|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Dziewczyny, tak się cieszę, że was mam - zawsze można się tu wygadać, podzielić wątpliwościami i zostać zbesztanym
![]() ![]() Waniliaania, ja bym chyba jechała z dzieckiem. I tak prześpi większą częśc podróży, więc nie będzie pamiętać (my jechaliśmy na drugi koneic PL z 6-tygodniowym Tymkiem na wesele brata, tylko my po prostu nie mieliśmy go z kim zostawić). Z drugiej stronymoże lepiej byś się bawiła sama, bez dziecka? Bez potrzeby ciągłego zaglądania do małego? Może sprawdź jaki będzie na wiosnę i wtedy zdecyduj? Kaska, moje dziecię jechało prawie 5h jak miało 6 tygodni i zniosło to bardzo dobrze. Jechaliśmy w sobotę na wesele brata, a wracaliśmy w niedzielę po poprawinach, wtedy jakoś koło 4 h jechaliśmy. I mały zachowywał się jakby zupełnie nie odczuł, spał całą drogę. Za to ja byłam zdenerwowała jak nie wiem co ![]() Zuza, dzięki za rewelacyjną anegdotkę ![]() ![]() ![]() ![]() Ja podawałam Fenistil Tymkowi na uczulenie podczas mojego brania antybiotyków. Ale to zawsze wymaga konsultacji z lekarzem, bo lekarz oblicza ile kropelek tego podawać pod względem wagi dziecka. Czyli u każdego dziecka inaczej. Raczej nie podawałabym tego na własną rękę. Martucha, współczuję wizyty teściowej, ale zazdroszczę jednego... takiego podejścia TŻta! No wspaniałe po prostu, zazdroszczę z całego serca i gryzę się w dupkę, że mój tak nie potrafi. Ja teściowej już nie mam, ale za to teść tak daje w kość, ze bym najchętniej w ogóle o nim zapomniała, ale się staram ![]() ![]() ![]() Eveliouses, ale masz fajnie z tym snem ![]() ![]() Cellaris, czyli my obie matki przewrażliwione ![]() ![]() ![]() Kotek, miłego wyjścia mikołajkowego. Dziecię śliczne! Nika, skąd ty 10 kotów wytrzasnęłaś? ![]() ![]() Naked, potwierdzam, że duże pompowane koła się przydają - nasz wózek to jak czołg normalnie przy tych malutkich wózeczkach. Ale przynajmniej rewelacyjnie się sprawdza na śniegu, a inne mamuśki się zakopują ![]() Weronisiu, Pascal śliczny! Jak on już urósł ![]() Forssiczka, a jak się zorientowałaś, że mały ma kolki? Ja też wszystko jem, mały marudny od jakiegoś czasu, ale nie widzę, zeby go brzuszek bolał, a może jednak ![]() Ninaad, super, że buźki nie wysypało ![]() ![]() Aaaannnaaa, u nas po skończeniu 3 mc zaczęły się jazdy ![]() ![]() Gabisu, reakcja męża na zmianę fryzury rewelacyjna! ![]() Majka, ja w wypisie ze szpitala po porodzie mam właśnie napisane, że cc miałam ze względu na zagrożenie zamartwicą. Tylko u nas było to w takim tempie, że Tymek dostał 9 pkt. Ale u was też musi się wszystko wyrównać ![]() Ycnan, Borys śliczny - na czwartym zdjęciu wygląda jak mój Tymuszka na niektórych zdjęciach ![]() Paula, Michałek super minki robi ![]() ![]() Obkupiliśmy się wczoraj na Jarmarku Mikołajkowym, nacieszyłam się jak głupia świąteczną atmosferą ![]() zawsze jak idziemy spać to budzimy koło 23 Tymcia na karmienie, potem on się budzi koło 4 na następne. Ale ostatnio jak go budzimy to jest całkiem nieprzytomny - dziś spróbujemy go nie budzić o tej 23, zobaczymy, o której wstanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
martucha84, super, że Patryk już tak ładnie śpi. Nie powinno się to zmienić, najwyżej przestanie jeść o 23, tylko prześpi już do rana
![]() ![]() Oczywiście, ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super to opychanie donaldem ![]() ![]() Cytat:
![]() Borysek też zawsze po pokąpaniowym cycku zasypia natychmiast, ale po 0,5h się budzi, puszcza bąki z godzinę i potem już odpływa na dobre ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale zazdroszcze normalnego jedzenia,mam nadzieje ze dotrwamy jeszcze ten miesiac bo mała pochłania już ogromne ilości mleka (180-200mll)
![]() |
#4924 | ||||
Rozeznanie
|
[QUOTE=waniliaania2009;235 72304]ja uzywam
![]() Właśnie się nad tym z canpola zastanawiałam ![]() kaska1980 moj jezdzi z nami do moich rodzicow byl juz 3 razy, zaczal jak skonczyl miesiac (po 4,5 tygodniach zycia jego pojechalismy). Jedziemy ok 3,5- do 4,5 godziny. Przesypia cala podroz, raz tylko wolal o karmienie a tak to nawet jesc nie chce tylko spi ![]() QUOTE] No to teraz już nie mam obaw przed tą godzinną podróżą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nie łam się Kochana, jeszcze będzie bardzo dobrze ![]() wiem, jak się czujesz- ja miałam co prawda dwie takie nocki, ale umiem mnożyć, choć trochę... Zobaczysz, jeszcze trochę Cytat:
