|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
|
|
|
#512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj TŻ to umie tylko ugotować zupe pomidorową ja tej ryby jeszcze nie kupiłam, coś nie mogę zabrać się za wyjście z domu zimno brrrrr zrobiłyście mi smaka na mandarynki, dzisiaj koniecznie kupie
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale leczo robi dobre- tzn. ryz ugotuje, sos kupi, warzywa i parowki pokroi, doprawi i juz jest papu!
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
No ja też zaraz do sklepu normalnie sunę po mandarynki. Bo tylko ich mi brakuje do świątecznej atmosfery
Pierniczki już upieczone, choinka ustrojona, stroiki porobione No nic lecę się kąpac i jadę do TŻ CAŁUSKI KOCHANE MIŁEGO WEEK.
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
milusia, masz już choinkę? Ja jeszcze nie, stroimy dopiero 1-2dni przed świętami
![]() sylwka, to kilogram ma tylko 400 kcal, nie tak strasznie dużo. Chees z maka ma 300
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja tez gdzies poszukam mandarynek i pomaranczy
chociaz ostatnio same kwasne sie trafiaja:/ ja sie zbieram na busa do Tzta i musze mamie sluchawki podprowadzic bo moje sie zepsuly a gdzie to godzine w busie wytrzymac
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ja dzisiaj nie mam apetytu W ogóle mogłabym nic nie jeść. Jestem przed @, czyli standard u mnie akurat pod tym względem. Jezu, niech już przyjdzie ten okres Siostra przyjechała ze studiów i tak mnie wkurza Na dodatek wkurzyłam się na chłopaka. Zły dzień mam dzisiaj.
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ gotuje
A leczo kupilam w biedronce gotowe hihi lenia mialam
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tego niejedzenia przed @ to CI strasznie, strasznie zazdroszczę ![]() moja zbliża się niedługo, już zaczynam czuć. Na ile dni wcześniej czujecie PMS? |
|
|
|
|
#522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja własnie nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale stres wczoraj przezylam, mialam pracowac jako hostessa, dostalam telefon dzien w przed ze ide na zastepstwo, zgodzilam sie, fajna kasa sprobuje, ale duzo bylo nieokreslonych sytuacji, jakies dokumenty na meila dostalam poznym wieczorem, a na meczu lecha bylam ale mysle, nie wycofam sie kilka godzin przed. Jak wzielam od poprzedniej laski ubranie pobrudzone, spocone i z kropelkami krwi, zadzwonilam ze nie chce tam pracowac. O boze.... zrobilam sie taka malutka, wrzaski, straszenie sądem. 6 godzin pracowalam w tym smrodzie i z lzami w oczach, szukalam sposobu na zerwanie umowy, nie wyobrazalam sobie kolejnych dni w takiej atmosferze... Dzis zupelnym przypadkiem ktos z agencji napisal smsa czy wszytsko ok, okazalo sie ze to ktos bardzo wazny, a ja odpisalam szczerze co mysle, i niby afera...sami ze mnie zrezygnowali, i bardzo dobrze! Ale ja odejsc nie moglam bo straszenie sadem. Przedstawiciel handlowy bez zębów - i on mi zwracał uwage na mój wygląd? Boze... zadnych agencji, promocji. Nieogarnieci ludzie. No to sie wygadalam![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
mam taka jedna kiecke, ktora jest usztywniana w biuscie, mialam ja na weselu bez stanika, jak ogladalismy z TZ plyte, smialismy sie ze to nie moje cycki jeszcze Ci sie wypelnia, nabiora kobiecego ksztaltu ja w wieku 16lat chudzina bylam ![]() Cytat:
samochodem sie ciezko jedzie, ale drogi jakos przejezdne, ale o pieszych to zapomnieli! snieg jest spychany na bok, naprawde nie da sie przejsc. Nie chce myslec jak to zacznie topniec...ja kupilam sobie w quazi kozaki, nie są jakos super ocieplane ale dlugie i 5 cm gruby obcas. Ciezko sie chodzi
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za pocieszenie ![]() Mój PMS to przynajmniej tydzień trwa ![]()
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-03 o 17:00 |
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewelka, co to była za praca Dobrze, że zrezygnowałaś, z opisu "pracodawca" brzmi jak kompletny popapraniec...
|
|
|
|
|
#525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byla, tak jest z tej samej miejscowosci, na studiach później byla gdzies indziej i teraz wrocila. TZ w ogole jej nie zauwaza, jest tak bardzo obojetna, a na sile probuje byc fajna, jest zupelnym przeciwienstwem mnie ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
ja ostatnie 3 cykle mam regularne, 28 dni, ale PMS czuje 2 tygodnie, straszne napiecie, w ogole niesamowity bol. Musze w koncu sie wybrac.Hostessa na promocji alkoholu. Wszystko online. Bez koordynatora. Bałagan mysleli, ze bede calowac ich po rekach za te oferte. Tym czasem ja im uratowalam tylek zastepujac kogos, zamiast dolozyc wszelkich staran zeby bylo dobrze, to groźby.
