Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 15:59   #4141
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

byłam w rossmanie i kupiłam sobie masło kokosowe z ziaji - pięknie pachnie , maseczkę karotenową, krem Isana z mocznikiem, mgiełkę radical i perły do kąpieli
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:02   #4142
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
byłam w rossmanie i kupiłam sobie masło kokosowe z ziaji - pięknie pachnie , maseczkę karotenową, krem Isana z mocznikiem, mgiełkę radical i perły do kąpieli
A propos kokosa, to ja ostatnio kupiłam za parę złotych żel pod prysznic Isany kokosowy Przeboski zapach, polecam

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:03   #4143
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A propos kokosa, to ja ostatnio kupiłam za parę złotych żel pod prysznic Isany kokosowy Przeboski zapach, polecam
a nie wysusza?
Stary 2010-12-02, 16:09   #4144
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Jeśli jesteś z tego rocznika, co w nicku, to do szkoły muzycznej na śpiew w tym roku akurat będziesz się nadawać Na śpiew trzeba mieć 16 lat.
Nie ma u nas wydziału wokalnego
Stary 2010-12-02, 16:10   #4145
_Alessandra
Zakorzenienie

magne - no to czekam na recenzję Lubexu jak postosujesz dłużej to daj znać jak działa

pettiteAngel - piosenki nie znam, ale nie mogę oglądać filmików z VS bo mnie aż zżera - one są jak po photoshopie w realu, takie idealne ciałka

kociaczek88
- my się chyba nie znamy? Witaj Właśnie kliknęłam w Twój blog i poczytam w wolnej chwili, ale pierwsze co to dołączam do pytania buahhot - co Ty z włosami robisz, że masz takie dłuugie, piękne, lśniące I mam jeszcze jedno pytanie odnośnie cery, bo na zdjęciu jest śliczna - jak ją pielęgnujesz? I czym malujesz?

snowhitee
- a który z Kobo? Ten matujący? A mogłabyś napisać jak się sprawuje?

Kitka
- ja wczoraj rękawiczek nie wzięłam, a miałam obie ręce zajęte, to normalnie ich nie czułam, normalnie mi odmarzły! I zawsze jak nie wezmę rękawiczek, albo jest taki duży mróz i dosłownie na 5-10min. ściągnę rękawiczkę, to mam takie na palcach jakby...zmarszczki? Tak, że ta skóra na palcach przy tych "liniach" jest taka zwiotczała i na boku tak dziwnie normalnie jak u 80latki - jak się zagrzeję to już normalnie ale tak ...bardzo śmieszny widok

kobietasukcesu - metoda ocm to Oil Cleansing Method czyli oczyszczanie skóry twarzy olejem - zasada rozpuszczania tłuszczu tłuszczem. Tutaj masz link do forum o tym - tak będzie lepiej, bo ja też dopiero początkująca jestem i wgłębiam się w temat http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437723 - pierwszy post.
O i dzięki za info o tych wkładkach-muszę takie sobie sprawić! A ile takie cudeńko kosztuje?

dotka95 - oo, nie wiedziałam, że śpiewasz No tak, w sumie najlepiej jak jest obok ktoś, kto Cię będzie trenować itd., sama wiem coś o tym - indywidualne nauczanie to szczy marzeń artystów Ale nie możesz się poddawać!! I do tego i tak świetnie się rozwijasz - chór i teatr muzyczny, super! Trzymam kciuki, żebyś się nadal w tym kształciła i dążyła do osiągnięcia swoich celów i pragnień!

angelinmyheart - no to masz niezłą kolekcję w domku A jakie rasy? I jakiej ten będzie? Ja mam tylko jednego i mi starczy Ale marzę o gekonie lamparcim I Tż obiecał, że jak kiedyś ze sobą zamieszkamy, to mi kupi

snowhitee - krem

ramoncia217 - a dlaczegooo?!?!
_blondyneczka_ - A ta herbatka, to kupna - ja swoją w Intermarche kupiłam - Teekanne , Winter Time - dokładnie jest to herbata o smaku cynamonu, jabłka, pomarańczy, dzikiej róży i herbatników - zapach i smak jest obłędny, totalnie zimowy No to Tatuś się napracował, ale czegóż to się nie robi dla córuni

