|
|
#4081 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
myslalam dzis o nim-ale ze jasminu nie cierpie to ryzu pewnie tez nie
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zatajniczałam nawet kilkakrotnie użyłam terminu tż co już jest moim zdaniem mocnym nadużyciem ale się nie kciałam rozdrabniać - słowo chuop pasuje jak ulał jesli będziemy "po słowie" prześlę pw ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ani takowej herbaty - bleeeeeeeeeehehehe |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w biały dzień? mnie chyba w nocy zwinęli ![]() też bym na używkę zapolowała ale na all są droższe niż nówki w sklepie internetowym z częściami ![]() noo silnik to nie jest, auto jeździ nie wyobrażam sobie bez lusterka... jak bym jakąś stłuczkę spowodowała przez to to nie wiem jak bym sie tłumaczyła wolę nie ryzykować to zdecydowanie duży plus ![]() ale robicie bałagan na fejsie zamiast w Barze siedzieć
|
|
|
|
|
#4084 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy ryz jasminowy ma cos wspolnego z jasminem?
|
|
#4085 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Gryxiu słodki. Jest takie miejsce, gdzie jest Anja i można do niej napisać. I jest też Scent Bar i też można do niego napisać. Nie rycz, bo zamarzniesz.
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- tak, nazwę
|
|
|
|
#4086 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko mu nie mówcie,że to wyszło ode mnie,bo nasza fejsbukowa miłość się zakończy ![]() I Teziak za Tobą tęskni,ale nie ryczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4087 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Teziak ryczy, ale nie płacze
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ewusia_marchew;2354 0657]
tak w biały dzień? mnie chyba w nocy zwinęli ![]() też bym na używkę zapolowała ale na all są droższe niż nówki w sklepie internetowym z częściami QUOTE]nooo, w biały ale w takim wypadku to nie ma dylemat(k)u |
|
|
|
#4089 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ile Anja ma tam kont,raj dla Gryksa-do wyboru do koloru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
coś przeoczyłam, zapomniałamnazwę
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już kciałam mu pisać wczoraj żeby napisął do Oli (co może i uczynił, hu nołs?) ale nie byłam taka podła i nie będę mamić chopaka że Ola na fejsie to Ola
zamiast Anji - na pewno odpisuje jakiś kurde gimnazjalista ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- bo przerosło - ale dzięks |
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
To trza było od razu się przyznać o co chodzi, a nie ściemniasz coś, że to mieszkanie takie fajne jest
Cytat:
nawróćcie się i podnieścieNa allegro wszystko można, no poza sprzedażą i kupnem odlewek ale pełnowartościowe produkty, tak!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4093 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hej
Ostatnie zdjęcie Cytat:
chyba sobie kupię Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-02 o 23:07 |
||
|
|
|
#4094 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przeczytalam ze jasminowy wydziela kwiatowy aromat przy fotowaniu
|
|
#4095 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Gryks miał pisać wyuzdane smsy-i co?I nic,każe mi iść spać
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
rakelcik, no
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- nie wydziela przy wodowaniu ani przy żorciu, zdjęć mu nie robiłam
|
|
|
|
|
#4097 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra,podłogi wyschły,zmywara zakończyła pracę,rudy czerep mam,można iść do łózeczka
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolegę kiedyś zatrzymała policja (a nie miał jednego bocznego lusterka, a na dodatek pełno bagaży za tylnym siedzeniem przy szybie), spytali go tylko czy widzi coś w tylnej szybie - odpowiedział, że tak o boczne lusterko nic nie pytali
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4101 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- kupuje boskie taboreciki za 12,99
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać ma cichą ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- |
|
|
|
|
#4104 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cichą
![]() No so,taki rudawy kasztan Idę spać,Gryks mi nakazał smsowo ![]() pa pa
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Ramię, ucho, włosy, ale czy moje to nie wiem
To tymczasowe, jutro lub pojutrze znów będzie zima Bo zdjęcia twarzy jeszcze nie mam (lub znaleźć nie mogę
|
|
|
#4107 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byleby zimne nie były ![]() Raciczka Cytat:
Ale klimatycznie Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym to może być untrue Anja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
no piszcie, bo nudy i bezsennośc
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na kolacji - we kuchni i wsiąkłam w absurdalny film na jedynce o pracy kelnerów "od kuchni" o tajemniczym tytule "kelnerzy"
słów brak to trzeba było zobaczyć - a było coś co kiedyś Betty wklejała i miało to różne kształty znów geometryczne ja mam taki z ta moją bezsennoscią myk że kiedyś z braku laku pójdę - dla picu - z tym do lekarza - bo piszą to an każdej ulotce - jak masz objawy - i tu objawy - to prawdopodobnie cierpisz na bezsenność - poinformuj o tym swojego lekarza rodzinnego, nie lekcewaz tego takoż zamierzam uczynić ale obawiam się że usłyszę że mam pić melisę i się zacząć wysypiać no to tyle u mnie |
|
|
|
#4110 | ||||||
|
BAN stały
|
Nie ogarniam Was
![]() Cytat:
![]() Rachel przewidziała me rozterki Cytat:
Nie raz, nie dwa, Rejcz pisała o tajemniczym osobniku płci męskiej, który Ją odwiedza ![]() Cytat:
O wróżbę się rozchodzi, prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieprawda! Nie przypuszczałem po prostu, że ktoś o tej porze lata ze ścierą, a nie napiszę przecie "przeleć jeszcze kafle w łazience"
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

ale jak znajdę jeszcze dziś wpis o jaśminowym, to zwątpię 

, a ja kojarze ze zawodzilas z mają na brak chuopa 

nie wyobrażam sobie bez lusterka... jak bym jakąś stłuczkę spowodowała przez to to nie wiem jak bym sie tłumaczyła
wolę nie ryzykować 

nawróćcie się i podnieście