|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
byłam w rossmanie i kupiłam sobie masło kokosowe z ziaji - pięknie pachnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
magne - no to czekam na recenzję Lubexu jak postosujesz dłużej to daj znać jak działa
![]() pettiteAngel - piosenki nie znam, ale nie mogę oglądać filmików z VS bo mnie aż zżera - one są jak po photoshopie w realu, takie idealne ciałka ![]() ![]() kociaczek88 - my się chyba nie znamy? ![]() ![]() ![]() ![]() snowhitee - a który z Kobo? Ten matujący? A mogłabyś napisać jak się sprawuje? ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() kobietasukcesu - metoda ocm to Oil Cleansing Method czyli oczyszczanie skóry twarzy olejem - zasada rozpuszczania tłuszczu tłuszczem. Tutaj masz link do forum o tym - tak będzie lepiej, bo ja też dopiero początkująca jestem i wgłębiam się w temat ![]() O i dzięki za info o tych wkładkach-muszę takie sobie sprawić! A ile takie cudeńko kosztuje? dotka95 - oo, nie wiedziałam, że śpiewasz ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - no to masz niezłą kolekcję w domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() snowhitee - krem ![]() ramoncia217 - a dlaczegooo?!?! ![]() _blondyneczka_ - ![]() ![]() ![]() Amiria - a jakiż to krem? I tak potwierdzam - zima jest totalnym demotywatorem działań pielęgnacyjnych i makijażowych, najchętniej rano to bym po prostu wstała, ubrała na siebie cokolwiek i wyszła ![]() marta85 - muszę wypróbować ten patent, ale pierw trzeba się nauczyć tapirować ![]() ![]() loluska - hehe no tak w sumie racja , jak się źle człowiek czuje to nawet pisać dużo nie ma ochoty ![]() ![]() Aaa i Kochane miałam jeszcze Wam napisać tu o pewnym sposobie zmywania nafty i przeróżnych oleji, który wczoraj na sobie wypróbowałam i działa! ![]() ![]() "Jeżeli używacie olejów do pielęgnacji włosów to zapewne chociaż raz miałyście problem z ich zmyciem. Co prawda można by umyć głowę 2-3 razy, ale wtedy dobroczynną moc oleju „zabijemy” wysuszającym szamponem. Bardzo skutecznym sposobem jest wmasowanie w suche włosy niewielkiej ilości szamponu przed ich umyciem. Potem spłukujemy to dokładnie wodą i normalnie myjemy włosy. Teraz już wystarczy nam jedno mycie by włosy były idealnie czyste." Polecam ![]() I jeszcze wczoraj kliknęłam sobie na All puder sypki Kryolan i jedwab 15ml z CHI ![]() ![]() Aaa i Kochane założyłam nowy wątek w klubie - jeśli uważacie, że to zły pomysł, to usunę ![]() ![]() edit: Ja udzielę się potem tam na tej dyskusji, ale muszę teraz lecieć, bo już ta godzina a trochę na jutro mam do szkoły..A dziś wolniej myślę i funkcjonuję..Także idę, wpadnę później, paa! ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-02 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Mnie nie wysuszyło, ale myję się nim tylko w domu, gdzie mam dobrą wodę
![]() To niefajnie. Ale zawsze możesz iść po prostu do jakiegoś studium wokalnego po maturze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ostatnio coś tu słabo piszecie ![]() ![]() ![]() ![]() _Alessandra fajny sposób, na pewno zastosuję się do niego jak tylko pokończę wszystkie maski i odżywki i kupię sobie jakiś dobry olej do włosów ![]() ![]()
#4148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już zrobiłam wpis ![]() ![]()
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra jeden to czarny pinczer miniaturowy, dwa to sznaucery miniaturowe maści pieprz i sól, a ten to będzie też sznaucer miniaturowy, ale czarno - srebrny.
