|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595]
Mało tego - jakiś czas temu matkokrzesno widząc Agatkę u mnie na rękach mówi: tyyy, a con ona tak dziwnie rączki w tył wygina? ja to zbagatelizowałam wtedy, ale zaczęłam obserwować i faktycznie. No i dzisiaj przed gabinetem tego gastrologa jakaś mama zaczepia męża i pyta się, czy chodzi na rehabilitację - on w szoku i mówi, że nie, a ona, że jej teraz półtoraroczny synek właśnie z powodu tych wyginanych rączek w tył dostał skierowanie ![]() No i nie wytrzymałam - na wizytę u neurologa czeka się miesiące, więc znalazłam rehabilitantkę, panią dr która specjalizuje się w maluszkach (zresztą ogólnie zatrudnia fajną kadrę, z tego co na stronie znalazłam), pogadałam z nią przez telefon i jadę na 9:30 jutro na kontrolną rehabilitację. Z tym, że od razu mi powiedziała, że ona spokojnie jest w stanie określić, czy neurolog będzie konieczny i od razu mi powie. I tak teraz czytam - nie chcę się nakręcać, ale ja już naprawdę nie mam pojęcia co się z moją córką dzieje (niejedzenie, żaden lekarz nie wie czemu, marudzenie ogromne, bardzo niespokojny sen - ona lepiej spała jako noworodek!, koszmar przy ubieraniu - usztywnia rączki, robi piąstki, ryk potworny od razu) i nie wiem, czy nie jest to wzmożone napięcie mięśni. Najgorsze jest to, że takie napięcie wcale nie musi ujawnić się na początku. Nic, może czegoś konkretnego się jutro dowiem... A w pracy fajnie. Jutro też po reh. do pracy, zadzwoniłam tylko do dyr że się spóźnię, coby mogła kogoś na zastępstwo posłać, bo na jednej lekcji sama jestem. A dzieciaki zrobiły mi wielgachne serce, laurki i kwiatki daly ![]() Postaraj się nie nakręcać- wiem ciężko ale może lepiej juz nic nie czytaj to najgorsze- wiem z doświadczenia. A rano wszystkie problemy wydają się mniejsze- na pewno będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja za drugim razem zdałam. Cytat:
![]() A i "gry i zabawy z niemowlętami" i "od piersi do talerza" [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23519988] Witam po przerwie, ja akurat miałam co robić ![]() ![]() jest strasznie zmierzły, cherla, katar, goraczka., taki biedulek z niego..... ![]() ![]() Walczymy na wszystkich frontach: zastrzyki, flegamina, inhalacje, oklepywanie, maść majerankowa, pulmex, sól morska, nasivin, frida w użyciu... i do kompletu, jakby tego bylo mało- zapalenie spojówek ma, więc oczka zakrapiamy. ![]() padam, więc krótko: wszystkie dzieciaczki ![]() ![]() ![]() bidulek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() araczki nie no grzywa wymiata - mój mąż się pytał czy to prawdziwa ![]() ![]() Idę się wreszcie kąpać bo mnie chłop ubije ![]() czeka chyba ze smakami a moje libido spadło na dół jak temp na zewnątrz ![]() może się znajdzie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
Ja niestety poza poradnikami jakoś ostatnio nie czytałam- nie umiem znaleźć czasu. A wcześniej pochłaniałam. Muszę to zmienić- dobre postanowienie noworoczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Narazie dostałam 1 zdjęcie z sesji "świątecznej", na której byliśmy w weekend.. dla rodzinki album robię
![]() Zdjęcia robił ojciec chrzestny Sebka a mój serdeczny, odwieczny przyjaciel zwany Czesławem. Mały nie ma butów.. bo mam tylko sztruksowe niebieskie i białe adidaski.. a do fraka/smokingu to niebardzo pasują ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-12-01 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
O raju, ale fryz.
