególnie ,że niektóre dziewczyny prócz ulubienców nic innego nie nagrywaja, a to jest proste bo temat juz jest gotowy nic nie trzeba wymyślać itd czy może tylko mnie się tak wydaje hmmm nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
ja ulubieńców nie oglądam - nuuuuuda
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- katosu ma córeczkę ![]()
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-01 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Raczkowanie
|
wow super Gratulacje dla Katosu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2010-12-01 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.