![]() ![]() ![]() Ja kupiłam buty na obcasie na studniówkę Tż. Inne, niż chciałam, ale wygodniejsze. Zamszowe całe zasłonięte. Nie znalazłam zdjęcia na internecie. ![]()
![]() |
#4150 | |
Marcelover ♥♥♥
|
wczoraj moja uczelnia miala otrzesiny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
Alessandra- oki , na razie lubex mi się podoba, ładnie zmywa i jest bardzo delikatny, biorę niewielką ilość ,bo jak na produkt do mycia twarzy jest drogi, więc muszę oszczędzać z jego ilością. Zobaczymy jak z działaniem przeciwbakteryjnym, ale to za jakiś czas. Choć przyznam ,że nawet jeśli nie będzie skuteczny to i tak go kupię ,bo czuję komfort jak myję nim twarz. A używałaś już wcześniej tego pudru kryolan ? Jak z jego gamą kolorów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
Ja dosłownie na chwileczkę, bo mi się strona ładuje i coś się ścięło a mi już ręce odpadają od tego pisania biologicznych dziwactw
![]() Czekoladowa1 - dziękuję ![]() ![]() marta85 - to bardzo się cieszę,że zyskał aprobatę i fajnie, że się wpisałaś ![]() ![]() angelinmyheart - ooo masz sznaucerki! ![]() ![]() ![]() ![]() A ten gekon to...jaszczurka ![]() ![]() ![]() To super, że udało Ci się kupić buty ![]() ![]() ![]() O, już działa..To ja mykam ... ![]() ![]() edit: Magne - aha, no to dobrze, że delikatny i zmywa, poczekam jeszcze na opinię o tym czy pomaga w poprawie stanu buźki i może na niego uzbieram, bo teraz to jakieś poważniejsze zakupy to w styczniu chyba - bo święta, bo szkoła, bo to, bo tamto... Jeśli chodzi o ten puder, to ma on jeden kolor-transparentny, i z tego co czytałam, to jedne dziewczyny piszą, że w ogóle nie daje koloru, inne zaś, że lekko rozjaśnia - mi nawet rozjaśnianie przeszkadzać nie będzie bo mam jasną skórę i mi to na rękę. I nie używałam go, jest stosunkowo drogi jak dla mnie - 56zł na All , ale tak już się czaiłam na niego, bo ma tak cudowne opinie i do tego jest wykorzystywany w TV i przy sesjach zdjęciowych, także to też mnie przekonało, bo ja potrzebuję silnego matu - przy filtrach błyszczę się co chwila ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-02 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4154 |
Zadomowienie
|
Alessandra- no to czekam na opinie na temat tego pudru : ) Ja mam bladą cerę ,więc ten efekt rozjaśnienia by mi nie przeszkadzał. Z wyborem pudru i podkładu mam zawsze problem,bo jak kolor mi pasuje to okazuje się ,że zapycha ;/ Zobaczymy jak u ciebie się sprawdzi .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
czesc moje piekne..
![]() zostaje na zawsze hehe, bez wizau nie ma juz dla mnie życia ![]() ![]() ![]() ![]() byłam dziś w rosmanie , obkupiłam się troche min,. tusz colosal z płynem miceralnym, masło z faramony , tonik ziaji, z maseczek, zel dla mnie i tż pod prysznic, perfumki z bi-esu, lubie je bo sa słodkie.. , podkład z lirene, waciki, serum z wit. c do paznokci, pomadke z isany i już jestem po spa regulacja brwi maseczka na twarz z perfekty ze słodkimi migdałami relaksująca ciepła kąpiel masaż syrenką masło na ciało krem do twarzy z avonu odżywczy krem na dłonie i stopy z kamill pomadka na usta przed snem.. przez te dni bez wizażu tęskniłam za wami ![]()
![]() |
#4156 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
Alessandra
zdaj później relację ![]() co prawda szukam czegoś lekkiego i naturalnego ale może się skuszę ![]() idę dziś wcześniej spać, bo nawet na wizaż nie mam siły ![]() SPA i łóżko o 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
wczoraj się wyspamowałam, a dziś w planach mam depilacje. Potwornie zimno jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra, a ja myślałam, że to jakaś rasa psa.
![]() Ja od kilku dni męczę się z Historią Architektury i Sztuki. Myli mi się to wszystko. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
buahhot też tak myslę.. spamowanie bez wiażu nie ma sensu hehe
![]()
#4161 | |
zawsze mam racje
|
Dobry wieczór
![]() U mnie dzisiaj raczej podstawowa pielęgnacja, bo sił brak. Ale ostatnio wklepywałam w siebie wszystko co mam, więc jest ok ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Zresztą zakup sukienki miałam ułatwniony, bo kupowałam z 10 dni przed studniówką, a wiadomo w okolicach sylwestra wszystko przebrane i z tego wszystkiego znalazłam dwie, w których dopięłam się w biuście, więc decyzję miałam łatwą ![]()
![]() |
#4162 | |||||
Zakorzenienie
|
Czeesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez dzis bylam na zakupkach tym razem kolorowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4163 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem też zmeczona, i zaraz chyba idę spać
![]()
#4165 |
Zakorzenienie
|
hmm tak za bardzo sie nie znam
![]() ![]() ![]()
#4166 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
taki po srodku
![]() ![]()
![]() |
#4168 |
Zadomowienie
|
Sieeeeemanko
![]() właśnie wróciłam przed 30min z uczelni i jestem padnięta.. jutro mam na 9 i do tego mam koło, a jeszcze nic się nie uczyłam.. świetnie, nic nie chce mi się robić bo do tego zasmucił mnie fakt że dostałam tylko 8/20 punktów z mechaniki z koła w poniedziałek, a dzisiejsze poszło mi nie zbyt dobrze.. niedokończyłam jednego zadania na 2.. więc modlę się o 3 ... i wg przed minutką się zważyłam i od czasu wakacji schudłam od 55kg do 51kg ;D Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-12-02 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Marcelover ♥♥♥
|
jutro sobie go sprawdze w drogerii bo dzis do niej nie dotarlam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.