|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh, a tak serio to współczuje i nie ma się co nakręcać, to nie jego wina a on nie może u Ciebie nocować?Mabi, ale porażka... co za głupia baba.. ja nie wiem jak tak można umawiać się, a potem wystawiać do wiatru... szczególnie, że tak długo musisz jechać do Warszawy.. totalny brak szacunku dla czasu innych
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchanie metalu wieczorem grozi mrocznymi snami
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestesmy razem od wczesnia 2005 ,czyli juz ponad 5 lat,mamy ja 24, tz 25 lat,nie mieszkamy razem,ale w jednym miescie.Rok temu tz sam wysunal propozycje slubu w 2012 ,gdzie ja bylam w wielkim szoku ,no ale nie moze byc tak z d..strony .Co do zareczyn ,to dluuugo szerokim lukiem omijal sklepy jubilerskie,potem oczy troche mu sie rozchodzily na wystawy owych sklepow,albo tylko takie pozory strwarzal,zebym myslala ,ze zaczyna sie tematem interesowac.Ubolewa na tym ,ze to facet ma sie kobiecie owiadczyc i juz ze 3 razy mi mowil ,ze to niesprawiedliwe.Takie jest jego stanowisko w tej sprawie,na dodatek niedawno meilismy sprzeczke o to wszystko i teraz chyba stracilam nadzieje na cokolwiek.Na dodatek tz kuzyn 29lat oswiadczyl sie swojej 17-letniej dziewczynie po roku zwiazku ,nie musze pisac jaka byla moja rekacja ![]()
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku żeby ten Wasz optymizm w mojej sprawie miał siłę sprawczą
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, mroczne sny są fajne
ale kurcze, kiedyś do poduchy zawsze czegoś tam słuchałam (oczywiście metalu) i nigdy żadnych nie miałam ![]() Cytat:
bo ja już bym wolała kupić raz w życiu pierścionek niż rodzić dzieci jednak, no ![]() ale jestem pewna, że zmądrzeje i Ci się oświadczy a z tym kuzynem, to nie dziwię się Twojej reakcji, ale jest dużo starszy, więc jemu chyba bardziej pilnie do ożenku swoją drogą oświadczać się 17-letniej dziewczynie?? nie wiem, czy to taki dobry pomysł... ja w tym wieku to bym chyba odmówiła jednak ![]() dobra, ja już lecę spać jutro mnie mój TŻ zabiera na tor kolarski będziemy pedałować trzymajcie za mnie kciuki, żebym gleby nie zaliczyła
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
kinia860 witaj
no to jutro która będzie zaręczona no która??
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- no bo już myślałam że nie ma chętnych
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), ale nie o tej porze, kiedy wróciłam padnięta z pracy.Hmm... może, ale u mnie problem to współlokatorzy. Jego współlokator wyjeżdża na weekend to jesteśmy sami, a ja od moich uciekam, bo ich nie trawię. Czasem jadą do domu, ale ostatnio tak się składało, że jechali w tym samym czasie co TŻ. A jak oni są, to on średnio chce. Chociaż w przyszłym tygodniu nie będzie mnie obchodziło czy są, czy nie, czy TŻ ma obiekcje i ogólnie będę to miała w głębokim poważaniu, ma spać u mnie i koniec. W dodatku siedzę teraz sama, bo on se pojechał grac z kolegami w nogę. I ja to mogę siedzieć u niego sama, a on u mnie nie może (kiedy ja byłabym w pracy). ![]() Zgadzam się z Tobą w sprawie wrednego potraktowania Mabi... Ludzie są nieodpowiedzialni, nigdy nie pomyślą o kimś, tylko każdy robi sobie jak najlepiej... (bez skojarzeń ![]() ) Ja też kurna, skończyłam praktyki miesiąc temu, dzwonię do urzędu praktycznie codziennie i im przypominam, żeby mi wypełnili dwa papierki, że odbyłam te praktyki, to cały czas: szefa nie ma, szef zajęty, dupa jasia, itd. Raz szef był (dwa tygodnie temu) i już wypełniał papierki, do odbioru będą niedługo. Dobrze, że zadzwoniłam, bo się okazało, że bym poszła tam na próżno, nic nie było dla mnie przygotowane. Dziś się znowu dodzwoniłam, to mi łaskawca powiedział, że zawieruszył gdzieś te papiery i żebym mu nowe druczki przyniosła we wtorek to wtedy je uzupełni... No masakra...
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
czekaj, czekaj, uruchomię kulę
Twój TŻ wykona przyklęk i Cię zaskoczy -> zrobi to kilka dni po Twoich urodzinach teraz tak tylko mówi, żeby zwiększyć element zaskoczenia może dzisiaj jak tak długo sie nie odzywał, to wybierał jakiś pierdzionek? ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- dobra, tym razem serio uciekam buziaki, miłych snów
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już mi to spowszedniało chyba ![]() Mutny, miłego pedałowania ![]() Też uciekam spać, dobranoc
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale skoro tak mówisz to idę spac z czystym sumieniem i spokojną głową ![]() ależ mnie ciekawi czy jutro Tż zapyta coś o urodziny, chyba dziś nie zasnę
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mabi, to, że pracował dłużej to pewnie wymówka - przecież się nie przyzna, że zwiedzał miasto w poszukiwaniu pierdziołka
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Ponioslo was kochane - 5 stron
Ide nadrabiac
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny, sobotni poranek. Dobry czas na umieranie. Przywaliłam sobie wczoraj kolanem w drzwi, ledwo więc mogę nogą ruszać, ze starszą małą byłam na sankach - 30 min ciągnięcia po śniegu, bo w okolicy nie ma górki - mam zakwas w ramieniu, a na dodatek tak małym się gitara spodobała, że było tylko "jeszcze!". W efekcie zdarłam sobie kciuka
i chcę spać! TŻ nastawił budzik na 7;00, matuchno. Sadysta. Nie zaręczę się dziś. Nawet z TŻtem się nie będę widzieć w ten weekend (i wszystkie kolejne do stycznia) ![]() Nienawidzę ludzi, co się umawiają i nie przychodzą. Albo nie czytają cv zanim zaproszą na rozmowę. Strata czasu i nerwów, a mogłoby się tyle ciekawszych rzeczy w tym czasie zrobić Miss benet, to pakuj manatki i jedź do siebie
|
|
|
|
#2628 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ja biedna sama zrobie Ja też obstawiam za 2 tygodnie ![]() Chyba nie... My mamy rocznice w wakacje wiec przewaznie jest tak, ze akurat jestesmy wtedy na wyjezdzie ale jest tylko takie cos: "wiesz, ze dzisiaj mamy rocznice?" "nooo" i buziak ![]() Cytat:
zeby wam pozycji w ksiazkach starczylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem czy ty tak nie zrobisz ![]() Cytat:
Widzialas torta dla ciebie na fejsie? ![]() Slodziak Cytat:
![]() Przyjmiemy ![]() Elo, elo 3 2 0
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że czegoś nie skomentowałam
![]() Netali, ja Cie dziewczyno podziwiam za opanowanie! Swojemu bym chyba przyłożyła, gdyby tak mnie wrobił ![]() Swoją drogą - pokazałam lubemu kieckę, którą choćbym miała ją sprowadzać z Marsa, i tak założę na swój ślub. Stwierdził, że mu się podoba ![]() Wy już ją widziałyście, ale wlepiam raz jeszcze dla przypomnienia
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-04 o 09:41 |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
ala nie sprawdze bo ona znaczenia dla mnie nie ma i nie jest mi to do niczego potrzebne
poza tym nawet jakbym chciala to i tak nie będę miała gdzie bo jak wspominałam u mnie nie ma yes, apart i innych ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Gaja ta suknia jest piękna
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do rrr owania-dziś Tż przywitał mnie takim smsem Koniec spania! Koń stoi a blondynka w Opocznie |
|||
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Koszty swoją drogą. Pozdro dla pracodawców
![]() E...czy on tym smsem wyraził swoją chcicę? |
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Uroczy człowiek
![]() Mój też się wykazał niezwykłą subtelnością dziś w nocy. Nie umiem usnąć, kiedy leżę do niego przylepiona, więc zanim pójdziemy spać, leżymy tak sobie i się lepimy, a potem ja go spycham na jego połowę, zawijam się w kołdrę i kima. Byłam nieziemsko zmęczona, już powoli odpływałam i w którymś momencie usłyszałam, że TŻ coś mówi. Odjęknęłam mu, że nie śpię i usłyszałam za sobą "kurczę, już myślałem, że się udało". Małpa wredna śmieje się ze mnie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-12-04 o 12:15 |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
no romantyzm Tżów jest czasem powalający
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- miłej soboty Wam życzę, pewnie zajrzę wieczorem bo już mi się wasze awatary śnią po nocach |
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
witam w ten mroźny poranek
![]() Gaja suknia pierwsza klasa, ale masz jeszcze rok i 9 miesięcy jak dobrze pamiętam więc pewnie gust Ci się zmieni i wizja białej sukni także:-P
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ala ja z Toba zostane! watpie w rychłe zaręczyny i ślub i nawet nie chcę zwlaszcza ze tżetem bylo jak bylo![]() Gaja cudowna suknia! prosta i piękna w tej prostocie![]() Ja ja dzisiaj zła od rana jestem finomaniaczką (kocham Finlandię ) i targ świąteczny zrobili mi wtedy kiedy mam zjazd na uczelni i mam kolosy |
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny nie panikujcie ja nie mam zamiaru się z tego forum zrywać Będę was moimi przemyśleniami jeszcze długo częstować:-P
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
No powiedzmy, ze to powrót
takie nie wiadomo co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

a dzisiaj pomimo, że przyzwyczajam się do bycia kurą domową (taaak, cały dzień sprzątam w kuchnii
) to dużo się działo... 

nie wiem, czy to taki dobry pomysł... ja w tym wieku to bym chyba odmówiła jednak
jutro mnie mój TŻ zabiera na tor kolarski 

), ale nie o tej porze, kiedy wróciłam padnięta z pracy.
i co ja biedna sama zrobie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)