Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 14:31   #511
sylwka128
Raczkowanie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
wwweeerka dzięki będę się żalła systematycznie jak już będę miała dosyć Studiuję prawo i finanse Z klikaniem to chodzi o to, że codziennie klikamy na stronie schroniska na jakiegoś pieska itenpiesek dostaje jedzenie d jakiegoś sponsora. Rewelacja, nie?

Też uwiebiam mandarynki, dla mnie oznaczają święta i nic nie jest w stanie powstrzymać mnie przed jedzeniem ich. Na szczęście są doć zdrowe, ale nie mam pojęcia jak z kaloriami, wiecie może?

Agnesuk żartujesz z tym ginem To ja myślałam, że mój w PL jest mga liberalny, bo na stronie ma napisane Caps Lockiem "ANTYKONCEPCJA"

Do ryby może warzywa na parze?

Psyhe, w tyłek za te frytki!
co do mandarynek to 40 kcal/100g, nie mają dużo kcal, ale ja ostatnio wyczaiłam w biedronce po 2 z czymś (tańsze niż jabłka!) i zjadłam chyba z kilogram na raz... wgl mogę żyć samymi owocami... często na raz zjadam blisko kilogram mandarynek a to już sporo:P

• kończę z obgryzaniem pazurków!!
  • zapuszczam włosy (podcinam i z czasem z wycieniowanych, będę miała śliczne, długie i proste!)
  • kończę z malowaniem włosów!
sylwka128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:24   #512
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
tez lubie mandarynki! i frytki ! i leczo- ale takie jak moj Tzt robi
dzisiaj obiecal mi zrobic niby!
zazdroszcze
moj TŻ to umie tylko ugotować zupe pomidorową

ja tej ryby jeszcze nie kupiłam, coś nie mogę zabrać się za wyjście z domu
zimno brrrrr

zrobiłyście mi smaka na mandarynki, dzisiaj koniecznie kupie

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:31   #513
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
zazdroszcze
moj TŻ to umie tylko ugotować zupe pomidorową

ja tej ryby jeszcze nie kupiłam, coś nie mogę zabrać się za wyjście z domu
zimno brrrrr

zrobiłyście mi smaka na mandarynki, dzisiaj koniecznie kupie
heh no moj tez talentem kulinarnym nie grzeszy
ale leczo robi dobre- tzn. ryz ugotuje, sos kupi, warzywa i parowki pokroi, doprawi i juz jest papu!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:32   #514
milusia1991
Rozeznanie

No ja też zaraz do sklepu normalnie sunę po mandarynki. Bo tylko ich mi brakuje do świątecznej atmosfery Pierniczki już upieczone, choinka ustrojona, stroiki porobione No nic lecę się kąpac i jadę do TŻ CAŁUSKI KOCHANE MIŁEGO WEEK.
Stary 2010-12-03, 15:38   #515
bita smietana
Zakorzenienie

milusia, masz już choinkę? Ja jeszcze nie, stroimy dopiero 1-2dni przed świętami

sylwka, to kilogram ma tylko 400 kcal, nie tak strasznie dużo. Chees z maka ma 300
Stary 2010-12-03, 15:41   #516
agnesuk
Wtajemniczenie

pierniczki
miłego czasu z TŻem

lece do Tesco

Stary 2010-12-03, 15:54   #517
dimiti
Zakorzenienie

heh ja tez gdzies poszukam mandarynek i pomaranczy chociaz ostatnio same kwasne sie trafiaja:/ ja sie zbieram na busa do Tzta
i musze mamie sluchawki podprowadzic bo moje sie zepsuly a gdzie to godzine w busie wytrzymac
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:21   #518
sylwka128
Raczkowanie

Cytat:
milusia, masz już choinkę? Ja jeszcze nie, stroimy dopiero 1-2dni przed świętami

sylwka, to kilogram ma tylko 400 kcal, nie tak strasznie dużo. Chees z maka ma 300
dlatego sobie jakoś specjalnie ich nie żałuję

