![]() |
#4171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
w okolicach 550 złotych. Można nabyć w każdym kolorze pod warunkiem, że będzie to czarny. ![]() Brzmi jak deklaracja polityczna! Jak to tak, ani VATu ani akcyzy nie odprowadzać? ![]() Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-12-03 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
grozi wypollizowaniem
|
favkes-mnie sie podoba..ale to jednak chyba nie hermes ta 400 zł
![]() rozterko-nie ma co kombinowac-zadzwon do WA na infolinie i sie wszystko dowiesz
#4173 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Cytat:
Nie mam kafli w łazience ![]() ![]() Dzień dobry all,rano było u mnie -15 st ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | ||
Zakorzenienie
|
Wasze zawody w "kto ostatni pójdzie spać" były boskie
![]() Cytat:
![]() ![]() A w Vero Modzie patrzyłaś? Ja tam w zeszłym roku kupiłam super puchowy płaszcz do kolan za niecałe 200 zł ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() pada śnieg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Dzień dobry Polsko! ![]() Piękny dzień nam dzisiaj nastał, radujmy się urokami zimy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
charakterystyczney zapach ma, dość mocny, ale ja wiem czy kwiatowy? spróbuj, może Ci się spodoba Cytat:
![]() Cytat:
![]() robisz foty remontu? żeby sobie później powspominać jak było okropnie a jak teraz dobrze? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() po pierwsze na zimę za krótki a po drugie cena zastanawiająca ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | ||
Zakorzenienie
|
bo nie widziałaśile razy literówki poprawiałam przed wysłaniem posta
![]() Cytat:
![]() tylko glam brzmi jakoś obco... Cytat:
![]() ----------- lecę odgruzowywać chatę... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mam nadzieje że nic się nikomu nie stało..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
czyszczę skrzynke mailową ze spamu, to powrzucam i tu co nieco
![]() Jeśli drogę przebiegnie ci czarna babcia, czarna wnuczka, czarny Mruczek, czarna Kicia, czarna kurka, czarna gąska, czarny bociek, czarna żabka, a na ostatku kawka, też czarna, to znaczy, że dziadek zamiast rzepki wyciągnął kabel wysokiego napięcia. * Do ruszającego z przystanku autobusu podbiega mężczyzna, krzycząc: - Ludzie, zatrzymajcie ten autobus, bo się spóźnię do pracy! - Panie kierowco - wołają pasażerowie - niech pan stanie! Jeszcze ktoś chce wsiąść! Kierowca zatrzymuje autobus, mężczyzna zadowolony wsiada i mówi z ulgą: - No, nie spóźniłem się do pracy... Bilety do kontroli proszę! * Idzie sobie ziomal przez miasto, zadowolony z życia, patrzy sobie na boki, gwiżdże, myśli: - Tak, to MOJE miasto! Wyskoczyło kilku dresów, spuścili mu łomot, uciekli. Ziomal siada, otrzepuje się z kurzu i wybitych zębów, myśląc: - Tia... MOJE miasto, ale nie MOJA dzielnia... * Chłopak do dziewczyny: - Mogę potrzymać cię za rękę? - Nie jest ciężka, poradzę sobie.
#4180 | |
Nindżopesz
|
Dzie???!!!
Cytat:
![]() Zgroza z tym lodem, niedawno moja kolezanka stala przed przejsciem dla pieszych czekajac na zielone, przejezdzajaca ciezarowka zlapala gume, wpadla w poslizg i jadac tylko na lewych kolach jakims cudem zatrzymala sie pol metra przed nia ![]() Dobrze, ze kupilam cionszowe kozaki, nie jestem juz podatna na zlodowacenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
uwaga Melk, Cbr i kto tam jeszcze był chętny na koncert Within Temptation w marcu - koncert przełożony na październik
![]() http://koncertyyy.pl/koncert/within-...arszawa/15990/ No nie miała kiedy zaciążać ![]() (jednak baby na wokalu czy w jakiej innej robocie to zuoo ![]()
#4182 |
Zadomowienie
|
PUK, PUK.
- Kto tam? - LPKWA! Otwierać! - ?? Kto? - Lotny patrol katechetyczny do walki z ateizmem! - Nie wierzę... -My właśnie w tej sprawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4184 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj jak jechałam z siostrą (ona prowadziła, a jest średnim kierowcą ![]() ![]() siostra sie zestresowała i musiałam się przesiąść za kierownicę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a buty sobie kupiłam w zeszłym tyg na obcasach i sobie stoją grzecznie w przedpokoju, a ja w oficerkach zeszłorocznych śmigam bo w tamtych bym się zabiła ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Mam coś z głową chyba - wczoraj licytowałem perfumy, moja oferta była najwyższa, jednak już po chwili stwierdziłem, że dobrze byłoby, aby mnie ktoś przelicytował jednak ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pomijam już te szynszyle ![]() to czekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie dzisiaj jest pięknie, tylko zimno ![]() coś Ci zaszkodziło ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-03 o 11:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Miciel, av
![]() w teorii jest gdzieś w najbliższych okolicach stacji metra, w praktyce nie wiem Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | ||
Zakorzenienie
|
również powinnam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trza się ogarnąc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szalik turkusowy już sobie kupiłam ![]() Cytat:
![]() Nie, no moment. Perfumy i kosmetyki to i owszem, kupować nie tylko lubię, ale uwoelbiam. Nie cierpię kupować ubrań - a zwłaszcza wtedy kiedy bardziej ich potrzebuję niż po prostu chcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-03 o 11:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
zaprosili nawet mojego poprzedniego szefa i były zespół na moje pożegnanie - małom się nie popłakała ze wzruszenia, obściskałam wszystkich
![]() Kupili mi książki Kinga i Pratcheta i dorzucili pamięć usb - fajnie ![]() (a szef aktualny i poprzedni powiedzieli, że jak po nowym roku się coś zmieni i będą potrzebowac kogoś na etat, to dadzą znać "bo dobrych pracowników się nie zapomina". Taa, żeby tak cos się ruszyło... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-03 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bezlakoholowych tam nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A propos FB - mam jedną osobę (to chyba któraś z Was ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz stoi w garażu, bo sama nie wiem gdzie ja wstawić. Nigdzie mi sienie mieści. Taka klasyczna ludwikowska z trzema lustrami - na mózg mi musiało paść. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | ||||
Zakorzenienie
|
o Miciel, jaki Ty masz cudowny avek
![]() u mnie coraz bardziej sypie ![]() ![]() zdefiniuj "ogarnąć" ![]() bo nie wiem czy jak siedzę w dresie, umyta, ale bez mejkapu i w okularach to jestem ogarnięta czy nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam lusterko za 120 zł z przesyłką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() wygrałaś ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wery fany ![]() --- Dobra, nic tu po mnie, czas się umyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.