![]() Ale to już duża dziewczynka jest. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595] Dziewczyny, u nas masakra. Dzisiaj wizyta u gastrologa - mąż był, ale ja przez telefon w trakcie gadałam z lekarką, stwierdziła, że mała raczej nie ma skazy białkowej ( z czym absolutnie się nie zgadzam), kazała zacząć wprowadzać NAN AR, najpierw mieszać z nutramigenem, potem całkiem na nie przejść. Nie wiem, co mam robić. [/quote] Boże, co lekarz to opinia. Zwariować można. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595] Mało tego - jakiś czas temu matkokrzesno widząc Agatkę u mnie na rękach mówi: tyyy, a con ona tak dziwnie rączki w tył wygina? ja to zbagatelizowałam wtedy, ale zaczęłam obserwować i faktycznie. No i dzisiaj przed gabinetem tego gastrologa jakaś mama zaczepia męża i pyta się, czy chodzi na rehabilitację - on w szoku i mówi, że nie, a ona, że jej teraz półtoraroczny synek właśnie z powodu tych wyginanych rączek w tył dostał skierowanie ![]() No i nie wytrzymałam - na wizytę u neurologa czeka się miesiące, więc znalazłam rehabilitantkę, panią dr która specjalizuje się w maluszkach (zresztą ogólnie zatrudnia fajną kadrę, z tego co na stronie znalazłam), pogadałam z nią przez telefon i jadę na 9:30 jutro na kontrolną rehabilitację. Z tym, że od razu mi powiedziała, że ona spokojnie jest w stanie określić, czy neurolog będzie konieczny i od razu mi powie. [/quote] Matko i córko. ![]() A jak ona te rączki wygina? Całe do tyłu daje, w ramionach? Czy od łokci jakoś? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595] I tak teraz czytam - nie chcę się nakręcać, ale ja już naprawdę nie mam pojęcia co się z moją córką dzieje (niejedzenie, żaden lekarz nie wie czemu, marudzenie ogromne, bardzo niespokojny sen - ona lepiej spała jako noworodek!, koszmar przy ubieraniu - usztywnia rączki, robi piąstki, ryk potworny od razu) i nie wiem, czy nie jest to wzmożone napięcie mięśni. Najgorsze jest to, że takie napięcie wcale nie musi ujawnić się na początku. Nic, może czegoś konkretnego się jutro dowiem... [/QUOTE] Daniel też nie lubi ubierania. Też się pręży i usztywnia. Przy zakładaniu bluzy zawsze jest ryk. Przy jej rozbieraniu też. Lepiej jest tylko z kurtką na podszewce. Tu bym nie szukała dowodów. Z tego co wiem większość dzieci robi cyrki przy ubieraniu rękawów. ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Już? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Konto usunięte
|
Magdi, no właśnie rzecz w tym, że to nie odginanie się całe do tyłu z ciekawości, a same ręce, od ramion :/ Szczerze mówiąc sama u żadnego dziecka tego nie widziałam. No nic, za półtorej godziny będę wiedziała, w czym rzecz.
Siala, bossssko ![]() Kropka, od ramion. |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
witam , żyje - zasypało ale dałam rade - dzieki za duchowe wsparcie
![]() miałam wczoraj prawdziwą zamiec śnieżną . i tak jak pisałam uśpiłam małą i od 19tej do 20tej walczyłam na pełnym froncie miałam jakies 30 cm śniegu - godzine odgarniałam w tej zamieci - od bramy garażowej do wjazdowej ale dałam rade - młoda nawet spała tylko raz musiałam do niej isc i poczekac zanim skonczy sie wiercic ![]() po godzinie odśnieżania skapitulowałam jak zobaczyłam że przy garażu juz napadało około 5 cm. ![]() myśle niech sie dzieje co chce , najwyżej rano po spycharke zadzwonie ![]() ale naszczeście przestało padac i jest ok .tylko troche sniegu zalega na kostce , ale przed bramą wjazdową jest sporo , wezme małą i dziś tam odśnierze , tak czy siak powinnam wyjechac autem. pogoda dziś ładna - słoneczko to wyjdziemy razem i odgarne reszte a potem po mleczko ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- a zapomniałam zdrówka dla Tymka ![]() i Malwina jak zwykle boska ![]()