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w sumie racja, zapuszczamy włosy, żeby było cieplej ![]() Ja używam depilatora w lato i wiosnę. W zimę to mi się nie chce, bo ja lubię przy świetle dziennym depilować nogi. Przy sztucznym nie widać dobrze włosów. |
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Też jesteście takie senne przy tej pogodzie?
Nawet nie ruszyłam dzisiaj tyłka z domu, zimnoooo
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czuje zazwyczaj tydzień przed. W tym miesiącu akurat nie było tak strasznie. TŻ cały czas stara się mnie uspokajać i rozśmieszać,kiedy mi odbija najbardziej wkurzają mnie drobnostki no i oczywiście ciągle chodzący za mną smak czekolady dzisiaj z TŻem z tego wszystkiego pokłóciłam się w sklepie o mandarynki ja chciałam wziąć 2 paczki, a ten marudził, a jak przyszliśmy do domu to pierwsze co zrobił to wziął sobie 4mandarynki. Myślałam,że go rozszarpię! dzisiaj tylko dwa posiłki zjadłam... na obiad do tej mojej ryby dodałam warzywa i zapiekłam wszystko w piekarniku. później małe grzeszki - 3 gumy Maomam i kilka m&msów. Wszystko przez TŻ, bo leżał koło mnie i się nimi objadał ale spokojnie, spokojnie, zaraz wskakuje w getry i zabieram się za ćwiczenia. TŻ myje naczynia, więc mam chwilę dla siebie Ewelka - współczuje tylu nerwów, dobrze że masz to już za sobą BŚ - ja wczoraj byłam taka senna,że usnęłam po 21 ![]() wiecie co, dziewczynki... odzwyczaiłam się jeść po 18 w ogóle nie czuje się głodna. i mam sposób na małe porcje jedzenia : pije szklanke wody przed posiłkiem i czuje się pełna i od razu mniej jem o!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-03 o 20:45 |
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygrzewam sie i cos ze soba porobie![]() mysle ze jutro motywacja jakaś wróci ![]() Cytat:
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
No i znowu to samo... niedawno zaczęłam normalną dietę i już załamka;/ ja nie funkcjonuję na NORMALNEJ diecie.. czyli 1000,1200 kcal czy MŻ.. bo ja nie widzę żadnej różnicy... Chyba, że się głodzę czy coś... niby trzymam się diety i wgl i może coś straciłam na wadze (nie sprawdzałam) ale brzuch jest jak balon... większy niż zwykle... załamuje mnie to... nic a nic z brzucha nie leci a on najważniejszy... a jak zwykle nie mam zapału do ćwiczeń;/ czy wy na niskokalorycznej diecie też nie widzicie bardzo różnicy bo to się bardzo wolno zmienia? już nie wiem, czy mam przejść na rygorystyczną dietę czy co... na pewno nie dukan, kapuściana, kwaśniewskiego itp... już nie wiem jak ja mam jeść, żeby z mojego brzucha chociaż 2 cm zleciało:/
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
ale natworzyłyście przez cały dzień!
![]() ja mam dzisiaj zły dzień, nie zdałam dzisiaj po raz 4 przepisów z piłki ręcznej, koleś mi dowalił takie pytania jakbym conajmniej miala byc instruktorem ręcznej ;/ masakra, w poniedzialek ostateczny termin... normalnie tak mi to ciśnienie podniosło, myślałam, że wybuchne. no ale nic to, ide oglądac gossip girl a potem spac
|
|
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam niedawno z uczelni. Miałam egzamin z estetyki temat stylizacja kolezanki na spotkanie biznesowe(makijaż, strój,fryzura) bałam się jak chole.... ZDAŁAM i to na mocną 4
Ewelka współczuje boże co to za firma masakra Ja depiluje sie wenus breeze, a czasem nogi woskiem |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
na szczescie juz po wszystkim, choc jeszcze mysle czy jakies pisemko z sadu nie przyjdzie
ale nie ma szans, nic nie zrobilam złego ![]() adusia co studiujesz? jestem ciekawa jak Ci wyszla stylizacja, jaki makijaz (opisz ). Uwielbiam wizaż, ale na zajeciach,kiedy jest to oceniane, ehh ten stres.
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Ewlka, przecież przyszłaś do pracy! Nie mogą Ci nic zrobić, a już zwłaszcza nie zrobi Ci nic sąd!
![]() Idę spać dziewczyny, podobno w trakcie snu pali się kalorie
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Ewelka ja studiuje kosmetologie 3 rok licencjat.
