![]() |
#4441 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
#4443 |
grozi wypollizowaniem
|
#4445 |
grozi wypollizowaniem
|
#4446 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale wokal skiepścił Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() aż tak nie zkociałam ![]() Cytat:
![]() ja się nie znam, to na serio czy nie? i rozwaliły mnie komentarze, np. " trochę starawe te laski, na oko 27-30l!!! mogli znalezć młodsze" ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 |
perfumowy zawrót głowy
|
Kameno - już można gratulować? Podpisałaś umowę przedwstępną?
Betty - ja też nie byłam w usa i coś czuję, ze jakbym pojechała to bym już nie wróciła... Wklejam zdjęcia kota, wczoraj mało nie zeszłam przez nią, przed północą wlazła pod wannę, a tam nie ma dojścia i molestowałam męża, żeby rozwalał płytki, on się nie dał,, poszedł spać, no bo "kot jak wlazł to i wylezie" a ja miałam bezsenną noc ![]() Kotka wyszła o 4.25 przebudziła mnie z drzemania, bo wstawiłam jej tam żarcie i jak zaczęła chrupać żarcie.... to już wiedziałam, że wylazła. Non stop nam się chowa ale jak się na nia gniewać?
#4449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa.... Agnes, piękny kot!
![]() Jaka to rasa, bo jestem w d*pie z informacją... Przypomina kota birmańskiego... |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wrociłam z shoppingu
![]() ![]() ![]() A Micielówna w barze pisze,a na spotkanie nie przyszła ![]() Vesenko-szampon jest w promocji po 19 zł ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To chyba jak teraz poproszę o zdjęcie to będzie trochę za późno ? ![]() Yyyy ale, że co? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Spooro - tego: http://www.youtube.com/watch?v=mITjPj7JMH0
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-04 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ideu na film mam nadzieję, że nie zamarzneu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
będzie trzeba, bo inaczej nic nie kupię
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4459 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziewczyny w czwartek spotykają się za zlociku,na pewno któraś Ci kupi i wyśle
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno. Jedziemy? Cytat:
![]() Też chcę do USA albo chociaż do Meksyku Skończyłam łabędzie!!!!!!!!!
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
grozi wypollizowaniem
|
testuje meskie avony-buuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
#4464 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Czuje sie jak Alien i totalnie wypadłam z sboczonego obiegu. Kameno: Połgratulacje! ![]() ![]() Red: Współczuję gościów. Ja nie cierpię takich nadetych przyjęciów. ![]() Agnes: C U D O! ![]() ![]() ![]() Majuta: Super ze sie załapiesz na śfonteczne bony. Juz czuje zapach jakiejs flachy. Teziak: Gratuluje cionszy! (właśnie spadłam z krzesła bo sobie z wizualizowałam poród poprzez ogona) Justynko: Brawo! ![]()
#4465 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
tak, już cyrograf spisany, od dziś mam zakaz przeglądania ofert
![]() przeglądam sobie inne rzeczy, w poszukiwaniu lampki do czytania znalazłam to: http://www.leroymerlin.pl/produkty/l...252396831.html faaajna Cytat:
![]() nie mogę się niestety bliżej przyjrzeć ![]() co do wanny - mąż miał 100% rację ale ja Cię rozumiem, też bym tak zareagowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie masz gdzieś małych sklepów - nie centrohandlowych? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pamięci do tytułów piosenek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym kciała do Kanady albo Australii ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie, nadal rozmyślam nad tym komentarzem na YT - o 27 letnich staruszkach
![]() Powiedziecie, że mam zryyyyte ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
masz zryte ![]() ![]()
![]() |
#4470 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ci, co są ę i ą, to się już z tym ę, ą rodzą albo nabywają pod wpływem pieniędzy, nie wieku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.