#2107 | ||||
Zadomowienie
|
Witam z rana!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój pije mleko HA więc tym bardziej mógł go ten słoiczek uczulić. Jak twoja pija zwykłe to nie powinno się nic dziać. ![]() Malvinka jest rewelacyjna ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595]Dziewczyny, u nas masakra.[/QUOTE] Szaja mam nadzieję, że dzisiejsze spotkanie Cię uspokoi. Nawet nieznaczne niedociągnięcia da się wyrównać. Najwyżej poćwiczycie i tyle. Ale wiem, że jak problemy się piętrzą to nie jest łatwo. ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23519988]Witam po przerwie, ja akurat miałam co robić ![]() ![]() jest strasznie zmierzły, cherla, katar, goraczka., taki biedulek z niego..... ![]() ![]() Walczymy na wszystkich frontach: zastrzyki, flegamina, inhalacje, oklepywanie, maść majerankowa, pulmex, sól morska, nasivin, frida w użyciu... i do kompletu, jakby tego bylo mało- zapalenie spojówek ma, więc oczka zakrapiamy. ![]() Oj to zdrówka i jeszcze raz zdrówka ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23520374]Ałła, to jest dokładnie to ćwiczenie, które kiedyś opisywała Bratka, i faktycznie działa, sama tak z małą ćwiczyłam i bardzo ładnie załapywała, że może się obracać na boczki ![]() Jak to już dawno było, niby ze dwa miechy a wydaje się jakby z pół roku co najmniej. Ale ten czas leci. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
te zwały śniegu po bokach to moje nocne odśnieżanie
![]()
#2109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po twoich wpisach już rozumiem czemu ludzie budują domy tak blisko płotu, inaczej jest roboty jak u Ciebie. Zapamiętam na przyszłość. ![]() ![]() A Pudzian przy tobie wysiada ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Maluch właśnie śpi sobie po porannym mleczku. A ja chodzę jak zombi. Dziś nie śpię właściwie od 3 przez moją wredną alergię. ![]() ![]() ![]() I dziś mam super humor - od rana chodzę i powtarzam sobie, że do marca idę do nowej pracy. Mam nadzieję, że podświadomość zadziała odpowiednio. ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23523571]Magdi, no właśnie rzecz w tym, że to nie odginanie się całe do tyłu z ciekawości, a same ręce, od ramion :/ Szczerze mówiąc sama u żadnego dziecka tego nie widziałam. No nic, za półtorej godziny będę wiedziała, w czym rzecz.[/QUOTE] A gdzie Ty pojechałaś na tą konsultację?? I jak Agu zareagowała na ćwiczenia?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
o kurcze, zdrowo Was zasypało! dzielna kobita z Ciebie
![]() Lea, ogromne całuski dla Chorutka, oby już było lepiej ![]() Szaja, trzymam kciuki za wizyte! ![]() --------------------------------------------- U nas nocka wzgledna, pare pobudek, ale ja jestem znowu jakas niewyrazna, jakby znow wracalo mi przeziebienie, wiec chodze zgieta w pol ![]() zrobilismy z małżem troche zakupów dla Małego, potem porobie foteczki i wkleje ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23517595]Gratuluję
![]() Również gratuluję ![]() U nas też zima, wczoraj jednak spacer fajny, mała od razu zasnęła. Biedna ![]() ![]() No bo faktycznie fajne ![]() Cudna Mikołajka ![]() Gratulejszyn ![]() Rewelacja ![]() Dawaj, niech się przyzwyczaja, bo potem wyrośnie ci dzikus-niejadek ![]() Gratuluję ![]() ![]() Dziewczyny, u nas masakra. Dzisiaj wizyta u gastrologa - mąż był, ale ja przez telefon w trakcie gadałam z lekarką, stwierdziła, że mała raczej nie ma skazy białkowej ( z czym absolutnie się nie zgadzam), kazała zacząć wprowadzać NAN AR, najpierw mieszać z nutramigenem, potem całkiem na nie przejść. Nie wiem, co mam robić. Mało tego - jakiś czas temu matkokrzesno widząc Agatkę u mnie na rękach mówi: tyyy, a con ona tak dziwnie rączki w tył wygina? ja to zbagatelizowałam wtedy, ale zaczęłam obserwować i faktycznie. No i dzisiaj przed gabinetem tego gastrologa jakaś mama zaczepia męża i pyta się, czy chodzi na rehabilitację - on w szoku i mówi, że nie, a ona, że jej teraz półtoraroczny synek właśnie z powodu tych wyginanych rączek w tył dostał skierowanie ![]() No i nie wytrzymałam - na wizytę u neurologa czeka się miesiące, więc znalazłam rehabilitantkę, panią dr która specjalizuje się w maluszkach (zresztą ogólnie zatrudnia fajną kadrę, z tego co na stronie znalazłam), pogadałam z nią przez telefon i jadę na 9:30 jutro na kontrolną rehabilitację. Z tym, że od razu mi powiedziała, że ona spokojnie jest w stanie określić, czy neurolog będzie konieczny i od razu mi powie. I tak teraz czytam - nie chcę się nakręcać, ale ja już naprawdę nie mam pojęcia co się z moją córką dzieje (niejedzenie, żaden lekarz nie wie czemu, marudzenie ogromne, bardzo niespokojny sen - ona lepiej spała jako noworodek!, koszmar przy ubieraniu - usztywnia rączki, robi piąstki, ryk potworny od razu) i nie wiem, czy nie jest to wzmożone napięcie mięśni. Najgorsze jest to, że takie napięcie wcale nie musi ujawnić się na początku. Nic, może czegoś konkretnego się jutro dowiem... A w pracy fajnie. Jutro też po reh. do pracy, zadzwoniłam tylko do dyr że się spóźnię, coby mogła kogoś na zastępstwo posłać, bo na jednej lekcji sama jestem. A dzieciaki zrobiły mi wielgachne serce, laurki i kwiatki daly ![]() mam nadzieję,że wszystko bedzie ok i wkońcu sie wyjaśni co się z Agatką dzieje....a jeśli nawet miałaby napięcie,to wczesna rehabilitacja i będzie wszystko oki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
śmy na tych 2 posiłkach.... ![]() ![]() U nas ok mały przed kąpielą zajarzył,obracanie na prawą stronę i zamiast isc spać,to trenował w łóżeczku ![]() ![]() Silpe ![]() ![]() Araczki fryzurka nisamowita,myślałam,ze Aduś ma długie włosy ale sie pomyliłam ![]() A słyszałyście ,że podobno,do roku czasu się dziecku nie powinno obcinać włosów?tożto chyba jakiś kolejny zabobon??
![]() |
#2112 | |||||
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23519988]
Witam po przerwie, ja akurat miałam co robić ![]() ![]() jest strasznie zmierzły, cherla, katar, goraczka., taki biedulek z niego..... ![]() ![]() Walczymy na wszystkich frontach: zastrzyki, flegamina, inhalacje, oklepywanie, maść majerankowa, pulmex, sól morska, nasivin, frida w użyciu... i do kompletu, jakby tego bylo mało- zapalenie spojówek ma, więc oczka zakrapiamy. ![]() O jej, trzymaj sie dzielnie kochana i zdowka dla Tymusia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale je modyfikowane, kaszki, geste mleko (mamy tutaj caly wachlaz smakow), sloiczek warzywno-miesni i owocowy...i wsio ![]() mimo tego, ze Macius meczy sie na rehabilitacji to zdjecia slodkie ![]() Cytat:
![]() Znalazlo sie libido wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _____ Malvina ma nowa zabawke, moj walek do wlosow, taki samotrzymajacy sie, rzepowy. Chyba dobrze masuje jej dziasla ![]()
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2010-12-02 o 08:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
o jaa cie, toz to niezly kawal podjazdu! Kochana
![]() Cytat:
![]() moja kochana tesciowa wyskoczyla z taka rewelacja wiec zabobon jest miedzynarodowy ![]() Stwierdzila tez, ze Malvina nie bedzie leworeczna bo w ICH rodzinie nikt leworeczny nie jest..ehhh..co spotkanie to jakas nowina, kocham ja ![]() Za to kolezanka z Tajlandii na chrzcie (byl luteranski i tajski) coreczki podala mnichowi mala a ten ogolil jej glowe na zero, taki zwyczaj...