Jutro gnam do apteki po zioła i kurację wprowadzam ![]() A złaziły się latami ![]() Borysinka cudna ![]() Cytat:
Gratulacje dla Babci i życzenia ![]() Pat ja zawsze super chłopaczydło ![]() ![]() I rewelka widok, ja już mam 5 słoiczków i odliczam ![]() ![]() AAAA teraz się rzucisz na takie niezdrowe żarło jak ja;P jak przestałam karmić. hahaa, niestety, nie wróży to niczego dobrego, przynajmniej w moim przypadku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
cellaris - co do imprezy - synek na początku był u mnie na rękach i wszystkich oraz wszystko dokładnie obserwował. Położył rączkę złożoną w piąstkę od brodę i patrzył tak słodko ![]() ![]() ![]() Pomidora - u nas też było b.szybko. Przebito mi pęcherz płodowy, wody okazały sie zielone i szybko cesarka. Całe szczęście, że synek się ich nie napił, bo na sali leżała dziewczyna, której synek sie zachłysnał i leżał pod respiratorem, nie wiem jak się to skończyło, ale mieli chyba jechać z nim do Łodzi, gdzie jest jakieś sztuczne płuco... Jej dziecko ważyło grubo ponad 4 kg i kazali jej rodzić sn, skończyło sie cc, ale gdyby od razu była cesarka możliwe, że wszystko byłoby inaczej.... mszu - ja nie dałam jeszcze fotki do kolażu, ale jak już jest gotowy to trudno, nast. razem... Eveliouses - ciesz się, że możesz przespać całą noc. Ja synka nie wybudzam od niemalże samego początku nawet jak miał tydzień czy dwa i spał dłużej niż 3 godziny. My niestety przespać nocy nie umiemy (jeszcze ![]() ![]() Kurcze mój synek już jest taki długi, że body, które myślałam, że będą za duze są na styk, śpioszki na 62 niektóre juz za małe, a te na 68 są b.duże jakiś taki duży przeskok między tymi 62 a 68. Próbowałam go zmierzyć i wyszło mi, że ma ok.59-60 cm, więc widać jakie te rozmiary są... Nie wiem czy to możliwe, że przez 6 tyg. urósł prawie 5 cm... Co do kremów - Protektin i Ruticelit - stosuję 2 razy dziennie od środy wieczór i już wczoraj po 3 dniach była znaczna poprawa. Wysuszone czerwone krostki na policzkach znikają, skóra już jest miękka i nie tak bardzo czerwona. Jestem w szoku pozytywnym. Dziś na policzku synek chyba się zadrapał, bo mu krew pociekła, ale tak jakby naczynko pękło, takie 2 kropelki... Poza tym pediatra wypisała nam robiony krem-maść do pielęgnacji z wit.A i E. Ma fajną konsystencję, nie jest zbyt ciężki. No i mamy kolejny problem - synkowi wrastają paznokcie na dużych paluszkach u stóp. Nie ścinałam ich ale tak rosną... Pediatra za;eciła kłady z sody i smarowanie kremem Protektin i ewent. maść z antybiotykiem. Neonatolog mówił, że samo przejdzie w ciagu m-ca lub właśnie posmarować maścią z antybiotykiem, ale żaden nic nie wypisał i nie wiem jaka to maść moze być i czy jest bez recepty... Może miałyście ten sam problem i czego używałyście? Spróbuję z tym Rivanolem, ale martwię się okropni, bo paluszki są czerwone i takie obrzęknięte ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Nika - znalazłam - maść Tribiotic, bez recepty. Mam nadzieję, że okłady z Rivanolu i tej maści pomogą. Wysyłam Tż-ta do apteki
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2010-12-05 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedy wraca płodność po połogu ?? Nam wczoraj pękła gumka ?(dokładnie dzień po połogu) załamana jestem
![]() Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-12-05 o 07:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 | |||||
Zakorzenienie
|
mieliśmy ubaw
![]() Cytat:
![]() daj znać o której wstał Tymek ![]() Cytat:
jak mam być szczera to chessburger mi juz nie smakuje ![]() Cytat:
![]() nie potrafię sobie tego jeszcze rozplanować.. Cytat:
![]() Cytat:
no my słoiczków też mamy dużo, też kupujemy na promocjach ![]() nie no hmm z 5kg mogłabym przytyć, zawsze chciałam a nie potrafie... jedni są schudnąć inni przytyć... ojjj nie wiem może zadzwoń do lekarza...
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
![]() Ilona nie ma co panikować, szczerze to nie wiem kiedy wraca płodnośc po połogu ale zajść w ciąże wcale nie jest tak łatwo więc trzymam kciuki aby to pęknięcie gumki nie było "brzemienne" w skutkach ![]() Zuziczka podziwiam Cię za cierpliwość do Wrzaskuna i ja się podpiszę pod Twoją Pokojową Nagrodą Nobla ![]() Zastanawiam się nad kupnem leżaczka i maty tyle że nie chcę wydawać kasy na darmo bo mała ma już matę tyle że z canpola i jest strasznie jasna ale ona ją totalnie olewa i denerwuje się jak ją tam wkładam. Może po prostu poczaję się na okazję na allegro. A dziewczyny mam takie pytanie czy Wasze dzieciaczki chodzą tak wcześnie spać jak piszecie? Po kąpaniu ok 20? Bo moja mała terrorystka to ani myśli.Usypia ok. 21.30-22 nie wcześniej a zdarza się i później i ja ją kąpię po 20 bliżej 21 bo nie mam cierpliwości do użerania się z nią od 20 do 22 próbując ją usypiać.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Rozeznanie
|
witam wszystkie mamy,
z zazdroscia czytam wpisy mam, których maluchy przesypiają noc. U nas zamiast być lepiej jest gorzej. Mała budzila się dziś 5 razy. Co noc budzi się o innych godzinach, zero regularności. Wcześniej potrafiła przespać 3-4 godz. Teraz 2.30 to max a i co 1 h potrafi się budzić. W dzień też mało śpi a do tego po spacere zaczyna być coraz częściej nieznośna, drze się nie wiadomo czemu, czasem mam jej dość ![]() wybaczcie że wam tak poparudziłam ale czasem człowiek musi. pozdrawiam serdecznie wszystkie niewyspane mamy Ilona co do powrotu płodności po połogu to u każdej kobiety jest inaczej dużo zależy od karmienia piersią (jak często dziecko ssie cyca) dużo zależy też od uwarunkowań genetycznech. niektóre kobiety prze rok albo i dłużej są bezpłodne innym wraca płodność po kilku tygodniach. To troche jak na loterii. niuniuniau my kompiemy ok 19.30 a mała zasypia zazwyczaj między 20.30-21, często trzeba ją do snu bardzo nakłaniać. Edytowane przez hagar1 Czas edycji: 2010-12-05 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() dzieki dziewczyny za komplementy mojej Niuni ![]() ![]() wczoraj wykapalismy Mloda, nakarmilismy i jak usnela o 20:00 to obudzila sie o 4:00 zjadla i uderzyla w kimono bez marudzenia ![]() ![]() ![]() Martucha ale Patryk wciana hihi juz sie nie moge doczekac az moja zacznie jesc cos innego. A tesciowa to Ty masz niezla ![]() ![]() Ilona noo kurcze nieciekawa sytuacja, najlepiej zadzwon do lekarza tak jak Martucha mowi a wogole zapomnialam Wam napisac ze WSZYSTKIE macie przecudowne dzieciaczki ![]() a teraz lece na kawe ![]() ps. mozecie polecic mi jakas pralke ladowana od gory?? bo nasza wczoraj padla i juz jej nic nie uratuje a mam dwa prania do zrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Zuziczka - masło śmietankowe (takie bez żadnych dodatków, żaden mix itd.) można jeść - inf. od położnej i pediatry. Ja jem od początku.
Lipobase jest bardzo fajna, smaruję nią ciemieniuchę. Ilona - no właśnie te gumki... Trzymam kciuki, żeby nic nie było! ![]() kotekk - witaj ![]() Na dobrą laktację są granulki homeopatyczne ricinus communis 5ch. Pediatra (nasza pani dr preferuje leki homeopatyczne, ziołowe, leczenie dietą itd.) zaleciła mi przyjmować 2 razy dziennie po 5 granulek pod język. Biorę od 2 tyg. życia synka, więc nie wiem jakby było bez nich, ale słyszałam od kilku osób, że im pomogły. Warto spróbować. http://www.aquavitae.com.pl/product-...H-4-gramy.html ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- kotekk - rodzice mieli pralkę Whirlpool i tej nie polecam, bo była bardzo głośna, co prawda to był stary model, wiec moze coś poprawili. Ja mam co prawda nie ładowaną od góry, ale też płytką Hoover VHDS6143ZD i jestem zadowolona, ale teraz wzięłabym na 8 kg prania, a nie 6, bo 2 pary spodni i 2 bluzy mojego Tż-ta i pralka pełna http://www.ceneo.pl/;015962354-10.htm
#4933 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No do lekarza to nie bardzo bo dziś niedziela Wpadłam na pomysł zrobienia testu owulacyjnego Zobaczymy co wyjdzie Bo mam je gdzieś zbunkrowane jeszcze od staranek Jezu człowiek stary a głupi ![]() Majka232 no właśnie nie znoszę ich bo nic dobrego z tego nei wychodzi No ale .... Niuniuniau mój Franek jak go wykąpiemy o 18-stej to usypiapo 21-szej a do tego czasu jest bardzo aktywny |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Wtajemniczenie
|
co do wrastających pazurków- nam chirurg odradzał i rivanol i tribiotyk
![]() ![]()
#4935 |
Rozeznanie
|
Kaska, Ycnan, Szczesliwa, Martucha,Naked, Moni, Pomi, Niuniunia-
![]() ![]() Wczoraj Olka wyjatkowo wczesniej wykapalismy (przed 20tą), po prawie 30min cwiczen przy akompaniamencie wielkiego ryku. On ciagle jak lezy na brzuchu skreca glowe w jedna strone tylko, wiec masowalam szyjke, TZ plecki a Olo wył. ![]() ![]() ![]() No i potwierdzam- KARMI DZIALA!!! nie wierzylam, ale wczoraj wypilam i moje cycki prawie pekly w nocy ![]()
#4936 |
Zakorzenienie
|
naked - w jaki sposób moczyliście stópki, jakieś naczynie i w nie wkładaliście nóżki? Czy okłady z wacika zamoczonego w naparze?
#4937 |
Wtajemniczenie
|
Majka- różnie
![]() ![]() ![]() Teraz Filuś ma piekne pazurki u stópek, które nidługo będzie trzeba spiłować tak wyrosły ![]() kurczę ja się boję tego Karmi ![]() ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-12-05 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
majka232... now wlasnie nie moge skonczyc bo braklo mi zdjec
![]() Zuzi... no widzisz, Oluś tez potrafi byc milosierny dla swoich rodzicow ![]() ![]()
#4939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy zasypia to nie wiem, słucha Włodka czyli konika z fisher, albo ogląda wyświetlone na suficie rybki i słucha szumu morza z projektora i zasypia, ale trochę to trwało zanim załapał taki rytm, no i nie ukrywam sztywny rytm dnia i trzymanie się go to też sprawiło Cytat:
będzie dobrze trzymam kciuki Cytat:
![]() trzymam kciuki za pomyślne stosunki z teściową ![]() Cytat:
a wszystko to przez jedną noc.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja teraz muszę się zastanowić nad antykoncepcją bo jeszcze trochę ściągam mleka ale tylko do poczucia ulgi żeby mleko sobie już poszło i muszę już chyba brać inne tabletki niż azalia, jutro będę dzwonić do lekarza...
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie że samo moczenie w ziołach nie pomoże. Dlatego po moczeniu spryskać paluszki octaniseptem koniecznie i dopiero jak wyschną- oliwka ![]()
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
o tak octaniseptem tez pryskamy
spróbuje mu oliwkować codziennie po kąpieli na pewno nie zaszkodzi, a nóż widelec pomoże ![]()
![]() |
#4942 |
Rozeznanie
|
uff, dzieki Bogu za te cwiczenia- po 40min cwiczen olek odpadl, a ryczal jak jelen na rykowisku.