• zapuszczam włosy (podcinam i z czasem z wycieniowanych, będę miała śliczne, długie i proste!)
Stary 2010-12-03, 16:24   #519
agniesikk
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
Ja dzisiaj nie mam apetytu W ogóle mogłabym nic nie jeść. Jestem przed @, czyli standard u mnie akurat pod tym względem. Jezu, niech już przyjdzie ten okres

Siostra przyjechała ze studiów i tak mnie wkurza Na dodatek wkurzyłam się na chłopaka. Zły dzień mam dzisiaj.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:26   #520
adusia1554
Rozeznanie

Mój TŻ gotuje A leczo kupilam w biedronce gotowe hihi lenia mialam
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:38   #521
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Ja dzisiaj nie mam apetytu W ogóle mogłabym nic nie jeść. Jestem przed @, czyli standard u mnie akurat pod tym względem. Jezu, niech już przyjdzie ten okres

Siostra przyjechała ze studiów i tak mnie wkurza Na dodatek wkurzyłam się na chłopaka. Zły dzień mam dzisiaj.
współczuję może ciepła kąpiel z bąbelkami pomoże? Jutro będzie lepiej!
a tego niejedzenia przed @ to CI strasznie, strasznie zazdroszczę

moja zbliża się niedługo, już zaczynam czuć. Na ile dni wcześniej czujecie PMS?
Stary 2010-12-03, 16:58   #522
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

noo ja mam w planach wyjazd i aż strach pomyśleć ile naspamujecie
ja własnie nadrabiam

Cytat:
Podsmaż frytki w piekarniku,przynajmniej bez oliwy będzie :P
Albo wyłudź od Ewelki przepis na frytki,ale nie z ziemniaków. Kurde,nie pamiętam z czego robiła. Ale wiem,że odpowiednia przyprawa załatwiała smak i były jak frytki Hmm może to seler był
Cytat:
Tak, kolażanka ostatnio na fb wrzucała foty rytej z selera, podobno są pyszne
tak tak, z selera! wymieszac w misce z oliwa i przyprawa do frytek, mniam!

Ale stres wczoraj przezylam, mialam pracowac jako hostessa, dostalam telefon dzien w przed ze ide na zastepstwo, zgodzilam sie, fajna kasa sprobuje, ale duzo bylo nieokreslonych sytuacji, jakies dokumenty na meila dostalam poznym wieczorem, a na meczu lecha bylam i dopiero rano to odczytalam Nic nie kapowalam ale mysle, nie wycofam sie kilka godzin przed. Jak wzielam od poprzedniej laski ubranie pobrudzone, spocone i z kropelkami krwi, zadzwonilam ze nie chce tam pracowac. O boze.... zrobilam sie taka malutka, wrzaski, straszenie sądem. 6 godzin pracowalam w tym smrodzie i z lzami w oczach, szukalam sposobu na zerwanie umowy, nie wyobrazalam sobie kolejnych dni w takiej atmosferze... Dzis zupelnym przypadkiem ktos z agencji napisal smsa czy wszytsko ok, okazalo sie ze to ktos bardzo wazny, a ja odpisalam szczerze co mysle, i niby afera...sami ze mnie zrezygnowali, i bardzo dobrze! Ale ja odejsc nie moglam bo straszenie sadem. Przedstawiciel handlowy bez zębów - i on mi zwracał uwage na mój wygląd? Boze... zadnych agencji, promocji. Nieogarnieci ludzie. No to sie wygadalam

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwka128 Pokaż wiadomość
u mnie widzę, że sama dieta niewiele daje, więc zabieram się za ćwiczenia, a ja jestem załamana moimi piersiami;( mam w obwodzie 87... nie wyglądają najgorzej, ale wolałabym mieć ciutkę większe, mam 16 lat, do którego wieku wam rosły? bo od dłuższego czasu nie widzę różnicy. Szczególnie, że mi wszystko szybciej urosło niż reszcie... ząbki - najszybciej (już ósemki mam!) , ja cała - też rosłam do 14 roku życia i już przestałam, ale mam nadzieję, że piersi jeszcze;/
16 lat, spokojnie urosna ladnie ja mam 22 lata i nie powiem że urosly mi jakos duzo. Ale od 16roku życia bardzo sie zmienily. Mam mały biust ale go lubie, i duzo osob mi to mowi nawet kolezanki mam taka jedna kiecke, ktora jest usztywniana w biuscie, mialam ja na weselu bez stanika, jak ogladalismy z TZ plyte, smialismy sie ze to nie moje cycki

jeszcze Ci sie wypelnia, nabiora kobiecego ksztaltu ja w wieku 16lat chudzina bylam

