![]() |
#4141 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
Muszę tylko zaznaczyć w kontrakcie (na który wciąż czekam), że muszą być duuuże. I gładziutkie
![]() Że kutaśny, to się mogę zgodzić, ale to deli to już naprawdę przesada ![]() ![]() Dzięki, ale nie poczebóje ![]() Cytat:
![]() Można komuś towarzyszyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Robaczki Me
![]() Rach - dobranoc po raz 4 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
ja też i seriale
![]() ![]() proponowałam, nie chce, spac poszła off jak nic dobranoc po raz 2 ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- to jako gópek barowy idę spac ![]() kolorowych wszystkim ![]()
![]() |
#4144 | |
BAN stały
|
Karola oglądałem wieki temu
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Adin - robicie się seeenniii... Dwa - powieki ciążą Wam i opadaaająąą... Tri - jest Wam cieeepło i przyjeeemnieee, ooo taaak... Wygram jak nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
wróciłam i jestem pijjjjanna......
jest tu kto??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
BAN stały
|
Cześć!
![]() Zaczęłaś weekend już? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
taaa od karaoke... ![]() nie śpiewałam - całe szczęście! ale przez to zimno nie dotarli żadni sensowni ludzie i ci co śpiewali to pooooorażka... nawet gość co na jam session śpiewa dobrze Dżem to Lady Pank i Aerosmith (Janie's got a gun) koszmarnie fałszował... ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-12-03 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
BAN stały
|
Karaoke w "Klubie palacza"?
![]() Mogli Ci Baranka puścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po drodze manager jednej knajpy w gajerku proponował cały pakiet wrażeń... nie skorzystałam - powiedziałam mu że jak tak, to dzwonię po kolegów ![]()
![]() |
#4152 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
ojtam, ojtam, złego diabli nie biorą....
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bym rozbiórki organizowała ![]() jak ten nowy taki denny, jak ta piosenka z niego, to szkoda czasu ![]() Cytat:
![]() mama zawsze mówi, ze jako niemowlak zasypiałam po 2 w nocy, a budziłam koło południa - no nie da się walczyć z naturą ![]() ![]() ściemniasz - za poprawnie piszesz ![]() ![]() zdechałm rano przy tym - interpretacja bajki do gatunków metalu: http://www.wykop.pl/ramka/262966/jak...alu-ty-lubisz/ ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-03 o 08:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zadomowienie
|
A to na poprawę humoru...w korkach straconego!
![]() Idzie sobie słoń przez pustynię, jakieś wydmy, jakieś krzaczory... zagapił się i wpadł do olbrzymiego dołu. Próbuje się wydostać, ale nie może... zaczął wrzeszczeć, pomocy, pomocy! Usłyszał to wszystko lew, podchodzi i pyta w czym problem? No wpadłem do dołu i nie mogę wyjść, pomóż. Lew próbuje jakoś dosięgnąć i nie może. Poczekaj, pójdę po pomoc, i poszedł. Wraca po dłuższej chwili z jaguarem. We dwóch jakoś dosięgnęli do słonia i pomogli mu wyjść. Słoń serdecznie podziękował. Po tygodniu słoń przechodząc koło dołu słyszy wrzask: pomocy, pomocy! Podchodzi, a tu w dole siedzi lew, zobaczył słonia i prosi o rewanż. Słoń spuścił do dołu trąbę i jakoś wyciągnął lwa. Jaki stąd morał: Jak masz długą trąbę, to jaguar nie jest Ci do niczego potrzebny. Chorobliwie nieśmiały chłopak dostrzegł przy barze piękną dziewczynę. Przez godzinę zbierał się, wreszcie podszedł do niej i zapytał cicho: - Czy możemy chwilę porozmawiać? Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła: - Nie! Chcę się z Tobą przespać!!! Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać. Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza: - Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach. Na to chłopak ile sił w płucach: - Dwie stówy Ci wystarczą !?! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
Wstałam o 8, umyłam się wypachniłam, posprzątałam- i czuję się fatalnie. Gdzie ta, kurna, satysfakcja???? Chyba się położę
![]() Odpadam, pa. ![]()
#4158 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Kameno, gratuluję fajnej chaupy ![]() Uch, ja mnie wkur*ia to cholerne gardło, szlag mnie zaraz trafi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 no, w sam raz na zimne nóżki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Ziiimno mi, spać mi się chce, chcę do dooomu !!!!
Dziewczyny poradźcie, kupić ten płaszczyk : http://allegro.pl/hermes-niezwykle-s...342110184.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Wpisz tu zomzing
|
ad. 1 zawłaszczone
![]() ad. 2 Flo w kasynie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
ja nie znam glam i gore. Sądząc po bajkach nie mam czego żałowac
![]() przy folk, viking i doom rechotałam jak goopia ![]() Nie lubieu pożegnań ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-03 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |||
Zakorzenienie
|
![]() wreszcie załapałam się na atomki ![]() ![]() tak właśnie myślałam ![]() Cytat:
![]() ech.....jak ja się znam na mamuniach..... kto wie czy nie zatańczy,może nie jak baletnica ale powiedzmy jak.....Gołota w TzG ![]()
![]() |
#4168 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Zimno sie zrobiło, a ja zostałam z flauszowym płaszczykiem na podszewce i mnie telepie. W sklepach nie ma nic ciekawego.
Chcę kupić sobie jakieś puchowe wdzianko. Najlepiej za tyłek, żeby było ciepło. Ale już zgłupiałam i nie wiem ani jaki fason ani jaki kolor ![]() edit: jak ja nienawidzę zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Wpisz tu zomzing
|
powiem tak - takie cusie, również w wersji do ziemi, pojawiają się rokrocznie w terranovie, i to za mniejszy hajs
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.