Amiria - a jakiż to krem? I tak potwierdzam - zima jest totalnym demotywatorem działań pielęgnacyjnych i makijażowych, najchętniej rano to bym po prostu wstała, ubrała na siebie cokolwiek i wyszła

marta85 - muszę wypróbować ten patent, ale pierw trzeba się nauczyć tapirować I bardzo przyjemna opowieść

loluska - hehe no tak w sumie racja , jak się źle człowiek czuje to nawet pisać dużo nie ma ochoty Dziękuję

Aaa i Kochane miałam jeszcze Wam napisać tu o pewnym sposobie zmywania nafty i przeróżnych oleji, który wczoraj na sobie wypróbowałam i działa! Być może któreś z Was już to znają, ale napiszę Informacja pochodzi z bloga jednej z Wizażanek o pielęgnacji długich włosów.
"Jeżeli używacie olejów do pielęgnacji włosów to zapewne chociaż raz miałyście problem z ich zmyciem. Co prawda można by umyć głowę 2-3 razy, ale wtedy dobroczynną moc oleju „zabijemy” wysuszającym szamponem.
Bardzo skutecznym sposobem jest wmasowanie w suche włosy niewielkiej ilości szamponu przed ich umyciem. Potem spłukujemy to dokładnie wodą i normalnie myjemy włosy. Teraz już wystarczy nam jedno mycie by włosy były idealnie czyste."
Polecam

I jeszcze wczoraj kliknęłam sobie na All puder sypki Kryolan i jedwab 15ml z CHI Już się czaiłam na to chyba z 1,5 miesiąca

Aaa i Kochane założyłam nowy wątek w klubie - jeśli uważacie, że to zły pomysł, to usunę Ale sądzę, że się przyda

edit: Ja udzielę się potem tam na tej dyskusji, ale muszę teraz lecieć, bo już ta godzina a trochę na jutro mam do szkoły..A dziś wolniej myślę i funkcjonuję..Także idę, wpadnę później, paa!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-02 o 16:14
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:14   #4146
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
a nie wysusza?
Mnie nie wysuszyło, ale myję się nim tylko w domu, gdzie mam dobrą wodę Skóra jest wręcz bardziej nawilżona.

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Nie ma u nas wydziału wokalnego
To niefajnie. Ale zawsze możesz iść po prostu do jakiegoś studium wokalnego po maturze A na razie robić jakieś proste ćwiczonka i ćwiczyć dykcję, ot, żeby robić cokolwiek, bo to też ważne

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:31   #4147
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Ostatnio coś tu słabo piszecie z każdym dniem mam coraz mniej Was do nadrabiania Boże, u mnie tak zimno, że nawet w domu siedzę pod kołdrą. Dzisiaj taki luźny dzień w szkole, bo połowa osób z wiosek nie dojechała A na jutro już się wyrobiłam z nauką, więc teraz czas na spamowanie

_Alessandra fajny sposób, na pewno zastosuję się do niego jak tylko pokończę wszystkie maski i odżywki i kupię sobie jakiś dobry olej do włosów I wracaj nam szybko do zdrowia!

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 16:56   #4148
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Aaa i Kochane założyłam nowy wątek w klubie - jeśli uważacie, że to zły pomysł, to usunę Ale sądzę, że się przyda

edit: Ja udzielę się potem tam na tej dyskusji, ale muszę teraz lecieć, bo już ta godzina a trochę na jutro mam do szkoły..A dziś wolniej myślę i funkcjonuję..Także idę, wpadnę później, paa!
Super pomysł
Ja już zrobiłam wpis na razie połowę ale jutro dokończę

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 17:00   #4149
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra jeden to czarny pinczer miniaturowy, dwa to sznaucery miniaturowe maści pieprz i sól, a ten to będzie też sznaucer miniaturowy, ale czarno - srebrny. Moja mama od prawie 20 lat wystawia psy na wystawach i nie raz mieliśmy w domu szczeniaki, więc jestem przyzwyczajona. A, jak wygląda ta rasa co chcesz mieć, bo jej akurat nie kojarzę?

