|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
|
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chc? schudn?c ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
heh niby nic szczegolnego, ale wydatki byly
![]() ojcu kupilam perfumy i krem z L'oreala mamie tusz clarinsa- dobre recenzje ma na KWC wiec sie skusilam i odzywke mavali- tak do kompletu siostrze zamowilam takie etui na pedzle- rozowe z takiej niby gadziej skory glownie z elfa bo kiedys jej cos tam dalam i sie jej strasznie spodobaly chyba cos jeszcze bralam, ale z tego wszystkiego nie pamietam juz co ![]() Cytat:
! na takim slodyczowym glodzie to wszystko mega smakuje![]() Cytat:
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chc? schudn?c ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Polina wygrała. 2 raz w tym tygodniu, bo mam talent dobija mnie zwycięzca programu. jeśli naprawde liczą się głosy telewidzów, to nie wiem kto to wszystko wysyła, ślepi i głusi ;p
|
|
|
|
#424 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
My się już kiedyś spotkałyśmy
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
Witam moje chudzinki
To jedyny powód do radości bo ze śniegu w tak obfitych ilościach i siarczystego mrozu się nie ciesze gdyż mój TŻ jest kierowcą tira Dzisiaj w nocy dostałam jeszcze @. Strasznie boli mnie brzuch Dzisiaj mam zamiar zrobic świąteczne porządki w sensie sprzątanie i dekorowanie domu. Wiem wiem że może jeszcze wcześnie ale ... Lubię ten przedświąteczny czas oczekiwania Może pokuszę się też o pieczenie pierniczków Na wadze dzisiaj było 46,9 kg.
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A!
Działa! ![]() ![]() ![]() Cześć kochane moje! ***********Jaa... ale mi Was brakowało! Wpadłam tylko tak na chwilkę, więc post będzie krótki ![]() Właśnie przeczytałam wszystkie posty. Fajnie,że u Was ok, że dieta dobrze idzie z TŻami się układa! bosko!![]() U mnie przez te kilka dni waga spadła do 55,7. Mój TŻ mnie wykończy No nic. idę wysuszyć włosy i śmigam do szkoły, dzisiaj mam koło ;/
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe życie zamiast świecić brylantami to świecimy za nich oczami Ale u mnie śniegu napadało Normalnie na uliy przed domem mam śniegu po łydki ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Marzy mi się żeby zamknęli szkołę ![]() I tak nie pójdę w soboty nic odrabiać i tak ![]() ![]()
|
|
|
#428 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To do roboty bo dupka rośnie!!
![]() Cytat:
Cytat:
Ooo masakra. Wielka modelka,a angielskiego nie zna. Porażka. I tak na karierę nie ma szans. Chyba,że tylko zgrywała taką nieśmiałą cnotkę niewydymkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie śniegu po kolana już od kilku dni :P Śnieg przerósł mojego psa i biedny nie ma nawet jak wejść na trawnik Ale faaajnie jest ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Dziewczyny, klikniecie? http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Można klikać raz dziennie
|
|||||
|
|
|
#429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie zjadłam tego jabłka jednak, bo zobaczyłam,że było za bardzo obite z jednej strony, więc jakoś straciłam chęć, i dobrze! u Was tyle śniegu? u mnie ledwo co napadało... ale mimo wszystko fajnie jest zobaczyć chociaż troszkę śnieżku Aniu - pisaj co ten TŻ znowu nawyrabiał oj skąd ja to znam... jak przez TŻa kg leciały jak szalone... wykończą Nas, oj tak. Angel - witamy Milusia - ja też już mam długi weekend, bo siedze z tą kulawą noga faktycznie TŻ ma teraz niebezpieczną prace... ja to bym chyba dzwoniła do niego co sekunde hehe ahh no i bardzo ładna waga Dimiti - myślę,że prezenty na pewno się spodobają Ja rozmawiałam z TŻem i ten chce koniecznie dostać zapach Hugo Bossa a ja nawet nie mam pojęcia co chcę ... no nic ide jeść śniadanie : kanapka z szynka i ogórkiem + wieśniaka troche + herbata.
|
|
#430 | ||
|
Rozeznanie
|
Aktualnie jestem na nią wściekła, bo pokazuje różne wyimaginowane wyniki
Cytat:
i mróz -23 ![]() Cytat:
Ja dopiero jem śniadanie i choram jest
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||
|
|
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
Ania Ty to sie masz z tym TŻtem! Wczoraj byłam na zakupach prezentowych boze ile kasy mi ubylo dobrze ze ja oszczedzam zawsze na prezenty odkladam na konto przez caly rok a potem zakupow szal. Moj TŻ tez wczoraj poszalal kupil mi oryginalne adidasy juz mu tak dziure wiercilam bo obecne mam juz od 4lat i zwyczajnie mi sie znudzily.
A dzisiaj byłam lepić bałwana z moja małą Majeczką ale kurcze za bardzo nie chce sie kleić ten śnieg. A teraz mała nakarmiona, śpi i ja moge wziasc sie za obiadek. Dzisiejszy jadłospis: śniadanie: 2 kromki grahama z kiri i pomidorkiem II. śn: banan i monte Obiad: bedzie miseczka barszczu ukraińskiego z kleksem jogurtu naturalnego i naleśniki gyros z mąki pełnoziarnistej Kolacja: nie mam pojęcia moze zjem jajko na miekko albo wieśniaka |
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmm Jak dobrze,że u mnie nie ma takich mrozów najwięcej było -4
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mozna sie dolaczyc? ![]() Watek dla mnie bo potrzebuje schudnac 5kg |
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie
witamy powiedz Nam coś o sobie, ile ważysz, jaki wzrost, jakie sposoby na odchudzenie itp
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jakos ciezko sie wbic do jakiegos watku bo wszyscy zgrani. mam na imie Wika obecnie sie ucze waze 55 no cos takiego wzrost 170 jakos tak bo dawno sie nie mierzylam mniej jem wode niegazowana pije i krece hh bo najbardziej mi chodzi o brzuch![]() A reszta to wyjdzie w trakcie |
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
możesz się zmierzyć i później wpisać się do Naszej tabelki
ćwiczysz brzuch, z znasz jakieś fajne metody na zgubienie ud?