Stylizacja musiala byc robina matowymi kosmetykami oko w beżach i brązach troche przy zewnetrznym kaciku oka bieli zeby otworzyc oko optycznie. No a jezeli chodzi o stroj to olowkowa spodnica z wysokim stanem koszula biala bez zabotu i marynarka, czarne kryjace rajstopy i wysokie szpile. Byla to stylizacja na rozmowe o prace(biznesowa) wiec za bardzo poszalec nie moglam. Ale balam sie bo to koncowy egzamin a babke mamy bardzo wymagajaca. Ale na szczescie sie udalo. A Ty się nie martw bo poszlas do pracy w koncu nic Ci zrobić nie mogą |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ejj powiedzcie, czy nie jestem kochana?! wstałam dzisiaj o 5! żeby upiec karpatkę! Temu mojemu TŻowi który jest wiecznie niezadowolony, no wczoraj znowu tak się pokłóciliśmy przez telefon, że ......................... ..! ale już ok ![]() a wszystko poszło o............ PROSTOWANIE WŁOSÓW! co za głupek :| ale postawiłam na swoim, mogę w końcu wyprostować! ![]() Dzięki laski za wyczerpujące odpowiedzi o tych śniegowcach ) Namówiłyście mnie, wyszłam w nich wczoraj i czułam się super! Ogólnie, jeśli chodzi o okres zimowy to wykreślam go grubą czerwoną krechą - w kwestii wyglądu :P A wiecie że wyszło na to,że was słucham się bardziej niż tża, siostry,taty czy kogoś tam innego. no pięknie. chyba powoli staję się dzieckiem Internetu xDz tymi śniegowcami,to tak mi się spodobała opcja noszenia ich, że myślę nad dorwaniem takich białych z adasia./ no śliczne! tylko to kolorystycznie nie pasuje do kurtki i w ogóle...trzeba by było nową ![]() BŚ, takie futrzane czapy są super, ALE, nie wiem czy zauważyłyście, nagle ich się zrobiło taaaaaaaaak dużo. tyle dziewczyn już takie ma. nie wiem teraz jaką sobie kupić czapkę,żeby zachować resztki indywidualności ;pEwelka! Ale historia :| nie no,, nie przejmuj się,co Ty! my znajdziemy tego szczerbola i go zniszczymy , jeśli Ci będzie groził, albo coś! ![]() Agnesuk,tak czytam, te Twoje pomysły na obiad... niezła z Ciebie kucharka![]() Miałam odpisać wszystkim po kolei,ale to chyba nierealne... :P zbieram się . TŻ zabiera mnie gdzieś na weekend. nie wiem co on tam wykombinował. Dalekie dwudniowe podróże w zimie,to świetny pomysł
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2010-12-04 o 07:19 |
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nienormalna. nie wiem czemu obudziłam się o 7 i teraz nie mam co robić
Ania wiem, że futrzane są wszędzie, ale aktualnie żeby zachować indywidualność musiałabym pewnie zimą bikini nosić, chociaż i tak podejrzewam, że ktoś by mnie przebił czy wyprzedził. Tak czy siak, i tak mi się nie hce na razie tej czapy szukać, więc sobie odpuszczę ![]() Udanego weekendu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym bikini to drugie hahaha, Ty jak coś powiesz to już powiesz w sumie racja, niektóre laseczki chodzą tak ubrane, że na plażę bardziej by się nadawały ;p i takie się smieją z moich śniegowców :P
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Laski!!!
Kolejny spadek ![]() Z 47,5 do 47,1 ![]() Jestem mega zadowolona ![]() ![]()
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Mahahaha!
![]() brawka Jak jutro wrócę do stanu online to chcę widzieć same pozytywne wiadomości! zero ciast, %, kłótni z TŻami! same wiadomości o OooOo i spadkach tymczasem śmigam ***
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Studiuję prawo i finanse
Z klikaniem to chodzi o to, że codziennie klikamy na stronie schroniska na jakiegoś pieska itenpiesek dostaje jedzenie d jakiegoś sponsora. Rewelacja, nie?

W ogóle mogłabym nic nie jeść. Jestem przed @, czyli standard u mnie akurat pod tym względem. Jezu, niech już przyjdzie ten okres 

ale mysle, nie wycofam sie kilka godzin przed. Jak wzielam od poprzedniej laski ubranie pobrudzone, spocone i z kropelkami krwi, zadzwonilam ze nie chce tam pracowac. O boze.... zrobilam sie taka malutka, wrzaski, straszenie sądem. 6 godzin pracowalam w tym smrodzie i z lzami w oczach, szukalam sposobu na zerwanie umowy, nie wyobrazalam sobie kolejnych dni w takiej atmosferze... Dzis zupelnym przypadkiem ktos z agencji napisal smsa czy wszytsko ok, okazalo sie ze to ktos bardzo wazny, a ja odpisalam szczerze co mysle, i niby afera...sami ze mnie zrezygnowali, i bardzo dobrze! Ale ja odejsc nie moglam bo straszenie sadem. Przedstawiciel handlowy bez zębów - i on mi zwracał uwage na mój wygląd? Boze...
zadnych agencji, promocji. Nieogarnieci ludzie. No to sie wygadalam
samochodem sie ciezko jedzie, ale drogi jakos przejezdne, ale o pieszych to zapomnieli! snieg jest spychany na bok, naprawde nie da sie przejsc. Nie chce myslec jak to zacznie topniec...

ja ostatnie 3 cykle mam regularne, 28 dni, ale PMS czuje 2 tygodnie, straszne napiecie, w ogole niesamowity bol. Musze w koncu sie wybrac.
wygrzewam sie i cos ze soba porobie