Ja kupiłam buty na obcasie na studniówkę Tż. Inne, niż chciałam, ale wygodniejsze. Zamszowe całe zasłonięte. Nie znalazłam zdjęcia na internecie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 17:52   #4150
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
buahhot
impreza w środku tygodnia?? jakaś okazja ??
wczoraj moja uczelnia miala otrzesiny bylo baardzo fajnie

Cytat:
snowhitee - a który z Kobo? Ten matujący? A mogłabyś napisać jak się sprawuje?
podpinam sie pod pytanie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 18:00   #4151
magne
Zadomowienie

Alessandra- oki , na razie lubex mi się podoba, ładnie zmywa i jest bardzo delikatny, biorę niewielką ilość ,bo jak na produkt do mycia twarzy jest drogi, więc muszę oszczędzać z jego ilością. Zobaczymy jak z działaniem przeciwbakteryjnym, ale to za jakiś czas. Choć przyznam ,że nawet jeśli nie będzie skuteczny to i tak go kupię ,bo czuję komfort jak myję nim twarz. A używałaś już wcześniej tego pudru kryolan ? Jak z jego gamą kolorów ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 18:11   #4152
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja dosłownie na chwileczkę, bo mi się strona ładuje i coś się ścięło a mi już ręce odpadają od tego pisania biologicznych dziwactw

Czekoladowa1
- dziękuję I cieszę się, że się spodobał pomysł, naprawdę ja zawsze tak się denerwowałam jak zmywałam tą naftę z włosów - czasem i po 3 razy ! A wiadomo, że wtedy działanie to już słabiutkie..A wczoraj jedno mycie i po krzyku

marta85 - to bardzo się cieszę,że zyskał aprobatę i fajnie, że się wpisałaś Ja chyba zrobię to jutro, albo później, zależy jak się z czasem wyrobię

angelinmyheart - ooo masz sznaucerki! Ja też mam sznaucera miniaturowego czarno-srebrnego, z rodowodem po rodzicach championach, ale rodowodu nie kupowaliśmy, bo nie wystawiamy go nigdzie ani nic więc po co Sznaucerki są świetne !! Ooo no to super, że ma taką pasję, bomba !
A ten gekon to...jaszczurka Ale zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia jakieś..3 lata temu? Jest taka malutka - na dłoń dosłownie i więcej nie rośnie i kojarzy mi się z taką małą, uroczą, kochaną słodką dzidzią I jest najłagodniejszą i "najprostszą w obsłudze" jaszczurką http://img515.imageshack.us/i/dsc05842b.jpg/ , http://img21.imageshack.us/i/dsc05845o.jpg/.
To super, że udało Ci się kupić buty Ja ciągle w poszukiwaniu sukienki na studniówkę Tż'a .. A jako osoba towarzysząca mogę iść w sukience w kolorze fuksji? I jaką chcę długość? Bo ja nie wiem jak to tam jest, co wypada a co nie

O, już działa..To ja mykam ... Miłego wieczorku moje Panie

edit: Magne - aha, no to dobrze, że delikatny i zmywa, poczekam jeszcze na opinię o tym czy pomaga w poprawie stanu buźki i może na niego uzbieram, bo teraz to jakieś poważniejsze zakupy to w styczniu chyba - bo święta, bo szkoła, bo to, bo tamto...
Jeśli chodzi o ten puder, to ma on jeden kolor-transparentny, i z tego co czytałam, to jedne dziewczyny piszą, że w ogóle nie daje koloru, inne zaś, że lekko rozjaśnia - mi nawet rozjaśnianie przeszkadzać nie będzie bo mam jasną skórę i mi to na rękę. I nie używałam go, jest stosunkowo drogi jak dla mnie - 56zł na All , ale tak już się czaiłam na niego, bo ma tak cudowne opinie i do tego jest wykorzystywany w TV i przy sesjach zdjęciowych, także to też mnie przekonało, bo ja potrzebuję silnego matu - przy filtrach błyszczę się co chwila Czekam z niecierpliwością na niego, mam nadzieję, że będzie tak cudny jak piszą