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Kurrcze, narzekacie na śnieg - u mnie jest to samo.............. w akcie desperacji kupiłam różowe śnmiegowce, co ja mam w tej bani... wyglądam jak pasztet......... masakra :| jakie wy nosicie buty dziewczyny? hm? ja chce wiosnę rurki, sweterek i heja... można śmigać.a w odzieży zimowej niezbyt ;p
ja ostatnio malo chodze, praktycznie zadnych obowiazkow nie mam, ale juz myslalam ze jakbym musiala czesto wychodzic z domu, wygodne buty to podstawa! kalosze samochodem sie ciezko jedzie, ale drogi jakos przejezdne, ale o pieszych to zapomnieli! snieg jest spychany na bok, naprawde nie da sie przejsc. Nie chce myslec jak to zacznie topniec...

ja kupilam sobie w quazi kozaki, nie są jakos super ocieplane ale dlugie i 5 cm gruby obcas. Ciezko sie chodzi
Stary 2010-12-03, 16:59   #523
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję może ciepła kąpiel z bąbelkami pomoże? Jutro będzie lepiej!

Idę zaraz pomalować paznokcie na poprawę humoru. I nie będę dzwonić do chłopaka. Niech teraz on coś z tym zrobi. Wpienił mnie wczoraj jak diabli.

Dzięki za pocieszenie

Mój PMS to przynajmniej tydzień trwa W ogóle okres mi się spóźnia coś, narazie 2 dni, ale już mógłby przyjść. Wszystkie objawy są, brzuch mnie boli, a okresu nie ma

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2010-12-03 o 17:00
Stary 2010-12-03, 17:08   #524
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Idę zaraz pomalować paznokcie na poprawę humoru. I nie będę dzwonić do chłopaka. Niech teraz on coś z tym zrobi. Wpienił mnie wczoraj jak diabli.

Dzięki za pocieszenie

Mój PMS to przynajmniej tydzień trwa W ogóle okres mi się spóźnia coś, narazie 2 dni, ale już mógłby przyjść. Wszystkie objawy są, brzuch mnie boli, a okresu nie ma
uff, bo myślałam, że jakaś dziwna jestem. Mam @ za niecały tydzień, a już mi odwala

Ewelka, co to była za praca Dobrze, że zrezygnowałaś, z opisu "pracodawca" brzmi jak kompletny popapraniec...
Stary 2010-12-03, 17:17   #525
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Macie szczęście do tej jego eks chyba? Bo pamiętam,że czasami ją spotykacie Ona jest z Waszej miejscowości?

Ja w tabelce uaktualniłam wsio bo i było co
Przez ok.m-c zrzuciłam 3.5kg. a i wymiary mi się nawet podobają

Dziewczyny dla Was też była masakra jak wizaż padł? :P
Monia gratuluje spadku, super! duzo naprawde. Ty zawsze ladnie szybko chudniesz ja niby wielu bledow nie popelniam, dzisiaj pizza, a caly tydzien dobrze jadlam. Chyba za poźno jem ( o 20 kolacja to normalka, ale poźno chodze spac)

a byla, tak jest z tej samej miejscowosci, na studiach później byla gdzies indziej i teraz wrocila. TZ w ogole jej nie zauwaza, jest tak bardzo obojetna, a na sile probuje byc fajna, jest zupelnym przeciwienstwem mnie

Cytat:
Ja jestem z tych anty-facebookowych, anty-nk to w ogóle na kompie tylko gg chodziło
to jak moj TZ i brat, czasem u mnie smigaja i podgladaja

