|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
a my losujemy imie kogos z klasy i kupujemy sobie prezenty na wigilie
u nas jest wesolo, mamy jedzonko, spewamy kolędy i takie tam...ja mamie kupuje jakis sweterek, a tacie...hmmm tu mam zawsze problem;/ no ale zostaje jeszcze reszta rodzina, gdzie rowniez nie mam pojecia co dac...
|
|
#1473 |
|
Przyczajenie
|
Rozczochranaa to dopiero zaskoczenie
Mam identyczny I jak masz już jakąś koncepcję? Ja chciałam tak inaczej do tego podejść. Nie wyobrażam sobie mówić ciągle o kościotrupach i puścić w tle marsz żałobny . Mam już parę fajnych pomysłów, ale za dużo bym książek dała, więc muszę przeprowadzić selekcje spośród nich. Rozczochranaa czemu akurat ten temat? Ja najbardziej uwielbiam zimę, gdy jest za oknem bialutko, i śnieg się pięknie skrzy i mieni Jakoś nie zauważyłam komercji w świętach, w walentynkach owszem, czego nie znoszę Ja wprost nie mogę uwierzyć. Mogłam tego nie oglądać, ale to weszło już u mnie w tradycje świąt i tak mi jakoś dziwnie, że go nie będzie w święta. W mojej szkole chcą petycję pisać o przywrócenie go na ekrany Co wy o tym myślicie?
Nie bój się Uwierz w siebie Masz już wszystko Poczuj więc że przed tobą cała przyszłość Przecież wiesz ![]() ________________________ matura 2012 ![]() polski rozszerzony - najmniej 70 %, marzenie - 80 - 90 % ![]() nie damy się, nie damy się ołł jee ![]()
Edytowane przez ayra_ Czas edycji: 2010-12-04 o 17:53 |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
ayra, ale przywrócili Kevina
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Ayra, miałam Cię wcześniej pytać, na jakim jesteś profilu?
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
O Ayra, widzę że dokładnie to samo zdajemy
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuję pomocy, muszę znaleźć jeszcze jakiś jeden przedmiot do zdawania chociażby na podstawie, bo jeśli wos będzie masakryczny to potem leżę i kwiczę :x
a tak to będę miała jakieś wyjście, problem jest w tym, że nie mam konkretnych planów co do kierunku studiów :z |
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie wiem jak z Wigilia klasową nawet nie wiem czy pójdę, zawsze składaliśmy się po 5zł które ledwo skarbniczka wyżebrała od każdego potem był kłótnie kto co robi, kto nic nie robi. I kończyła się na wyzwiskach i grożeniu sobie "poczekaj jak się wigilia skończy" tylko biedny wychowawca siedział na środku pomiędzy dwoma grupami i cichutko jadł co tam mu daliśmy ![]() U mnie w domu też prezentów się nie kupuje, ja zawsze starałam się żeby jakieś drobnostki kupić, chyba miałam potrzebę normalnych świąt ale w tym roku olewam wszystko i zostawiam kasę dla siebie. Taaaaaak się miałam dziś uczyć, a wróciłam ze sql i poszłam spać. U mnie w klasie 16 osób nie zdało mat ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
idę przemęczyć dwa referaty z historii, jutro cały dzień z projektowaniem
[i jak tutaj znaleźć czas na przedmioty maturalne ]
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie ogarniam 450 słówek na angielski, przez co nie mam czasu na hiszpański
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś mi się nudziło w domu i robiłam sobie fotki na samowyzwalaczu
]dziękuję^^ Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2010-12-04 o 20:44 |
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Rośku, patrząc na tą fotkę zastanawiam się skąd Ty chcesz zrzucić te 13kg :P
jesteś szczuplejsza ode mnie, a ja do swojej wagi nie mam raczej nic :p
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ale zdajesz z niego maturę?
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeraża mnie to nie mam siły pisać tej historii
|
|
#1489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie muszę dużo jeść, ale sam stres wystarcza, że może nawet nie tyle co tyję, ale mogę się głodzić i dowalać aktywność fizyczną, a nie gubię ani grama. no i te moje sterydy, chociaż z nimi już powoli uczę się żyć (; schlebiacie mi
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
Matko cały dzień zbierałam żywność do banku żywności. Padam na twarz. Mam do napisania w tym tygodniu 11 sprawdzianów/kartkówek, a jutro całodniowa impreza urodzinowa dziadka. Nie wiem kiedy ja się pouczę...
Dobranoc ;* Wiecie co? Kocham was ;*
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosiek Rosiek jak Cię walnę zaraz, śliczna jesteś
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w czasie stresu też mało jem (; ale i tak nie tracę na wadze :/
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() chococabana - my Ciebie też a naukę jakoś ogarniesz, jak nie ty, to kto?
|
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
EDIT: Btw Bziu, myślałam właśnie o Tobie ;p
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
pokażę pokażę tylko muszę jakąś fajną zrobić, bo miałam na starym kompie ale wszystko się pokasowało a ostatnio nie chcę mi się nawet porobić jakiś fotek, jak coś będę miała to wstawię w avka obiecuje
a co takiego myślałaś o mnie?
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poleciało PW
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam sobie wypaśną kąpiel, a teraz idę do łóżka obejrzeć jakiś film
mały odpoczynek przed jutrzejszym naukowym maratonem. dobranoc
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Planuję potem trafić na UAM w Pozaniu - pedagogika ![]() A Ty? ![]() Cytat:
![]() No już powoli kombinuję, mam parę pomysłów już raczej obranych co do sztuki, zaś właśnie jeśli chodzi o literaturę - muszę zrobić ostrąą selekcję. Nie chciałabym też brać w sumie oklepanych Trenów, czy w sztuce np Dance macabre. A Ty jaką masz wizję co do tego, jak chciałabyś do tego podejść? Jak chcesz w sumie o tym pogadać, to napisz na PW czy jak, co by tutaj "nie podśmiecać" samym naszym tematem maturalnym ![]() Dlaczego akurat ten temat? Wybrałam go m.in. dlatego, że jest w nim "wolna ręka", nie masz określonych utworów, epok - wszystko dowolne do wyboru, przy okazji motyw śmierci jest b. popularny w każdej z epok, występuje wątkowo w praktycznie każdej lekturze. Multum wierszy o tej tematyce również jest. A Ciebie co podkusiło?
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

u nas jest wesolo, mamy jedzonko, spewamy kolędy i takie tam...

. Mam już parę fajnych pomysłów, ale za dużo bym książek dała, więc muszę przeprowadzić selekcje spośród nich.
Rozczochranaa czemu akurat ten temat?
Ja wprost nie mogę uwierzyć. Mogłam tego nie oglądać, ale to weszło już u mnie w tradycje świąt i tak mi jakoś dziwnie, że go nie będzie w święta. W mojej szkole chcą petycję pisać o przywrócenie go na ekrany

]
nie muszę dużo jeść, ale sam stres wystarcza, że może nawet nie tyle co tyję, ale mogę się głodzić i dowalać aktywność fizyczną, a nie gubię ani grama.