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-02 o 18:19
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 18:24   #4153
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
Oj dawno mnie tu nie bylo, a potem forum sie zawiesiło. fajnie, ze juz znowu działą

Snieg sypnal dzis ostro w moim miescie, jechalam do pracy dwie godziny. Zdalzylam wziasc tylko szybki prysznic, umyc zabki itp, umyc twarz, wyprubowac nowy krem do twarzy i nalozyć troche podkladu.

Teraz odtajam w biurze przy kubku cieplej kawy. Makijaz zrobie sobie w przeriwe kolo poludnia Mam tu swoj maly podrecznyz estwa na wypadek, A braku czasu, B zbyt poznego wstania rano.

Ostatnio zaczełam uzywa szmaponu dla dzieci i wyleczyl mi alergie scalpu z ktora wlaczyalam od kilku lat. Mam probem jednak taki ze wlosy po nim , nawet po odzwyce sa matowe i kolor sie spiera. Czy ktos zna na to jakis sposob?

Wielu szmaponow nie moge uzywac bo mnie uczulaja

Dzieki wam doweidizłam sie o istnieniu "syrenki" do masazu i oczywiscie sie skusilam. Jest swietna, naprawde ladnie pilinguje ciało

Czy ta pogoda tez wam odbiera chec do szykowania sie i czesania malowania? Przez te czapki wlosy sa oklapniete wlascieiw mozna sie uczesac i wymodelowac wlosy a po zdjeicu czapki i tak wszystko oklapnie
A mzoe macie jakies patenty?
Amiria my sie chyba nie znamy Witam

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale mnie zasypało... normalnie nie wiem czy na uczelnie dotre.... ale mam nadzieję że tak... mam dziś prezentacje zrobioną więc muszę...

a jutro do domu jade na weekend tylko też się trochę boję przez te śniegi... a mam 300 km więc... mam nadzieję że bedzie ok...
Kitka bezpiecznej drogi zycze do domku

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Hej Kochane
A ja dziś w szkole nie byłam - dostałam gorączkę 38, 3, do tego zwymiotowałam chyba wszystko co miałam w środku, w głowie mi się kręciło, zimny pot itd., no makabra... Ale już teraz lepiej na szczęście Tż też przyszedł i kochany się mną zajął

Teraz Was nadrobię, a później muszę zająć się nauką i napisać referat ...
TŻ pewnie Cie wygrzal pod pierzynka zdrowiej
Stary 2010-12-02, 18:48   #4154
magne
Zadomowienie

Alessandra- no to czekam na opinie na temat tego pudru : ) Ja mam bladą cerę ,więc ten efekt rozjaśnienia by mi nie przeszkadzał. Z wyborem pudru i podkładu mam zawsze problem,bo jak kolor mi pasuje to okazuje się ,że zapycha ;/ Zobaczymy jak u ciebie się sprawdzi .
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 18:52   #4155
ramoncia217
Wtajemniczenie

czesc moje piekne.. juz mi przeszło z tym odchodzeniem z wizażu, miałam ostatnio kilka dziwnych dni, wszystko było ok w moim życiu, ale mimo to mialam dziwne dni...
zostaje na zawsze hehe, bez wizau nie ma juz dla mnie życia

byłam dziś w rosmanie , obkupiłam się troche min,. tusz colosal z płynem miceralnym, masło z faramony , tonik ziaji, z maseczek, zel dla mnie i tż pod prysznic, perfumki z bi-esu, lubie je bo sa słodkie.. , podkład z lirene, waciki, serum z wit. c do paznokci, pomadke z isany

i już jestem po spa

regulacja brwi
maseczka na twarz z perfekty ze słodkimi migdałami
relaksująca ciepła kąpiel
masaż syrenką
masło na ciało
krem do twarzy z avonu odżywczy
krem na dłonie i stopy z kamill
pomadka na usta przed snem..