Cytat:
Też nie mam pojęcia co bym chciała na gwiazdkę Tym bardziej,że 10 stycznia mam urodziny Zawsze myślę o depilatorze, ale boję się że nie będę dała rady używać i rzucę w kąt :P Kiedyś miałam w rękach,ale przeraziło mnie burczenie i nawet do nogi nie przyłożyłam
ja maszynka gole tylko paszki, a reszta moim woskiem (kiedys pisalam o nim) nie wyobrazam sobie innej depilacji! teraz mam kokosowy wosk, grube plastry i wszystko rwie w sekunde:wow: mama sie dziwi jak ostatnio nogi sobie robilam, bo przeciez zima jest i nie trzeba

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
uff, bo myślałam, że jakaś dziwna jestem. Mam @ za niecały tydzień, a już mi odwala

Ewelka, co to była za praca Dobrze, że zrezygnowałaś, z opisu "pracodawca" brzmi jak kompletny popapraniec...
co do @, znow zapomnialam zapisac sie do gina, nie wiem czy zdaze jeszcze ja ostatnie 3 cykle mam regularne, 28 dni, ale PMS czuje 2 tygodnie, straszne napiecie, w ogole niesamowity bol. Musze w koncu sie wybrac.

Hostessa na promocji alkoholu. Wszystko online. Bez koordynatora. Bałagan mysleli, ze bede calowac ich po rekach za te oferte. Tym czasem ja im uratowalam tylek zastepujac kogos, zamiast dolozyc wszelkich staran zeby bylo dobrze, to groźby.
Stary 2010-12-03, 17:50   #526
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja maszynka gole tylko paszki, a reszta moim woskiem (kiedys pisalam o nim) nie wyobrazam sobie innej depilacji! teraz mam kokosowy wosk, grube plastry i wszystko rwie w sekunde:wow: mama sie dziwi jak ostatnio nogi sobie robilam, bo przeciez zima jest i nie trzeba
Hehe No w sumie racja, zapuszczamy włosy, żeby było cieplej

Ja używam depilatora w lato i wiosnę. W zimę to mi się nie chce, bo ja lubię przy świetle dziennym depilować nogi. Przy sztucznym nie widać dobrze włosów.
Stary 2010-12-03, 19:46   #527
bita smietana
Zakorzenienie

Też jesteście takie senne przy tej pogodzie?

Nawet nie ruszyłam dzisiaj tyłka z domu, zimnoooo
Stary 2010-12-03, 20:40   #528
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
oj ile to ja bym dała,żeby nie jeść tyle przed okresem.
ja czuje zazwyczaj tydzień przed. W tym miesiącu akurat nie było tak strasznie. TŻ cały czas stara się mnie uspokajać i rozśmieszać,kiedy mi odbija
najbardziej wkurzają mnie drobnostki no i oczywiście ciągle chodzący za mną smak czekolady dzisiaj z TŻem z tego wszystkiego pokłóciłam się w sklepie o mandarynki ja chciałam wziąć 2 paczki, a ten marudził, a jak przyszliśmy do domu to pierwsze co zrobił to wziął sobie 4mandarynki. Myślałam,że go rozszarpię!
dzisiaj tylko dwa posiłki zjadłam... na obiad do tej mojej ryby dodałam warzywa i zapiekłam wszystko w piekarniku.
później małe grzeszki - 3 gumy Maomam i kilka m&msów. Wszystko przez TŻ, bo leżał koło mnie i się nimi objadał ale spokojnie, spokojnie, zaraz wskakuje w getry i zabieram się za ćwiczenia. TŻ myje naczynia, więc mam chwilę dla siebie

Ewelka - współczuje tylu nerwów, dobrze że masz to już za sobą
- ja wczoraj byłam taka senna,że usnęłam po 21

wiecie co, dziewczynki... odzwyczaiłam się jeść po 18 w ogóle nie czuje się głodna. i mam sposób na małe porcje jedzenia : pije szklanke wody przed posiłkiem i czuje się pełna i od razu mniej jem o!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-12-03 o 20:45
Stary 2010-12-03, 21:09   #529
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Też jesteście takie senne przy tej pogodzie?