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Witamy nowe wizazanki
![]() ale mrozi u nas dzisiaj ok-10. Zmarzłam na tym dworze ale dzieciaki mają taką radochę. Wczoraj molestowałam TŻta żeby mi dziecko zrobil ale mowi ze po slubie. Mam instynkt macierzyński juz od chochocho. Byłam raz w ciązy ale poroniłam w 11tyg niestety. I od tamtej pory ciągle napominam coś o dzieciaczku. |
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na uda to moze takie cwiczenia? http://www.youtube.com/watch?v=EM0nhb-QehU Duzo dziewczyn ja poleca ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() A mozna wiedziec kiedy slub planujecie? Ojej |
||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie masakra z tym śniegiem, na zajęcia jechałam 2h prawie, a normalnie 30min... na przystanku czekało chyba ze 100 osob, jak nie wiecej. totalny paraliż komunikacyjny..
a śniegu pełno, dzisiaj wpadłam w jedną zaspe to miałam śniegu nad kolana, w mieście to mi tyle tego śniego do niczego nie jest potrzebne ;/ zaraz ide odśnieżać bo nie ma jak z domu wyjść i auto zaparkowac. |
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zacznę jak tylko przestanie boleć mnie noga Adusia... jejku, przykro mi oj taaak molestuj go o dzieciaczka no własnie kiedy planujecie ślub?
|
|
#441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często jest ta akcja ![]() U mnie w domu jest masa jabłek,ale suszonych.Rodzice w tym roku kupili suszarkę do owoców i warzyw i szaleli :P Przy okazji-ile takich suszonych jabłek można wsunąć na R? Też nie mam pojęcia co bym chciała na gwiazdkę Tym bardziej,że 10 stycznia mam urodziny Zawsze myślę o depilatorze, ale boję się że nie będę dała rady używać i rzucę w kąt :P Kiedyś miałam w rękach,ale przeraziło mnie burczenie i nawet do nogi nie przyłożyłam ![]() Cytat:
![]() Może z moich stron jesteś,że taki mróz? ![]() Ja zawsze klikam na ostatnie bo one pewnie mają najmniej głosów :P Zdrowiej Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Mogę?
już pisałam na kilku forach i przeróżnych wątkach, ale zazwyczaj wątki umierały, a ja kocham plotkować o dietkach![]() A więc waga: 66,6 kg (kiedyś było 77) cel: jakieś 60 - 62 kg (jeszcze nie wiem dokładnie;/) wzrost: 177 cm
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i do tej pory nie kupiłam i nie chcę tego kupować dziewczyny jakie pomysly na obiad? Ja chyba usmaże jajka na łyżeczce masełka i do tego ugotuje borkuły ![]() witamy czuje się przy Was jak karzeł
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-02 o 13:11 |
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn.wtedy to już mąż mi fundnie hehehe U mnie dzisiaj obiadu nie ma, więc chyba zadowolę się zupą ogórkową :P A jak robisz brokuły to zrobiłabym do tego kurczaka w płatkach kukurydzianych i sos czosnkowy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#448 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale pamiętaj: oboje musicie tego chcieć Cytat:
ja też unikam depilatorów maszynka i żel i jazda Wiesz Tobie pokazuje różne wyniki rano i wieczorem- a to jest jak najbardziej normalne. Mi natomiast podaje rano różne, bardzo różne wyniki różnica nawet 7 kg ![]() Ja jestem z lubelskiego a Ty? ![]() To już będę wiedzieć jak klikać ![]() Cytat:
pewnie skończy się na makreli jesu.. ledwo na oczy widzę...Karzeł? no weź... ja chyba jestem karzełek
|||
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
Ślub bierzemy 20sierpnia jeszcze 9 miesiecy.
Mój TŻ bardzo chce dziecko tylko mowi ze po slubie bo on sie napatrzyl na sluby gdzie panna mloda byla z brzuchem i ani zabawy ani niczego bo dziecku moze zaszkodzic. Poza tym on jest ode mnie starszy 8 lat ma teraz 30 i naprawde juz na niego najwyzsza pora
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie, jestem średnio obeznana na wizażu, mogłybyście mi powiedzieć jak ustawić to pod kreską?:P nie wiem jak to się nazywa, patrzyłam w opcjach, możliwe, że znalazłam ale nawet o tym nie wiem;p
Tak jak np. u Aangel86 "dietkuję" czy kilogramy u agnesuk. Chyba wiecie o co mi chodzi, a chciałam sobie od was ściągnąć i też ustawić kilogramy jakie mi spadły ![]() ooo udało mi się:P przypadkiem
Edytowane przez sylwka128 Czas edycji: 2010-12-02 o 13:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

ehh, ale powiedzmy, że wynik -5 kg mnie usatysfakcjonuje 
dzisiaj może też mi się uda coś zrobić, bo akurat moja spuchniętą kostkę będę miała w górze...
więc na myśl o świętach robi mi się po prostu smutno. 
My się już kiedyś spotkałyśmy
Dzisiaj mam zamiar zrobic świąteczne porządki
Normalnie na uliy przed domem mam śniegu po łydki 

maszynka i żel i jazda
jesu.. ledwo na oczy widzę...