przez te dni bez wizażu tęskniłam za wami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 18:53   #4156
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
czesc moje piekne.. juz mi przeszło z tym odchodzeniem z wizażu, miałam ostatnio kilka dziwnych dni, wszystko było ok w moim życiu, ale mimo to mialam dziwne dni...
to dobrze, ze Ci przeszlo

Stary 2010-12-02, 18:59   #4157
Soph
Zakorzenienie

Alessandra
zdaj później relację
co prawda szukam czegoś lekkiego i naturalnego
ale może się skuszę

idę dziś wcześniej spać, bo nawet na wizaż nie mam siły

SPA i łóżko o 22

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 18:59   #4158
agusiownik
Zakorzenienie

wczoraj się wyspamowałam, a dziś w planach mam depilacje. Potwornie zimno jest
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 19:02   #4159
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra, a ja myślałam, że to jakaś rasa psa. Myślę, że możesz iść w taki kolorze, a co do długości to ja np. chciałam taką przed kolano, a na swojej miałam długą. Mini miało u mnie kilka osób, ale dziwnie wyglądali...

Ja od kilku dni męczę się z Historią Architektury i Sztuki. Myli mi się to wszystko.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 19:06   #4160
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot też tak myslę.. spamowanie bez wiażu nie ma sensu hehe
Stary 2010-12-02, 19:57   #4161
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dobry wieczór

U mnie dzisiaj raczej podstawowa pielęgnacja, bo sił brak. Ale ostatnio wklepywałam w siebie wszystko co mam, więc jest ok

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra, a ja myślałam, że to jakaś rasa psa. Myślę, że możesz iść w taki kolorze, a co do długości to ja np. chciałam taką przed kolano, a na swojej miałam długą. Mini miało u mnie kilka osób, ale dziwnie wyglądali...
Ja miałam sukienkę przed kolano. Stwierdziłam, że to żadna wytworna impreza i nie ma co zakładać sukni do kostek

Zresztą zakup sukienki miałam ułatwniony, bo kupowałam z 10 dni przed studniówką, a wiadomo w okolicach sylwestra wszystko przebrane i z tego wszystkiego znalazłam dwie, w których dopięłam się w biuście, więc decyzję miałam łatwą

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:25   #4162
snowhitee
Zakorzenienie

Czeesc

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a to gdzie masz szkołe???

wooow..nieźle- tez chciałabym miec taki talent

dlaczego??? co się stało????
szkole mam na pradze obok Wilenskiego Ale prace mam obok Bobrowieckiej na mokotwie i tam jest PWSBiA i ogolnie szkolenia ciagle.

Cytat:
witam

z leniwości spowodowanej pogoda kupiłam na all do rynku mam daleko, a założyłam, że z moim szczęściem nie będą tam mieli

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

ten krem z biała herbatą widziałam w tesco za ok. 6zł.
o to dziekuje akurat bede w sobote

Cytat:
Hej Kochane
A ja dziś w szkole nie byłam - dostałam gorączkę 38, 3, do tego zwymiotowałam chyba wszystko co miałam w środku, w głowie mi się kręciło, zimny pot itd., no makabra... Ale już teraz lepiej na szczęście Tż też przyszedł i kochany się mną zajął

Teraz Was nadrobię, a później muszę zająć się nauką i napisać referat ...
ZDROWKA

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wczoraj moja uczelnia miala otrzesiny bylo baardzo fajnie

podpinam sie pod pytanie
Dziewczynki podklad mam matujacy, jest wprost rewelacyjny!! delikatnie nawilza, nie podkresla suchych skorek, mnie matowi na caly dzien. Ma fajny taki pudrowy zapach i przyjemna konsystencje. Bardzo ladnie wtapia sie w buzke nie tworzac maski. Ja mam najciemniejszy kolor 105 Sand ale uwierzcie mi kolorki sa naprawde jasne, a ten moj jest tylko delikatnie opalony. Wstawiam foto jak mniej wiecej wyglada kolorystycznie tylko ze na policzku mam tez troche bronzera.