![]() |
#2115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zazdraszczam! ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
nie moje
![]() ![]() Moje w uspieniu ![]()
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, co to może być. ![]() Tak, możesz. Dzielna dziewczyna ![]() Dzień dobry. Aaaaaale mam śniegu ....i jeszcze sypie ![]() Łukasza wycieczka została odwołana i przełożona na inny termin ![]() Chłopaki wstali o 4 i na 4.45 zjawili się przed szkołą. Musieli jechać taxi, bo mąż nie mógł odpalić auta ![]() ![]() ![]() ![]() siala, fotka ![]()
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Tyle się nacytowałam i błąd serwera... :/
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ło matko, aleś się namachała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23523571]Magdi, no właśnie rzecz w tym, że to nie odginanie się całe do tyłu z ciekawości, a same ręce, od ramion :/ Szczerze mówiąc sama u żadnego dziecka tego nie widziałam. No nic, za półtorej godziny będę wiedziała, w czym rzecz. Kropka, od ramion.[/QUOTE] Ano doczytałam potem. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||||
Raczkowanie
|
Araczki, fryzura Malvi naparwdę jest boska!!!!
Olcia powodzenia na egzaminie!!! nie stresuj się śniegiem, będziesz mogła wolniej jechać. Cytat:
Cytat:
![]() Szaja, daj znać jak tam po rehabilitacji... a co do wprowadzania nanu ar, to nasza pediatra też powiedziała, żeby wprowadzić, ale jakieś HA. Wsypałam jedną miarkę i od razu momentalnie czerwone, chropowate poliki, i stęka wiecej niż zwykle. Odstawiłam. Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23519988]Tymek śpi na brzuszku, na różne sposoby...z główką w prawo, z główka w lewo, z miskiem przytulonym do buźki, z pieluszka przy policzku,... z rączkami pod bródką, wzdłuż ciala, na boki.... Witam po przerwie, ja akurat miałam co robić ![]() ![]() jest strasznie zmierzły, cherla, katar, goraczka., taki biedulek z niego..... ![]() ![]() Walczymy na wszystkich frontach: zastrzyki, flegamina, inhalacje, oklepywanie, maść majerankowa, pulmex, sól morska, nasivin, frida w użyciu... i do kompletu, jakby tego bylo mało- zapalenie spojówek ma, więc oczka zakrapiamy. ![]() padam, więc krótko: wszystkie dzieciaczki ![]() ![]() ![]() Ojej, biedny Tymuś ![]() Cytat:
![]() wow... Dziewczyny, pamiętacie, miałam ospę. Szczepanek się nie zaraził! ![]() Wogóle to wygraliśmy rabat 30 zł w tym konkursie z mojego podpisu. No i oczywiście od razu zamówiłam mei taia, mam nadzieję, że Szczepanowi spodoba się noszenie w nim ![]()
![]() Moi chłopcy ![]() "... bo gdy jesteś przy mnie blisko czuję, że mogę wszystko" Edytowane przez kafuniax Czas edycji: 2010-12-02 o 09:38 Powód: pogrubienie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna foteczka. ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Test spacerówkowy tym razem pójdzie lepiej. ![]() ![]() Niestety nie mam żadnej. Ale na "suchy" śnieg nie jest mi potrzebna. Jakoś nie bardzo miałam ochotę dać tyle kasy na oryginał, a te uniwersalne nie wiem czy jakieś pasują w ogóle. ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23519988] Witam po przerwie, ja akurat miałam co robić ![]() ![]() jest strasznie zmierzły, cherla, katar, goraczka., taki biedulek z niego..... ![]() ![]() Walczymy na wszystkich frontach: zastrzyki, flegamina, inhalacje, oklepywanie, maść majerankowa, pulmex, sól morska, nasivin, frida w użyciu... i do kompletu, jakby tego bylo mało- zapalenie spojówek ma, więc oczka zakrapiamy. ![]() [/QUOTE] ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawo za obroty ![]() ja cycowa, wiec w spawie mleka sie nie wypowiadam. Ale ja dodaje zwykła gotowana kaszke manne do obiadku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mpja w zasadzie ciale tylko piers ![]() Kawał dobrej roboty ODWALIŁAS ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() wg mojej tesciowej Natalia ma wsyzstko albo po mezu, albo po kims z ich rodzinki, nic po mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
Siala, mam chyba taki sam ten fraczek... z HM?
![]() ![]()
#2123 |
Zakorzenienie
|
Lea, zdrówka dla Tymcia
![]() Araczki, o jaaa.. grzywa boooska! Silpe, odśniezaczko, moze wpadniesz do nas ![]() Autem sie juz nie przejedzie.. ale chyba na razie sensu nie ma odśnieżać bo ciągle pada, pada i paaadaaa.. Utknę tuuuu.. Kurde, mialy być w tym tyg te drewniane sanki w biedrze.. pytałam się goscia.. a on mi mówi że już byly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dlaczego niektóre avatary widzę, a niektóre nie????? czyżby jeszcze jakieś błędy???? kardashi, Blanka ma już ząbki? bo nie pamiętam ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-12-02 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A sanki były i kupiłam ![]() dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ale teściu mnie zaskoczył dziś - własnie wyjeżdzałam z Gabi do sklepu a on przyjechał ze swoim przyszłym zieciem do odśnieżania ![]() ![]() ![]() po za tym drogi masakra - parkingi przed sklepami masakra ![]() no i miałam przyjemnośc pierwszy raz w życiu w alkomat dmuchac ![]() akcja trzezwości na drodze i dostałam balonik od panów policjantów i dzieci ![]() musiałam dmuchac 2 razy bo mi nie szło - dawno nic nie dmuchałam ![]() a u nas słonce i -3 jak nie bedzie pózniej padac to wyjdziemy z Gabi jeszcze na spacerek ![]()
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Silpe - i co, nadmuchałaś im skutecznie?
![]() Jeszcze mi się nie zdarzyło. Zresztą nawet kontrola jeszcze mi się nie trafiła. ![]() Margo - byłam w tym Auchanie. Przestrzeń jest, ale tam niedługo na pewno staną stoiska, jak w każdym markecie, cukierki, Komandor, biżuteria, rolety itd. Co mi się podoba... W końcu w Gliwicach jest Sephora. ![]() ![]() Dużo miejsca w sklepie, małe wózki na koszyki, które bardzo lubię. No i nie śpiewają ileś tam groszy za każdy durny woreczek eko. ![]() A nie podoba mi się, że wózki są tylko na dworze. Po przejściu sklepików trzeba się wrócić na dwór po wózek, albo z nim zasuwać po wszystkich butikach. ![]() _________ Przy okazji się uśmiałam, bo pakowałam rzeczy, tzn. pani mi pakowała do reklamówek, a ja je odkładałam na podłogę za kasą, żeby nie zajmować miejsca. P w tym czasie poszedł po wózek, bo nie mieliśmy się jak zabrać przez Misia mleko, pampki i nasze zgrzewki wody. Patrzę, a tu pędzi do mnie ochroniarz... I sobie już dumam za co mnie op... chce. ![]() A ten dobija do mnie i mówi: "przepraszam czy może przyprowadzić Pani wózeczek? " ![]() ![]() Aż się kasjerka zaczęła śmiać i jak odszedł mówi do mnie: "kolega się chyba nudzi". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |||
Rozeznanie
|
aaaaaa, rozumiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie to juz nie takie maluchy, Stefek mial robione testy pod tym katem wczoraj i czekamy na wyniki, zrobili Mu na mleko, gluten i jajko ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |||
Zadomowienie
|
Kropka, pufy dobry zakup, pozostaje nadzieja, ze Danio upatrzy sobie cos innego
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2129 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() no nam tez dzis amochód zastrajkował ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() a do gliwic to ja sie wybieram z tesciowa do kliniki dawno tam nie byłam szkoda tylko ze ciagle tam jestem w dosc smutnym charakterze
![]() |
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee nie ma tak źle, pani się śmiała pod nosem, a ja panu ładnie podziękowałam. ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Onkologia? Przez ten przybytek wiele ludzi tu jeździ w smutnym charakterze. Ale dobrze, że jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.