![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
to cudownie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() zalecenie: łobejrzec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() byłam na zewnątrz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za głaski i przytulaski
![]() (w przyszłym tyg. będę musiała jeszcze podjechać po świadectwo pracy) Miciel - cudny av ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
No to się nazywa prawdziwe lusterko ... bez lusterka ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Po tym co napisałaś, jak Cię pożegnali to rzeczywiście musiało być tam spoko ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego jednak zrobiłam podstawowy majkap aby ludzi nie straszyć ![]() Cytat:
![]() no ba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
tffarda jezdem, nie ryczałam
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do szans zatrudnienia... powiedziałam, że interesuje mnie etat, a z tym może być lipa, bo od 2 lat są etaty w firmie zamrożone. Jedyna sznasa w tym, ze od nowego roku wdrażają zmiany w zespole - moich ludzi przenoszą do innego działu, tam, gdzie mojego byłego szefa zabrali, będzie nowy dyrektor pionu i zmiana całej organizacji ludzi od procesu aktywacji usług... może będzie potrzeba rozbudować zespół... ale póki co nikt nic nie wie co to będzie, choć szane sa raczej małe, bo polityka firmy jest tak prowadzona, ze wolą zatrudniac zleceniowców, żeby ich taniej wyszło, pff ![]() Zadzwoniłam do hr i w przysżłym tyg. dopiero będę mieć swiadectwo pracy do odebrania, czyli "I will be back" ![]() (i prawdopodobnie załapię się jeszcze na bony świąteczne warte kilkaset zeta, uff, zależalo mi na nich ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Zarze rządzi czerń - ja sobie upatrzyłam czarny of kors ale on po 769 jest, jest idealny ma po prostu wszystko co moja zimówka mieć musi i leży great ale no nie stać mnie więc a) zapoluje na wyprzedażach będzie na next zimę b) nie będę go mieć kiedyś super jakości płaszcz ale wełniany kupilam na targu - któryś sezonw nim chodzę no ale to taki materiałowy - choć latałam w nim jeszcze zeszłej zimy co do odzień wierzchnich to ja lubię jeszcze śliwkowe, kolorowe są fajne ale niestety nei dla mnie - ja się zawsze ubrudzę jak dzieciak. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak bys mogła zapytaj czy mieli plany na budowę czy budowali bez , a potem coś wykombinowali
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
grozi wypollizowaniem
|
czy podswietlane lusterko to cos fajnego?
#4214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A plany mieli i to zatrierdzone, tylko odbioru brak. czas się za gotowanie zabrac, jakieś sugestie, propozycje odnośnie zupy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
grozi wypollizowaniem
|
czy sa juz wyprzedaze?
co moge kupic na gwiazdke braciom małża? ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- rozterko-a po co chcecie to rozgrzebywac te przebudowe? czasem lepiej nie ruszac ![]()
#4216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
serowa różne paczkowe mrożonkowe - to tak na szybko - ja się zupami nie najadam więc w pomysły nie obrastam ja robię szpinak z czosnkiem o bosz widzę Gajak na dole ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
ale teraz to przedświateczne zniżki co najwyżej no nie wiem co to za kolesie - czy jarają ich gażety czy są samochodowi, gażety elektroniczne, czy raczej dobra lektura czy też getry ocieplane? jeśli zas są "adventur guys" to coś sportowego, np rękawiczki na zimę dla rowerzystów lub biegaczy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oczy mi się kleją na samą myśl ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() :Gryx-obrywa-sniezka-prosto-w-twarz: Taaa, głoś to wszędzie, strzelając sobie w stopę ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czymże śnieżka dla Gryxa jak nie kolejnym urokiem zimy - na pewno się uraduje uwaga wyjście na śnieżycę nr 2 dzisiejszego dnia - niech mnie ktoś z mieszkania wypchnie proszę Flo dalej pichci a ja już pozmywałam po obiedzie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam rosołek i kapuśniak do wyboru
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
Dziń dobry
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() (swoją drogą, szybko im idzie to rozmnażanie ![]() ![]() Nie chce mi się iść na imprezę. ![]() Pomijając już fakt, że nie mam czasu i powinnam siedzieć na doopie do lutego. ![]() Odnośnie do koncertów jeszcze: szukam towarzystwa na Ulver 18.12. (to tak a propos siedzenia na doopie w domu ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-12-03 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wymieniać się mogiem ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
czy ja dobrze kojarzę że tam jaśmin? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niby mroczne i wilgotne ![]() Nie mam wątku, bo nic więcej nie mam na wymianę. Szukam.. nie wiem, czegoś przyjemnego, np. Kenzo Amour ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
![]() mąchał ktoś świąteczną czekoladowo-pomarańczową serię YR? Warto kupić? Aha i mam pilące pytanie. Kończy mi się bananowy szampon z Body Shopu. Orientuje się ktoś ile on kosztuje w Polsce? Do tej pory przywoziłam sobie z wyjazdów i płaciłam ok 5 euro za butelkę. Jeśli w stacjonarnych sklepach kosztuje mniej niż na allegro,to chciałabym się do kogoś z Was uśmiechnąć o kupienie dwóch flaszek i wysłanie. Kasę przelałabym wcześniej oczywiście ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-03 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
BAN stały
|
Taki fajny ten szampon?
![]() Ja ostatnio uzywam jakichś zwykłych ziołowych, z czarnej rzepy itp. Próbowałam kostek z Lusha, ale jakoś się nie mogę przekonać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
nie cierpie zimy , jechałam z pracy autobusem półtorej godziny zamiast 30 minut
![]()
#4230 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cześć
![]() ![]() Za bananowy szampon ja kiedyś płaciłam 19zł, ale on wtedy w promocji jakiejś był. Nie wiem jak teraz. Ale niestety to był mój najgorszy szampon dziejów wszelakich tzn. strasznie mi podrażnił skórę głowy. Nawet nie będę opisywać co miałam na głowie, ale AŁA! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.