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość

byłam dziś w rosmanie , obkupiłam się troche min,. tusz colosal z płynem miceralnym, masło z faramony , tonik ziaji, z maseczek, zel dla mnie i tż pod prysznic, perfumki z bi-esu, lubie je bo sa słodkie.. , podkład z lirene, waciki, serum z wit. c do paznokci, pomadke z isany

i już jestem po spa

regulacja brwi
maseczka na twarz z perfekty ze słodkimi migdałami
relaksująca ciepła kąpiel
masaż syrenką
masło na ciało
krem do twarzy z avonu odżywczy
krem na dłonie i stopy z kamill
pomadka na usta przed snem..

przez te dni bez wizażu tęskniłam za wami
To dobrze, ze juz Ci przeszlo boo

Ja tez dzis bylam na zakupkach tym razem kolorowych kupilam dwa cienie z kolekcji jesienno-zimowej sensique i lakier tez z tej serii I TZ perfumki Playboya jeszcze kupilam i siostrze prezent na mikolaja I jestem padnieta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8676k.jpg (35,7 KB, 53 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:30   #4163
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dziewczynki podklad mam matujacy, jest wprost rewelacyjny!! delikatnie nawilza, nie podkresla suchych skorek, mnie matowi na caly dzien. Ma fajny taki pudrowy zapach i przyjemna konsystencje. Bardzo ladnie wtapia sie w buzke nie tworzac maski. Ja mam najciemniejszy kolor 105 Sand ale uwierzcie mi kolorki sa naprawde jasne, a ten moj jest tylko delikatnie opalony. Wstawiam foto jak mniej wiecej wyglada kolorystycznie tylko ze na policzku mam tez troche bronzera.
a powiedz mi jaka on ma konsystencje?

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 20:32   #4164
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja jestem też zmeczona, i zaraz chyba idę spać
Stary 2010-12-02, 20:35   #4165
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedz mi jaka on ma konsystencje?
hmm tak za bardzo sie nie znam ale jest taki jak to podklady a przy nakladaniu taki pudrowy jakby nie wiem jak to okreslic

Dbam o siebie

Stary 2010-12-02, 20:37   #4166
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hmm tak za bardzo sie nie znam ale jest taki jak to podklady a przy nakladaniu taki pudrowy jakby nie wiem jak to okreslic
chodzi mi o to czy jest taki gesty czy bardziej ciekly

Stary 2010-12-02, 20:50   #4167
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi mi o to czy jest taki gesty czy bardziej ciekly
taki po srodku tzn jednak bardziej gesty

Dbam o siebie

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 20:59   #4168
Elvii
Zadomowienie

Sieeeeemanko
właśnie wróciłam przed 30min z uczelni i jestem padnięta.. jutro mam na 9 i do tego mam koło, a jeszcze nic się nie uczyłam.. świetnie, nic nie chce mi się robić bo do tego zasmucił mnie fakt że dostałam tylko 8/20 punktów z mechaniki z koła w poniedziałek, a dzisiejsze poszło mi nie zbyt dobrze.. niedokończyłam jednego zadania na 2.. więc modlę się o 3 ...

i wg przed minutką się zważyłam i od czasu wakacji schudłam od 55kg do 51kg ;D

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2010-12-02 o 21:00
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 21:03   #4169
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
kusisz tym podkładem
Stary 2010-12-02, 21:05   #4170
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
taki po srodku tzn jednak bardziej gesty
jutro sobie go sprawdze w drogerii bo dzis do niej nie dotarlam...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości