|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
właśnie-Beata.nie rozumiem dlaczego śmiano się z niej,że jest brzydka.
Na demotach ciągle wyszydzano jej brzydotę-a dla mnie ona jest śliczna, bardzo oryginalna.Podobna do Vodianowej.Ale każdego faceta,którego pytałam o Beatę mówił,że wygląda strasznie..no i pewnie teraz faceci głosowali na Papierską-bo jest TYPOWO ładna,a nie na tą która faktycznie ma cechy odpowiednie dla współczesnej modelki |
|
|
|
#4202 |
|
BAN stały
|
zdjęcie Pauliny okładkowe jest ok, ale troszkę mi się wydaje za duża głowa na nim.
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twierdzisz, że Paulina była nielubiana na forach itd. - okej, może i tak, ale w sieci łatwo zrobić szum, to TYLKO głosy internautów. Czyli nic ważnego, bo co komu szkodzi napisać kilka słów czy kliknąć w sondzie. Naprawdę, nie sugerowałabym się taką miarką popularności tudzież jej braku.
|
|
|
#4204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już na samym początku zwróciłam uwagę na te dziewczyny. Nie są to klasyczne piękności ale wg mnie piękniejsze od wielu innych bo mają "to coś", co nie pozwala o nich zapomnieć. Niezależnie od stylizacji można na nie patrzeć i patrzeć. |
|
|
|
|
#4205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykładowo pytają: najgorsze przeżycia? no i sie opowiada, później to przerobią i wstawią nie wiadomo do czego i masz... To jest właśnie telewizja, pokazuja to co najbardziej sie rzuci na uszy lub wizje. A ludzie w to wierzą. Ja to wszystko biore z przymrużeniem oka ![]() Z resztą nie oceniam bo może tylko oceniać osoba, która znalazła sie w podobnej sytuacji.
pomóż ![]() http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Na całym świecie co 6 sekund ginie w męczarniach jakiś zwierzak w laboratarium! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post17020318 Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2010-12-01 o 23:54 |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Beata nie była/jest interesująca tylko po prostu mało urodziwa. Tak samo jak "Szparka".
Jeśli chcą wybierać dziwolągów, to lepiej niech nie robią tego w telewizyjnym show, bo ludziom modelka kojarzy się przede wszystkim z piękną kobietą.
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jest fajne ;D ale przyznam, że w odcinku na żywo, momentami, anka mi się podobała. Jak nie zwracałam uwagi na mega dysproporcje w jej twarzy (czy ona też ma zeza? ), czasem jak się śmiała, to była okej. w większości jednak, np podczas prowizorycznych 'pokazów mody', gdy kamera pokazywała dziewczyny od stóp w górę, patrząc na Anie myślałam "wspaniała, wybiegowa figura!". A gdy kamera natrafiała na twarz, czar pryskał w jednej chwili. :/
|
|
|
#4208 |
|
zawsze mam racje
|
Beata na żywo nie powala, ale w sesji z wężem wyszła ciekawie
|
#4209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę napisałam coś takiego, że nie rozumiem ? Kurczę, chyba jeszcze nie doszłam do siebie bo nie przypominam sobie
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Nie o to chodzi, tylko jak dla mnie Ola czy Ania też nie mają typowej urody, przyciągają wzrok ale też ciężko powiedzieć, że są brzydkie.
I dziwi mnie zachwyt nad szparą między zębami, normalnie jakby była równie pożądana u modelki jak długie nogi
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2010-12-01 o 23:50 |
|
|
|
#4211 | |
|
BAN stały
|
ale sie ciesze że Paulina wygrała
! Śliczna jest i super dziś wygladała ( w sumie jak wszystkie.. )---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejny tvnowski show totalnie mnie zbulwersował.
Polyna denerwowała mnie przez cały dzisiejszy program - jej sztuczny uśmiech i ten tekst o Żylecie - żenada. Głosowałam na śliczną, eteryczną Olę. To ona powinna być Top Model.
|
#4213 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo jak oglądałam ostatnio listę 50 najlepszych modelek na models.com to mało tam widziałam piękności, za którymi by się tłumy oglądały na ulicy
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwolągiem ?