Nawet nie ruszyłam dzisiaj tyłka z domu, zimnoooo
mialam isc do pubu ze znajomymi ale nic z tego wygrzewam sie i cos ze soba porobie
mysle ze jutro motywacja jakaś wróci

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
wiecie co, dziewczynki... odzwyczaiłam się jeść po 18 w ogóle nie czuje się głodna. i mam sposób na małe porcje jedzenia : pije szklanke wody przed posiłkiem i czuje się pełna i od razu mniej jem o!
a ja nie wiem jak przesunac ten czas. Dzisiaj jadlam 2 razy pyszna rybke, ale sie opchalam. Teraz pije ciepla wode z cytrynka, wczoraj przemarzlam i pecherz daje znac
Stary 2010-12-03, 21:12   #530
sylwka128
Raczkowanie

No i znowu to samo... niedawno zaczęłam normalną dietę i już załamka;/ ja nie funkcjonuję na NORMALNEJ diecie.. czyli 1000,1200 kcal czy MŻ.. bo ja nie widzę żadnej różnicy... Chyba, że się głodzę czy coś... niby trzymam się diety i wgl i może coś straciłam na wadze (nie sprawdzałam) ale brzuch jest jak balon... większy niż zwykle... załamuje mnie to... nic a nic z brzucha nie leci a on najważniejszy... a jak zwykle nie mam zapału do ćwiczeń;/ czy wy na niskokalorycznej diecie też nie widzicie bardzo różnicy bo to się bardzo wolno zmienia? już nie wiem, czy mam przejść na rygorystyczną dietę czy co... na pewno nie dukan, kapuściana, kwaśniewskiego itp... już nie wiem jak ja mam jeść, żeby z mojego brzucha chociaż 2 cm zleciało:/

Stary 2010-12-03, 21:14   #531
69love69
Zakorzenienie

ale natworzyłyście przez cały dzień!

ja mam dzisiaj zły dzień, nie zdałam dzisiaj po raz 4 przepisów z piłki ręcznej, koleś mi dowalił takie pytania jakbym conajmniej miala byc instruktorem ręcznej ;/ masakra, w poniedzialek ostateczny termin... normalnie tak mi to ciśnienie podniosło, myślałam, że wybuchne.

no ale nic to, ide oglądac gossip girl a potem spac
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 21:30   #532
adusia1554
Rozeznanie

Wróciłam niedawno z uczelni. Miałam egzamin z estetyki temat stylizacja kolezanki na spotkanie biznesowe(makijaż, strój,fryzura) bałam się jak chole.... ZDAŁAM i to na mocną 4

Ewelka współczuje boże co to za firma masakra

Ja depiluje sie wenus breeze, a czasem nogi woskiem
Stary 2010-12-03, 23:27   #533
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

na szczescie juz po wszystkim, choc jeszcze mysle czy jakies pisemko z sadu nie przyjdzie ale nie ma szans, nic nie zrobilam złego

adusia co studiujesz? jestem ciekawa jak Ci wyszla stylizacja, jaki makijaz (opisz). Uwielbiam wizaż, ale na zajeciach,kiedy jest to oceniane, ehh ten stres.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 23:46   #534
bita smietana
Zakorzenienie

Ewlka, przecież przyszłaś do pracy! Nie mogą Ci nic zrobić, a już zwłaszcza nie zrobi Ci nic sąd!

Idę spać dziewczyny, podobno w trakcie snu pali się kalorie
Stary 2010-12-04, 00:10   #535
adusia1554
Rozeznanie

Ewelka ja studiuje kosmetologie 3 rok licencjat.
Stylizacja musiala byc robina matowymi kosmetykami oko w beżach i brązach troche przy zewnetrznym kaciku oka bieli zeby otworzyc oko optycznie. No a jezeli chodzi o stroj to olowkowa spodnica z wysokim stanem koszula biala bez zabotu i marynarka, czarne kryjace rajstopy i wysokie szpile. Byla to stylizacja na rozmowe o prace(biznesowa) wiec za bardzo poszalec nie moglam. Ale balam sie bo to koncowy egzamin a babke mamy bardzo wymagajaca. Ale na szczescie sie udalo.

