|
|
#4321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie na wiosne nowa edycja?
|
#4323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Konto usunięte
|
A ja tak sobie myślę i się uśmiecham :
Wczoraj większość z nas zarzekała się, że nie obejrzy następnej edycji ale i tak wiadomo, że włączy się tv ![]() Ja, pomimo mojej złości i tak będę na pewno oglądać
|
|
|
|
#4326 |
|
Konto usunięte
|
I dobrze z tą agencją
a Olka i Ania rzeczywiście nie spółe stworzą i bedą jedną tap madl![]() Myślę że Ania ma szanse w Mediolanie |
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
Oglądać moze i tak ale na pewnie nie głosować.
|
|
#4328 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
ciekawość by mnie zżarła
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, na pewno będę oglądać
|
|
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
Zwróciłyście uwagę na to,że zdjęcia w sesji pod wodą były troszkę jakby "ustawione"? Na zdjęciu Ani, włosy praktycznie zakrywały jej pół twarzy,co wg mnie nie wyglądało dla niej korzystnie. Wyglądała jak 4-letnie dziecko szczerzące się do aparatu. Ola też,jakby nie Ola. Na pewno mieli więcej ujęć i to o wiele ciekawszych. Tak,jakby na siłę,chcieli postawić Poline na pierwszym planie, z najlepszymi zdjęciami.
|
|
#4331 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Problemem dla mnie jest to, że Paulina nie jest do końca high fashion. Śledzę równolegle 15 edycje ANTM i tam Ann Ward, która mam nadzieję wygra ten program jest również bardzo nieśmiała i zakompleksiona, ale to jak ona wygląda i się fotografuje to jest coś, to jest naprawdę materiał na niezłą modelkę. Ona jedyna zabookowała sobie pracę w Versace i zrobiła wrażenie na facecie, który był odpowiedzialny za casting mimo, że chodziła jak wiatrak podczas ataku padaczki. W tym programie widać jak odstajemy od pierwowzoru, zdjęcia w Glamour to nie Vogue Italia, w świetle tego to nie wiem czy kontrakt z Nextem to takie miody. I te sesje...bez pomysłu, na odwal, z Pirogiem jako polskim Jay Manuelem (on ma o tym jakies pojecie(?) Szanuje polskich fotografów ale gdzie sesja u nich a gdzie sesja u Patricka Demarchelier? Wszystko to takie przaśne dla mnie..... I jeszcze zero napięcia przy ogłaszaniu wyników w każdym odcinku przez Joasię Krupę (to nie jej wina, scenariusz to powinien zakładać), żadnej formułki, żadnego uzasadnienia, które miałoby ręce i nogi, tak jak robi to Tyra. Bardzo to takie niedopracowane. Nie jestem wielka fanka ani amerykanskiej ani naszej wersji. Zgadzam sie z Pauliną Porizkova (nota bene była jurorką, która wylała troche żółci na ANTM) że te dziewczyny sa traktowane jak księzniczki, to jest show i mimo ze te laski pokonują jakies tam zadania i trudnosci to nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistym swiatem modelek. Droga przed Anią i Olą, Beatą i Nicole stoi otworem, powinny powalczyć o swoje i nie przejmować się rzeczami drugorzędnymi, a za taka uważam wygrana w tym show. |
|
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
Hehe a na onecie juz milion teorii spiskowych - jedna z nich ze na plejadzie na oficjalnej stronie artkul o wygranej Poliny ukazał sie juz o 21.26 bo faktycznie taka godzina tam widnieje, ale pewnie to jakas pomyłka
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
wchodzilam z ciekawosci na rozne sondy (np. na onecie,albo na oficjalnej stronie tap madl) i w sondach i tak wygrywa polina (ze dobrze,ze wygrala, ze zasluguje,itd) wiec to raczej zadna z ustawek, tylko dobrze zagrana rola od poczatku programu,ktora chwyta za serce
|
|
|
|
#4335 |
|
Przyczajenie
|
Ale Krupa dowaliła.... "teraz czas zobaczyć która będzie pierwszą polską.. edycją programu Tap Madl" . Teraz to dopiero oglądam. No to gratuluje Paulinko bycia pierwszą edycją programu
|
|
|
|
#4336 |
|
Konto usunięte
|
I się zaczęło :
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...na_sloniu.html |
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście nic bym nie miała do Pauliny,gdyby wciąż nie powtarzała jaką to jest "szarą myszką z małego miasteczka", jak chce "wszystkim udowodnić,że takie nieśmiałe dziewczyny jak ona,też coś mogą osiągnąć". A przecież po Ani widać było jej nieśmiałość,a nie po "Żylecie" jak się sama nazwała
!http://www.perfect-models.pl/portfol...eria,6230.html
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to wolałam żeby Ola wygrała. Zobaczymy co będzie w następnej edycji.
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można gdzieś obejrzeć powtórkę? Na VOD nie mogę znaleźć
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
macie może link do dzisiejszego DDTVN, nie mogę znaleźć...