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
już to mówiłam ale paulina miała tragiczny makijaż
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatkowo, mają dobre wymiary i wzrost. najlepiej do kariery modelek 'wybiegowych' wg mnie nadają się Beata, Nicole, Anka (niech stracę ;P) i Kaśka Smolińska (choć ona mogłaby równie dobrze postawić na karierę w telewizji, bo jest medialna). Paulina i Ola pasują mi bardziej na fotomodelki; Paulina to ładna dziewczyna, która na zdjęciach wychodzi fajnie, a Ola, mimo posiadania tego czegoś, nie ma warunków niestety na dzisiejszy wybieg. :'(
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie z Kasią był moim zdaniem taki problem, że owszem - ładniutka, ale zawsze taka sama. po prostu nie ma co u niej poprawiać - więc niewiele mogła się zmienić. mało plastyczna twarz...może ja się zgłoszę - u mnie jest co poprawiać ![]()
|
|
#4218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ależ "imocje"
(że tak powiem cytując Dżoanę) Nie muszę chyba pisać, że jestem mocno rozczarowana wynikiem. Ola praktycznie od początku była moją faworytką. Wierzę w nią nadal - na pewno sobie dziewczyna poradzi ![]() Cytat:
"Cytat:
![]() Cytat:
Nie robiła tych swoich śmiesznych - zdziwionych min. Bardzo mi się podobała
|
|
#4219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na pewno nie ma moim zdaniem, czym się tutaj egzaltować; dziewczęta, bo która by nie wygrała, to i tak ona by miała (ma) konktrakt i nagrody, więc może nie przeżywajcie tego tak, jakbyście same przegrały. A tak btw, były jakieś nagrody za udział w głosowaniu? |
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
szpara akurat mi się nie podoba u Nicole, ale przecież nie musi ciągle otwierać ust, może postawić na półprzymknięte. ;P zresztą, 'dziś' szparka jest pożądana, też nie ogarniam dlaczego właściwie i co w tym ładnego.
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
To samo sobie myślałam, oczy jeszcze ujdą,ale twarz miała tak okropnie wymodelowaną,że jej się takie buły zamiast policzków robiły, jak u chomika, paskudne.
Generalnie wynik tak mnie zaskoczył i przeraził,że nie wiem, co napisać. Trzymam kciuki za Olę i Anię, dla mnie to one wygrały i na pewno w świecie mody sobie poradzą.
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
Chciałaś chyba napisać FOTOmodelka. Z programu na top modelki wybiegowe nadawały się najbardziej Nicole, Ania, Beata i ewentualnie Kasia.
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracając do samego programu - zerkałam co prawda tylko jednym okiem od czasu do czasu, całość obejrzę sobie w wolnej chwili na VOD - ale jak one brzydko chodziły po tym wybiegu :/ Lekcja stylu u Piroga żadnej nie nauczyła sensownego poruszania się :P
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
Modeling rządzi się innymi prawami.
Modelki są chude i wysokie, mają w twarzach coś co przyciąga. Często jakieś dysproporcje twarzy, które czynią ich oryginalnymi. Facet patrzący na modelke z najlepszych pokazów raczej nie powie, że jest ona ładna, a wręcz ze ma anoreksje i jest brzydka. Za ładną i apetyczną dziewczynę uzna Pamelę czy też Paulinę. Dlatego też nie rozumiem wyboru widzów(tudzież producentów). Aczkolwiek nie ma co się emocjonować bo faktycznie, która ma zrobić kariere ta zrobi
|
|
|
|
#4227 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Cytat:
A dla mnie była mega oryginalna. Jedyny minus to jej jedynki, ale mnie bardziej odpychała końska szczęka Pauliny, niż różnokolorowe zęby Beaty.A Paulinie bym radziła, jakby jakoś się jednak złożyło, że będzie reprezentować Polskę na wybiegach, żeby się nie uśmiechała! I pomijając jej zęby.... noż ludzie, modelka nie jest od szczerzenia zębów, ale od prezentowania ciuchów. A ta z bananem na wybiegu...
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ogólnie to mam nadzieję, że II edycja będzie lepsza i wyłoni prawdziwą Top Model.
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2010-12-01 o 23:57 |
|
|
|
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz nawet wszyscy interesują się chłopakiem o rysach dziewczyny-czy to jest piękne?Niekoniecznie,ale oryginalne i niepowtarzalne. |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
how is your english?
aj traj lern evri dej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

i do tego prowokacyjnie opowiadała o swojej małej miejscowości.Ja bym się wstydziła na miejscu mieszkańców,że mają taką "reprezentantkę" A i raczej nie sądzę,że ona siedzi i to czyta

Dziwolągiem ?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)