![]() ![]() Monis- zapomnialam poodpisywac. Ja wiem, ze z Pawciem to jak bedzie cieplej to wlecicie- czekam z ptasim mleczkiem ![]() ![]() Martucha- Patrol mnie rozmiekczyl na tym drugim zdjeciu ![]() ![]() Naked- spilowujesz pazurki? Ja obcinam, to zle? Mszu- ja sie juz nauczylam przy Olku, ze CARPE DIEM!!! ![]() ![]() Co do zdjec, to mozesz uzyc Olka podwojnie- zgodzil sie ![]() ![]()
#4943 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
podglądam Was czasami, ale w ogóle nie chce mi się pisać, bo nie nadążam za Wami w ogóle... Poza tym szkoda mi czasu na net, wolę go spędzać z Martynką- z dnia na dzień jest coraz cudniejsza ![]() ![]() Martucha, mam do Ciebie pytanie odnośnie rozszerzania diety, bo wyczytałam, że dajesz już Patowi owoce.. Stosujesz się do schematu? Będziesz podawała gluten tak jak zalecają (5/6 miesiąc)? Ja chcę powoli przejść na mm, bo ta skaza białkowa już mnie dobija, ale jak patrzę na Martynkę przytuloną do piersi, to ciągle odwlekam tę decyzję... Buziaki dla Was i Waszych ślicznych maluchów ![]()
#4944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hagar1- ja nie wierzę!!!!! ale jak ja cię rozumiem, tak jakbym o swoim Mateuszu czytała!! dzis w nocy żarło było-uwaga- co godzinę. dodatkowo wybudził się o 4tej (przy zmianie pieluszki), ryk i nie spał do ileś tam po piątej. a ja ryczałam razem z nim. Boze mam nadzieję ze po tym 3m-cu ,o kt. tak wszyscy mowia coś sie zmieni ![]() w każdym bądź razie do ponownego macierzyństwa jestem skutecznie zniechęcona, dlatego jak czytam np. posty aaneczki, ze planuje mieć 3 dziecko to SZACUN ![]() Ilona-z tego co pamiętam regularnie karmisz piersią, więc powinno obejsć się bez "brzemiennych skutków" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
frossiczka ja też mam nadzieję że po 3 miesiącu coś się zmieni ale lękam się że nie. najpierw mówią żeby do 3 miesięcy dotrwać, potem jest do 6 a potem do roku. Muszę przyznać że teraz też jak sobie myślę o kolejnym brzdącu to ciarki mnie przechodzą. Póki co czuje się jak na wojnie, trzeba przetrwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Wtajemniczenie
|
lepiej piłować
![]() buziaki dla Ciebie kochana! ![]() piekna ta Twoja kuleczka, taka radosna!! ![]()
#4947 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ma do 0,5 % alkoholu |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a mikołajków życzę baaarszo udanych i oby karmi pomogło,bo ja teraz jestem w szoku, bo tak jak Radzio pił mm co 2,3h to teraz dwa,trzy razy na dzien i to bez domagania się głośnego tylko musze mu przypomniec,zeby sie mleczka napił ![]() ![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Od kilku dni siedzę sama w domu i powoli dziczeję.. A jestem tak zmęczona towarzystwem mojego malca, że nawet nic nie robię w kierunku spotkania się z kimkolwiek.. Wydaje mi się, że większa częsć mojej osobowości gdzieś rozpływa się od trzech miesięcy. Nie czytam( oprócz tematów dzieciowych..), nie oglądam filmów, rzadko spotykam się z ludźmi, a jeśli są to mnie drażnią..po prostu umysł śpi. Gdyby nie poranne uśmiechy Teo to bym zwariowała ![]() Też macie wrażenie, że odkąd urodziłyście robicie wszystko jak w przyspieszonym tempie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [/QUOTE]Szczęśliwa[/QUOTE] Tylko noworodki trzeba wybudzać. Takie niemowlaki jak nasze już mogą przesypiać nocki. Moja córka zjada po kąpieli ok. 20-tej i na następny posiłek budzi się dopiero ok. 3-ciej. Kolejne posiłki już równiutko co 3 h. A wolałabym ją nakarmić o 23-ej i niech wtedy śpi te 7 godzin jak i ja. Ale niestety próbowałam i niezależnie o której zje (czy to 19-ta, czy 22-ga czy 24-ta) i tak wstaje między 3-cią a 4-tą.... ejjj nie gadaj- bo ja dzisiaj kupiłam karmi ale w różnych smakach- mam nadzieję, że kawowe działa bo właśnie wypiłam ![]() dzieki za odp.Kurcze swoją drogą to ciekawe czy karmi smakowe tez podziała???wypij i daj znac... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do karmi to suuuuper,że u kolejnej mamuśki działa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.