A Ty się nie martw bo poszlas do pracy w koncu nic Ci zrobić nie mogą
Stary 2010-12-04, 07:16   #536
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej Kochane
ejj powiedzcie, czy nie jestem kochana?! wstałam dzisiaj o 5! żeby upiec karpatkę! Temu mojemu TŻowi który jest wiecznie niezadowolony, no wczoraj znowu tak się pokłóciliśmy przez telefon, że ......................... ..! ale już ok
a wszystko poszło o............ PROSTOWANIE WŁOSÓW! co za głupek :| ale postawiłam na swoim, mogę w końcu wyprostować!

Dzięki laski za wyczerpujące odpowiedzi o tych śniegowcach ) Namówiłyście mnie, wyszłam w nich wczoraj i czułam się super! Ogólnie, jeśli chodzi o okres zimowy to wykreślam go grubą czerwoną krechą - w kwestii wyglądu :P A wiecie że wyszło na to,że was słucham się bardziej niż tża, siostry,taty czy kogoś tam innego. no pięknie. chyba powoli staję się dzieckiem Internetu xD

z tymi śniegowcami,to tak mi się spodobała opcja noszenia ich, że myślę nad dorwaniem takich białych z adasia./ no śliczne! tylko to kolorystycznie nie pasuje do kurtki i w ogóle...trzeba by było nową

BŚ, takie futrzane czapy są super, ALE, nie wiem czy zauważyłyście, nagle ich się zrobiło taaaaaaaaak dużo. tyle dziewczyn już takie ma. nie wiem teraz jaką sobie kupić czapkę,żeby zachować resztki indywidualności ;p

Ewelka! Ale historia :| nie no,, nie przejmuj się,co Ty! my znajdziemy tego szczerbola i go zniszczymy , jeśli Ci będzie groził, albo coś!

Agnesuk,tak czytam, te Twoje pomysły na obiad... niezła z Ciebie kucharka

Miałam odpisać wszystkim po kolei,ale to chyba nierealne... :P zbieram się . TŻ zabiera mnie gdzieś na weekend. nie wiem co on tam wykombinował. Dalekie dwudniowe podróże w zimie,to świetny pomysł . (...)

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2010-12-04 o 07:19
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 07:31   #537
bita smietana
Zakorzenienie

jestem nienormalna. nie wiem czemu obudziłam się o 7 i teraz nie mam co robić

Ania wiem, że futrzane są wszędzie, ale aktualnie żeby zachować indywidualność musiałabym pewnie zimą bikini nosić, chociaż i tak podejrzewam, że ktoś by mnie przebił czy wyprzedził.

Tak czy siak, i tak mi się nie hce na razie tej czapy szukać, więc sobie odpuszczę

Udanego weekendu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 07:38   #538
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem nienormalna. nie wiem czemu obudziłam się o 7 i teraz nie mam co robić

Ania wiem, że futrzane są wszędzie, ale aktualnie żeby zachować indywidualność musiałabym pewnie zimą bikini nosić, chociaż i tak podejrzewam, że ktoś by mnie przebił czy wyprzedził.

Tak czy siak, i tak mi się nie hce na razie tej czapy szukać, więc sobie odpuszczę

Udanego weekendu
ahahahh! wiem, że to zwykła literówka, ale padłam ze śmiechu, tak to śmiesznie wygląda
A z tym bikini to drugie hahaha, Ty jak coś powiesz to już powiesz w sumie racja, niektóre laseczki chodzą tak ubrane, że na plażę bardziej by się nadawały ;p i takie się smieją z moich śniegowców :P

Stary 2010-12-04, 08:16   #539
psyhe666
Zakorzenienie

Laski!!!
Kolejny spadek
Z 47,5 do 47,1

Jestem mega zadowolona
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 08:19   #540
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Laski!!!
Kolejny spadek
Z 47,5 do 47,1

Jestem mega zadowolona
Mahahaha! brawka
Jak jutro wrócę do stanu online to chcę widzieć same pozytywne wiadomości! zero ciast, %, kłótni z TŻami! same wiadomości o OooOo i spadkach
tymczasem śmigam ***

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości