|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
![]() ![]() Cytat:
![]() Większość osób, pisało przed finałem, że albo Paulina albo Ola tylko nie Ania... bo ona jest brzydka.... (o gustach sie nie dyskutuje), ale przecież to nie jest finał miss tylko TOP MODEL . Ale z całym szacunkiem przecież to TYLKO Ania wygrała pokaz w Mediolanie, bo decydowali o tym ludzie z branży.. a oni wiedzą najlepiej... Jeśli chodzi o Olę, która też nadaję się na top model, to coś mi w tej lasce się nie podoba, fakt jest fotogeniczna ale ta jej pewność siebie... ![]() No a i tak wygrała Paulina... Czas pokaże jak pokierują się ich losy i to która tak naprawdę osiągnie największy sukses. Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2010-12-02 o 12:59 |
|
|
|
|
#4352 |
|
Konto usunięte
|
Zauważmy że było wszystko w finale, związane ze sponsorami
Maź factor, Blendamed szkoda, że nie było konkursu wpieprzania FITELLI na czas |
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się ona nie podobała od samego początku, ale jak zobaczyłam te strony na facebooku to mnie pusty śmiech ogarnął i zażenowanie.
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne nie wierze że Olka i Anka nie miały żadnego ładnego zdjęcia pod wodą, za to Polina miała spoko zdjęcie ![]() Ja też życzyłam wygranej Ance, z której w finale zrobili paszczura na zdjęciach, złośliwie??????Czy tak wyszło???? |
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, teksty Tyszki były tak niemożliwie sztuczne i żenujące, że aż przykro. Chyba jedynym szczerym jurorem był gość z NEXT, kiedy wypalił o wzroście Żylety Poza tym cały ten finał to jakaś karykatura "szoł", aż się nie chce wierzyć, że to tak na serio. Szkolna akademia po prostu.Cytat:
BTW co do ustawiania wyników to jestem ciekawa jak to było z Top Model. Na bank smsy nie mają wpływu na wyniki w Tańcu z Gwiazdami, bo tam wszyscy uczestnicy podpisują umowę na określoną ilość odcinków. Ale jak jest w Mamtalentach, Jukendensach czy Tapmadlach to nie wiem.
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-12-02 o 13:06 |
||
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma już czego przeżywać, decyzji nie cofniemy pozostaje nam jedynie czekać na kolejną edycję... może któraś z Was ma zamiar pójść na casting?
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie to bez różnicy która wygrała i tak żadna z nich nie ma szans na międzynarodową karierę a Paulina to już w szczególności.Nie ma się co oszukiwać żaden światowej klasy projektant nie zatrudni do udziału w swym pokazie amatorki wyłonionej w jakimś programie rozrywkowym która nie dość ze nie umie się poruszać po wybiegu to jest o pół metra za niska i do tego nie będzie rozumiała co się do niej mówi. Tefauen stworzył nam jedynie kolejne celebrytki znane głownie z tego że są znane, kolumny towarzyskie w faktach czy innych czasopismach już na nie czekają.No przy odrobinie szczęścia może któraś nam pogodę zapowie czy coś.
Swoją drogą to dżiuri obrało ciekawą taktykę, żeby w konkursie na tap madl wyeliminować dziewczyny które się do tego nadają a zostawiać takie które nie mają szans to trzeba być zdolnym.Myślałam że agencje bardziej się cieszą gdy modelka na siebie zarabia a nie gdy do niej dokładają ale co ja tam wiem o szołbiznesie.
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to wszystko nie bylo ustawione....z drugiej strony ludzie głosowali na Poline bo ona taka biedna i w ogole no i niby najładniejsza z nich trzech,co z tego ze to nie wybory miss ludzie sie nie znaja i tyle.
W ogóle niejednej dziewczynie nie przelewa sie w domu,Ania tez nie wyglada na bogata a mimo to trzeba zachowac klase i nie trąbic o tym na prawo i lewo byle tylko wzbudzac litość.Sorry ale gdybym miała córke,poszłaby do takiego programu i gadała tak,to było by mi bardzo przykro.
pewność siebie i radość życia. dbam o siebie. rozwój intelektualny/praca/mod. Edytowane przez Śnieżka Czas edycji: 2010-12-02 o 13:18 |
|
|
|
#4359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie sądze aby wygrana jakiegos zwykłego rozrywkowego programu w ktorym decyduja widzowie miała byc przepustka do prawdziwej kariery. wiecie jaka wypowiedz Pauliny najbardziej zirytowała mnie ze wszystkich? kiedy miały sesje, ktore nawiązywały do różnych problemów dzisiejszego świata a Paulinie przypadła rola wcielenia się w fankę naturalnych futer. Po sesji oczywiście płakała i zarzekała się, że gdyby ktoś w normalnych (nie na potrzeby programu) warunkach zaproponował jej tego typu sesję to nigdy by się nie zgodziła nawet za milion dolarów
|
|
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie zszokował ten profil Pauliny perfect-models
. Niby takie zdjęcia wszystkie mogły sobie zrobić (miała je zresztą Ola, Kasia i na pewno jeszcze pare dziewczyn). Ale żadna z nich nie paplała w kółko, że ona nieśmiała, że nigdy nie miała doświadczenia z aparatem itp. Żałosna jest .
|
#4361 | |
|
Buc
|
Cytat:
eee to nie tak, że mam do niej personalnie pretensje. mnie zadziwia i żenuje fakt takiego a nie innego wyboru i jeszcze bardziej, żenuje mnie fakt tak słabego przygotowania i zrealizowania finału.
|
|
#4362 |
|
Przyczajenie
|
I bądźmy szczerzy, w gruncie rzeczy całego programu, który choć chwalebnie pozbył się wstawek z kłótniami, przechwałkami i sztucznego zadęcia jak w amerykańskiej wersji to jednak nie zaoferował nic w zamian i tylko potwierdził że na mapie mody jesteśmy raczej białawą plamą.
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a jak na backstage'u czytały Galę, to miałam odruch wymiotny...
|
|
#4364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kur... Gale czytały???? No nie przeoczyłam ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- W następnej edycji licze na sponsoring firmy, która produkuje DOMESTOS!!! I niech pokaża jak się go używa w domu modelek!!!! ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/28838/...ur_bez_majtek/ hehehehe |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
Wejdzie na strone Top model na video- zakladka extra. Tam wypowiada sie Tyszka ze ten program z przymruzeniem oka dziewczyny powinny brac....
A wolinski to jest dopiero dziad. Jak byl w DDTVN z ra Ruda to mowil ze zadna nie zrobi kariery bo wszystkie sa za niskie a teraz gada ze wszystkie trzy nadaja sie na modelki!!!!! Poza tym nie wiem dlaczego wzieli do prowadzenia tego szol Weglarczyka!!!! Juz bardziej nadawalby sie do tego jakis gej! Albo mogli wziac Horodynska na przyklad zeby to prowadzila z Aska razem. Program wczorajszy to TOTALNE DNO!!! MAM OCHOTE TAM NAPISAC I POWIEDZIEC CO O TYM MYSLE! I POSADZIC ZE STRACILAM DWIE GODZINY NA OGLADANIU TANDETY |
|
|
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4368 | |||
|
Buc
|
Cytat:
no nie dziwota, skoro w większości produkcji TVNu jest bardzo silny product placement. Cytat:
I szczerze mówiąc, zupełnie nie rozumiem, czemu tak się stało? ![]() Cytat:
na pewno się zmartwią.
Edytowane przez suszarka Czas edycji: 2010-12-02 o 14:07 |
|||
|
|
|
#4369 |
|
Konto usunięte
|
Ja straciłam tylko godzine. Jak zobaczyłam, że POLINCIA przechodzi, to poszłam spać
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ale Piotrowska wczoraj staro wyglądała, z 10 lat starzej A Rubik jak po libacji alkoholowej |
|
|
|
#4370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawde zawiodlam sie na TVNie.. stacji ktora robi naprawde dobre show.. You can dance - bardzo dobrze wychodza te programy na zywo, a tu klapa na maxa. |
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
to jest chyba jakiś żart.
|
|
#4372 | |
|
Buc
|
Cytat:
nie ma szans, wierz mi. ![]() oglądało się - oglądało, dobre wyniki oglądalności były - były, czego chcieć więcej?
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4375 | |
|
Konto usunięte
|
Ręczniki MOLA wystarczą
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Ręczniki MOLA wystarczą |
|
|
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie Biedronka też zostanie sponsorem i główną nagrodą będą darmowe, 30-minutowe zakupy w Biedro...
P.S. Ja się cieszę, że druga edycja dopiero po wakacjach - może zdążę nazbierać na wózek inwalidzki. |
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie Ola nie nadaje sie na modelke wybiegowa- bo sie strasznie garbi!! Bardzo nieladnie chodzi - ma jakas taka dziwna szyje do przodu wysunieta. Beznadziejnie sie prezentuje. Jedynie ladnie na zdjeciach wychodzi.
A Ania odwrotnie- na zdjeciach beznadziejnie, a na wybiegu- SUPER. Najbardziej Ania mi sie podobala jezeli chodzi o chodzenie i prezentowanie strojow. A tak poza tym to ... gdzie byla ta Sona w inetrnecie kto ma najladniejsze nogi, wlosy???? Jak dla mnie usmiech Marty jest brzydki- piekny usmiech ma Sonia i to wg mnie ona powinna wygrac te nagrode. Ewentualnie Paulina. Jezeli chodzi o nogi- BEATA! A Wlosy- ok niech bedzie Paulina. Chociaz wydaje mi sie ze moglaby to wygrac Pamela bo tez ma ladne wlosy albo Nikola. Nikola- swietnie wygladala na wybiegu!!! Mam nadzieje ze zajdzie wysoko! Chociaz nie chcialabym jej chyba juz widziec w drugiej edycji bo wydaje mi sie ze nie zaszlaby juz tak daleko... Ludzie juz ja poznali, poznali opinie jury- ze miala duze szanse na wygrana- wiec mysle ze specjalnie by ja eliminowali. Moze zaszlaby do polowy programu.. Edytowane przez tutmirlajt Czas edycji: 2010-12-02 o 14:41 |
|
|
|
#4378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proponuj e jeszcze jakiś aparat fotograficzny by zrobić sobie mini portfolio ![]()
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Buc
|
Dziewczyny, tak na poważnie, ale czego wy oczekujecie?
Programy mają nie być sponsorowane bo nam się to nie podoba? Bo reklama jest nachalna? Bo to nie fajne? To jest wielki biznes. I dla TVNu i dla sponsorów, proste.
|
#4380 |
|
Przyczajenie
|
No to na poprawę nastroju Anja Rubik w obiektywie Lagerfelda w kalendarzu Pirelli:
http://news.bgfashion.net/article/51...-calendar-2011 Nie jest może jej najlepsze zdjęcie ale Pirelli to Pirelli.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Większość osób, pisało przed finałem, że albo Paulina albo Ola tylko nie Ania... bo ona jest brzydka.... (o gustach sie nie dyskutuje), ale przecież to nie jest finał miss tylko TOP MODEL
. Ale z całym szacunkiem przecież to TYLKO Ania wygrała pokaz w Mediolanie, bo decydowali o tym ludzie z branży.. a oni wiedzą najlepiej... 

Poza tym cały ten finał to jakaś karykatura "szoł", aż się nie chce wierzyć, że to tak na serio. Szkolna akademia po prostu.
Więc nic straconego! Jeszcze kiedyś usłyszymy o Ani Piszczałce

proponuj e jeszcze jakiś aparat fotograficzny by zrobić sobie mini portfolio