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie- końcówka programu była dziwna, po ogłoszeniu wyników wszystkie dziewczyny pobiegły pogratulować Oli
Tak jak któraś z Was napisała-powinno być bardziej uroczyście.. a oni ogłosili wyniki i "do widzenia"
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Być może ustawione..... A i juz nie wpsomne, że ogólnie zdjęcia pod wodą były bardzo sztuczne. Widziałam kiedys inny program o modelingu i tez sesja pod wodą była etapem przejscia do nastepnego. Tamte zdjecie były calkiem inne. Wręcz wspaniale. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to nei lubiałam Kaski,wredna,po trupach do celu no i odpadła na szczescie,pozatym i tak sie nie nadawała,jets nieproporcjonalna-te wątłe ramionka ;/ Pauline w miare lubiałam ale jesli chodzi o finał troche przesada,nie oszukujmy sie za niska na wybieg,angielskiego nie zna i weczne uzalanie sie nad soba wydaje mi sie ze brala na litość ale ok.....natomiast jak uslyszałam ze wygrała o_o.Nie wiem w kazdym razie nie widze w niej modelki i wątpie zeby kariere zrobiła.Co do Ani średnio ja lubiałam ale wydawala sie taka w miare ''prawdziwa'' no i wysoka,na wybieg sie nadaje,zdjecia ma ok w Mediolanie sie nia zainteresowali,no Ola tez bardzo fotogeniczna.Jednym słowem nie rozumiem wygranej Pauliny ;/ tą szczeke ma...ehh nie wiem no mowie wam wczesniej ja lubiałam ale nie przeginajmy powinna wygrac Ola albo Ania!jest w tej Paulinie cos dziwnego juz pomijając wygląd,wzrost ale to cos od środka nie wiem...taka cwaność jednak?
![]()
|
#4345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam Się z Tobą. Brzydkie zdjęcia zrobili Ani, żeby odpadła już jako pierwsza w finale. No i teraz też już wiadomo dlaczego trzymali Żyletę ( ) do samego finału. Również wydaje mi się, że te całe wyniki były ustawione tak jak w Mam Talent, bo jak nie to Paula by już dawno odpadła. A tak to chcieli, żeby wygrała. Żyleta cały wieczór mnie drażniła swoja osobą. Jej teksty były na poziomie gimnazjum i te nagrody, które zgarnęła (na najlepsze włosy i nogi) to przesada. Jej śmiech czasami przypominał mi Dodę A Tyszka ciągle o rozbieraniu gadał Kibicowałam najpierw Ani potem Oli. Jak zobaczyłam, że Polina wygrała to chciałam wyrzucić telewizor . Edytowane przez agnes154 Czas edycji: 2010-12-02 o 12:46 |
|
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
O! będzie nowa edycja?!
Ja tam od początku kibicowałam Kaśce. Może i ma straszne parcie na 'sławę', ale o to chodzi w modelingu. Tam trzeba umieć się wybić i walczyć o swoje. Beata też miała coś w sobie. Może i nie jest ładna, ale ma bardzo oryginalną twarz. To były moje dwie faworytki. Finał jak dla mnie bez większych emocji. Było mi obojętne kto wygra, byle nie Anka, która strasznie mnie drażni... Program teraz zyskał sławę. Mam nadzieję, że w drugiej edycji będzie w kim wybierać
Edytowane przez b l o n d Czas edycji: 2010-12-02 o 12:45 |
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
Jestem ciekawa, kto Polinie pomógł w wykreowaniu takiego wizerunku najpierw szarej myszy a w finałowym odcinku żylety lubiącej się rozbierać. Po wypowiedziach Poliny wnioskuje, że sama na to nie wpadła a komuś bardzo zależało by wygrała.
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam jeszcze dodac, ż enie podobało mi się to, jak polina w tych krotkich spotach przed sesja za kazdym razem powtarzala sie z tym jaka ta sesja jest wazna , ze to jej 5 minut, ile od tego jej dalsze zycie zalezy. Odnioslam wrażenie, że po trupach by chyba dążyła do celu.
Następnie przy wynikach, kiedy Ola juz wiedziała, ze przeszła dalej i Polina stalą z Anią, po ogłoszeniu wyników zamiast przytulic i pożegnać się Ania jak szalona zaczęła piszczeć i w podskokach biec do Krupy. Nieładne bylo to z jej strony.Rozumiem, że ogarneła ją radość, ale należałoby podziękować koleżance Tak jak Ola później pogratulowała jej.
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tya i nawet te nagrody za najlepsze nogi i wlosy tez do Pauliny trafiły :| nie wiem no lubiałam ta dziewczyne ale z czasem sie przekonywałam ze to po prostu z jej strony troche gra pod publike a na wygrana niestety nie zasługuje....no i nie wiem ale przezywam to jakos! ![]() szkoda ze wczesniej tu nie trafiłam miałabym z kim gadac o tap madl
|
|
#4350 |
|
Raczkowanie
|
też to przeżywam
myślałam, że zobaczę zniesmaczoną minę Paulinki, która nie wygrała. A tu proszę, takie coś |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.